- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.501
Artık zaten belli olur yani 18. haftanın içerisindesin
Aynen canım hele bugün bi arkadaşıma gittim oturmaya
Doğum yapacak kızı olacak neler almış neler
Hayran kaldım pembiş pembiş
Sadece onları sevmekle bakınmakla yetindim
Evet bizim tek isteğimiz o cinsiyet felan önemli değil millete bakıyorum garantilemiş gibi konuşuyoalıcaz canım inş hepimiz pembe mavi allah ne verirse..
ben cinsiyeti öğrendim ama ne düşüneceğimi bilemedim, sağlıklı olduğunu bilsem yeter bana.
alışveriş fln da yapmıcam çıplak kalcak değil ya
alıcaz canım inş hepimiz pembe mavi allah ne verirse..
ben cinsiyeti öğrendim ama ne düşüneceğimi bilemedim, sağlıklı olduğunu bilsem yeter bana.
Ne olur bu defa rahat ol kendini strese sokma çok ciddiyim bak çok etkisi oluo herşeyi oluruna bırak inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alıcazStres bastı :18:
Hakılısın canım yaklaştıkça bir de aniden olunca stres olur...:))
Bu kez altın balıklar ağda inşallah:))
İnşallahhh :)))
İnşallahhhh herşey çok güzel olucak ve isim ne koyucaz die düşünücez hayırlısıyla :)Mattika oğlumuz oluyormuş demek.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin...
İnşallah sağlıkla kucagına almayı nasip eder canımm çok sewindim
Benim eşimde dün akşam kalp atışları ile ilgili konuşuyoruz atacak kızımın kalbi diyor. Allah hayırlısını versin inşallah...
alıcaz canım inş hepimiz pembe mavi allah ne verirse..
Amin inşallah sağlıkla kucagına alrsın canım, bencede alışveriş yapma en son ay yaparsınn :)
Bende bugün gittim Cem beye 10 tane yumurtam oluşmuş çok küçüklerde vardı onları saymadı sanırım 15-18 i bulur dedi nalise hemşire ben ananas suyu çok içtim inşallah etkilidir yanı sıra badem ceviz ve a.fıstıgı :) İğnelerimide artık gözü kapalı yapıorum incicim :))
Ne olur bu defa rahat ol kendini strese sokma çok ciddiyim bak çok etkisi oluo herşeyi oluruna bırak inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alıcaz
Hakılısın canım yaklaştıkça bir de aniden olunca stres olur...:))
Bu kez altın balıklar ağda inşallah:))
İnşallahhh :)))
İnşallahhhh herşey çok güzel olucak ve isim ne koyucaz die düşünücez hayırlısıyla :)
Amin inşallah sağlıkla kucagına alrsın canım, bencede alışveriş yapma en son ay yaparsınn :)
Bende bugün gittim Cem beye 10 tane yumurtam oluşmuş çok küçüklerde vardı onları saymadı sanırım 15-18 i bulur dedi nalise hemşire ben ananas suyu çok içtim inşallah etkilidir yanı sıra badem ceviz ve a.fıstıgı :) İğnelerimide artık gözü kapalı yapıorum incicim :))
Canım maşallah sana.15-18 yumurta sayın çooook güzel Darısı bize .Ananas suyu çok işe yarıyor demek ki... Ben de şimdiden başlasam mı acaba :26: Ben ceviz , fındık, balık çok tüketiyorum. Omega 3 hapı aldım. Folik asit doktor vermişti. En önemlisi de sigarayı bıraktım. Bakalım...
sağol canım, eşim oğlum deyip duruyodu, ne biliyosun dediğimde oğul cinsiyetsiz bi kelimedir diye çıkıyodu işin içindenMattika oğlumuz oluyormuş demek.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin...
Benim eşimde dün akşam kalp atışları ile ilgili konuşuyoruz atacak kızımın kalbi diyor. Allah hayırlısını versin inşallah...
amin canım inş.Mattika canım hayırlı uğurlu olsun...Oğlumuz geliyor desene ... Sağlıkla , huzurla gelsin inşalllah...
sağlıkla gelsin de 3 günde alınır kıyafetleri. eskiler doğru söylemiş doğmamış bebeğe don biçme diyeAmin inşallah sağlıkla kucagına alrsın canım, bencede alışveriş yapma en son ay yaparsınn :)
canım pgt denedik sağlıklı çıkmadı, sonraki ay doğal hamile kalmışım. 13-14 translokasyon var.Mattika ;
Kusura bakma ama kesin daha önce sormusumdur ama sizin tüp bebekmiydi pgt yapıldımı acaba biraz bilgi verirmisin
Hazade maşallah canım sayı çok güzel. İnşallah bolca olur sağlıklı yumurtaların...
İnşallan bu gidişle kız olursa Nazlı koyacağız baksana:))
Sen progon kaç oluyorsun ben 300 oluyordum.. popuya ne kadar var?
bebeğimin bacak kemiği 5-6 gün geride başına göre. dr normal gebelerde önemsenmez ama sana söylüyorum demişti.
ayrıntılı ultrasona kadar önemsemedim ben de bunu, napayım düşün düşün mahvoluyo insan:44:
sağol canım, eşim oğlum deyip duruyodu, ne biliyosun dediğimde oğul cinsiyetsiz bi kelimedir diye çıkıyodu işin içinden
eğer dr doğru gördüyse eşim hissetti yani, belki eşin de hissediyodur.
ben sağlıklı olduğunu hissediyorum inş. senin bebeğin de bizim bebeğin de.
amin canım inş.
sağlıkla gelsin de 3 günde alınır kıyafetleri. eskiler doğru söylemiş doğmamış bebeğe don biçme diye
canım pgt denedik sağlıklı çıkmadı, sonraki ay doğal hamile kalmışım. 13-14 translokasyon var.
Chnb ben de senin bebeğini hep kız olarak hissediyorumSağlıkla gelsinler de bizim için en son şey cinsiyet...
trizomilerde bacak kısa kalırmış, ama kesin bi veri değil. ayrıntılı usg de çıkıcak ortaya bişiler diye bekliyorumCanım bunun ne gibi bir etkisi olabilir ki ? Bilgi vermedi mi doktor ? Sizde bulunan 13-14 ile ilgili değilse ( ki sanmıyorum ) belki minyon bir bebektir.Allah korusun bacak kemiğinde eğrilik yoksa hiç korkma. Ben kemik uzmanı olduğumdan maalesef sürekli araştırıyorum
2 li 3 lü ihtimal testleri canım, trizomi 21(down), trizomi 18 ve trizomi 13 açısından inceliyo, bir de nöral tüp defekti açısından.İnşallah sağlıklı bebeler olacaklar. Ben şuna seviniyorum bulantım çok var. Düşenlerde olmamıştı. Canım şimdi benim eşimde 47 xyy mozaiklik var ya. 2 li 3 lülerde downa bakılıyor eşimin sorunu belli olmaz onlarda. Onuu geçtim ben de down için 2 li 3 lü yaptırmam gerekir mi?
Amniyo olmadan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?