Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kendine geldin mi canım
Amin amin amin.Bak doktor bile öyle söylemiş
Hayırlısı olsun senin için Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Bugün ne kadar güzel bir gün
Güneş pırıl pırıl hem evimi ısıttı hemde içimi
Bahar geldi kıpır kıpır oldu valla
Uzun ve zorlu bir kıştan sonra güneşli günleri görmek çok güzel
İşte bizim hayatımızda böyle
Bahar bizede gelecek inşallah
Evlatlarımıza hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşacağız
Onlarda güneş gibi doğacak evimize yuvalarımıza mutluluk getirecek

ya.. toplantıya yetişeceğim diye yeterince açıklayıcı yazamamışım. risk %80 bende. doğal yolla düşüksüz, problemsiz bir birey dünyaya getirme ihtimalim ise %20... keşke tersi olsaydı.. buna rağmen denemeye karar verdim sanırım. hayırlısı....

Dur bakalım henüz netleşen birşey yok o zaman.

petunya merhaba,
eğer sen bayansan siz daha şanslısınız. çünkü translokasyonda erkek taşıyıcı ise yapının daha esnek olduğunu söylüyor doktorlar. kadın taşıyıcıysa benim gibi, durum zorlaşıyor. bu arada senin doktorun kimdi?
bir de şunu söyleyeyim doğal yolla deneme durumunu doktorlar kadının psikolojisi yeterince uygunsa, çok sayıda düşük-kürtaj yaşanmamışsa ve yaş çok ilerlememişse önerebiliyorlar.
şöyle bir makaleden bahsetti genetik dr.u: bir başka genetikçi yaptığı araştırma sonucu "pgtye ihtiyaç yok çünkü 17 kere kayıp yaşayan bir kadın 18. demesinde sağlıklı çocuğa kavuştu" demiş. tamam doğal denenebilir ama 17 tane değil diyor benim görüştüğüm doktor. kafamda bir sayı belirlememi ve iyi sonuç almak için beklememi önerdi. bu sayı sanırım 1 ya da 2 benim için. aslına bakarsan epey korkuyorum. dediğim gibi, sizin şansınız daha yüksek unutma.

inci_tanesi tşk ederim.. senin durumun nedir, neler oluyor?:)

ben daha önce isteyerek hamile kalmadığımdan takip yapmamıştım açıkçası. ama yumurtlama günümü takip etmeyi kesinlikle düşünüyorum planlayacağım gebelikte. dönem çok önemli. fakat o dönem kişiden kişiye değişebiliyormuş istisna da olsa. yine de doğal yolla denemek istiyorsan, yumurtlama döneminde gerçekleştirmeni öneririm denemelerini (ama bir deneyiş değil, çünkü tam gününü bilemezsin, ortalama 3 günlük bir periyodu baz alabilirsin)

Merhaba ben de mail atmıştım bir hafta sonra bana döndü 20 dakika anlatmıştı çok iyi bir dr. Biz eşimin ve oğlumun preferik kanda kromozom analizini orada yaptırdık...

Canım ben ovulasyon testi ile takip ediyorum...

Cumhur Bey verdi. Ama muhasebeden de teyit ettim. Cumhur Bey üstüne basa basa kaç embriyo olursa olsun 650 EURO dedi.

Benim 5 embriyom pgt ye girdi 2000 tlden 1800 e inmişlerdi... Ataşehir Memorial. pROF vOLKAN bALTACI YAPTI PGT Mİ. aMA KENDİSİNİ HİÇ görmedim telefonda sonradan görüştüm.

Merve inşallah bahar bizlere de gelsin...

Bu arada benim adetime 5-6 gün var. Korunmadık. Bakalım hayırlısı artık...

Ben ovulasyon testi ile takip ettim canım. Geçen ay yumurtlamadım sanırım tam 2.çizgi koyu olmadı bu ay aynı gibiydi...

Toplantıdan çıkar çıkmaz mesaj bombardımanı yapmışım kusura bakmayın:) daha önce cevap yazamadığımdan...

Son olarak eve gitmeden önce aldığım fiyatları da yazayım. Şunu ekliym ama önce: ya arkadaşlar bilin ki fiyatlar bayağı esnek. Mümknse yanınızda bir sağlık bak personeli falan olsun. Dr bir tanıdık vs olduğunda daha özel fiyatlar sunabiliyorlar sanırım.

Bana verilen fiyatı yazıyorum:

Tüp: 2500TL
PGT: 1500TL
+ ilaçlar (yaklaşık 1500TL, kendiniz alabiliyorsunuz dediler)

yani toplamda 4000TL+ilaç masrafı.

------

diğer merkezin verdiği fiyat:

Tüp: onu başka bir yerde yaptıracaksınız dedi, fiyat vermedi
PGT: embriyo başına 100Euro
+Problar (uygun prob gelirse ödemezsiniz, değilse yurtdışından maliyetine getirtiriz dedi yaklaşık 500'er TL)
+İlaçlar
Tplamda yine yaklaşık 4000TL gibi bişey yapıyo.

Bilginize, iyi pazarlık yapın..

bize de yüzde 20 sağlıklı ihtimali dedi dr.un biri.
genetikçinin anlattığına göre 6 da 1 sağlıklı, 6 da 1 eşim gibi taşıyıcı olma ihtimali var.
taşıyıcı pgt de de sağlıklı kabul edildiğinden 6 da 2 yani, 3te 1 sağlıklı ihtimal varmış.
ama bu genetikçinin kromozomları eşleştirmesi sadece.
kadın doğumcu yüzde 20 dedi
benim 2 kaybım var, bu 3. hamileliğim, inş sağlıklıyı yakalamışızdır bu defa

slm kizlar,mesaj yazamasamda elimden geldigince takip ediyorum mesajlarinizi bazen hiziniza yetisemiyorum ama rabbim hepinize yardim etsin icindede banada,mattikacim yanlis hatirlamiyosam hamileydin( yanlissamda kusuruma bakma) bana halm söylemisti hamile kaldigini ögrenir ögrenmez esmaül hüsna yani allahin 99 ismini hergün oku ve rahman süresini oku ve dua et saglikli olmasi icin demisti cok faydasi oluyomus.zamanin olursa yapmak istersen söyleyim dedim. kizlar asil yazma sebebim cumhur beye mail atmak istiyorum ama mailini bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi bana:44:

sağol canım düşündüğün için.hep dua ediyoruz, bunları da okurum inş.

Merhaba canım, yoksun uzun süredir... Google'da Cumhur Gökhan Ekmekçi diye aratınca iletişim bilgileri çıkıyor.

aa denedin yani, hadi takip edeyim seni. ben de o yola niyetlendim çünkü. kaçıncı haftandasın sen? ayyy inşallahhh sıkıntısız, tereyağından kıl çeker gibi olur:))

Ben kas erimesi hastalığı taşıyıcısıyım canım. Bebeğime geçirme ihtimalim olduğu için pgt'ye başvurduk. İnşaallah hayırlı olur.

inşallah yaa.. hiç duymadığımız türlü türlü rahatsızlıklarla karşılaşıyoruz. allah beterinden saklasın ama.. çok çok kötü durumda yaşamanın kendisiyle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşayan nice insanlar var. hayırlısıyla güzel haberlerimiz olur inşallah hepimizin...

sizde risk %kaçlarda?

Son düzenleme:
aa denedin yani, hadi takip edeyim seni. ben de o yola niyetlendim çünkü. kaçıncı haftandasın sen? ayyy inşallahhh sıkıntısız, tereyağından kıl çeker gibi olur:))

evet canım 2 düşükten sonra öğrendik durumu, tedavi denedik, sağlıklı bulunamadı.
tedaviden hemen sonra doğal hamile kaldım. 14.haftadayız. inş sağlıkla gelicek bebeğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…