Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

PGT ' yi Volkan Baltacıyla yaptırıorum arkadaşlar 1,500 tl ye

merhabalar hazade öncelikle tedavin hayırlı olsun...volkan baltacı ya 1500 tl ye yaptırıyorum demişsin,tedavin istanbulda mı?hangi merkezde?ankarada mı yapılacak?bende volkan hoca ya yaptırmayı düşünüyorum,benim tedavim inşallah haziranda başlayacak da...bana yardımcı olur musun?

Kızlar uyumaya calisiorum ama Malesef uyuyamiorum yarın oun biran önce pgt gitsin bebislerim hepinize bol bol dua ettim Allah dualarımı kabul etsin inşallah

Kod:

İyi geceler canım ben Volkan hocada sadece pgt yaptiriorum kendisi ztn istanbulda o yüzden biberde farklı bir merkezde denemek istedim tedavimi yeditepede gördüm ben inşallah seninde emeklerin bosa gitmez Cnm vallahi yarını bekliyorum bende

Kızlar uyumaya calisiorum ama Malesef uyuyamiorum yarın oun biran önce pgt gitsin bebislerim hepinize bol bol dua ettim Allah dualarımı kabul etsin inşallah
hazadeciğim sen opu oldun pgt den sonuç mu bekliyorsun canım dualarım seninle inşallah herşey yolunda ilerleyecek

Aynı durumdayım.
incim canım uyunmuyor evet ama mümkün olduğunca bol bol dua okuyalım rahatlayalım hep birlikte şu an itibariyle mübarek cuma gününe girmiş bulunmaktayız dualarımız kabul olsun sizler için bende çokk heyecanlıyım ama bol dualarımızla inşallah huzur içinde yarın güzel haberler duyucağım sizlerden

İnşaallah sifacım....

Ne yapsak dersin incicim :))
Bence yatalım ya hersey cok guzel olucak bana guvenn

Bilmem ki :) İnşaallah hazadem. Sen pgt sonucunu cumartesi öğreneceksin değil mi?

Ikiniz de insallah guzel haberler alirsiniz.
Uyunmaz tabi , bilirim...
Ama uyumamanin faydasi yok biliyorsunuz olacaklara.
Rahat rahat uyuyun. Yukaridaki biliyordur en hayirlisini:)
Ne zaman sonuclariniz geliyor?

Canım ben bugün döllenme durumunu öğreneceğim, hazade'nin embriyoları da pgt'ye gidecek.

Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar...

Kızlar günaydınn herkese Cumanız hayırlı olsun...Ben akşam erken uyudum. Ama huzursuz bir geceydi.. Eşim yoktu yalnızdım.. Ondan sanırım tedirgin oldum. Hepimize bol bol dualar ettim Bir ara o kadar kaptırmışım ki gözlerim doldu.. Tuhaftıı.. Bir de saçma bişey oldu. Çok da anlatmak istemiyorum.. Rüya mı hayal mi nedir bilemedim. Allah hayırlara çıkarsın.Başucuma pardüseli, şapkalı , beyaz sakallı yaşlı bir adamın geldiğini gördüm. Gözümü açtım kimse yoktu. Kızlar deliriyor muyum yoksa

Kızlar 2 habere heyecanla odaklandık. Güzel olacak inşallah...
İnşallahhhh canımm herşey çok güzel olucakk
Vallahi bu doping hiçbişey olmaz inşallah yumoşlar çok daha kaliteli olucakk
Allahım inşallah benimde iki tane kalır iki tane transfer edilir senin durumun benimkinden çok daha vahim ama Allahım sana pırlanta gibi 2 evlat verdi şükürler olsunki darısı bizlerin başına inşallahhh
İnşallah canımmmmm
İnşaallah sifacım....

Bilmem ki :) İnşaallah hazadem. Sen pgt sonucunu cumartesi öğreneceksin değil mi?
Ewet cnm Volkan beyi aradım embriyolardan parça alıcaz dedi ctesi öğlen haberdar ederim seni dedi

Pgt den yarın gelio 7-8 Mayıs gibide Allahın izniyle test yaparım inşallahh Aman allahım çok heyecanlandımmm

Günaydınnnn Kızlarrrr 8tane Bebişim şuan Volkan Baltacının ellerinde
Akşam iki tanesini daha kaybettik ama üzülmüorum Hitucu nun dediği gibi Allah yeterki ol desin ve inanıorumki olucakk

İncicimmm kader arkadaşımm yumoşlardan haber varmıııı merak ediyorummm seniiii

günaydın kızlar..
hazade 8 tane çok güzel bi sayı inş sağlıklı çıkar bol bol.
inci senden de güzel haberler bekliyoruz..
topiğimize heyecan geldi, inş bayram da gelicek..

Hazadeciğim 8 çok güzel bir sayı bence. Hadi inşallah iki tane bulunup ikizler gelecek

Kızlar şimdi aradılar. 5 tanesi döllenmiş çok şükür. Bir dahaki kontrol pazar günü olacakmış. 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum. İnşaallah gelişimleri devam eder. Elim ayağım titriyor şu an.

hazadecim sayı çok güzel. İnşaallah sağlıklı çıkacak canım. Yarın güzel haberler alalım inşaallah.

maşallah canım senin sayı da güzel, sağlıkla bölünsünler sana bebiş olsunlar inş.

İnciciğim 5 tane de sağlıklı bulunma ihtimali çok yüksek .. Sayı çok güzel... 1 ya da 2 altın yumurta bekliyoruz Belki de ikiz olur Süper olur...

Arkadaşlar merhabalar,
Uzun zamandır yazamadım ama fırsat buldukça girip takip ediyorum sizleri..
Şuan hamile olan arkadaşlara Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin umarım herşey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :)
Çalışmalara devam eden arkadaşlara Allah kolaylık versin işiniz rast gitsin bizlere de ümit olun..
Ben çok odaklanmıştım bu işlere ara verdim koptum biraz kendi halime kaldım.
Bizim tedavi de biraz daha uzadı, kısmetse pazartesi histeroskopi yapılacak, uygun görürse dr um sonraki ay başlayacağız tedaviye...
Bu yolda emek veren bütün arkadaşlara kolaylıklar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…