Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

angel vardı forumda doğal yolla doğum yaptı ama pek girmiyo, onun durumuna benziyo seninki. o da mozaik. çocuğu sağlıksız olunca turner sendromu oluyomuş.
sanırım o taşıyıcı sen hasta mısın. yoksa sen de taşıyıcısın?
kromozom olarak ne seninki? 47XXX mi?
allah yardımcımız olsun hepimizin ama umutsuzluğa kapılma, iyi araştır tek dr.la kalma

Merhaba kızlar yorgun ve bezgin savaşçı geldi... Bugün okula son kez gittim. Nöbette tutmaya çalıştım yorulmuşum. Okuldan okudum ama yazamadım.

İnci telefonda da konuştuk güzelim çok güzel haberler alacağız inşallah. Bu arada kısmet olunca bence transferde Semra Hanım konusunda ısrar et canım. Yerleştirilen yer çok önemliymiş.Rahim duvarı kalınlığı filan...

Hazade canım 8 sayısı süper inşallah çok güzel haberler alacağız senden de. Bu arada Volkan Bey benim 5 embriyoma baktı ama Ataşehire ödedik biz 1800 tl. 2000 tl demişlerdi indirimli bu:)) Senin 3. diyedir belki de bu indirim. Hayırlısıyla olsun da para önemli değil...

Merve kuzum bayıldım seçtiğin çizelgeye. Ama 1.5 yıldır yazıştığımız arkadaşa demiştim sen yapacaksın çizelgemi o da yapmış sağ olsun. Değişirsem üzülür belki...

Aydan canım hoş geldin ne yaptın? Çanakkale ne güzeldir şimdi.:))

Turkuaz hoş geldin canım. Tabiki burada herkese yer var. Çok güzel insanlarla dostuz şükür.
Sen de mozaikmişsin sanırım. Aslında mozaiklik normal hasta olmaktan daha iyiymiş. Benim eşimde 47 xyy mozaik. Süper erkek sendromu. Biz de geçen sene ağustosta öğrendik canım. Ama şükürler olsun bunları bilmeden bir oğlum var. 7.5 yaşında ona da baktırdık bu şubatta 46 xy normal çıktı. 2 tane 8 haftalık düşük, bir de 25 haftalık erken doğumum var. Son düşüğümden sonra öğrendik genetik sorunu ve pgtyaptırdık geçtiğimiz ocakta. Olmadı. Ama şu an yine doğal hamileyim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur.

Bu arada bize eşim 47 xyy olduğu için kızım olursa sorun olmayacağı söylendi. Angelin de oğlu olacaktı. Turner kızlarda oluyor ya. Senin de oğlun olursa bir sorun olmaz mı acaba? Bir de senin kaybn var mıydı? Nasıl öğrendiniz sorunu?

chnb selam canım, rapor mu aldın dönem sonuna kadar?

Evet canım pazartesi alacağım. Dr m riske atmayalım diyor.Erken doğumumu da aynı dr de yapmıştım. tÜP BEBEK HAZIRLIK İŞLEMİMİ DE ÖNCEKİ DÜŞÜKTE TAKİBİMİ DE O YAPMIŞTI. Eşimle bir oldular rapor almamı istediler. Hem ben 2 okulda çalışıyorum salı günü 2 okula da dersim var.Yorucu oluyor 27 saat. Lisedeyim idare eder miyim dedim oturarak anlatırım. Ama hakimyetim zayıf oluyor susmuyorlar o yüzden daha da yoruluyorum...

Akasya maşallah ne duyarlı ailen varmış. Gerçekten uğraşmışlar ama sen de onların yüzünü güldürmüşsün emeklerini boşa çıkarmamışsın. Allah sağlıklı evlatlar versin sizlere...

Bu arada bu hafta 3 şişe serum yedim. Damarlarım o kadar inceymiş ki defalarca deneyip buluyorlar başta büyüklere takılanları deniyorlar o kalın geliyor sonra da bebeklere takılan sarı renkli olanı takıyorlar. O da ince hemen tıkanıyor. Bugün yine tıkanmış ve taktırmadım serum ellerim kollarım çok acıyor. Yarın taktırırım kontrolüm var zaten...

OPU çıkışı ayılırken söylediklerim şunlar olmuş. Sizin suçunuz değil benim damarlarım çok ince. ( 6. da bulmuşlardı damar yolumu:))

Eşim sperm verebildi mi? Böyle bir korkum vardı. Sayım için hastaneden dönmüştü bir keresinde.

Embriyolar aNKARAYA MI GİDECEK?

Amin canım çok sağol. Ailem en büyük şansım... Haklarını ödeyemem.Bu arada hamilelik nasıl gidiyor ? Bebiş nasıl Kızımız diyorum ben ona. Kız olarak hissediyorum. Hayırlısı. Bence de rapor alman çok iyi olmuş. Riske atılacak birşey değil bu. Ben de hamile kalırsam büyük oranda yatarak geçireceğim. Daha şimdiden ufaktan işyerinde çıtlattım. Sonra şok olmasınlar diye

Mattika Eylül annelerine yazıyor musun?

Ben arada Aralık annelerini okuyorum ama yazmıyorum. Çünkü sindiremiyorum biri bebeğini kaybettiğinde hemen sonraki sayfada hayatın normal şekilde akıp gitmesini sohbete kalındığı yerden devam edilmesini. Oranın ruhu bu aslında belki de öyle olunmalı oarası için. Dün bir kez yazdım o da 4. kez düşük yapmış biri. Ona testler konusunda tavsiyede bulundum...

Canım karşılıklı şans olmuşsunuz:))

Hamilelik zor geçiyor inşallah sonu güzel olsun. Bir ay sonra İstanbula gideceğim inşallah sorun olmazsa. Senin tam ne zaman belli olur set up?

Hehehe :) Çok alemsin Bakalım ben ne saçmalayacağım. Daha önceki bir ameliyatımda ( opu değil büyük bir ameliyat ) uyanırken yaprak sarması istiyorum diyerek uyanmışım Ve koskaca bir tencere sarmayı hastaneye getirtmiştim. Bazen manyak olduğuma emin oluyorum

Huhu Ben geldim Sohbet koyu

Hoşgeldin şeker.. Evet bu aralar maşallah topiğimizde sohbetler koyu.. Heyecanlı ve keyifliyiz Allah bozmasın daha da arttırsın inşallahh. Bu arada sipariş ettiğim bal, polen, arı sütü , propolis karışımım ile organik yayla balım geldi Tadı kötü olur diye düşünmüştüm ama çok güzel. Bir de kıyak yapıp dibek kahvesi hediye etmişler Sevdim ben bu firmayı. Alışverişe devam

chnbcim canım, Allah razı olsun. Seninle konuşmak terapi gibi geliyor

Akasyacım maşallah sana hayranım gerçekten. Ailesi süper kendisi süper

mattika sen nasılsın? Bir dahaki kontrol ne zaman?

Anesteziden sonra herkes bir şeyler söylemiş Ben söyledim mi bilmiyorum kimse bir şey demedi Sadece sedyeden kalkıp başka bir sedyeye yatırılışımı hatırlıyorum

Hoşbulduk Afiyet bal şeker olsun, bol bol yumoş olsun

Oh oh ne güzel. İnşallah bol bol altın yumurta olarak geri dönecek sana:))

Canım ne demek. Benim az mı kahrımı çektin pgt sonrası. Birbirimize destek olmak için varız.

Eşine sorsana ne demişsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…