- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.341
hımm ozaman kıza uyuyo. ama bunun gibi bi sürü şey var, birinde erkek olsa birinde kız çıkıyo.
sağlığını merak etmekten cinsiyeti hiç merak etmiyoruz inan.
zaten 6-7 aydan önce alışveriş de yapmıcam bebeğe.
bugün renkli usg isticem dr.dan, hastanenin radyologu bakıyo, kan akışı vs. bakılıyo. belki o söyler. ben yine sormam ama
cinsiyeti bile sormuyosun dedi bugün dr.
ama benim bebek yüzüstü takılıyodu, cinsiyet görünmedi bu yüzden. emekler gibi bi pozisyonda kıpırdanıp duruyodu
chnb bizde kız erkek farketmiyo risk açısından, sizinki gibi farketse şimdiye öğrenirdim mutlaka cinsiyeti.
amniyodan vazgeçmem dr.un hoşuna gitmedi, bikaç hafta sonra ayrıntılı için bi dr tavsiye etti.
bacak kemiğinin boyu hafif kısaymış, normal bi gebe olsam bunu önemser miydiniz dedim, söylemezdim bile dedi.
biz test de yaptırmayınca sorun arayışına girdi. farklı dr.lara da gidicez ama az daha büyüsün diye bekliyorum.
trizomi 13 te kafa yapısı anormal olurmuş ve 12.haftadan itibaren farkedilirmiş, netten bunu okudum, çok şükür kafası fln normal görünüyo.
ayy bana kalsa hiç dr.a gitmeden evde doğurucam bu çocuğu.
daha önce bizdeki translokasyondan olan bi hastası olduğunu sanmıyorum dr.un.Araştırmanın iyi bişey olduğuna kesinlikle katılıyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Bizim araştırıp bulduklarımızı doktor çok önceden araştırmış olmalı ve uygulamış olmalıydı diye düşünüyorum. Ülkemizde maalesef tıp sektörü sıkıntılı..
usg tam net değildi anlayamadım ama dr.un tarif ettiği pozisyonda poposu meydandaydıGöstermediğine göre kız demekki utanıyor minik kelebek:)
Aman doktorları boşverrr boş yere insanı strese sokuyorlar valla
Gönlünü ferah tut sağlıcakla hayırlısıyla gelecek inşallah
İnciiiiHeyecan dorukta mıııı Ben çok heyecanlıyım senin için... Sabırsızlıkla bekliyorum.
usg tam net değildi anlayamadım ama dr.un tarif ettiği pozisyonda poposu meydandaydınasıl utanmak o
Ah canım inşaallah... zeybek tedavide, önce ondan güzel haberler gelsin. Sonra hazade ve benden. chnb'nin sağlıkla ilerlesin gebeliği, laveque den de önce güzel bir tedavi haberi sonra nur topu gibi bir bebek haberi alalım :) petunya ve merve de sağlıkla hamile kalsın inşaallah...
inşallah incicim...
bugün tedavide 6. gün...puregona devam doz 200..bugün bi de orgalutran başlıyoruz..bi terslik olmazsa pazar veya pazartesi opu var..
stress yok ama karnım ve kasıklarımda ağrılar var..biraz halsizlik ve uyku hali var bir de gece ilaçların sıkıntısından sanırım;yatakta uyurken dört dönüyor muşum
iste süreç böyle ilerliyor arkadaslar
basamak basamak gidersem stres yaşamıyorum, ama olurda pgt nasıl olcak kac tane sağlıklı cıkcak tutacak mı diye düşündükçe bunalıyorum o yüzden ben de basamak basamak sevinmeye (düşünmeye) karar verdim.şimdilik yumurcanlar iyi gidiyor o yüzden keyfim yerinde
başlayıncaya kadar daha fazla stres yaşamıştım şimdi süreç başlayınca rahatlaım, o yüzden incicim seni anlayabiliyorum..sen de başlayınca biraz olsun rahatlayacaksın
ben de herkes için en güzel en kolay en hızlı hamilelikler ve en sağlıklı bebekler diliyorum
hayır canım sayısını sormadım bile.Boyutlarını ölçüyor ve sayı iyi diyor. geçen sefer sayı ve kalite iyiydi. zaten o yüzden aynı doz ilaçlar kullanılıyor. bir önceki denemeye yakın sayı elde edilecek herhalde..önemli olan pgt ye girebilecek sayı...üretilen yumurta sayısını arttırsan kalite düşüyor ve ohss sıkıntısı beliriyor kaliteden ödün vermiyim dersen sayı az çıkıyor pgt den çıkacak sağlıklı olasılığı da düşüyor o yüzden geçen sefer toplanan yumurcanların hem sayısı tam kıvamındaydı hem kalitesi iyiydi..yani optimal seviyeyi tutturmuştuk..10 tanesi pgt ye girememişti umarım bu defa pgt ye giren ve sağlıklı çıkan sayı artar..
ben varım bende uzun protokolle başladım dün regle oldum yarın gonalefe başlıorum :))iyi akşamlar kızlar nasılsınız
zeybek tedaviye başladı, inci güne kadar başlıcak, başka var mı benim kaçırdığım?
bende stres yok çok rahatım olucak diyorum ve kendimi rahatlatıorum ama kendime söz verdim olmazsa ağlamıycam üzülmiycem çünkü biliorumki 3, olmazsa 4,de olucak oda olmadı 5, olucak :)İnci geriye sayım başladı heyecanlanıyorum senin için inşallah sağlıkla olacak bu sefer...
Aminn bende inci için heyecanlanıorum dilerim bu defa olucakk
Mattika artık öğren canım ya. Tabi sağlık önemli ama merak ediyoruz biz. Ben kız olursa biraz rahatlarım gibi. Volkan bey demişti. Tabi eşime bağlı sorunla ilgili. 47 x yy olduğu için. Oradaki yy yerine x gitse sorun olmayacak...
Ama oğlum varşükür 46xy. Rabbim isterse her şey olur o da farklı bir konu tabi...
Yüce rabbim oğluna sağlık versin inşallah canım dilerim 2,evladınıda sağlıkla kucagına alırsınn
Artık hareketlerini net hissediyor musun?
Angel doğum yapmıştır keşke yazsa...
Hituci sınavçalışıyor galiba. Zeybek tedavide.
Petunya çalışmalarda:))
Merve enfeksiyonla uğraşıyor...
Hazade, diğer arkadaşlar neler yapıyor?
İnşallahhhhh incicim tüm dileklerin gerçekleşirrAh canım inşaallah... zeybek tedavide, önce ondan güzel haberler gelsin. Sonra hazade ve benden. chnb'nin sağlıkla ilerlesin gebeliği, laveque den de önce güzel bir tedavi haberi sonra nur topu gibi bir bebek haberi alalım :) petunya ve merve de sağlıkla hamile kalsın inşaallah...
hazade nasılsın canım? Heyecan var mı? :)
Mattika canım inşallah bir dahakine gösterecek miniğin cinsiyetini... Önemli değil sağlıklı olsun yeter...
Hazade hayırlısı inşallah.İnşallah olacak dediğin gibi...
Zeybek canım inşallah güzel haberlerini alırız. Bence sağlıklı insanlarda da çıkar. Cumhur Beye ben bizim embriyolarda cinsiyet dışında sorunlar da çıkmış dedim o da sizin yaş gurubunda kim olsaydı onlarda da çıkardı dedi. Belki de vücut o ay hangisi en sağlıklıysa onu büyütüyordur yumurtalardan...
İnci az kaldı az kaldı:))
Beni soracak olursanız kendimi dinliyorum henüz çok belirtim yok. Hayırlısıyla duyarım inşallah hafta sonu kalp atışını...
Geri sayıma başladım
Bu kez duyurur o minik pıtpıtlarını inşaallah :)
iNŞALLAH güzel haberler vereceksin canım. Ben de veririm umarım. Duyarsak buradaki dr m, yanındaki yardımcısı beraber yemeğe gideceğiz inşallah:))
Benim 2 gebeliğimde hiç duyulmamıştı. Ama sanki bundaduyulacak gibi hissediyorum...
Mattika canım inşallah bir dahakine gösterecek miniğin cinsiyetini... Önemli değil sağlıklı olsun yeter...
Hazade hayırlısı inşallah.İnşallah olacak dediğin gibi...
Zeybek canım inşallah güzel haberlerini alırız. Bence sağlıklı insanlarda da çıkar. Cumhur Beye ben bizim embriyolarda cinsiyet dışında sorunlar da çıkmış dedim o da sizin yaş gurubunda kim olsaydı onlarda da çıkardı dedi. Belki de vücut o ay hangisi en sağlıklıysa onu büyütüyordur yumurtalardan...
İnci az kaldı az kaldı:))
Beni soracak olursanız kendimi dinliyorum henüz çok belirtim yok. Hayırlısıyla duyarım inşallah hafta sonu kalp atışını...
çok sağol akasya cım...inşallah senin de güzel haberlerini duyacağız...Zeybek, Hazade , İnci kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. PGT ile olan bir hamilelik hepimizin moralini yükseltecek. Ben geçmişi okudum da PGT ile hamilelikler var. Onlar bana umut oldu. İnşallah bizim topiğimizde de PGT hamilelik haberleri gelecek.. Dualarımız sizinle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?