- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.821
Günaydın kızlar,
Hastane odasından yazıyorum sizlere. Çok şükür ilk aşamayı atlattık. 7 yumurta toplandı, sayı için şaşkınım :) Doktorumla konuşacağım nasıl oldu diye. Hepinizi öpüyorum.
Günaydın kızlar,
Hastane odasından yazıyorum sizlere. Çok şükür ilk aşamayı atlattık. 7 yumurta toplandı, sayı için şaşkınım :) Doktorumla konuşacağım nasıl oldu diye. Hepinizi öpüyorum.
Günaydın kızlar,
geçmiş olsun inci. inş 7 si de döllenir, sağlıkla.
İnciciğim geçmiş olsun canım. Süper bir haber bu.Çoook sevindim 4 beklerken 7 toplanmış. Demek ki hayatta herşey mümkün.. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Mucizeler devam edecek inşallah
Canım çok sewindimmm
Bak 4 bekliodun 7 geldii inşallah herşey dilediğimiz gibi geçicek ve hepsi döllenicekk
tatlım geçmiş olsun çok sevindim sayıya ohh ne güzel 4 bekliyordun 7 geldi :) hepsi de sağlıkla döllenir inş.
Hepinizden Allah razı olsun kızlar. O odaya girerken, anestezi alırken aklımda sizler vardınız. Allah'ım emeklerimizin karşılığını alalım inşaallah diye hep dua ettim... Bu 7'sinin içinde ufaklar da varmış tahmin ettiğim gibi, 13-14 milimlikler. Bakalım kaçı döllenecek. Yarın ilk haberi, pazartesi ikinci haberi alacağım nasipse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin guzelim
Insallah hayırlısıyla al bebegini kucağına
Hepimizin istedigi bu
Hepinizden Allah razı olsun kızlar. O odaya girerken, anestezi alırken aklımda sizler vardınız. Allah'ım emeklerimizin karşılığını alalım inşaallah diye hep dua ettim... Bu 7'sinin içinde ufaklar da varmış tahmin ettiğim gibi, 13-14 milimlikler. Bakalım kaçı döllenecek. Yarın ilk haberi, pazartesi ikinci haberi alacağım nasipse. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Canım benim hepimiz alalım inşaallah. Sizleri o kadar seviyorum ki ben sağlıkla yavruma kavuşsam da sizler anne olana kadar bir yanım eksik kalacak.
Şimdi embriyolog Oya hanımla konuştum 10 tane yumurtamın 2 tanesinin gelişimi durmuş diğerleride çok kaliteli deilmiş:44:
Umutsuzluğa kapıldım
Canım olsun yine de 8 yumurtan var. Sakın umutsuzluğa kapılma. Bize 1 tane altın yumurta bile yeterPozitif düşün. Kötü ihtimalleri kov aklından
Canım olsun yine de 8 yumurtan var. Sakın umutsuzluğa kapılma. Bize 1 tane altın yumurta bile yeterPozitif düşün. Kötü ihtimalleri kov aklından
İnciiiiiiiiiiiiiii, çok sevindim canım. İnşallah güzel haberler alacağız.
Hazade bu kalite işini hiç anlamıyorum. Benim de 6 tane döllenmişti kimse bana kaliteli ya da değil demedi. Doğrudan işlem yapıldı. Neye göre kaliteli ya da değil deniliyor ki?
Sıkma canını...
İnciiiiiiiiiiiiiii, çok sevindim canım. İnşallah güzel haberler alacağız.
Hazade bu kalite işini hiç anlamıyorum. Benim de 6 tane döllenmişti kimse bana kaliteli ya da değil demedi. Doğrudan işlem yapıldı. Neye göre kaliteli ya da değil deniliyor ki?
Sıkma canını...
hazadecim olmadı şimdi amaSen ki bizlere pozitif enerji yayan birisin hiç yakışıyor mu karamsarlık Bunu söyleyen embriyolog da halt etsin. Gerek bu topikte gerek başka topiklerde öyle denilip de hamile kalan o kadar çok kişi var ki... Bu topikte morgentrot var gerçi uzun zamandır gelmiyor. Transferi esnasında embriyolog ona fazla ümitlenmeyin demiş, düşün bir de transfer esnasında. Tek embriyo tutunmuş, tutunmakla kalmamış bölünüp ikiz olmuş Bunlar nasip işleri, doktorlar ne derse desin isterse şansınız yüzde 1 bile değil desin, canı veren Rabbim bundan ötesi yok...
Valla kızlar ben topiği baştan sona okumuştum.Hiç çocuğun olmaz deyip normal yolla hamile kalanlar, kalitesiz embriyo denilip ikiz olanlar.. O kadar çok ki..Çok fazla kaderci biri değilimdir. Akıl ve bilimi de dikkate alırım. Ama bu işler de asla tek doğru yok. Tıp bile çoğu zaman aciz... Rabiim ol dediyse oluyor.. Gerisi bahanesi..
Sağolasın tatlım. Çıkışta lobiye indik bizi eve bırakacak kişiyi beklemek için. Tam o sırada Cumhur Bey'i gördükTanıdı, geldi yanımıza. Ayaküstü konuştuk. Pazar günü bize gelir dedi :)
Çok duyuyoruz 1.kalitede 2.kalitede 3.kalitede diye de nedir bilmiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?