Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu işin tatlı yanı tabiki sağlıklı olması her şeyden önemli

Göstermediğine göre kız demekki utanıyor minik kelebek:)
Aman doktorları boşverrr boş yere insanı strese sokuyorlar valla
Gönlünü ferah tut sağlıcakla hayırlısıyla gelecek inşallah

daha önce bizdeki translokasyondan olan bi hastası olduğunu sanmıyorum dr.un.
ilk söylediğimde cinsiyetle taşınan bi hastalık mı diye sormuştu.
o da bizim gibi araştırıyo, daha uzman dr.lara sorup konuşuyo şimdi.
dediğin gibi ülkemizde şöyle bi sıkıntı var, dr.lar hemen gördüğü şeyi söylüyo, sakat dendi sağlıklı doğdu diye anlatılan bi sürü olay var.
2li 3 lü testler yüzünden kan alır gibi amniyon sıvısı alınıp test yapılıyo ama asıl downlu bebek tesbit edilemiyo.
çok karışık bu konular, ben artık iyi dr olsun bilsin demiyorum, içime sinse hiç gitmem dr.a evde doğururum.
sırf bebeğim yaşıyo mu iyi mi diye gidiyorum:44:

Göstermediğine göre kız demekki utanıyor minik kelebek:)
Aman doktorları boşverrr boş yere insanı strese sokuyorlar valla
Gönlünü ferah tut sağlıcakla hayırlısıyla gelecek inşallah
usg tam net değildi anlayamadım ama dr.un tarif ettiği pozisyonda poposu meydandaydı
nasıl utanmak o

inşallah incicim...
bugün tedavide 6. gün...puregona devam doz 200..bugün bi de orgalutran başlıyoruz..bi terslik olmazsa pazar veya pazartesi opu var..
stress yok ama karnım ve kasıklarımda ağrılar var..biraz halsizlik ve uyku hali var bir de gece ilaçların sıkıntısından sanırım;yatakta uyurken dört dönüyor muşum
iste süreç böyle ilerliyor arkadaslar
basamak basamak gidersem stres yaşamıyorum, ama olurda pgt nasıl olcak kac tane sağlıklı cıkcak tutacak mı diye düşündükçe bunalıyorum o yüzden ben de basamak basamak sevinmeye (düşünmeye) karar verdim.şimdilik yumurcanlar iyi gidiyor o yüzden keyfim yerinde
başlayıncaya kadar daha fazla stres yaşamıştım şimdi süreç başlayınca rahatlaım, o yüzden incicim seni anlayabiliyorum..sen de başlayınca biraz olsun rahatlayacaksın

ben de herkes için en güzel en kolay en hızlı hamilelikler ve en sağlıklı bebekler diliyorum

Oh maşallah Pgt işi başlı başına bir stres kaynağı olduğu için en güzelini yapıyorsun canım. Evet başlayınca insana bir rahatlık huzur geliyor. Bir an önce sabah olsa da hastaneye gitsem diyorsun :) Sayıyla ilgili bir gelişme var mı?

hayır canım sayısını sormadım bile.Boyutlarını ölçüyor ve sayı iyi diyor. geçen sefer sayı ve kalite iyiydi. zaten o yüzden aynı doz ilaçlar kullanılıyor. bir önceki denemeye yakın sayı elde edilecek herhalde..önemli olan pgt ye girebilecek sayı...üretilen yumurta sayısını arttırsan kalite düşüyor ve ohss sıkıntısı beliriyor kaliteden ödün vermiyim dersen sayı az çıkıyor pgt den çıkacak sağlıklı olasılığı da düşüyor o yüzden geçen sefer toplanan yumurcanların hem sayısı tam kıvamındaydı hem kalitesi iyiydi..yani optimal seviyeyi tutturmuştuk..10 tanesi pgt ye girememişti umarım bu defa pgt ye giren ve sağlıklı çıkan sayı artar..

Evet pgt olduğu için sayıya önem veriyoruz. Benim doktorum bu kez 7-8 yumurta hedefliyorum dedi ama ohss riski de olabilirmiş. Umarım sayı da kalite de iyi olur ve ohss olmam.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

zeybek tedaviye başladı, inci güne kadar başlıcak, başka var mı benim kaçırdığım?
ben varım bende uzun protokolle başladım dün regle oldum yarın gonalefe başlıorum :))
bende stres yok çok rahatım olucak diyorum ve kendimi rahatlatıorum ama kendime söz verdim olmazsa ağlamıycam üzülmiycem çünkü biliorumki 3, olmazsa 4,de olucak oda olmadı 5, olucak :)
İnşallahhhhh incicim tüm dileklerin gerçekleşirr
hazade nasılsın canım? Heyecan var mı? :)

Vallahi cnm var ama nedendir bilmiorum eskisi gibi deilim korkmuorum çok rahatım cem bey dio sen terapimi görüosun :)ama artık ağlamıycam ve üzülmiycem yiğcek ekmegi varsa ztn gelir yoksada gelmez yapcak bişey yok

Mattika canım inşallah bir dahakine gösterecek miniğin cinsiyetini... Önemli değil sağlıklı olsun yeter...

Hazade hayırlısı inşallah.İnşallah olacak dediğin gibi...

Zeybek canım inşallah güzel haberlerini alırız. Bence sağlıklı insanlarda da çıkar. Cumhur Beye ben bizim embriyolarda cinsiyet dışında sorunlar da çıkmış dedim o da sizin yaş gurubunda kim olsaydı onlarda da çıkardı dedi. Belki de vücut o ay hangisi en sağlıklıysa onu büyütüyordur yumurtalardan...

İnci az kaldı az kaldı:))

Beni soracak olursanız kendimi dinliyorum henüz çok belirtim yok. Hayırlısıyla duyarım inşallah hafta sonu kalp atışını...

Geri sayıma başladım
Bu kez duyurur o minik pıtpıtlarını inşaallah :)

Geri sayıma başladım
Bu kez duyurur o minik pıtpıtlarını inşaallah :)

iNŞALLAH güzel haberler vereceksin canım. Ben de veririm umarım. Duyarsak buradaki dr m, yanındaki yardımcısı beraber yemeğe gideceğiz inşallah:))

Benim 2 gebeliğimde hiç duyulmamıştı. Ama sanki bundaduyulacak gibi hissediyorum...

İnşaallah hepimiz veririz o güzel haberleri. Kutlama yani :) İyi haberini bekliyorum sabırsızlıkla :)

Zeybek, Hazade , İnci kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. PGT ile olan bir hamilelik hepimizin moralini yükseltecek. Ben geçmişi okudum da PGT ile hamilelikler var. Onlar bana umut oldu. İnşallah bizim topiğimizde de PGT hamilelik haberleri gelecek.. Dualarımız sizinle ...

İnşallah chnb cim.doktoruna katılıyorum..tamamen genetiği bozulmuş nesil geliyor.zaten filmlere de konu oluyor bu gerçekler...bir süre sonra dünyada mutantlar olacak...dalga geçmiyorum, bu kadar suni yaşam koşulları tüm genetiği bozacak bence...

çok sağol akasya cım...inşallah senin de güzel haberlerini duyacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…