- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.941
Kızlaaarrr gözümüz aydın nur topu gibi bebeğimiz daha oluyorchnb hamileee
seçgin vardı ikizlere hamile gelmiyo bayadır,
angel doğurmuş olmalı inş sağlıkla kavuşmuştur oğluna.
gelincik de ikizlere hamile kaldı ama yok bayadır.
diğer topiklerdeki gibi bi liste mi yapsak napsak:26:
Aman kendine stres felan yapma çok etkiliyormuş stres vücudu
Herşey yolunda gider umarım sende pıhtılaşmada mı var
Rabbim gönlüne göre versin.
Evet orada beraberdik. İnşallah burada beraber olacağız sen kıdemli olacaksın sana danışırım artık:)) Kuran okuyorum hep. İyi geliyor gerçekten...chnb canım hadi hayırlı olsun..
sabah test yaptım diyince aklıma geldi benim bu defa aralık annesi olucaksın inş.
orda beraberdik şimdi yine beraber hamileyiz.
çok dua et, kuran oku bol bol.
bizi sakin tutan okumak oldu, yoksa bişey olcak mı diye kafayı yiyo insan.
çok sevindim yaa
Chnb gözün aydın canım... umarım bebeğin sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyür ve doğar, nasıl olsa anneciği doğunca ona gözü gibi bakar !!!
Kendine çok dikkat et...sakın stres yapma...bol sıvı tüketmeyi de unutma:)
evet kizlar cumhur beyin sesi cok sicak,sakin,huzur verici, fazla konusmadik 15 dk felan ama pgt öneriyor ve sansimin yüksek olucagini söylüyor,bana sadece sorunun nerde ve ne oldugu önemli gerisini hallederiz arti burdaki doktorlar gibi misli konusmuyor %100 garanti veriyor.yumurtalari saglikli,tasiyici ve hasta olarak ayira biliyoruz,risk oranin düsük (%25) örnek vererek acikladi mesela 5 yumurta toplasak 3 4 kesin saglikli cikar dedi.heyecandan soracagim 1-2 soru vardi unutmusum. fiyat olanagini sordum ilk yapmada sadece islem ücreti yani konaklama gelis gidis fiyati olmadan 14 bin tl ikinci deneme 7 bin tl olarak söyledi. esim dogaldan yana napcam bilmiyorum.
Evet canım. Rabbim bir genişlik verdi gönlüme. Şu an çok rahatım ve heyecansız:)) Ben de pıhtılaşma var canım ...İlk iğnemikolumdan yaptılar...
Evet orada beraberdik. İnşallah burada beraber olacağız sen kıdemli olacaksın sana danışırım artık:)) Kuran okuyorum hep. İyi geliyor gerçekten...
Amin canım.İnşallah sizlerin de Allah gönlüne göre versin. İnşallah bu yolda mücadele eden herkesin işleri kolay gider. Pgt denedik olmadı gönül isterdiki pgt deneyen herkesin ilk deneme olsaydı ama olmuyor işte... Doğal olanların da Allah yardımcısı olsun, sağlıkla bebeklerini alsınlar kucaklarına...
iyiyim canım teşekkür ederim.şöyle bi bakim nevar neyok dedim.geçmişi çok okuyamadım.pc açık kalmış yeni farkettim.
chnb hayırlısı olsun canım hakkında.
daha çok şey yazmak istiyorum ama çıkmam lazım yemeğe misafir var.öptüm hepinizi Allaha emanet olun.
Inanamıyorummmmmmmmm
gercekten inanamıyorummm
çok sevindim
Allah dualarini duydu insallah Chnbcim
seçgin vardı ikizlere hamile gelmiyo bayadır,
angel doğurmuş olmalı inş sağlıkla kavuşmuştur oğluna.
gelincik de ikizlere hamile kaldı ama yok bayadır.
diğer topiklerdeki gibi bi liste mi yapsak napsak:26:
evet kizlar cumhur beyin sesi cok sicak,sakin,huzur verici, fazla konusmadik 15 dk felan ama pgt öneriyor ve sansimin yüksek olucagini söylüyor,bana sadece sorunun nerde ve ne oldugu önemli gerisini hallederiz arti burdaki doktorlar gibi misli konusmuyor %100 garanti veriyor.yumurtalari saglikli,tasiyici ve hasta olarak ayira biliyoruz,risk oranin düsük (%25) örnek vererek acikladi mesela 5 yumurta toplasak 3 4 kesin saglikli cikar dedi.heyecandan soracagim 1-2 soru vardi unutmusum. fiyat olanagini sordum ilk yapmada sadece islem ücreti yani konaklama gelis gidis fiyati olmadan 14 bin tl ikinci deneme 7 bin tl olarak söyledi. esim dogaldan yana napcam bilmiyorum.
rhescim merhaba. Konuşmanın iyi geçmesine sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam senin çok sayıda düşüğün vardı, yanlışım varsa düzelt lütfen :26: Akasya'nın dediği gibi ben de olsam pgt denerdim.
yok canim,benim tek gen sorunum vardi esimde bende tasiyiciyiz ve ilk bebegimi kaybettim,düsügüm hic olmadi.esim normalden yana.keske eslerde bizler gibi düsünse ayrintisiyla eksisiyle artisiyla,yoruldum artik......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?