Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

günaydın kızlar..
hazade 8 tane çok güzel bi sayı inş sağlıklı çıkar bol bol.
inci senden de güzel haberler bekliyoruz..
topiğimize heyecan geldi, inş bayram da gelicek..

Hazadeciğim 8 çok güzel bir sayı bence. Hadi inşallah iki tane bulunup ikizler gelecek

hazadecim sayı çok güzel. İnşaallah sağlıklı çıkacak canım. Yarın güzel haberler alalım inşaallah.

İnşallahhhh Kızlarrrr İnşallahhhhh Yüce Rabbim hepimize yardım etsin emeklerimizi boş bırakmasın inşaallahhhhh..
İncicim çok sewindimmm 5 tane yiğenimiz var şaun ne güzellll

Benim transfer yarın olucak büyük ihtimal.Ama test için inciyi Bekliycem aynı gün yapıcam inciyle

Transfer olabilirsem aramızda 2 veya 3 gün olacak :)

Evet canım uzun zamandır yoktun. Hakkında hayırlısı olsun.

Seni çok iyi anlıyorum nefesim daraldı şuan, beklemekten başka yapacak bişey yok başka şeylerle meşgul olmayı dene diyeceğim ama ne kadar yapabilirsin bilemiyorum..

Haklısın aydancım. Dua ve sabırla bekleyeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gönüllerimize ferahlık versin...

Haklısın aydancım. Dua ve sabırla bekleyeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, gönüllerimize ferahlık versin...

İnci canım İstanbul'da hava çok güzel... Pazara kadar eşini de al gez dolaş...Özellikle Boğaz tarafı, deniz kıyısı, yeşillik... İnsana moralmen çok iyi geliyor.. Hem de bu konuyu fazla düşünmemiş olursun...

yarın inşallah güzel haberler alıp bizede umut olursun,demek istediğim bu fiyatı sana volkan hoca kendi mi verdi*onunla mı konuştun? bana 1200 dolar dediler o yüzden canım,boşuna para vermeyim,çünkü belli olmaz ama ilkinde olmaz falan merkez değiştirmeyim diyorum

arkadaşlar herkese merhabalar
bu arada ben uzun zamandır takip ediyorum burayı,bir ara yazdım ama kk şifremi unuttuğum için yazamadım...öncelikle burdan o kadar çok şey öğrendim ki..hepinize çoook ama çook teşekkür ediyorum...rabbim hepimizin yardımcısı olsun,siz uzun zamandır yazıştığınız için çok güzel bir arkadaşlığınız olmuş,çok imrendim...beni de aranıza alın lutfen...çünkü insan yakınında kimseyle paylaşamayınca iyice daralıyor..ama iyiki burası var....bana umut oluyorsunuz....yoksa ne yapardım bilmiyorum....ben bir ara yazmıştım ama unutulmuştur tahmin ediyorum,bana mozaik turner sendromu teşhisi koyuldu...turner sendromlu kişiler hiçbir şekilde çocuk sahibi olamazlarmış,benim durumumu pgt gösterecek,2 negatif tüp bebek denemem var,şimdi haziranda tedavim başlayacak...pgt sonucunu görmeden birşey söyleyemeyiz diyor doktorlar,volkan hocayla muhterem hocayla yüzyüze görüştüm,herşey pgt ye bağlı...o zaman durumum netlik kazanacak....Rabbim hepimizin yardımcı olsun,mübarek saatler hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah...

Transfer olabilirsem aramızda 2 veya 3 gün olacak :)
Tabikkiii transfer olucakkk o mucevi ani görüceksin allahın izniyleee bende seni bekliycem ikimiz aynı günde vericezz
Mideme kramplar girmeye başladı
Yawrumm rahat ol ya kasma kendiniiii herşey çok güzel olucakkk

İnşallahhhh canımm ... Ewet Volkan bey verdii ama kimseye söyleme dedi :)))
Vallahi cnm benim bu 3, kez cem beyde deniorum ne bilim çok değiştirmek bana mantıklı gelmio çünkü heryerde presüdür aynı

Hoşgeldin canım aramıza sakın ama sakın ümitsizliğe kapılmaa bak ben 3 kere kürtaj oldum 3. tüp bebegi deniyorum arkadaşımız hitucu 4, denemede anne oldu ümidini yitirme sakınn olmaz diye birşey yok doktorların kesinlikle anne olmazsın dediği bir çok arkadaşımız anne oldu ama öncelikle bu kendinin inanması gerekio..Benim eşimde 2,000 sperm var fakat hareketlilik yok denebilicek kdr az ama ben o spermle 3 kere hamile kaldım düşün engin hoca bana dediki bu imkansız nasıl kaldın dedi o yüzden için ferha tut allaha yalvar inan herşey güzel olucak ...

Turkuaz selam canım ;

Aramıza hoşgeldin.. Senin durumun bir açıdan benimkine çok benziyor. Benim de bundan 1 ay önce düya başıma yıkıldı sandım. Bende tek gen hastalığı var. %50 ihtimalle çocuğun hasta doğar %50 şansın var demişlerdi. Genetik test yapıldığında işler değişti. Belki de hiçbir zaman sağlıklı bebeğin olmaz, tüp bebekle de yapamayız demeye başladılar. O kadar üzüldüm ki.. Yıkıldım resmen... Gerçeği ancak tüp bebek tedavisinde anlayabiliriz dediler. Ben şu an kan testi sonucumu bekliyorum. Ama ilk duyduğum andaki kadar kötü değilim. Buradaki arkadaşlarımın da desteği ile toparladım. Sigarayı bıraktım. İyi besleniyorum. Yumurta sayım çok olsun diye uğraşıyorum. Sürekli Allah'a dua ediyorum. Ve sağlıklı bebeğim olacağına inanıyorum. Hep bu yönde düşünüp hayaller kuruyorum... Umarım Allah hepimizin sesini duyar.. Dileklerimiz gerçekleşir.. Sen de umutsuz olma. Allah'tan başka kimse bilemez.

İnşallahhhh canımm ... Ewet Volkan bey verdii ama kimseye söyleme dedi :)))

canım cidden kimseye söyleme mi dedi?ama burda herkes evet hep aynı fiyat falan yazmış,daha öncede genart ta pazarlık yapın falan diye yazmışlrdı,onun için söylüyorum.ben zaten ankarada genart ta yaptırmayı düşünüyorum ondan soruyorum,inşallah senin bu 3. ve son olur,bir an önce evledına kavuşursun,benimde 3. deneme olacak ama pgt li ilk deneme....

canım benim 3,17 kromozomlarımda sorun old. için elinde o proplar hazırdı o yüzden indirim yaptı yoksa her yerde 1000 dolardan başlıo Allahım duysun sesimizi inşallah hepimizin emeklerine karşılık verir Yücerabbimm

trkuazcım hoşgeldin. Biraz klasik olacak ama lütfen umudunu kaybetme. Dün de yazdığım gibi doktorlar ne derse desin herşey ilahi kudretin, yüce Rabbimizin takdiri. O istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok... Zor bir sınavdan geçiyoruz, alnımızın akıyla çıkmak nasip olur inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…