Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bayılıyorum ben tıbbın mışlı muşlu konuşmalarına Boşverin . Tıp daaa bir yere kadar.. Birçok konuda onlar da aciz.. Net bir bilgileri yok. Öyke olursa şöyle olma ihtimali var.. Böyle olursa şu olabilir.. Sürekli bunlar konuşuluyor. En iyisi akışına bırakmak.. İyi olacak inş...

Mattika inşallah sorun olmayacak canım. Evet 47 xyy ultrasonda anlaşılmaz pek... Uzun kol filan belki denebilr...

Canım dr ye sor. içinde yazıyor mu unutulunca ne olur?

yok yazmıyo, of doktora sorasım da yok, çok önemsemiyo bu iğneyi.
pıhtılaşma topiğinden arkadaşlara sordum bugün yaptığım saate çevirmem lazımmış, onlara dr öyle demiş

Mattika inşallah sorun olmayacak canım. Evet 47 xyy ultrasonda anlaşılmaz pek... Uzun kol filan belki denebilr...

belki dencekse hiç demesinler daha iyi.
bizim kalp beyin anomalileri oluyo, dönük bacak, parmak yapısında bozukluk, yarık dudak vs. bunlar hep anlaşılan şeyler ama anlaşılsa nolcak ki.
çok sıkıldım ben bu işten, doğuma kadar bi dağda mahsur kalmak, hiçbişey duymamak bilmemek istiyorum.

Son düzenleme:
merhaba mattika.......oğluşun olacakmış allah sağsalim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım...

Şükür sana öyle şeyler demediler... İnşallah sorun olmayacak. Şu parmağı dudağı filan sorun yoktu inşallah olmayacak. Dua edelim bol bol sağlıklı olsun bebişlerimiz. Doğalın da sıkıntısı buymuş. İtiraf edeyim ben senin amniyo yaptırcağını düşünmüştüm. Çok emin ellerdeyaptırmak mı lazımdı? Gerçi sonlandırmazdım anladığım kadarıyla ama şimdi rahat etmez miydi kafan?

Biz hep 300 kullanmıştık buna rağmen 8 toplandı 7si dolu çıkmıştı. 6 döllendi 5i 3. güne gidip pgt ye girmişti. İnşallah ikizin olur sağlıcakla...

eşim yaptırma taraftarıydı. sonra ben vazgeçince bana uydu. sağlıksız da olsa annesi olcam, bakarım inş.
amniyosentezi herkes yapıyo artık çok yaygınlaştı iyi bi dr.da yaptırırdık sorun olacağını sanmıyorum.
9. haftada dr karnına ince bi iğne batırıp sıvı alıncak diye anlatırken parmağını bastırdı karnıma, bebek kenara kaçtı, köşeye büzüştü.
gerçekten iğne battığında ne tepki verir ne hisseder diye düşündüm, aldırmayı da düşünmüyosam bebeğimi huzursuz etmemeliyim dedim.
pgt olsa da biz riskli grubuz, böyle incelicekti dr.lar, amniyo isticeklerdi kafamız karışcaktı. tabi daha rahat olurduk.
cahillik mutluluk diye bi laf var, aynen öyle, hiç bilmemek lazım.

konyada iyi perinatolog var mı?
bikaç tane ünlü radyolog var, dr onlardan birine yolladı, birkaç da riskli gebeliklerde meşhur kadın doğum profu.

inşallah canım....

Selam kızlar,
mattikacım küçük bir beyefendi geliyor demek :) Hadi hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşaallah.

Ben sabahtan beridir hastanedeydim, yeni geldim sayılır. Prolaktine baktırmak için erken gittim, randevuyu bekle, ol falan derken geçe kaldık. Cumhur Bey'le de görüştük. İğnelerimi aldım, şimdi telefon bekliyorum doz için. Dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. Sizden hakkımızda hayırlısı olması için dua istiyorum.

Son düzenleme:

tşk ederim canım..
stressiz güzel bi tedavi dönemi olsun, sonunda da mutlu haberi alalım inş. burdan..

İnciciğim hoşgeldin. Tekrar hayırlı olsun. Nasıl geçti ? Prolaktin düşmüş mü ? Cumhur Bey ekstra bişey söyledi mi ? Hadi hayırlısı.. Her daim dualarımdasın...

Ben sabahtan beridir hastanedeydim, yeni geldim sayılır. Prolaktine baktırmak için erken gittim, randevuyu bekle, ol falan derken geçe kaldık. Cumhur Bey'le de görüştük. İğnelerimi aldım, şimdi telefon bekliyorum doz için. Dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. Sizden hakkımızda hayırlısı olması için dua istiyorum.[/QUOTE]
Canım benim tedavin hayırlı olsun dilerim allahım emeklerini boşa çıkarmasın bak herşeyi iyi düşün ve ne olur anans al ve sık iç çok faydasını görüceksin.Her gece vallahi hepinize dua ediyorum bu defa herşey güzel olucak canım herşeyi oluruna bırak ...

Canım benim tedavin hayırlı olsun dilerim allahım emeklerini boşa çıkarmasın bak herşeyi iyi düşün ve ne olur anans al ve sık iç çok faydasını görüceksin.Her gece vallahi hepinize dua ediyorum bu defa herşey güzel olucak canım herşeyi oluruna bırak ...
Olsun canım sen şimdiden başla daha iyi folic alamaya başlaa 3 ay sonra yiğenimiz gelicekkk

İnşallah canım. 40 kere söylersek olurmuş derler önce senin ve İnci'nin.. Sonra da hepimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…