Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bendeki raporda da 5,18-26,53 yazıyor bu nasıl bşy standart bir aralık olması gerekmiyor mu? acaba bu da tansiyon gibi bşy mi ne dersin normal değer 12-8 dir ama herkesin vücudunun kaldırabileceği değer farklıdır ya sonuçta çoğu kadın bu testlerin hiçbirini yapmadan hamile kalıyor!!!

Buyur buradan yak Bendekinde de 4-23 yazıyor :) Sorayım doktoruma, merak ettim.

eşimin spermiyogram sonucuna göre şekil bozukluğu ve hareket azlığı var ama dr um bu oranlar doğal denemenize engel değil demişti biz ocakta yaptırmıştık bu testi eşim o günden beri keçiboynuzu pekmezi yiyor bekli faydası olur diye
dr um isterseniz yapabiliriz demişti ama ben en azından ilk ay için istemedim eğer bir mucize olup ilk aydan hamile kalmazsam nisanda gitmeyi planlıyorum

eşimde morfoloji sorunu yok canım, ben 3 defa hamile kaldım üçünde de hesaplamadığım ay oldu.
hele ilk düşükten sonra 1,5 yıl kendim hesapladım dr.a yumurta takip ettirdim olmadı. kendi haline bırakınca oluyo.
bu defa da tedaviden sonra kendimi toplayana kadar bebek fikrini kafamdan atmıştım, sadece korunmıcam demiştim.
normalde denicem dediğinde gün aşırı bi çalışmaya giriyo insan, yoğunluk fln da yoktu.

sen korunuyo musun normalde?

Kızlar eşimi aradım. Tüp bebek 2000 Euroymuş. Set Up 3630 dolarmış. Ben karıştırmışım Ama PGT'de kaç embriyo olursa olsun 650 EURO. Buna emin gibiyim

Orada nasıl fiyatlar?

3500 tl tüp bebek 1500-2000 tl arası ilaçlar 500 tl histeroskopi 1500$ pgt fiyatlar ortalama aynı sadece akasya 650 euro demiş pgt ye o buraya göre ucuz
bir de ben sizin bu kadar çok güvenmenize karşı en azından bir kere görüşmek istedim mail göndereyim diyorum şimdi olmadı bir günlüğüne gelirim istanbula

Kızlar eşimi aradım. Tüp bebek 2000 Euroymuş. Set Up 3630 dolarmış. Ben karıştırmışım Ama PGT'de kaç embriyo olursa olsun 650 EURO. Buna emin gibiyim

Bir an sevinmiştim 650 euro olayını şimdi çözdüm sanırım. Set Up işleminden sonra embriyoya uygulanacak işlemler 650 euro canım. O rakamı ben de almıştım Kaç embriyo olursa olsun o fiyat.

Tüp bebek iyiymiş. Burada 5000'e yakın oluyor. İlaçlar da aynı, kullanacağın doza göre değişiyor. Pgt dediğim gibi canım 150 euro embriyo başına. Bu Şişli şubesinde. chnb Ataşehir'de yaptırmıştı tam hatırlamıyorum ama kaç embriyo olursa olsun 1000 euro'ya yakın ücret almışlardı. Önce telefonda görüş bence, aklındaki sorular cevaplansın. Olmazsa yüz yüze de görüşürsün.

upss bnm hayaller uçtu bir anda :) kalacak yer sorunumuz da var bu iş yaş bnm için sanırım hem tedavi için +1000 tl hem de yol otel harcamaları onlar burdaki memorial a gelse olmaz mı acaba bi sorsam :))

upss bnm hayaller uçtu bir anda :) kalacak yer sorunumuz da var bu iş yaş bnm için sanırım hem tedavi için +1000 tl hem de yol otel harcamaları onlar burdaki memorial a gelse olmaz mı acaba bi sorsam :))

İzmir'de de var mı Memorial? Hastanenin konuk evi oluyor ama pahalıdır kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…