Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşaallah sağlıklıdır inşaallah... Dua edelim... mattika açtı yolu şimdi chnb, bundan sonra hamile haberleriyle şenlenir burası inşaallah :)

bize de gittiğimiz merkez en geç 3 haftada sonucunuz çıkar demişti ama 5. haftada öğrenebildik
inş dedikleri doğrudur da çok beklemezsiniz

ayyy deme ya inşallah çıkar 20 gün içinde çıksada benim için olur dr um transfere kadr çıkar demişti ama inşallah beklemeyiz:18:

Evet ankaradayım. ankarada volkan baltacı ve muhterem bahçe ile görüştüm. araştırmıştık sağlık camiasında bu iki ismi önerdiler bize ankarada. ama istanbulda cumhur beyin ismini çok duydum. volkan beylerin yeri oldukça profesyonel çalışıyor.
buna rağmen ben bir genetikçiyle çalışırsam muhterem beye gitmeyi düşünüyorum. taptatlı bi adamdı. tatlı dedeler gibiydi. adamın boynuna sarılasım geldi.
daha önce de yazmıştım: cumhur bey bence insan psikolojisini de bilimselliği de elden bırakmayıp işini iyi yapan biri. onun da adını duymuştum. yüzyüze görüşmedim, sadece telefonla kendisine danışmıştım. istanbulda olsam cumhur beye giderdim. yine de birkaç dr.a gitmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. ben topplamda 4 dr. ile görüştüm kendi durumumu. 3ü genetikçi biri kadın doğum dr.u idi.
ya hiç anlamıyorum bu konudan ahkam kesmek istemem ama.. yazdıklarından bana da aynı allelde olması mantıklı geliyor. ya, ebeveynde de aynı prob olduğuna göre ve sen doğabildiğine göre aynı allelde olmalılar.
inşallah bu basit mantığımız doğrudur canım.

ayyy deme ya inşallah çıkar 20 gün içinde çıksada benim için olur dr um transfere kadr çıkar demişti ama inşallah beklemeyiz:18:

bak açık konuşmak gerekirse biz baya torpilli gittik. yani bizim kanlar, tüplere alınır alınmaz testlere tabi tutulmaya başladı. ama ben 18. günde aldım sonucumu. çünkü translokasyon 18.günde kendini gösterdi. normalde 20 tekrar yapıyorlar. bunu da belli zaman dilimlerinde yapmaları gerekiyor. ve çalışma yaklaşık 3 hafta sürüyor. tabi şu son 1-2 ay içinde türkiyeye yeni bir teknoloji geldiyse bilemem.

tüh, bi haftada çıkıcak dediler sonra 3 hafta bekledim deyip üzülme diye yazıyorum bunları.
ayrıca, inan birkaç hafta çok önemli değil sonu güzel olsun da..

bana dr um bişey çıkacağını sanmıyorum dedi o yüzden bu ay yine transfer yapılacaktı bugün adet oldum 20. gün yapılıyor transfer transfer gününe kadarda çıkar içimiz raht olur en azından demişti ama hayırlısı yarın tekrar sorarım artık

Canım benim de şimdi annem , babam ve kardeşimden kan alınacak. Onlarda bu aday mutasyon aranacak. Onlarda bulunursa zaten yerinin nerede olduğu problem değil. Bu mutasyon hastalığa neden olmuyor diyebileceğiz. Normalde benim annem babam ve kardeşimde hastalık yok. Sağlıklılar. O nedenle benim mutasyona yeni mutasyon dediler. Ama yine de bakacaklar. Ben de Cumhur Bey'e çok güveniyorum. O çok rahatlattı beni. Ama yine de insan psikolojisi farklı farklı görüşler almak istiyor. Bakalım umarım Cumhur Bey haklı çıkar da aynı yerde bulurlar.

hituci gördüm seni canım, nasılsın? Nerelerdesin?

gelincik de yok ne zamandır. İnşaallah kendisi ve bebişleri iyidir. gelincik gelirsen ses ver canım.

Son düzenleme:
Aaaaaa görmemişim çoookkkk sevindim. ne kadar üzüyordu kendini. Çok kötüydü son günlerde. Hadi inşallah herşey çok iyi olacak...

hituci gördüm seni canım, nasılsın? Nerelerdesin?

gelincik de yok ne zamandır. İnşaallah kendisi ve bebişleri iyidir. gelincik gelirsen ses ver canım.

iyiyim canım teşekkür ederim.şöyle bi bakim nevar neyok dedim.geçmişi çok okuyamadım.pc açık kalmış yeni farkettim.
chnb hayırlısı olsun canım hakkında.
daha çok şey yazmak istiyorum ama çıkmam lazım yemeğe misafir var.öptüm hepinizi Allaha emanet olun.

Kızlaaarrr gözümüz aydın nur topu gibi bebeğimiz daha oluyor chnb hamileee
Süper bir haber bu yaaa.Birimizden biri mutlu olsun bari
İnşallah bu sefer her şey yolunda gider korktuklarıyla imtihan etmesin Güzel Allah'ım nergis ablayı
Bizlerede nasip olur inşallah

Dilerim hayırlısıyla hamilesindir ve sağlıklı bir evlada sahip olursun canım

Canımmm çok sevindim hayırlısı olsun. Hamileysen inşaallah sağlıklı bir bebektir ve 9 ayın sonunda sağ salim kavuşursun yavruna. Dualarım seninle... Testinin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Ayy canım.. Çoook sevindim. Bence hamilesin İçini ferah tut. Sağlıklıdır inşallah. Sen tüp bebekte de sağlıklı bulmuştun. O yüzden sağlıklı olması yüksek ihtimal

chnbbb, inşallah... kan testini yaptırır yaptırmaz haber ver bize. hayırlı güzel haberlerini bekliyoruuz...

Girip girip bakıyorum bir haber var mı diye. Kontorumu sıfırladığım için arayamıyorum da. Çatladım meraktan chnb ses ver

Ben de çok merak ettim. Chnbbbb sess verrr

allahın izniyle sağlıklıdır canım.. dualarım seninle, bizi habersiz bırakma.

cnm inş hamilesindir inş sağlıklıdır :) sabırsızlıkla bekliyoruz kan testi sonucunu :))

chnb nin sonucunu beklerken derse geç kalıcam şimdi, inş sağlıklı bi bebeği olucak..

chnb den haber gelecek diye pc nin başından kalkamıyorum ya :)

chnb nin durumunu merak ediyorum çok.
işi gücü bıraktım son 10 dk.dır devamlı sayfayı yenileyip kontrol ediyorum son mesajları.
herhalde 5-10dakikaya haber gelir..
tutalım nefeslerimizi!:)

inş cnm dualarımız mattika chnb ve bebişleriyle
sıra bizlerde artık :))

İnşaallah sağlıklıdır inşaallah... Dua edelim... mattika açtı yolu şimdi chnb, bundan sonra hamile haberleriyle şenlenir burası inşaallah :)

olleyyyyyyyyyy Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inş:)

Kızlar ;

Chnbden haber yok muu :26:

Inanamıyorummmmmmmmm
gercekten inanamıyorummm
çok sevindim
Allah dualarini duydu insallah Chnbcim

Süper bir haber bu yaaa.Birimizden biri mutlu olsun bari
İnşallah bu sefer her şey yolunda gider korktuklarıyla imtihan etmesin Güzel Allah'ım nergis ablayı
Bizlerede nasip olur inşallah

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Değerim 144 çıktı dr iyi dedi. Bu dr m ile İstanbuldaki dr m arkadaş arayacak onu da. İlaçlar konusunu danışacak. Şimdilik cleksan 0.6, progestan, apikopal,folbiol verdi. Coraspini unuttum sormayı evde vardedim yazmadı onu.Kullanacakmıyım sormadım ama...

Çok sağ olun. Geçen sene de bu ay hamile kalmıştım. İnşallah bu sefer iyi oalcak. Yıldırım aynı yere 2 kere düşmez değil mi? Bu sefer inşallah iyi olacak. Dualarımdasınız, dualarızda olayım... Bir ara ayrıntılı yazarım inşallah...

Aman kendine stres felan yapma çok etkiliyormuş stres vücudu
Herşey yolunda gider umarım sende pıhtılaşmada mı var
Rabbim gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…