- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.781
Bir an sevinmiştim650 euro olayını şimdi çözdüm sanırım. Set Up işleminden sonra embriyoya uygulanacak işlemler 650 euro canım. O rakamı ben de almıştım Kaç embriyo olursa olsun o fiyat.
İnciii PGT için ayrıca mı bedel isteniyor ? 650 EURO PGT değil miii
İzmir'de de var mı Memorial? Hastanenin konuk evi oluyor ama pahalıdır kanımca
Maalesef canımO ücret ayrı bir işlem için. Her hastaya yapılmıyor. Pgt embriyo başına 150 euro.
Offf yaaaa....... Ne kadar zor bu işler. Ben ancak Set Up ve diğer işlemler için para ayarlamıştım. Şimdi ekstra. Bu kadar masraf, emek inşallah olumlu sonuçlanır
var cnm birkaç ay oldu açılalı ama daha tüp bebek servisi açılmamış ilk sonuçları aldığımda aramıştım
bence de pahalıdır netten baktım da odalara en az otel parası kadar isterler hatta belki daha fazla :)
pgt smyrna ya göre daha ucuzmuş 1500$ demişlerdi bize gerçi memorial kendi bünyesinde yapıyordu bu işlemleri değil mi? biraz da o yüzden farkediyor olabilir peki cumhur bey genetik uzmanı değil mi? nasıl randevu alınıyor? çok kalabalık oluyor mu?
var cnm birkaç ay oldu açılalı ama daha tüp bebek servisi açılmamış ilk sonuçları aldığımda aramıştım
bence de pahalıdır netten baktım da odalara en az otel parası kadar isterler hatta belki daha fazla :)
lave mesaj kutun dolmuş canım.
izz hoşgeldin canım. Epeydir yoktun. Bu arada Tüp Bebek deneyen arkadaşlar oldu. Ben genetik test yaptırdım. Tüp bebek aşamasına geldim. Davam için bir avukatla anlaştım. İşlemleri yürütüyor. Sen sanırım normal deneyeceksin. Hakkında hayırlı olsun arkadaşım. Mattika arkadaşımız da normal denedi. Herşey yolunda maşallahSenin de öyle olur umarım. Güzel örnekler var. Umut etmek gerekiyor. Senin normal denemede risk rakamı verdiler mi ?
laveque yeni tedavi için bir karara vardınız mı canım?
yok guzelim henuz konusmadık.
dusunmek istemiyorum nedense.
ayaklarım biraz geri geri gidiyor bu sefer.
Teşekkür ederim akasya. burada çok kısa süre bulundum ama senin rumuzunu görür görmez, hem umut dolu hem davasında azimli bir arkadaş hatırladım. İnandırıcı olacak mı bilmiyorum ama senin umuduna kavuşmanı can-ı gönülden ve çok derinlerden arzu ediyorum. Çok dua edicem sana emin ol...
akasya tüp bebek aşamasına geldiğini okudum inş. hayırlısıyla dileğine kavuşursun....
yok guzelim henuz konusmadık.
dusunmek istemiyorum nedense.
ayaklarım biraz geri geri gidiyor bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?