Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazade gözünaydın canım çok sevindim, taşıyıcı olduğunu nerden anlamışlar ki, ikisi de sağlıklıdır inş. maşallah..

chnb 8+1 olmuşsunuz maşallah, serum fln zor oluyodur allah kolaylık versin.

inci 5 i de iyiyimiş, inş en az 2-3 tanesi sağlıklı çıkıcak, çok heyecanlı ya..

hazadenin de incinin de test gününde de böyle mutlu oluruz inş topik olarak..

bebeğimin hareketleri dışardan da belli oluyo iki gündür:78:
allah sağlık versin inş bebeğime..

masallah sübhanallah ne güzel umut dolu haberler
yemin ederim sevindim isn 2ser ücer bebeleriniz olur
mattika cnbc sizlerinde herhangi bi sorun olmadigi icin cok sevindim saglikla kucaginiza gelir ins

evet çok garip bi duygu, her hissettiğimde daha da bağlanıyorum, allah ayırmasın bizi sağlıkla bi ömür..
şaka gibiydi bu topiğe bebek hareketi fln yazmam, inş hepimiz sırayla yaşıcaz bu duyguları.

Amin canım inşaallah...
İsim düşündünüz mü?

Şükür diyorum canım benim böyle olur 16 haftaya kadar umarım sürmez bu sefer. Maşallah dışarıdan belli oluyor demek artık. Ben de dün dr ye 2 liye gerek var mı ki dedim bizim için o ihtimaller amniyo yapılmadan bir şey ifade etmeyecek. O da sonlandırmayacaksınız hiçbir şeye gerek yok dedi...

Amin canım inşaallah...
İsim düşündünüz mü?

yok hani eskiden çocuk büyüyüp yiğitlik yapınca isim verilirmiş ya, bizim de sağlıkla doğması büyük yiğitlik olcak
o zaman bi isim veririz heralde

şaka bi yana ne bi parça eşya aldım ne de isim düşündük.
sağlık olsun da olur gider bunlar. eylül anneleri beşiklerini bile aldı, millet de biraz abartıyo bence.

ikili üçlü teslerin amacı amniyo gerekli mi diye karar vermek. gerekliliğin farkındayız zaten. biz yaptırmadık.
prof da öyle dedi bize, sonlandırma düşüncesinde değilseniz gerek yok iyi yapmışsınız dedi.

Canım insanlar bizler gibi sıkıntı çekmediği için aceleci davranabiliyorlar. Bizler temkinli davranıyoruz.

masallah sübhanallah ne güzel umut dolu haberler
yemin ederim sevindim isn 2ser ücer bebeleriniz olur
mattika cnbc sizlerinde herhangi bi sorun olmadigi icin cok sevindim saglikla kucaginiza gelir ins

İnşallah herkes güzel haberler verir burada...

Mattika kendimle ilgili sağlıksız olsaydı düşerdi diyorum kalp atışı duyulmadan....

Canım insanlar bizler gibi sıkıntı çekmediği için aceleci davranabiliyorlar. Bizler temkinli davranıyoruz.
bilmiyorum tek olumsuz ihtimal genetik sorunlar değil ki.. eskiler ne güzel söylemiş doğmamış çocuğa don biçilmez diye
bi sorunumuz olmasa da 6 aydan önce başlamazdım sanırım

İnşallah herkes güzel haberler verir burada...

Mattika kendimle ilgili sağlıksız olsaydı düşerdi diyorum kalp atışı duyulmadan....
evet canım benim de iki haneli haftalara gelebilmem büyük bişeydi. bu kadar ilerlediğimize göre sağlıklıdır inş diyorum.
kesin değil ama mantıklı düşünüyoruz bence.

Son düzenleme:

Haklısın sadece genetik hastalıklar sorun olmayabiliyor. Abartmayı çok severiz Özellikle ilk çocuklarda yok onu alalım yok bunu alalım diye diye her şey alınıyor. İyi değil bir yerde.

Hiçönceden bu sorunları bilmeden kafanızda isim yok muydu? Aralık annelerinden bile kayınvalidesiyle beşik bakan vardı:))

İNSAN KIYAMIYOR Dİ Mİ O KALBİ GÜM GÜM ATIYOR 8 HAFTALIK BEBENİN. bENİM BURADAKİ DR M MESELA isteğe bağlı kürtaj yapmıyormuş.Özel Hastanede. Başta şart koşmuş. Ben yaşam almak için yemin etmedim diyorum sorduklarında diyordu. Kıyamam ben de.

İsim konusuna gelince. Benim vefat eden oğlumun adı Berat Tunca idi. Oğlan olursa belki Ahmet Arda koyarız belki. İstanbuldaki dr min adı. Ama kız olursa buradaki drm Zeynep demişti kızkardeşim de Zeynep. Ben Şevval derdim bir ara. Kızken de Vuslat...

Haklısın sadece genetik hastalıklar sorun olmayabiliyor. Abartmayı çok severiz Özellikle ilk çocuklarda yok onu alalım yok bunu alalım diye diye her şey alınıyor. İyi değil bir yerde.

Öyle canım. Ben büyük oğlumun çoğu şeyini yıllarca sakladım. Birazını görümceme verdim ama çoğunu sakladım yıllarca. 6 yıl sakladım her şeyi çıkardım yıkarız diye bahar gelince ve sonra da oğlum erken doğdu ona hiçbir şeyi kısmet olmadı. Geçen sene kardeşimin oğlu oldu ona verdim her şeyini. Şimdi umurumda değil ne olursa giyer. Ama ilk bebek gibi hevesim de var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…