Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

umarım!!

acaba sağlıklı insanların embriyolarını pgt ye soksalar hepsi tam sağlıklı çıkar mı çok merak ediyorum?

kesinlikle hayır canım, her çiftin sağlıksız embriyoları oluyo adet bile gecikmeden atılıyo, ve bu oran çok yüksek.
ama pgt yapılınca her türlü embryo test edildiğinden bi sürü sorun çıkıyo.

Aman aman onun popişkosunu yesin annesi
Ay anne olacaksın inşallah mattika yaa
Gerçekten çok karışık o kadar çok ayrıntısı varkii
Bazen bilmemek enn iyisii stres olmuyor o zaman

İnşallah bu hafta sonu duyasın kalp atışlarını minik kuzunun
O zaman 6. hafta içindesiniz demi:26:Kalp atışları 7.haftada duyuluyo genelde

Aman aman onun popişkosunu yesin annesi
Ay anne olacaksın inşallah mattika yaa
Gerçekten çok karışık o kadar çok ayrıntısı varkii
Bazen bilmemek enn iyisii stres olmuyor o zaman

inş hepimiz anne olucaz canım.
ben hafif hafif hareketlerini hissediyorum artık bebişimin, kendimi kaptırmayayım diyodum, artık kaptırmamak imkansız:44:
sağlıksız da olsa bebeğim o benim, allah sağlık ve hayırlar versin.

Ah iyiceden hissediyorsun desene dönüyormu tekme mi atıyor nasıll:26:
Ya bugün bi program izliyordum bi kadın aradı 6.5 aylık hamileyim dedi
Doktorlar özürlü diyo hemde çok ağır özürlü hemen alalım boşuna bekleme demişler
Kadın ağlıyo nasıl o benim yavrum diyo
Ben nasıl ağladım nasıl ağladım hüngür hüngür oturdum dua ettim kadına
Ben olsam kıyamazdım onun canına nasıl kıyardım bu dünyanın öbür dünyasıda var
Çok zor bi imtihan Mattikacım Rabbim yardımcın yardımcımız olsun
Hoca dedi sağlıklı olması için dua et Ya Musavvir çek dedi

öyle tekme fln hissetmiyorum daha ama hissediyorum işte, farklı bi hareket var. yediklerime göre artıyo tatlıyı seviyo.
allah yardımcımız olsun canım, ben ne olursa olsun kıyamam aldıramam ne kadar ömrü varsa bakarım allahın izniyle.
allah böyle bişeyle imtihan etmesin diye dua ediyorum, ederse de imtihanı kaybedenlerden etmesin.
inş o kadının bebeği de sağlıklı doğar.

Özürlü bebek sahibi olupta sabretmek o anne ve babaya cennetin kapılarını açıyormuş
Ama SABRETMEK işte.Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesin canım bizlere
Ama onlarında sevgisi çok farklı oluyo ya bizim üst komşuda var kız down sendromlu
Eğitim alıyor şuan gördükçe benle konuşuyor normal insan gibi
Annesi babası bi seviyorki Rabbim demekki sevgisini koyuyor kalplerine
Burda arkadaşım var hamile 6 aylık bi kere gel bak elle dedi
Tam dönüyomuşl galiba dalgalanma gibi bir şey hissettim çok tuhaftı

allahtan en baştan sabır istemiyorum, rabbimin rahmeti merhameti sonsuz, şimdi sağlıklı hayırlı evlat istiyorum.
başına bi dert gelince sabır ver demek de güzel ama derdimi kaldır diye de dua edebiliriz.
ama kaderde vardır başıma gelir, sabrı için ozaman dua ederim inş.
her zaman her konuda imtihanı kaybedenlerden etme diye dua ediyorum.

allahın lutfuyla hepimizin sağlıklı evlatları olucak inş. iyi düşünelim iyi olsun

Evet canım haklısın dualarında.imtihayn dünyası işte
Aminnnnnn inşallah

Chnb inşallah duyacaksın canım.. Ayy ne güzel 2 tane hamilemiz var Darısı bizlere inşalllah...

Chnb inşallah duyacaksın canım.. Ayy ne güzel 2 tane hamilemiz var Darısı bizlere inşalllah...

Allah sizlere pgt ile en tez zamanda nasip etsin canım inşallah Mattika ve benim yaşadığım huzursuzluğu yaşamayın inşallah.

Mattika canım inşallah sorun olmayacak canım sen duanı dediğin gibi sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat için yap. Sizler nasıl sağlıklı olmuşsanız bebişin de sağlıklı gelecek inşallah bu dünyaya. Peki doğunca hemen preferik kanda kromozom analizi yapılır mı bilgin var mı?

Tatlım içini ferah tut.. Bu şekilde normal yoldan hamile kalmanızın da elbet bir hikmeti vardır. Yüce Rabbim birşeyleri kararlamıştır. Herşey olacağı yere varacak. Ve bence herşey çok güzel olacak. Biliyor musun ben normal yoldan hamile kalmaktan ölesiye korkuyorum. Ama bazen de kendime bile itiraf edemeden şu geçiyor aklımdan. Keşke çok büyük bir mucize ile hamile kalsam ( isteyerek yapamam çünkü ) ve bebeğim sağlıklı olsa.. Ben hiç uğraşmasam..İşte böyle Sizin de böyle olmuş olabileceğini düşünüyorum. Topikteki Simge gibi .Mucize eseri hamile kaldı ve mucize eseri bebeği sağlıklı ... Allah'ım hepimize mucizlerini göndersin..

Benim 3 gebeliğimde duyulmadı çok kötü bir durum bilirim. Ama sen sakın öle düşünme bak düşünme çok önemli inankii bak gör senin bebişin dogdugunda hepimiz senden güç alıcaz.

Saol cnm inşallahh bizde sağlıklı gebelik elde edicez ben bugün hastaneye gittim lukrini 5 düşürdü ve puregon verdi cuma günü 300 başlıycam cem bey beni görünce şok oldu sen hiç eskisi gibi deilsin dedi.Cem bey dedim artık üzülmiycem verende allah alanda 3,de olmazsa 4, olur napalım dedim bravo dedii böle ol bak herşey çok güzel olucak dedi.Döndü adında kromozom sorunu olan bir kadın vardı tranferi yapılmış sonuç bekliolar bakalım o ne olucak inşallah iyi sonuçlar alır ..

Kızlar boğazlarım acıyor hafif de ateşim var. İlaç kullansam sorun olur mu acaba?
Bugün eşime endoskopi yapıldı. Mide fıtığı çıktı, doktor ameliyat olabilme ihtimalin var dedi

Kızlar boğazlarım acıyor hafif de ateşim var. İlaç kullansam sorun olur mu acaba?
Bugün eşime endoskopi yapıldı. Mide fıtığı çıktı, doktor ameliyat olabilme ihtimalin var dedi

Incicim canım, sen tedaviye başladın mı?
eger başladıysan ( ki sanırım 20 nisan gibi demiştin , bu aralar çok sık giremediğim için kaçırdım kusura bakma) o zaman mutlaka sor doktoruna.
öyle demişlerdi bana çünkü. ama başlamadıysan ne sakıncası olabilir ki???

eşin için de geçmiş olsun. sen bir şeyi yok demiştin sanırım .
bu arada mide fıtıgı dediğin reflü sanırım değil mi?
ne gibi belirtileri vardı eşinin bana yazar mısın?

Chnb canım hersey yolunda gıdecek ınsallah , ben ınanıyorum.
Mucıze bunlar mucıze. Sen tedavı ol , saglıklı bıle bulunamasın , sonra dogaldan hamıle kal.
ınsallah guzelım hersey yolunda gıdecek.

Mattıkacım ne guzel sen de artık yavas yavas hıssedıyorsun . Dedım ya bu aralar cok gıremıyorum ama ınanın gunun bellı kısmı aklıma hep gelıyorsunuz hepınız.

ıncıcım senın de sanırım tedavıne az kaldı . ınsallah bu sefer hersey cok guzel olsun ,saglıkla hamıle kalasın .

Hazadecım senın ıcın de butun guzel nıyetlerımı gonderıyorum.

Benım bu arada adetım 8 gun gecıktı , hatta 9 gun.
Sanırım bu tedavıler mı artık ,i mevsım degısımınden mı bılmıyorum boyle oldu ıste.
Boguslerım acıyor olsa yapacagım test ama boyle gecıkmelerı ara ara yasarım ben o yuzden yapmıyorum.
Bu acıklamayı da yaptım cunku bılıyorum '' test yapsana '' dıyeceksınız bana .
Onceden cevabını vereyım dedım.
Eger beta hcg hormonu salgılasaydım goguslerım acırdı bunu cok ıyı bılıyorum

Baska unuttugum kımler var...
Petunya sanırım dogal denıyordun degıl mı guzelım ???

Akasyacım sen nasılsın??
Merve ya sen?

Yok canım başlamadım henüz. 1 haftası var. Tedavideyken kullanılmaması gerektiğini biliyorum ama öncesinde de sorun olur mu acaba diye içime kurt düştü.
Sağol canım. Reflü var demişti doktor, endoskopide bu da çıktı. Başka bir doktora gösterdik sonucu o da ameliyat gerekli değil diyor. Anlamadım gitti. Mesajla atıyorum hemen.

Canım çok geçmiş olsun tamda tedavi öncesi ( bişey olmaz çünkü daha başlamadın ama yinede sor tabikki.Eşin içinde çok üzüldüm cnm allah şifasını versin insallah ...

Çok teşekkür ederim canım dilerim herşey yoluna giricek ve hepimiz mutlu haberleri paylaşıcaz sen nasılsın nasıl gidiyor.

Laveciğim ; benden yana iyilik diyelim iyi olsun Umarım sen de iyisindir. Benim adetim de epey gecikti. Ama ben de daha önce başıma geldiğinden test yapmadım. Zaten olmasına imkan yok diye düşünüyorum. Belki kullandığım ilaçlardan gecikmiş olabilir. Bir de yeni haber sana. Ben sigarayı bıraktım Benim gibi bir tiryaki bıraktıysa herkes bırakabilir diye düşünüyorum Darısı başına canım..

laveque canım mevsim dönüşümlerinde böyle gecikmeler olabiliyor. Sıkıntı stres de geciktiriyor maalesef. Tedaviyle ilgili bize ne zaman güzel haberler vereceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…