Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inşallah inci,seninde tedavin hayırlı olsun,uzun zamandır okuyorum ancak yazabildim,senin sürecin de hepimize umut olacak inşallah..aradılar mı seni?yumoşlar nasılmış?

Sağol canım. 5 embriyom var çok şükür. Bakalım pazara kadar inşaallah devam ederler gelişmeye. Sonra pgt süreci...

Merhaba canim,

O kadar icten dua ettin ki belki Allahin sana isaret gonderdi :)) aklimiza mukayet ols yarabbim:)
Canim cok ama cok sevindim. Ben imaniyorum senden alacagiz biz guzel haber, gor bak. Su 3 gun de bir gecsin hele. Hadi Incicim cok buyuk bir kismini atlatin.
hayirlisi olsun Aydancim senin icin de yeni tedavin.
hakkinda hayirlisi olsun canim.

hazadecim senin yarin geliyor sanirim pgt soucun degil mi?
Kacta haber verecekler...

iyi yapmışsın canım senin erken doğum durumu da var, allah korusun. ben oturduğum yerden geometri anlatıyorum soruyu çiziyorum tahtaya sonra oturduğum yerden şurası şu burası böyle diye anlatıyorum normalde notla tehdit etmem arada dolanırım, konuşanlara da sözlü veriyorum süper bi öğretmen oldum

yazıyorum ama son 3 haftadır fln. o düşüklerin çok olduğu haftalar yazamadım ben de.

sağol canım bebeğin hareketlerini hissediyorum.. iyice hamile moduna girdim artık gayet belli oluyo. kromozom sorunu yokmuş gibi yaşıyorum sanki ama..
3 mayısta ayrıntılı ultrason var. inş herşey yolundadır

inş hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşuruz canım. inş tedavin hayırlı güzel sonuçlar getirir sana

kızlar anesteziden ayılırken bitti mi diye sormuştum ben en az 5 defa, o narkoz çoktu ama sorduğunu farketmeden bi daha soruyosun.ameliyattı.
kürtajlar sonrası ağlayarak uyandım hep.
tedavide opudan sonra sakindim, ama ben ayılana kadar anestezi uzmanı başımda bekleyip konuşmuş benle, opu öncesi de konuşmaya çalışmıştı pas vermemiştim, sonrasında ne sorsa cevaplamışım allahtan nerde çalışıyosun tarzı şeyler soruyo

Son düzenleme:
Mattikacim 3 Mayis'ta ayrintili ultrasonda % kac dogruluk payi var?
Insallah icin rahat devam edebilecek kadar bir oran vereekler mi?

hazadecim sabırsızlıkla senden haber bekliyorum
Canım benim embriyolara bugün bakmayacaklarmış, rahatsız olmasın minikler Yarın 11'den sonra son durumu öğreneceğim.

lavequem sağol canım

mattikacım umarım herşey yolunda gidiyordur. Ayrıntılıdan da güzel haberler gelsin, şenlenelim inşaallah...

Kızlar Volkan beyden haber yok halaa
Oyüzden transfer kaliteli embriyo çıkarsa şayet kiii ben çıkıcagına inanıorummm
Yarın sabahleyin olucak transfer,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…