- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.881
günaydın kızlar..
hazade 8 tane çok güzel bi sayı inş sağlıklı çıkar bol bol.
inci senden de güzel haberler bekliyoruz..
topiğimize heyecan geldi, inş bayram da gelicek..
Hazadeciğim 8 çok güzel bir sayı bence. Hadi inşallah iki tane bulunup ikizler gelecek
Kızlar şimdi aradılar. 5 tanesi döllenmiş çok şükür. Bir dahaki kontrol pazar günü olacakmış. 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum. İnşaallah gelişimleri devam eder. Elim ayağım titriyor şu an.
hazadecim sayı çok güzel. İnşaallah sağlıklı çıkacak canım. Yarın güzel haberler alalım inşaallah.
Günaydınnnn Kızlarrrr 8tane Bebişim şuan Volkan Baltacının ellerinde
Akşam iki tanesini daha kaybettik ama üzülmüorum Hitucu nun dediği gibi Allah yeterki ol desin ve inanıorumki olucakk
Kızlar şimdi aradılar. 5 tanesi döllenmiş çok şükür. Bir dahaki kontrol pazar günü olacakmış. 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum. İnşaallah gelişimleri devam eder. Elim ayağım titriyor şu an.
Kızlar gerçekten çok heyecanlı, önceki tecrübelerim geldi aklıma
Haydi ümitliyim ben, bu sefer kırılacak şeytanın bacağı, arkanızdan da biz geleceğiz inşallah:))))
İnşallahhhh Kızlarrrr İnşallahhhhh Yüce Rabbim hepimize yardım etsin emeklerimizi boş bırakmasın inşaallahhhhh..
İncicim çok sewindimmm 5 tane yiğenimiz var şaun ne güzellll
Benim transfer yarın olucak büyük ihtimal.Ama test için inciyi Bekliycem aynı gün yapıcam inciyle
Arkadaşlar merhabalar,
Uzun zamandır yazamadım ama fırsat buldukça girip takip ediyorum sizleri..
Şuan hamile olan arkadaşlara Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin umarım herşey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :)
Çalışmalara devam eden arkadaşlara Allah kolaylık versin işiniz rast gitsin bizlere de ümit olun..
Ben çok odaklanmıştım bu işlere ara verdim koptum biraz kendi halime kaldım.
Bizim tedavi de biraz daha uzadı, kısmetse pazartesi histeroskopi yapılacak, uygun görürse dr um sonraki ay başlayacağız tedaviye...
Bu yolda emek veren bütün arkadaşlara kolaylıklar diliyorum...
Mideme kramplar girmeye başladı
Seni çok iyi anlıyorum nefesim daraldı şuan, beklemekten başka yapacak bişey yok başka şeylerle meşgul olmayı dene diyeceğim ama ne kadar yapabilirsin bilemiyorum..
Haklısın aydancım. Dua ve sabırla bekleyeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gönüllerimize ferahlık versin...
Kod:
İyi geceler canım ben Volkan hocada sadece pgt yaptiriorum kendisi ztn istanbulda o yüzden biberde farklı bir merkezde denemek istedim tedavimi yeditepede gördüm ben inşallah seninde emeklerin bosa gitmez Cnm vallahi yarını bekliyorum bende
Tabikkiii transfer olucakkk o mucevi ani görüceksin allahın izniyleee bende seni bekliycem ikimiz aynı günde vericezzTransfer olabilirsem aramızda 2 veya 3 gün olacak :)
Yawrumm rahat ol ya kasma kendiniiii herşey çok güzel olucakkkMideme kramplar girmeye başladı
yarın inşallah güzel haberler alıp bizede umut olursun,demek istediğim bu fiyatı sana volkan hoca kendi mi verdi*onunla mı konuştun? bana 1200 dolar dediler o yüzden canım,boşuna para vermeyim,çünkü belli olmaz ama ilkinde olmaz falan merkez değiştirmeyim diyorum
arkadaşlar herkese merhabalar
bu arada ben uzun zamandır takip ediyorum burayı,bir ara yazdım ama kk şifremi unuttuğum için yazamadım...öncelikle burdan o kadar çok şey öğrendim ki..hepinize çoook ama çook teşekkür ediyorum...rabbim hepimizin yardımcısı olsun,siz uzun zamandır yazıştığınız için çok güzel bir arkadaşlığınız olmuş,çok imrendim...beni de aranıza alın lutfen...çünkü insan yakınında kimseyle paylaşamayınca iyice daralıyor..ama iyiki burası var....bana umut oluyorsunuz....yoksa ne yapardım bilmiyorum....ben bir ara yazmıştım ama unutulmuştur tahmin ediyorum,bana mozaik turner sendromu teşhisi koyuldu...turner sendromlu kişiler hiçbir şekilde çocuk sahibi olamazlarmış,benim durumumu pgt gösterecek,2 negatif tüp bebek denemem var,şimdi haziranda tedavim başlayacak...pgt sonucunu görmeden birşey söyleyemeyiz diyor doktorlar,volkan hocayla muhterem hocayla yüzyüze görüştüm,herşey pgt ye bağlı...o zaman durumum netlik kazanacak....Rabbim hepimizin yardımcı olsun,mübarek saatler hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah...
arkadaşlar herkese merhabalar
bu arada ben uzun zamandır takip ediyorum burayı,bir ara yazdım ama kk şifremi unuttuğum için yazamadım...öncelikle burdan o kadar çok şey öğrendim ki..hepinize çoook ama çook teşekkür ediyorum...rabbim hepimizin yardımcısı olsun,siz uzun zamandır yazıştığınız için çok güzel bir arkadaşlığınız olmuş,çok imrendim...beni de aranıza alın lutfen...çünkü insan yakınında kimseyle paylaşamayınca iyice daralıyor..ama iyiki burası var....bana umut oluyorsunuz....yoksa ne yapardım bilmiyorum....ben bir ara yazmıştım ama unutulmuştur tahmin ediyorum,bana mozaik turner sendromu teşhisi koyuldu...turner sendromlu kişiler hiçbir şekilde çocuk sahibi olamazlarmış,benim durumumu pgt gösterecek,2 negatif tüp bebek denemem var,şimdi haziranda tedavim başlayacak...pgt sonucunu görmeden birşey söyleyemeyiz diyor doktorlar,volkan hocayla muhterem hocayla yüzyüze görüştüm,herşey pgt ye bağlı...o zaman durumum netlik kazanacak....Rabbim hepimizin yardımcı olsun,mübarek saatler hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah...
akasya merhaba canım,inan benzer şeyler yaşıyoruz,ben yıkılmak ne kelime mahvoldum duyunca,çünkü ben mozaik karyotip sanıyordum,meğer durum daha da vahimmiş,o zaman seninle yazışmıştık,angel da senin gibi demiştin bana,ama işte sonradan öğrendim ki benim durumum çok farklı...nasıl üzüldüğümü bir ben bir Allah bilir..hele bu nette araştırıp görünce tamam dedim buraya kadarmış...hiçbir yere sığamaz oldum,işten bile rapor alıp soluğu ankarada aldım,ne yapayım,pek çok dr la görüştüm ama herkes pgt yapılmadan bir şey söyleyemeyiz dediler,sadece bir dr (prof ahmet erdem)kendi yaşadığı için olumsuz konuştu biraz,bir bayan benim gibiymiş 4 kez denemişler olmamış,diğerlerinin çoğu hiç karşılaşmamış bile...senin tek gen kemikle ilgili bir şey miydi?yoksa yanlış mı hatırlıyorum,benim de bir arkadaşımın çocuğunda çıktı,hatta sana sorayım demiştim ama yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
hangi kan testi sonucunu bekliyorsun?karyotip analizi değildir sanırım...bende hep dua ediyorum,her gün meryem suresini okumaya çalışıyorum,ilk sayfası okunacakmış,hayırlısı inşallah bizde en doğru zamanda evlatlarımıza kavuşuruz,ilerde bu günlerimizi gülümseyerek hatırlarız...
akasya merhaba canım,inan benzer şeyler yaşıyoruz,ben yıkılmak ne kelime mahvoldum duyunca,çünkü ben mozaik karyotip sanıyordum,meğer durum daha da vahimmiş,o zaman seninle yazışmıştık,angel da senin gibi demiştin bana,ama işte sonradan öğrendim ki benim durumum çok farklı...nasıl üzüldüğümü bir ben bir Allah bilir..hele bu nette araştırıp görünce tamam dedim buraya kadarmış...hiçbir yere sığamaz oldum,işten bile rapor alıp soluğu ankarada aldım,ne yapayım,pek çok dr la görüştüm ama herkes pgt yapılmadan bir şey söyleyemeyiz dediler,sadece bir dr (prof ahmet erdem)kendi yaşadığı için olumsuz konuştu biraz,bir bayan benim gibiymiş 4 kez denemişler olmamış,diğerlerinin çoğu hiç karşılaşmamış bile...senin tek gen kemikle ilgili bir şey miydi?yoksa yanlış mı hatırlıyorum,benim de bir arkadaşımın çocuğunda çıktı,hatta sana sorayım demiştim ama yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
hangi kan testi sonucunu bekliyorsun?karyotip analizi değildir sanırım...bende hep dua ediyorum,her gün meryem suresini okumaya çalışıyorum,ilk sayfası okunacakmış,hayırlısı inşallah bizde en doğru zamanda evlatlarımıza kavuşuruz,ilerde bu günlerimizi gülümseyerek hatırlarız...
Selam canım
Ben cam kemik hastasıyım. Evet kemikle ilgili. TÜp bebek yapabilmeleri için SET UP dedikleri bir işlem var. O işlem için kanım Amerikaya gitti. Bir de ailemden kan alındı. Bu hastalık onlarda taşıyıcı olarak var mı ona bakıyorlar. Arkadaşının çocuğu da mı cam kemik ?? Çok üzüldüm. Zor bir hastalık. İstediğini sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada sen kötü örnekleri dinleyip umutsuz olma. Doktorlar çok acımasızlar. En kötü ihtimali çat diye söyleyebiliyorlar. Tabii bu da biraz hastayı aydınlatma görevi vs deniyor.Hem 8 kere 9 kere deneyen insanlar var. Çare varsa, imkan da varsa neden olmasın.
İnşallahhhh canımm ... Ewet Volkan bey verdii ama kimseye söyleme dedi :)))
canım cidden kimseye söyleme mi dedi?ama burda herkes evet hep aynı fiyat falan yazmış,daha öncede genart ta pazarlık yapın falan diye yazmışlrdı,onun için söylüyorum.ben zaten ankarada genart ta yaptırmayı düşünüyorum ondan soruyorum,inşallah senin bu 3. ve son olur,bir an önce evledına kavuşursun,benimde 3. deneme olacak ama pgt li ilk deneme....
akasyacım,çok yakın bir arkadaşımın çocuğunda çıktı,arkadaşım hamileyken bebeğin bacağındaki kemiğin birinin ince olmasından şüphelendiler,doğduktan sonra 2-3 kez üstüste kırıklar oldu,göz bebekleri biraz mavi gibiydi,,teşhis koyuldu arkadaşım refakat iznine ayrılmak zorunda kaldı,okula gelemiyor, çocuğu erkek, şu an 2,5 yaşında,son alçısı daha haftasonu çıktı,,ama yürümeye korkuyor,bir de şimdi bir kızı oldu,8 aylık falan şimdi,ondan da korkuyorlar,ama baktırmadılar ona henüz..senin ailede başka birinde var mı?sende de kırıklar oldu mu?Allah yardımcın olsun akasyacım,cidden zor bir durum,
bana gelince,ben 32 yaşına kadar haberim bile yok,mozaik turner sendromu diye birşey hayatımda hiç duymamıştım bile,Allahımın takdiri,sağlık olsun,dediğin gibi inşallah olur,burdan hepimiz seneye bu zamanlar inşallah bebeklerimizle ilgili haberleri paylaşıyor oluruz
canım inşallah pgt sonucun çok güzel gelir,yumurta sayın da güzel,bize umut olman lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?