Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

alıcaz canım inş hepimiz pembe mavi allah ne verirse..
ben cinsiyeti öğrendim ama ne düşüneceğimi bilemedim, sağlıklı olduğunu bilsem yeter bana.
alışveriş fln da yapmıcam çıplak kalcak değil ya

Evet bizim tek isteğimiz o cinsiyet felan önemli değil millete bakıyorum garantilemiş gibi konuşuyo
Ama bizse sağlıklı olması içinn çektiğimiz sıkıntı stress neysee
Evet doğuma yakın alırsın canım daha erken
İnsanın içi gider ama ahh ahh bizim durumumuz

Mattika oğlumuz oluyormuş demek.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin...

Benim eşimde dün akşam kalp atışları ile ilgili konuşuyoruz atacak kızımın kalbi diyor. Allah hayırlısını versin inşallah...

Mattika canım hayırlı uğurlu olsun... Oğlumuz geliyor desene ... Sağlıkla , huzurla gelsin inşalllah...

Stres bastı :18:
Ne olur bu defa rahat ol kendini strese sokma çok ciddiyim bak çok etkisi oluo herşeyi oluruna bırak inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alıcaz

Hazade maşallah canım sayı çok güzel. İnşallah bolca olur sağlıklı yumurtaların...

İnşallan bu gidişle kız olursa Nazlı koyacağız baksana:))

Sen progon kaç oluyorsun ben 300 oluyordum.. popuya ne kadar var?

sağol canım, eşim oğlum deyip duruyodu, ne biliyosun dediğimde oğul cinsiyetsiz bi kelimedir diye çıkıyodu işin içinden
eğer dr doğru gördüyse eşim hissetti yani, belki eşin de hissediyodur.
ben sağlıklı olduğunu hissediyorum inş. senin bebeğin de bizim bebeğin de.

Mattika canım hayırlı uğurlu olsun... Oğlumuz geliyor desene ... Sağlıkla , huzurla gelsin inşalllah...
amin canım inş.

Amin inşallah sağlıkla kucagına alrsın canım, bencede alışveriş yapma en son ay yaparsınn :)
sağlıkla gelsin de 3 günde alınır kıyafetleri. eskiler doğru söylemiş doğmamış bebeğe don biçme diye

Mattika ;
Kusura bakma ama kesin daha önce sormusumdur ama sizin tüp bebekmiydi pgt yapıldımı acaba biraz bilgi verirmisin
canım pgt denedik sağlıklı çıkmadı, sonraki ay doğal hamile kalmışım. 13-14 translokasyon var.

Son düzenleme:

Chnb ben de senin bebeğini hep kız olarak hissediyorum Sağlıkla gelsinler de bizim için en son şey cinsiyet...

bebeğimin bacak kemiği 5-6 gün geride başına göre. dr normal gebelerde önemsenmez ama sana söylüyorum demişti.
ayrıntılı ultrasona kadar önemsemedim ben de bunu, napayım düşün düşün mahvoluyo insan:44:

Canım bunun ne gibi bir etkisi olabilir ki ? Bilgi vermedi mi doktor ? Sizde bulunan 13-14 ile ilgili değilse ( ki sanmıyorum ) belki minyon bir bebektir.Allah korusun bacak kemiğinde eğrilik yoksa hiç korkma. Ben kemik uzmanı olduğumdan maalesef sürekli araştırıyorum

İnşallah sağlıklı bebeler olacaklar. Ben şuna seviniyorum bulantım çok var. Düşenlerde olmamıştı. Canım şimdi benim eşimde 47 xyy mozaiklik var ya. 2 li 3 lülerde downa bakılıyor eşimin sorunu belli olmaz onlarda. Onuu geçtim ben de down için 2 li 3 lü yaptırmam gerekir mi?
Amniyo olmadan ...

trizomilerde bacak kısa kalırmış, ama kesin bi veri değil. ayrıntılı usg de çıkıcak ortaya bişiler diye bekliyorum

2 li 3 lü ihtimal testleri canım, trizomi 21(down), trizomi 18 ve trizomi 13 açısından inceliyo, bir de nöral tüp defekti açısından.
sizdeki sorunu kesin anlamak için amniyo yaptırmak lazım, bizimki gibi görüntüde kesin bulgular da vermiyo sanırım.
ben yaptırmadım 2 li fln, kromozom sorunumuz olmasa da yaptırmıcaktım, sadece ihtimal veriyo, amniyosenteze gitmeli mi gitmemeli mi diye.
sen amniyo düşünmüyosan hiç bi şekilde kafanı karıştırma.
ya da temiz çıkar zaten, yaptır için rahat etsin.

bu testleri temiz çıkıp downlu bebek doğuranlar var, riskli çıkıp amniyo yaptırıp stres yaşayıp sağlıklı çıkan var. içine hangisi siniyosa onu yapmak lazım

bu arada akşam iğneyi yapmayı unutmuşum:26:
şimdi farkettim ve hemen yaptım.
akşam yine yapsam mı bugünü atlasam mı, bişey olmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…