Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hikaye güzelmiş.
Riski aldık bakalım :) İnşaallah hayırlı olur. Cuma günü durumu öğreneceğiz. Az çok belli olur sayısı da.
Allah'ım hepimizin hakkında en hayırlı olanı yaşatsın, en büyük duam bu...

Günaydın canımm, Vallahi bu bence Allahın sana bir iişareti canım üçüz olucak :)))
200'le başladım ilaca. Semra Hanım 225 dedi başta ama sonra ohss riskini göz önüne alınca 200'e düşürüldü doz. 133'ten 200'e çıktık, inşaallah bir şey olmaz.

Bazen diyorum ki keşke hiçbir şey bilmeden doğal yoldan çocuğum olsaydı. Off çok zor ya çok.

Bende bazen şüpheye düşüyorum
Acaba sırf anne olabilmek için nefsimi tatmin etmek için mi yapıyorum
Bu seçeceğim yol doğru mu diyorum pgt olarak yani
Ama bilmiyorum hayırlısı yaa.

Evet ya hiç uğraşmadan millet garantiye almış gibi konuşuyor ya nasıl şaşırıyorum o insanlara
Ama kimsenin hayatı 4/4 lük değil bakıyorumda şöyle çevreme
Bizimde iötihanımız bu işte

İncicim ; Sakın endişelenme, bu defa herşeyi oluruna bırak ve bekle bu defa yücerrabbim yüzümüzü güldürücek ben inanıyorum.Pgt ye gelince Akasyaya kesinlikle hak veriorum.Bu bize sunulmuş, bizim için bulunmaz bir Yöntem biz normal gebelik geçiripde aaa yok bunu istemiorum bunu alın demioruzki hem evladımız için hemde kendimiz için sağlıklı bebek istioruz ama malesefki PGT bile bunun garantisi yok.Böyle şeylerle kafanı yorma... Bu arada hangi ilaca başladın canım? Cuma günü hayırlı haberlerini alıcazz inşallah daha durrr çocugun kırkını birlikde çıkarıcaz seninle :))))

Merve ; Ewet insanlar nasılda hemen garantiye almış gibi konuşuo dmi Ama dediğin gibi 4/4 lük deil çocuk var para yok yada para var çocuk var huzur yok ne bilim o yüzden biz bize bakalım en kısa zamanda allahım hepimizin yüzüne gülücek inşallahh... Bu arada rüya mükemmel :))

Herşey güzel olacak canım.. Çok derin düşünme.. Stressiz , rahat olmak lazım. ( Diyene bak yaa neyse ) Su akar yolunu bulur :)

Günaydın kızlarr,
Anneleree, Anne adaylarınaa herkese kokulu öpücükler Nazar degmesin bizee
Ben düe E2 testi için kan verdim 853 çıktı evime yakın bir hastanede yaptım,Sonra nalisa hanımı aradım Yeditepede yapmamı söledi sabah gittim orda yaptım 1050 çıktı degerlerin iyi dedi umarım öyledir ama yok yok öyledir

Günaydın kızlar bende bu ay pgt yaptırdım 5 tane emrio 3 gün pgdye gitti ve hepsi hasarlı çıktı transfer iptal edildi beynimden vurulmuşsa dondüm sonradanda hayırlısı buymuş dedim ve Almanya'ya boş dondüm şimdi ise 2 tedaviden hem cooook korkuyorum hemde yine bir şansım var diyorum ama ne bilim çok tuaf oldum ben böyle durum yaşayan arkadaslar kesin vardır yumurtanın kaliteli olması için ne yapmalı ????? Ne yemeli ne icmeli ?????

Kesinlikle degerin iyi canım benim

merhabalar arkadaşlar, bundan sonra sanırım ben de pgt ile hamileleik düşüneceğim tabii tekrar hamile kalmayı düşünürssem, bu konuda ankarada hangi genetik merkezleri öneriyorsunz yada doktor???

Canım öncelikle hoşgeldin burda tanışmayı istemezdim ama malesefki kısmet böleymiş... Öncelikle korkmaa inankii öle yada böle bizlerde annelik duygusunu tadacagız.sizde tam olarak sıkıntı neydi neden PGT önerildi ? Ve ben daha önce söledigim gibi ben ceviz ananas suyunun (kendim sıkıorum) badem ve Antep fıst. faydasını gördüm.ama ondanmı oldum bilemem ama bence tedavide en önemli süreç Psikolojik insan düşündükçe insan delirio Ewet yaşadıklarımız kolay deil bak ben 3 kere kürtaj oldum 2 kere Tüp bebekde negatif aldım kolaymı bunlar ama hep diyorum3, tedavimde olmazsa 4, olucak oda olmadı 5, olucak ama olucak ben inanıoyorum sende inan ve cesarteli ol
merhabalar arkadaşlar, bundan sonra sanırım ben de pgt ile hamileleik düşüneceğim tabii tekrar hamile kalmayı düşünürssem, bu konuda ankarada hangi genetik merkezleri öneriyorsunz yada doktor???

Hoşgeldin canım,bundan sonra derken ne oldu seni Pgt iten .... Ben Volkan baltacıyı tavsiye ederim kendisiyle ist görüşme fırsatım oldu fakat ben Cem beyde tedavi gördüğüm için değiştirmedim

canım bu hepimizin başına geldi burda, vazgeçmeden tekrar denemekten başka yapılcak bişey yok. bikaç ay toparlanıp hazır olduğunda yine denersin ve inş bu defa olur.
benim 7 embriyoda sağlıklı çıkmadı, normal hamile kaldım:44:

benim ilk gebeliğim trizomi 18 nedeniyle sonlandıırlmıştı 22 haftalıkken, ikinci gebeliğim 10. haftada kontrole gittiğimde 8 haftalıkken kalbinin durduğunun öğrendik kürtaj oldum, sonra bazı testler yaptırdık 1298 heterezigot mutasyonu kan pıhtılaşması çıktı , eşim de ben de kromozom analizi yaptırdık bunlar normal çıktı ama 25 bantta bakılmış, sanırım daha ayrıntılı baktırmak gerekiyormuşş bunu daha sonra öğrendim, 3. gebeliğimde hem iğne hem aspirin kullandım kan sulandırıcı olarak, ama onda da 13 haftalık kontrole gittiğimde 10 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik tabii 3. kez yıkıldık ve yine kürtajj....
normal yolla gebe kalabiliyorum ama sanırım sağlıklı olmuyorlar, gerçi ilk gebeliğimdeki trizomi 18 anne babanın kromozomlarıyla alakalı bir bozukluktan kaynaklanmazmışş, kendiliğinden bölünme sırasında oluşan bir problemmişş, ama artık normal yolla gebe kalmaya korkuyorum, ayrıntılı bir genetik incelemeye girmek istiyorum, sizler kendi kromozom analizlerinizi yaptırırken 100 bantta mı baktırdınızz yanii neler yapmam gerekiyor blmiyorum, bir de şu an görev gereği bi doğu ilindeyim, buralarda imkanlar zaten kısıtlı, izin alabildiğim dönemlerde ankaraya gidip gelebilirim...umarım hepimiz sağlıklı evlatlara kavuşuruz en kısa zamanda...

canım mozaik değilse 25 bantta da çıkıyo ama sen genetik testini mutlaka yeniden yaptır.
bizde 13-14 translokasyon var, kötü ihtimal trizomi 13 oluyo, trizomi 18 benzer bişey.
2 tane kalbi durduğundan kürtajım var senin gibi, bi kere başarısız pgt denemesi, şimdi doğal yolla hamileyim.

trizomi 18 olduğunu nasıl anlamıştı dr, amniyosentez yapılmış mıydı?
dediğin gibi bi defada da oluşabiliyo bu trizomiler, veya anne-babadan da geçebiliyo.

ayrıntılı usg ye gitmiştik tam 22. haftada, beyinde çift taraflı koroid pleksus kistleri görüldü aynı zamanda da el parmaklarında yapışıklık benzeri anomaliler vardı,2 hafta kadarda geriden geliyordu gelişimi, hemen amniyosentez yapıldı, sonucunda trizomi 18 olduğu ortaya çıktı..

anladım canım, allah tekrar yaşatmasın bunları, sağlıklı evlatlar versin hepimize.
benim de ayrıntılıya 2 hafta var...

Canım merhaba ,

senin durumuna bir bakmak icin girdim , baktim ki erken adet olmus , dun hastaneye gitmissin bile :)

Hayırlı ugurlu olsun yeni tedavin inşallah. 200 doz gayet guzel bir doz.Benim de hep 200 oldu , sonra sonlarına dogru 225 yaptılar.
Guzel haberler vereceksın sen bıze ben buna cok ınanıyorum.

herseyın rast gıtsın ınsallah .

canımm nerelerdesin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…