- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.861
PGT ' yi Volkan Baltacıyla yaptırıorum arkadaşlar 1,500 tl ye
Kızlar uyumaya calisiorum ama Malesef uyuyamiorum yarın oun biran önce pgt gitsin bebislerim hepinize bol bol dua ettim Allah dualarımı kabul etsin inşallah
merhabalar hazade öncelikle tedavin hayırlı olsun...volkan baltacı ya 1500 tl ye yaptırıyorum demişsin,tedavin istanbulda mı?hangi merkezde?ankarada mı yapılacak?bende volkan hoca ya yaptırmayı düşünüyorum,benim tedavim inşallah haziranda başlayacak da...bana yardımcı olur musun?
hazadeciğim sen opu oldun pgt den sonuç mu bekliyorsunKızlar uyumaya calisiorum ama Malesef uyuyamiorum yarın oun biran önce pgt gitsin bebislerim hepinize bol bol dua ettim Allah dualarımı kabul etsin inşallah
incim canım uyunmuyor evet ama mümkün olduğunca bol bol dua okuyalım rahatlayalım hep birlikteAynı durumdayım.
Aynı durumdayım.
hazadeciğim sen opu oldun pgt den sonuç mu bekliyorsuncanım dualarım seninle inşallah herşey yolunda ilerleyecek
incim canım uyunmuyor evet ama mümkün olduğunca bol bol dua okuyalım rahatlayalım hep birlikteşu an itibariyle mübarek cuma gününe girmiş bulunmaktayız dualarımız kabul olsun sizler için bende çokk heyecanlıyım ama bol dualarımızla inşallah huzur içinde yarın güzel haberler duyucağım sizlerden
Ne yapsak dersin incicim :))
Bence yatalım ya hersey cok guzel olucak bana guvenn
Ikiniz de insallah guzel haberler alirsiniz.
Uyunmaz tabi , bilirim...
Ama uyumamanin faydasi yok biliyorsunuz olacaklara.
Rahat rahat uyuyun. Yukaridaki biliyordur en hayirlisini:)
Ne zaman sonuclariniz geliyor?
İnşallahhhh canımm herşey çok güzel olucakkKızlar 2 habere heyecanla odaklandık. Güzel olacak inşallah...
Vallahi bu doping hiçbişey olmaz inşallah yumoşlar çok daha kaliteli olucakkKızlar dayanamadım arı sütü , kestane balı, propolis , polen karışımı ile doğal bal sipariş ettimBu aralar kafayı yumurta kalitesini arttırmak için beslenme reçeteleri ile bozdum. Ama bende PKOS da var. Ters etki yapmasın. Valla bilemedim. Ne duysak onun peşinden koşuyoruz.. Ümit işte..:26:
Allahım inşallah benimde iki tane kalır iki tane transfer edilir senin durumun benimkinden çok daha vahim ama Allahım sana pırlanta gibi 2 evlat verdi şükürler olsunki darısı bizlerin başına inşallahhhcanım ilk tedavimde 3 embriyo girdi pgtye hiç sağlıklı çıkmadı.ikinci tedavimde 2 tane pgtye gitti.ikiside sağlıklı çıktı bir tanesi gelisimi durdu.diğeride tutmadı.üçüncü tedavimde 5 tane girdi pgtye hic sağlıklı çıkmadı.dördüncü tedavimde 4embriyo girdi pgtye iki tanesi sağlıklı çıktı ikiside tuttu çok şükür.darısı tüm isteyenlere inş.hayırlısıyla en kısa zamanda inş.
İnşallah canımmmmmhazadeciğim sen opu oldun pgt den sonuç mu bekliyorsuncanım dualarım seninle inşallah herşey yolunda ilerleyecek
Ewet cnm 14 yumurtamın 2 boş çıktı 2 tanede dün bizlere veda ettikaldı 10 tane dilerim onlar beni bırakmazlar..Allah razı olsun cnmm bende sizlere sürekli dua ediyorumm
incim canım uyunmuyor evet ama mümkün olduğunca bol bol dua okuyalım rahatlayalım hep birlikteşu an itibariyle mübarek cuma gününe girmiş bulunmaktayız dualarımız kabul olsun sizler için bende çokk heyecanlıyım ama bol dualarımızla inşallah huzur içinde yarın güzel haberler duyucağım sizlerden
Ewet cnm Volkan beyi aradım embriyolardan parça alıcaz dedi ctesi öğlen haberdar ederim seni dediİnşaallah sifacım....
Bilmem ki :) İnşaallah hazadem. Sen pgt sonucunu cumartesi öğreneceksin değil mi?
Ikiniz de insallah guzel haberler alirsiniz.
Uyunmaz tabi , bilirim...
Ama uyumamanin faydasi yok biliyorsunuz olacaklara.
Rahat rahat uyuyun. Yukaridaki biliyordur en hayirlisini:)
Ne zaman sonuclariniz geliyor?
Günaydınnnn Kızlarrrr 8tane Bebişim şuan Volkan Baltacının ellerinde
Akşam iki tanesini daha kaybettik ama üzülmüorum Hitucu nun dediği gibi Allah yeterki ol desin ve inanıorumki olucakk
İncicimmm kader arkadaşımm yumoşlardan haber varmıııı merak ediyorummm seniiii
Kızlar şimdi aradılar. 5 tanesi döllenmiş çok şükür. Bir dahaki kontrol pazar günü olacakmış. 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum. İnşaallah gelişimleri devam eder. Elim ayağım titriyor şu an.
maşallah canım senin sayı da güzel, sağlıkla bölünsünler sana bebiş olsunlar inş.
Kızlar şimdi aradılar. 5 tanesi döllenmiş çok şükür. Bir dahaki kontrol pazar günü olacakmış. 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum. İnşaallah gelişimleri devam eder. Elim ayağım titriyor şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?