Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benim arkadaşım da bebeği riskli olduğunu için hiç alışveriş yapmamıştı. Ama herşey yoluna girdi. ŞÜkür bebek sağlıklı.. Bol bol alışveriş yapıyor Senin de öyle olacak inşallahhh... Sağlıkla gelecek bebeğin.. Geçmişi okudum da normal yolla sağlıklı bebeği olan çok kişi olmuş. Ama galiba sizin durumunuz bizim tek gen hastalığından farklı. Benim tek gen baskın bir gen O yüzden sanki hep ön plana çıkar gibime geliyor...

Kızlar bir de birşey soracağım . Benim adetim gecikti. Normalde de hep gecikirdi ama ilk defa bu kadar gecikti. Sizce kullanılan ilaçlardan olabilir mi ? Nur Hanımın verdiği ilaçlar.. Çok iyi korunduğumuzdan ( ya da ben öyle düşünüyorum ) hamile kalma ihtimalim yok. Açıkçası kalmak da istemiyorum. Çok korkuyorum.. :18:

Canım sen yine de evde gebelik testi yap bence değilsindir ama için rahateder. Sonra daara de dr ye... Sana mesaj yazmıştım burada. Pco var mıydı sende? Pco pıhtılaşma ile bağlantılı imiş sanırım. Arkadaşın testlerde pıhtılaşma çıkmadığı halde gizli pıhtılaşma olabilir demiş dr. İstersen yaptır sen de bu testi. Annenler verdi mi kan?

İnci geriye sayım başladı heyecanlanıyorum senin için inşallah sağlıkla olacak bu sefer...

Mattika artık öğren canım ya. Tabi sağlık önemli ama merak ediyoruz biz. Ben kız olursa biraz rahatlarım gibi. Volkan bey demişti. Tabi eşime bağlı sorunla ilgili. 47 x yy olduğu için. Oradaki yy yerine x gitse sorun olmayacak...

Ama oğlum varşükür 46xy. Rabbim isterse her şey olur o da farklı bir konu tabi...

Artık hareketlerini net hissediyor musun?

Angel doğum yapmıştır keşke yazsa...

Hituci sınavçalışıyor galiba. Zeybek tedavide.

Petunya çalışmalarda:))

Merve enfeksiyonla uğraşıyor...

Hazade, diğer arkadaşlar neler yapıyor?

Canım PKO riski var gibi bişeyler dedi. OHS mi ne öyle bişey olabilir dedi. Yumurtalar kaliteli olsun diye ilaç vermişti. Bu arada ben ameliyat oldum 2 defa. Bu ameliyatlardan önce pıhtılaşma testi yapıldı diye biliyorum. Bu farklı bişey mi ? Sorun olsaydı pıhtılaşma testinde çıkmaz mıydı ? Annemler geldi. Kan verdik. Bekliyoruz canım.. Şu reglin gecikmesine canım sıkıldı. İnşallah bir an önce olur.

Canım ne ameliyatı oldun? Pıhtılaşma çok değişik testleri var. Mthfr, Faktör v leiden, protein s, protein c vb... Bunlar önemli testler... Niye gecikti kaç gün gecikmişti?

cinsiyeti bile sormuyosun dedi bugün dr.
ama benim bebek yüzüstü takılıyodu, cinsiyet görünmedi bu yüzden. emekler gibi bi pozisyonda kıpırdanıp duruyodu
chnb bizde kız erkek farketmiyo risk açısından, sizinki gibi farketse şimdiye öğrenirdim mutlaka cinsiyeti.

amniyodan vazgeçmem dr.un hoşuna gitmedi, bikaç hafta sonra ayrıntılı için bi dr tavsiye etti.
bacak kemiğinin boyu hafif kısaymış, normal bi gebe olsam bunu önemser miydiniz dedim, söylemezdim bile dedi.
biz test de yaptırmayınca sorun arayışına girdi. farklı dr.lara da gidicez ama az daha büyüsün diye bekliyorum.
trizomi 13 te kafa yapısı anormal olurmuş ve 12.haftadan itibaren farkedilirmiş, netten bunu okudum, çok şükür kafası fln normal görünüyo.

ayy bana kalsa hiç dr.a gitmeden evde doğurucam bu çocuğu.

dr.da biraz moralimiz bozuldu, hemen kaptırıyo insan kendini olumsuz bişey duyunca dağılıveriyosun.
ama bebeğimi hissediyorum bugün sağlıklıdır inş.

Canım sıkıntı stresten gecikmiştir merak etme. Kafaya taktıkça da gelmez. Benim bir keresinde 10 gün gecikmişti :)

İnci geriye sayım başladı heyecanlanıyorum senin için inşallah sağlıkla olacak bu sefer...

İnşaallah canım ya. Zaman daraldıkça stresim de artıyor...

Göstermedi kendini demek :) İnşaallah sapasağlam doğar canım. Hepimiz için hep dua ediyorum...

dr.da biraz moralimiz bozuldu, hemen kaptırıyo insan kendini olumsuz bişey duyunca dağılıveriyosun.
ama bebeğimi hissediyorum bugün sağlıklıdır inş.

Bozulmasın canım. Allah'ın izniyle sağlıcakla doğacak meleğin... Kıpırtılarıyla nasıl da mutlu ediyordur seni...

inş canım amin.
senin de bu defa olucak hayırlısıyla, bayram yapıcaz hep beraber.

Ah canım inşaallah... zeybek tedavide, önce ondan güzel haberler gelsin. Sonra hazade ve benden. chnb'nin sağlıkla ilerlesin gebeliği, laveque den de önce güzel bir tedavi haberi sonra nur topu gibi bir bebek haberi alalım :) petunya ve merve de sağlıkla hamile kalsın inşaallah...

amin canım yaa.
özellikle pgt ile başarı gelsin artık, transfer bile olamadık yahuu
yakında zeybek ve sen varsın.
chnb nin kalp atışı görmesi var
allah yardımcımız olsun hepimizin, hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin inş.

Gerçekten transfer bile olamadık. Transfere kadar bir stres ondan sonrası da ayrı bir stres... Amin canım amin...

Sağlıklıdır inşallah canım. Maşallah trizomi 21 olmaması iyi. Ben bu durumdan da endişeleniyorum yaş 35... Artı embriyolarımın birinde de vardı. İnşallah hepimizin sağlıklı olur. Ne zor bir süreç. İşte bu yüzden pgt de tutsaydı keşke hepimizin diyorum. Kısmet değilmiş... Yazgı işte...

Olumsuzluğa takıyoruz malesef...

Amin canım amin. Allah pgt yaptıracak arkadaşlara sağlıkla hamilelik nasip etsin.Doğal deneyenlere de gönlüne ferahlık versin sağlıkla bebekler versin. Valla İnci uykularım kaçıyor be güzelim. Pgt ile olsaydı bu kadar stres yapmazdım. Açıkçası doğal da olmaz diye düşünüyordum amh ve eşimin sperm hızı nedeniyle. Nasip. Allah bir mucize daha nasip etsin...

Evet canım ya hepimizin içine oturdu. Gidip de boş dönmek. İnşallah artık yaptıran herkes sonuç alsın. Hepsi ayrı dert. Sağlıklı çıkmaz, çıkar gelişimi durur, 12. gün sonra tutmaz...

Canım ne ameliyatı oldun? Pıhtılaşma çok değişik testleri var. Mthfr, Faktör v leiden, protein s, protein c vb... Bunlar önemli testler... Niye gecikti kaç gün gecikmişti?

Canım iki büyük bir küçük ortopedik ameliyat oldum. Bu ameliyatlar 3-4 saat süren büyük ameliyatlardı. Ameliyatlarda kan kaybı çok oldğundan pıhtılaşma ile ilgili testlerin yapıldığını hatırlıyorum. Ama yine de doktora sorayım. O kadar emek veriyoruz. herşeyi düşünmek lazım.. Bu arada benim son adetimin ilk günü 28 Şubattı. Vücut dengem bozuldu galiba.

Mattika canım sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah.. Tıp artık çok ileri... Bence anormal bir durum olsa ultrasonda görülürdü.. Yalnız bişey dikkatimi çekti. Biz hep netten bişeyler okuyoruz. Kendi kendimize yorumlar yapıyoruz. Onca para verdiğimiz doktorlar niye var mera ediyorum

Belki mevsimdendir canım ama yine de sen test yap sonra dr yi ara. Ameliyat olduğundaki testlerine de bak. Pıhtılaşma yüzünden çok kişi kayıp yaşıyor.O a kadar emek var tedbirli olmak lazım...

trizomi 13 canım, bizim sağlıksız olursa bu oluyo, 21 yazmadım ben.
ben keşke demiyorum, allah nasıl nasip ettiyse, pgt ile hamile kalsak da her türlü risk var, sıkıntı yaşamak kaderde varsa bi sebep yazılır ona da.

üst bacak kemiği 5 gün fln geriymiş, dr normal bi gebe olsan umursamam ama sana söylerim. test de yaptırmıyosun zaten dedi.
hemen araştırdım ben de, normalmiş. ve benim dr.un yaptığı gibi sadece kemik ölçülmezmiş, bi sürü şey ölçülüp orana göre geride denirmiş.
araştırmak iyi bişey bence

Araştırmanın iyi bişey olduğuna kesinlikle katılıyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bizim araştırıp bulduklarımızı doktor çok önceden araştırmış olmalı ve uygulamış olmalıydı diye düşünüyorum. Ülkemizde maalesef tıp sektörü sıkıntılı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…