- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.761
Kesinlikle öyle. Transferimin iptal edildiği ertesi günü önce eşimi aramıştı sonra ben aradım uzun uzun anlatmıştı telefonda sağolsun. İnşaalalh canım inşaallah...
Merhaba izz, hoşgeldin. Hakkında hayırlısı olur inşaallah...
Anladım canım. Haberdar et bizleri. Bugün bir topikte denk geldim. Bir hastanenin prolaktin değer aralığı 4-29'muş. Aklım karıştı. Hastaneye göre değişiyor mu bu değer bilemedim. Benim bildiğim sınır 23. Bunu soracağım doktora.
İnciciğim ;
Bana embriyo başına değil kaç embriyo olursa olsun 650 EURO dediler. Yeni mi değişti acaba ? :26:
bendeki raporda da 5,18-26,53 yazıyor bu nasıl bşy standart bir aralık olması gerekmiyor mu? acaba bu da tansiyon gibi bşy mi ne dersin normal değer 12-8 dir ama herkesin vücudunun kaldırabileceği değer farklıdır ya sonuçta çoğu kadın bu testlerin hiçbirini yapmadan hamile kalıyor!!!
Keşke 2000 dolar olsaydı :) 2000 euro canım. PGT işlem ücretini de embriyo başına alıyorlar, sana kim verdi bu rakamları?
Petunya, Mattika, Izz,
Kzlar bir sey soracagim.
Sizlerin esinde morfoloji sorunu yok sanirim degil mi?
bu arada bir de merak ettiğim, ''doğal deneyeceğim''dediğniz zaman , yumurtlama zamanlarınızı takip ediyor musunuz yoksa denk gelirse mantığıyla mı yola baş koyuyorsunuz?
Cumhur Bey verdi. Ama muhasebeden de teyit ettim. Cumhur Bey üstüne basa basa kaç embriyo olursa olsun 650 EURO dedi.
İnciciğim ;
Tüp bebek 2000 dolar olarak fiyat verildiğine eminim. Akşam eve gidince muhasebedeki kadının yazdığı kağıda bakarım. :26:
Pgt de pahalı canım. Akasya karıştırmış olabilir. Cumhur Bey ile telefonda görüşmeni öneririm. Herşeyi tek tek açıklıyor, anlatıyor sağolsun.
Fiyatlar değişti mi acaba? Umarım dolar olarak değişmiştir :) Akşam yaz canım.
ortalık karıştı iyice :)) ataşehirdeki memorial değil mi? direkt orayı arasam cumhur beye ulaşabiliyor muyum?
ortalık karıştı iyice :)) ataşehirdeki memorial değil mi? direkt orayı arasam cumhur beye ulaşabiliyor muyum?
Petunya, Mattika, Izz,
Kzlar bir sey soracagim.
Sizlerin esinde morfoloji sorunu yok sanirim degil mi?
bu arada bir de merak ettiğim, ''doğal deneyeceğim''dediğniz zaman , yumurtlama zamanlarınızı takip ediyor musunuz yoksa denk gelirse mantığıyla mı yola baş koyuyorsunuz?
bence de inş değişmiştir valla ben de bu rakamlara bakarak vazgeçtim smyrna dan :)
Orada nasıl fiyatlar?
Kızlar eşimi aradım. Tüp bebek 2000 Euroymuş. Set Up 3630 dolarmış. Ben karıştırmışımAma PGT'de kaç embriyo olursa olsun 650 EURO. Buna emin gibiyim
3500 tl tüp bebek 1500-2000 tl arası ilaçlar 500 tl histeroskopi 1500$ pgt fiyatlar ortalama aynı sadece akasya 650 euro demiş pgt ye o buraya göre ucuz
bir de ben sizin bu kadar çok güvenmenize karşı en azından bir kere görüşmek istedim mail göndereyim diyorum şimdi olmadı bir günlüğüne gelirim istanbula
Kızlar eşimi aradım. Tüp bebek 2000 Euroymuş. Set Up 3630 dolarmış. Ben karıştırmışımAma PGT'de kaç embriyo olursa olsun 650 EURO. Buna emin gibiyim
upss bnm hayaller uçtu bir anda :) kalacak yer sorunumuz da var bu iş yaş bnm için sanırım hem tedavi için +1000 tl hem de yol otel harcamaları onlar burdaki memorial a gelse olmaz mı acaba bi sorsam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?