Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnb canım hadi hayırlı olsun..
sabah test yaptım diyince aklıma geldi benim bu defa aralık annesi olucaksın inş.
orda beraberdik şimdi yine beraber hamileyiz.
çok dua et, kuran oku bol bol.
bizi sakin tutan okumak oldu, yoksa bişey olcak mı diye kafayı yiyo insan.

çok sevindim yaa

seçgin vardı ikizlere hamile gelmiyo bayadır,
angel doğurmuş olmalı inş sağlıkla kavuşmuştur oğluna.
gelincik de ikizlere hamile kaldı ama yok bayadır.
diğer topiklerdeki gibi bi liste mi yapsak napsak:26:

Kızlaaarrr gözümüz aydın nur topu gibi bebeğimiz daha oluyor chnb hamileee

Chnb gözün aydın canım... umarım bebeğin sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyür ve doğar, nasıl olsa anneciği doğunca ona gözü gibi bakar !!!
Kendine çok dikkat et...sakın stres yapma...bol sıvı tüketmeyi de unutma:)

Yapalım yapalımmm hadii
Belki bizede uğur getirir o liste bizde hamile kalır bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız:)

Aman kendine stres felan yapma çok etkiliyormuş stres vücudu
Herşey yolunda gider umarım sende pıhtılaşmada mı var
Rabbim gönlüne göre versin.

Evet canım. Rabbim bir genişlik verdi gönlüme. Şu an çok rahatım ve heyecansız:)) Ben de pıhtılaşma var canım ...İlk iğnemikolumdan yaptılar...

Evet orada beraberdik. İnşallah burada beraber olacağız sen kıdemli olacaksın sana danışırım artık:)) Kuran okuyorum hep. İyi geliyor gerçekten...

Amin canım.İnşallah sizlerin de Allah gönlüne göre versin. İnşallah bu yolda mücadele eden herkesin işleri kolay gider. Pgt denedik olmadı gönül isterdiki pgt deneyen herkesin ilk deneme olsaydı ama olmuyor işte... Doğal olanların da Allah yardımcısı olsun, sağlıkla bebeklerini alsınlar kucaklarına...

evet kizlar cumhur beyin sesi cok sicak,sakin,huzur verici, fazla konusmadik 15 dk felan ama pgt öneriyor ve sansimin yüksek olucagini söylüyor,bana sadece sorunun nerde ve ne oldugu önemli gerisini hallederiz arti burdaki doktorlar gibi misli konusmuyor %100 garanti veriyor.yumurtalari saglikli,tasiyici ve hasta olarak ayira biliyoruz,risk oranin düsük (%25) örnek vererek acikladi mesela 5 yumurta toplasak 3 4 kesin saglikli cikar dedi.heyecandan soracagim 1-2 soru vardi unutmusum. fiyat olanagini sordum ilk yapmada sadece islem ücreti yani konaklama gelis gidis fiyati olmadan 14 bin tl ikinci deneme 7 bin tl olarak söyledi. esim dogaldan yana napcam bilmiyorum.

chnb canim tebrik ederim allah tamamina erdirir ve kucagina saglikla alirsin insallah,esmaül hüsna ve rahman süresini okumani tavsiye ederim gecen mattika yada söylemistim okudunmu bilmiyorum.

Canım bence şansın çok yüksek. 5 yumurtada 3-4 sağlıklı çok iyi bir rakam. Seni etkilemek istemem ama ben olsam en azından bir defa PGT'li denerdim. Bende de risk %50. Bana da 9 yumurta olsa 4 sağlıklı buluruz demişti. Ben PGT'yi tercih ettim. Normal denemeyi düşünmedim. Ama senin %25 olduğundan normal denemeyi de düşünebilirsin bence. karar senin ve eşinin. Hayırlısı ne ise o olsun.

Canım tekrar tebrik ederim. Çoook sevindim... Hiç stres yapma. Çok düşünme.Rahat ol. Hoşuna giden sevdiğin şeyleri yap. Bol bol eğlen. Gül. Gez...Buraya fazla takılıp , düşünüp stres olma. Ama tabii arada da gel. Özleriz seni Bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş derler... Bizler için de dua etmeyi unutma Kalbim, iyi dileklerim seninle... Sevgilerr...

chnb tatlım pıhtılaşma iğnesini kendin yapmıyo musun?
alışırsın bence dene, hergün başkasına yaptırmak zor olur.
yumurta geliştiriciler gibi, sadece ilacı yakıyo biraz, ben kendim yapıyorum

Son düzenleme:
Misafir vardı ancak gelebildim.
chnbcim canım tekrar hayırlı olsun... İnşaallah 9 ayın sonunda sağlıkla bebeğine kavuşacaksın... Allahım o güzel gönlüne göre versin canım benim. Dualarım seninle...

Özlettin kendini

rhescim merhaba. Konuşmanın iyi geçmesine sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam senin çok sayıda düşüğün vardı, yanlışım varsa düzelt lütfen :26: Akasya'nın dediği gibi ben de olsam pgt denerdim.

yok canim,benim tek gen sorunum vardi esimde bende tasiyiciyiz ve ilk bebegimi kaybettim,düsügüm hic olmadi.esim normalden yana.keske eslerde bizler gibi düsünse ayrintisiyla eksisiyle artisiyla, yoruldum artik......

yok canim,benim tek gen sorunum vardi esimde bende tasiyiciyiz ve ilk bebegimi kaybettim,düsügüm hic olmadi.esim normalden yana.keske eslerde bizler gibi düsünse ayrintisiyla eksisiyle artisiyla, yoruldum artik......

Başka bir arkadaşla karıştırdım canım kusuruma bakma. Eşinle Cumhur Bey'in konuştursan bence o da ikna olur. Riskiniz yüzde 25'miş. Az olsa da insan korkuyor. Eşin bu konuda çok katı değilse konuş bence.

Son düzenleme:

Canım ya ilk sefer için de olsa 14 bin çok değil mi? Farklı şeyler mi yapacak ki?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…