Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tedaviye gerek kalmadan gelir yavrun umarım :)

Izmırde Memorial mı var?? Benim haberim yok.
Medical Park acildi. Karistiriyor olmayasin Petunya'cım

lave mesaj kutun dolmuş canım.

sildim guzelim

Teşekkür ederim akasya. burada çok kısa süre bulundum ama senin rumuzunu görür görmez, hem umut dolu hem davasında azimli bir arkadaş hatırladım. İnandırıcı olacak mı bilmiyorum ama senin umuduna kavuşmanı can-ı gönülden ve çok derinlerden arzu ediyorum. Çok dua edicem sana emin ol...

iletişimi koparmak istemediğimden sürekli birşeyler yazmak istiyorum ama işler çok yoğun, topalntıdan çıkar çıkmaz geleceğim. evet ihtimallerden söz ettiler: doğal yol için %20 civarında olur dedi.

akasya tüp bebek aşamasına geldiğini okudum inş. hayırlısıyla dileğine kavuşursun....

İzz teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Bu içten mesajın bana çok iyi geldi. Umarım hepimiz dileklerimize kavuşuruz. %20 risk demişsin. Bu çok düşük bir rakam. Sağlıklı olma ihtimali çok çok yüksek. Senin adına çoook sevindim. %20 risk olsaydı belki ben de denerdim. Ama bizim riskimiz yüksek. Allah'ın izniyle sağlıkla olur inşallah.. Hamilelik haberlerini bekliyoruz.. Ben de sana duacıyım..

yok guzelim henuz konusmadık.
dusunmek istemiyorum nedense.
ayaklarım biraz geri geri gidiyor bu sefer.

Canım manen oldukça yıpratıcı bir süreç olduğundan kendini hazır hissettiğinde başla bence. Ben daha işin içine girmeden, genetik test aşamasında bile çok yıprandığımı hissediyorum. Dile kolay ama zor işler. Hayırlısı olsun senin için. Geç olsun da temiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…