- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.521
trizomilerde bacak kısa kalırmış, ama kesin bi veri değil. ayrıntılı usg de çıkıcak ortaya bişiler diye bekliyorum
2 li 3 lü ihtimal testleri canım, trizomi 21(down), trizomi 18 ve trizomi 13 açısından inceliyo, bir de nöral tüp defekti açısından.
sizdeki sorunu kesin anlamak için amniyo yaptırmak lazım, bizimki gibi görüntüde kesin bulgular da vermiyo sanırım.
ben yaptırmadım 2 li fln, kromozom sorunumuz olmasa da yaptırmıcaktım, sadece ihtimal veriyo, amniyosenteze gitmeli mi gitmemeli mi diye.
sen amniyo düşünmüyosan hiç bi şekilde kafanı karıştırma.
ya da temiz çıkar zaten, yaptır için rahat etsin.
bu testleri temiz çıkıp downlu bebek doğuranlar var, riskli çıkıp amniyo yaptırıp stres yaşayıp sağlıklı çıkan var. içine hangisi siniyosa onu yapmak lazım
bu arada akşam iğneyi yapmayı unutmuşum:26:
şimdi farkettim ve hemen yaptım.
akşam yine yapsam mı bugünü atlasam mı, bişey olmaz inş.
Canım dr ye sor. içinde yazıyor mu unutulunca ne olur?
Mattika inşallah sorun olmayacak canım. Evet 47 xyy ultrasonda anlaşılmaz pek... Uzun kol filan belki denebilr...
belki dencekse hiç demesinler daha iyi.
bizim kalp beyin anomalileri oluyo, dönük bacak, parmak yapısında bozukluk, yarık dudak vs. bunlar hep anlaşılan şeyler ama anlaşılsa nolcak ki.
çok sıkıldım ben bu işten, doğuma kadar bi dağda mahsur kalmak, hiçbişey duymamak bilmemek istiyorum.
Vallahi canım iç ve kesinlikle antep fıstıgı ye ben bunun etkili olduguna kesinlikle inanıyorumNe olur bu defa rahat ol kendini strese sokma çok ciddiyim bak çok etkisi oluo herşeyi oluruna bırak inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alıcaz
Canım maşallah sana.15-18 yumurta sayın çooook güzel Darısı bize .Ananas suyu çok işe yarıyor demek ki... Ben de şimdiden başlasam mı acaba :26: Ben ceviz , fındık, balık çok tüketiyorum. Omega 3 hapı aldım. Folik asit doktor vermişti. En önemlisi de sigarayı bıraktım. Bakalım... ve daha varolan yumurtan var dedi bunlar zamanla büyür dedi ben hiç stres apmıorum bu defa yayarı olurmu bilemiorum ama inanın insan rahat oluo.Sigarayı bırakman mükemmel canım ya hakikaten tebrik ediyorum seni :) sen ne zman başlıosun canım tedaviye
canım ben de 300 kullanıorum bugünki E2 göre dozajı ayarlıycak bakalım canımHazade maşallah canım sayı çok güzel. İnşallah bolca olur sağlıklı yumurtaların...
İnşallan bu gidişle kız olursa Nazlı koyacağız baksana:))
İnşallah canım sayıdan çok kaliteli olması önemli biliosunuz ama ben biliyorum ikiz pıdıklarım olucakk
Sen progon kaç oluyorsun ben 300 oluyordum.. popuya ne kadar var?
Aman allahım bir mucize daha canımm benim inşallahhhh ainşallahhhh hayırlısıyla allahım kucagına almayı nasip edeceksağol canım, eşim oğlum deyip duruyodu, ne biliyosun dediğimde oğul cinsiyetsiz bi kelimedir diye çıkıyodu işin içinden
eğer dr doğru gördüyse eşim hissetti yani, belki eşin de hissediyodur.
ben sağlıklı olduğunu hissediyorum inş. senin bebeğin de bizim bebeğin de.
amin canım inş.
Aminnn inşallahhhhh
sağlıkla gelsin de 3 günde alınır kıyafetleri. eskiler doğru söylemiş doğmamış bebeğe don biçme diye
Aynen ölee ben ilk gebeliğimde bir mont aldım pembe uğursuz geldi ne olur almayın bişey
canım pgt denedik sağlıklı çıkmadı, sonraki ay doğal hamile kalmışım. 13-14 translokasyon var.
bebeğimin bacak kemiği 5-6 gün geride başına göre. dr normal gebelerde önemsenmez ama sana söylüyorum demişti.
ayrıntılı ultrasona kadar önemsemedim ben de bunu, napayım düşün düşün mahvoluyo insan:44:
Canım hiç düşünmee herşey olucagına varır.Doktorlar çok pipirikli kuzeniminkine down dediler hiçbişey yapmadı çocuk 3 yaşında sapasağlamm sakın düşünerek kendini üzme inan herşey daha ii olucak.
eşim yaptırma taraftarıydı. sonra ben vazgeçince bana uydu. sağlıksız da olsa annesi olcam, bakarım inş.Şükür sana öyle şeyler demediler... İnşallah sorun olmayacak. Şu parmağı dudağı filan sorun yoktu inşallah olmayacak. Dua edelim bol bol sağlıklı olsun bebişlerimiz. Doğalın da sıkıntısı buymuş. İtiraf edeyim ben senin amniyo yaptırcağını düşünmüştüm. Çok emin ellerdeyaptırmak mı lazımdı? Gerçi sonlandırmazdım anladığım kadarıyla ama şimdi rahat etmez miydi kafan?
bikaç tane ünlü radyolog var, dr onlardan birine yolladı, birkaç da riskli gebeliklerde meşhur kadın doğum profu.konyada iyi perinatolog var mı?
Aman allahım bir mucize daha canımm benim inşallahhhh ainşallahhhh hayırlısıyla allahım kucagına almayı nasip edecek
Canım hiç düşünmee herşey olucagına varır.Doktorlar çok pipirikli kuzeniminkine down dediler hiçbişey yapmadı çocuk 3 yaşında sapasağlamm sakın düşünerek kendini üzme inan herşey daha ii olucak.
Selam kızlar,
mattikacım küçük bir beyefendi geliyor demek :) Hadi hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşaallah.
Ben sabahtan beridir hastanedeydim, yeni geldim sayılır. Prolaktine baktırmak için erken gittim, randevuyu bekle, ol falan derken geçe kaldık. Cumhur Bey'le de görüştük. İğnelerimi aldım, şimdi telefon bekliyorum doz için. Dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. Sizden hakkımızda hayırlısı olması için dua istiyorum.
Vallahi canım iç ve kesinlikle antep fıstıgı ye ben bunun etkili olduguna kesinlikle inanıyorumve daha varolan yumurtan var dedi bunlar zamanla büyür dedi ben hiç stres apmıorum bu defa yayarı olurmu bilemiorum ama inanın insan rahat oluo.Sigarayı bırakman mükemmel canım ya hakikaten tebrik ediyorum seni :) sen ne zman başlıosun canım tedaviye
canım ben de 300 kullanıorum bugünki E2 göre dozajı ayarlıycak bakalım canım
Aman allahım bir mucize daha canımm benim inşallahhhh ainşallahhhh hayırlısıyla allahım kucagına almayı nasip edecek
Ben genetik test Set Up'ını bekliyorum canım . O da en erken 2 ayda gelecek. Yani nerden baksan 2.5 ayım var.
Selam kızlar,
mattikacım küçük bir beyefendi geliyor demek :) Hadi hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşaallah.
Ben sabahtan beridir hastanedeydim, yeni geldim sayılır. Prolaktine baktırmak için erken gittim, randevuyu bekle, ol falan derken geçe kaldık. Cumhur Bey'le de görüştük. İğnelerimi aldım, şimdi telefon bekliyorum doz için. Dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. Sizden hakkımızda hayırlısı olması için dua istiyorum.
Ben genetik test Set Up'ını bekliyorum canım . O da en erken 2 ayda gelecek. Yani nerden baksan 2.5 ayım var.
Olsun canım sen şimdiden başla daha iyi folic alamaya başlaa 3 ay sonra yiğenimiz gelicekkk
bebişim erkekmiş kızlar
gördüğüm kordon değilse dedi dr. ama.
Canım benim tedavin hayırlı olsun dilerim allahım emeklerini boşa çıkarmasın bak herşeyi iyi düşün ve ne olur anans al ve sık iç çok faydasını görüceksin.Her gece vallahi hepinize dua ediyorum bu defa herşey güzel olucak canım herşeyi oluruna bırak ...Ben sabahtan beridir hastanedeydim, yeni geldim sayılır. Prolaktine baktırmak için erken gittim, randevuyu bekle, ol falan derken geçe kaldık. Cumhur Bey'le de görüştük. İğnelerimi aldım, şimdi telefon bekliyorum doz için. Dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. Sizden hakkımızda hayırlısı olması için dua istiyorum.
Olsun canım sen şimdiden başla daha iyi folic alamaya başlaa 3 ay sonra yiğenimiz gelicekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?