- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.921
inşallah inci,seninde tedavin hayırlı olsun,uzun zamandır okuyorum ancak yazabildim,senin sürecin de hepimize umut olacak inşallah..aradılar mı seni?yumoşlar nasılmış?
inşallah inci,seninde tedavin hayırlı olsun,uzun zamandır okuyorum ancak yazabildim,senin sürecin de hepimize umut olacak inşallah..aradılar mı seni?yumoşlar nasılmış?
merhaba mattika
angel sanırım kendiliğinden hamile kalabiliyordu ama düşüyordu,bende hiç gebelik olmadı,bende taşıyıcıyım,%5 45 x,varmış ama yumurtalara ne şekildegeçtiğini pgt gösterecekmiş,volkan hoca ve muhterem hocayla yüzyüze görüştüm,haziranda başlayacak tedavim..senin de bebeğin inşallah sağlıkla gelir,sizleri okuduğum için umutluyum,ilk duyduğumdan çok iyi durumdayım şimdilik,inşallah bizlerde senin gibi bebeğimize kavuşuruz,
merhaba chnb
çok güzel bir dostluk var burda,nerdeyse bir aydır okuyorum,mozaiklik iyi birşey mi değil mi benim için yani,pgt gösterecek,fsh değerim falan iyiydi,amh ya baktıracağım önümüzdeki hafta,benim 2 negatif tüp bebek denemem var,gerçi sonuncusu kimyasal olmuştu,bahçeci umut ta yapıldı,şubat ayında,ondan sonra dr karyotip analizi istedi,öyle çıktı,muhterem bahçe yaptı,hiç bilmiyordum burdan okuyunca iyi ibir genetikçi olduğunu anladım,yani sizlerin sayesinde....
benim tek üzüntüm hiç gebelik olmaması,ama belkide olsa bile sağlıksız olacaktı,düşecekti,bizim bilemediğimizi Allah bilir,her işte bir hayır vardır,inşallah bizim de yüzümüz güler...
bu arada senin bebeğin de sağlıkla ve hayırla dünyaya gelir inşallah...bu arada burda herkes öğretmen sanırım,bende sınıf öğretmeniyim...
inci senin ve hazade nin pgt sürecini elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım,inşallah sağlıklı yumoşlar çıkar,hatta o hepsi sağlıklı olup belki de dondurulmuş bile kalır,belli mi olur:)
akasya bu yazdıklarını hemen arkadaşıma söyleyeceğim,çok teşekkür ederim,hangi site o ?bende ona söylerim,küçük bir çocuğu daha var ama fırsat buldukça bakar,bende bakarım,inan çocuk evde gözlerinin önünde halıda düşüp kırıldı,son kırığın nasıl olduğunu bile anlamadılar,tam ilaç tedavisi başlayacaktı,şimdi en kısa zamanda başlarlar artık...işin en kötüsü çocuk kırıktan sonra yürümeyi unuttu gibi,Allah yardımcısı olsun,bir de ben şunu anladım,insan ne yaşarsa sadece yaşayan biliyor,diğerlerine hikaye kalıyor,belki sende de öyle olmuştur bilmiyorum,ama sen çok şükür ki meslek sahibi olmuşsun,zaman geçmiş,hayat işte hepimiz için farklı sınavlar hazırlıyor,senin hiç gebelik oldu mu?kaç yıllık evlisin?
Merhaba canim,Kızlar günaydınn herkeseCumanız hayırlı olsun...Ben akşam erken uyudum. Ama huzursuz bir geceydi.. Eşim yoktu yalnızdım.. Ondan sanırım tedirgin oldum. Hepimize bol bol dualar ettim Bir ara o kadar kaptırmışım ki gözlerim doldu.. Tuhaftıı.. Bir de saçma bişey oldu. Çok da anlatmak istemiyorum.. Rüya mı hayal mi nedir bilemedim. Allah hayırlara çıkarsın.Başucuma pardüseli, şapkalı , beyaz sakallı yaşlı bir adamın geldiğini gördüm. Gözümü açtım kimse yoktu. Kızlar deliriyor muyum yoksa
Canim cok ama cok sevindim. Ben imaniyorum senden alacagiz biz guzel haber, gor bak. Su 3 gun de bir gecsin hele. Hadi Incicim cok buyuk bir kismini atlatin.Kızlar şimdi aradılar. 5 tanesi döllenmiş çok şükür. Bir dahaki kontrol pazar günü olacakmış. 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum. İnşaallah gelişimleri devam eder. Elim ayağım titriyor şu an.
hayirlisi olsun Aydancim senin icin de yeni tedavin.Arkadaşlar merhabalar,
Uzun zamandır yazamadım ama fırsat buldukça girip takip ediyorum sizleri..
Şuan hamile olan arkadaşlara Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin umarım herşey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :)
Çalışmalara devam eden arkadaşlara Allah kolaylık versin işiniz rast gitsin bizlere de ümit olun..
Ben çok odaklanmıştım bu işlere ara verdim koptum biraz kendi halime kaldım.
Bizim tedavi de biraz daha uzadı, kısmetse pazartesi histeroskopi yapılacak, uygun görürse dr um sonraki ay başlayacağız tedaviye...
Bu yolda emek veren bütün arkadaşlara kolaylıklar diliyorum...
hakkinda hayirlisi olsun canim.arkadaşlar herkese merhabalar
bu arada ben uzun zamandır takip ediyorum burayı,bir ara yazdım ama kk şifremi unuttuğum için yazamadım...öncelikle burdan o kadar çok şey öğrendim ki..hepinize çoook ama çook teşekkür ediyorum...rabbim hepimizin yardımcısı olsun,siz uzun zamandır yazıştığınız için çok güzel bir arkadaşlığınız olmuş,çok imrendim...beni de aranıza alın lutfen...çünkü insan yakınında kimseyle paylaşamayınca iyice daralıyor..ama iyiki burası var....bana umut oluyorsunuz....yoksa ne yapardım bilmiyorum....ben bir ara yazmıştım ama unutulmuştur tahmin ediyorum,bana mozaik turner sendromu teşhisi koyuldu...turner sendromlu kişiler hiçbir şekilde çocuk sahibi olamazlarmış,benim durumumu pgt gösterecek,2 negatif tüp bebek denemem var,şimdi haziranda tedavim başlayacak...pgt sonucunu görmeden birşey söyleyemeyiz diyor doktorlar,volkan hocayla muhterem hocayla yüzyüze görüştüm,herşey pgt ye bağlı...o zaman durumum netlik kazanacak....Rabbim hepimizin yardımcı olsun,mübarek saatler hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah...
iyi yapmışsın canım senin erken doğum durumu da var, allah korusun. ben oturduğum yerden geometri anlatıyorumEvet canım pazartesi alacağım. Dr m riske atmayalım diyor.Erken doğumumu da aynı dr de yapmıştım. tÜP BEBEK HAZIRLIK İŞLEMİMİ DE ÖNCEKİ DÜŞÜKTE TAKİBİMİ DE O YAPMIŞTI. Eşimle bir oldular rapor almamı istediler. Hem ben 2 okulda çalışıyorum salı günü 2 okula da dersim var.Yorucu oluyor 27 saat. Lisedeyim idare eder miyim dedim oturarak anlatırım. Ama hakimyetim zayıf oluyor susmuyorlar o yüzden daha da yoruluyorum...
yazıyorum ama son 3 haftadır fln. o düşüklerin çok olduğu haftalar yazamadım ben de.Mattika Eylül annelerine yazıyor musun?
Ben arada Aralık annelerini okuyorum ama yazmıyorum. Çünkü sindiremiyorum biri bebeğini kaybettiğinde hemen sonraki sayfada hayatın normal şekilde akıp gitmesini sohbete kalındığı yerden devam edilmesini. Oranın ruhu bu aslında belki de öyle olunmalı oarası için. Dün bir kez yazdım o da 4. kez düşük yapmış biri. Ona testler konusunda tavsiyede bulundum...
sağol canım bebeğin hareketlerini hissediyorum.. iyice hamile moduna girdim artık gayet belli oluyo. kromozom sorunu yokmuş gibi yaşıyorum sanki ama..chnbcim canım, Allah razı olsun. Seninle konuşmak terapi gibi geliyor
Akasyacım maşallah sana hayranım gerçekten. Ailesi süper kendisi süper
mattika sen nasılsın? Bir dahaki kontrol ne zaman?
Anesteziden sonra herkes bir şeyler söylemişBen söyledim mi bilmiyorum kimse bir şey demedi Sadece sedyeden kalkıp başka bir sedyeye yatırılışımı hatırlıyorum
inş hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşuruz canım. inş tedavin hayırlı güzel sonuçlar getirir sanamerhaba mattika
angel sanırım kendiliğinden hamile kalabiliyordu ama düşüyordu,bende hiç gebelik olmadı,bende taşıyıcıyım,%5 45 x,varmış ama yumurtalara ne şekildegeçtiğini pgt gösterecekmiş,volkan hoca ve muhterem hocayla yüzyüze görüştüm,haziranda başlayacak tedavim..senin de bebeğin inşallah sağlıkla gelir,sizleri okuduğum için umutluyum,ilk duyduğumdan çok iyi durumdayım şimdilik,inşallah bizlerde senin gibi bebeğimize kavuşuruz,
canım inşallah pgt sonucun çok güzel gelir,yumurta sayın da güzel,bize umut olman lazım:)
selam kızlar öncelikle sorum trkuz a ve hepinize bana kromozomlarında mozik var dendi.sorum şu bütün mozik olanlar aynı anda mozaik turnermidir ve bu ne demk.şimdiden teşekkür ederim.
tedavide olan inci ve hazade yede hayırlısıyla devam etmesini diliyorum.
Hoşgeldin şeker.. Evet bu aralar maşallah topiğimizde sohbetler koyu.. Heyecanlı ve keyifliyizAllah bozmasın daha da arttırsın inşallahh. Bu arada sipariş ettiğim bal, polen, arı sütü , propolis karışımım ile organik yayla balım geldi Tadı kötü olur diye düşünmüştüm ama çok güzel. Bir de kıyak yapıp dibek kahvesi hediye etmişler Sevdim ben bu firmayı. Alışverişe devam
Bu arada bu hafta 3 şişe serum yedim. Damarlarım o kadar inceymiş ki defalarca deneyip buluyorlar başta büyüklere takılanları deniyorlar o kalın geliyor sonra da bebeklere takılan sarı renkli olanı takıyorlar. O da ince hemen tıkanıyor. Bugün yine tıkanmış ve taktırmadım serum ellerim kollarım çok acıyor. Yarın taktırırım kontrolüm var zaten...
OPU çıkışı ayılırken söylediklerim şunlar olmuş. Sizin suçunuz değil benim damarlarım çok ince. ( 6. da bulmuşlardı damar yolumu:))
Eşim sperm verebildi mi? Böyle bir korkum vardı. Sayım için hastaneden dönmüştü bir keresinde.
Embriyolar aNKARAYA MI GİDECEK?
inci senin ve hazade nin pgt sürecini elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım,inşallah sağlıklı yumoşlar çıkar,hatta o hepsi sağlıklı olup belki de dondurulmuş bile kalır,belli mi olur:)
Merhaba canim,
O kadar icten dua ettin ki belki Allahin sana isaret gonderdi :)) aklimiza mukayet ols yarabbim:)
Canim cok ama cok sevindim. Ben imaniyorum senden alacagiz biz guzel haber, gor bak. Su 3 gun de bir gecsin hele. Hadi Incicim cok buyuk bir kismini atlatin.
hayirlisi olsun Aydancim senin icin de yeni tedavin.
hakkinda hayirlisi olsun canim.
hazadecim senin yarin geliyor sanirim pgt soucun degil mi?
Kacta haber verecekler...
Kızlr tek tek yazmadım elim ayagıma karışıo zaten çok heyecanlıyım acaba kaç tane bebişim benimle kalıcak Volkan bey seni öğlen arıycam dediii...
Opu ya görünce beni görmeniz lazımdııı bu defa deil ama 2, tedavimde kaynanama görümceme neler demişimmmmm siz bana destek olmadınızz ben yanlızım kimse bana acımıo Allah bileeee defolun gidinnnn beni yanlız bırakın demişimmm
İyi dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsunnn incicim bu arada ya sen araa yuöoşların durumunu sor yada ben sorucam bakk aaaa
Telefon gelir gelmez hepinize haber vericem ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNNN
Kızlar Volkan beyden haber yok halaa
Oyüzden transfer kaliteli embriyo çıkarsa şayet kiii ben çıkıcagına inanıorummm
Yarın sabahleyin olucak transfer,
Dur hemen yelkenleri suya indirme. Kaç gibi ararız dediler?
Öğleden sonra ararız demişti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?