- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.001
bebeğimin hareketleri dışardan da belli oluyo iki gündür:78:
allah sağlık versin inş bebeğime..
Çok tuhaf onu hissetmek...
evet çok garip bi duygu, her hissettiğimde daha da bağlanıyorum, allah ayırmasın bizi sağlıkla bi ömür..
şaka gibiydi bu topiğe bebek hareketi fln yazmam, inş hepimiz sırayla yaşıcaz bu duyguları.
hazade gözünaydın canım çok sevindim, taşıyıcı olduğunu nerden anlamışlar ki, ikisi de sağlıklıdır inş. maşallah..
chnb 8+1 olmuşsunuz maşallah, serum fln zor oluyodur allah kolaylık versin.
inci 5 i de iyiyimiş, inş en az 2-3 tanesi sağlıklı çıkıcak, çok heyecanlı ya..
hazadenin de incinin de test gününde de böyle mutlu oluruz inş topik olarak..
Amin canım inşaallah...
İsim düşündünüz mü?
Şükür diyorum canım benim böyle olur 16 haftaya kadar umarım sürmez bu sefer. Maşallah dışarıdan belli oluyor demek artık. Ben de dün dr ye 2 liye gerek var mı ki dedim bizim için o ihtimaller amniyo yapılmadan bir şey ifade etmeyecek. O da sonlandırmayacaksınız hiçbir şeye gerek yok dedi...
yok hani eskiden çocuk büyüyüp yiğitlik yapınca isim verilirmiş ya, bizim de sağlıkla doğması büyük yiğitlik olcak
o zaman bi isim veririz heralde
şaka bi yana ne bi parça eşya aldım ne de isim düşündük.
sağlık olsun da olur gider bunlar. eylül anneleri beşiklerini bile aldı, millet de biraz abartıyo bence.
masallah sübhanallah ne güzel umut dolu haberler
yemin ederim sevindim isn 2ser ücer bebeleriniz olur
mattika cnbc sizlerinde herhangi bi sorun olmadigi icin cok sevindim saglikla kucaginiza gelir ins
İnşallah herkes güzel haberler verir burada...
Mattika kendimle ilgili sağlıksız olsaydı düşerdi diyorum kalp atışı duyulmadan....
bilmiyorum tek olumsuz ihtimal genetik sorunlar değil ki.. eskiler ne güzel söylemiş doğmamış çocuğa don biçilmez diyeCanım insanlar bizler gibi sıkıntı çekmediği için aceleci davranabiliyorlar. Bizler temkinli davranıyoruz.
evet canım benim de iki haneli haftalara gelebilmem büyük bişeydi. bu kadar ilerlediğimize göre sağlıklıdır inş diyorum.İnşallah herkes güzel haberler verir burada...
Mattika kendimle ilgili sağlıksız olsaydı düşerdi diyorum kalp atışı duyulmadan....
bilmiyorum tek olumsuz ihtimal genetik sorunlar değil ki.. eskiler ne güzel söylemiş doğmamış çocuğa don biçilmez diye
bi sorunumuz olmasa da 6 aydan önce başlamazdım sanırım
evet canım benim de iki haneli haftalara gelebilmem büyük bişeydi. bu kadar ilerlediğimize göre sağlıklıdır inş diyorum.
kesin değil ama mantıklı düşünüyoruz bence.
yok hani eskiden çocuk büyüyüp yiğitlik yapınca isim verilirmiş ya, bizim de sağlıkla doğması büyük yiğitlik olcak
o zaman bi isim veririz heralde
şaka bi yana ne bi parça eşya aldım ne de isim düşündük.
sağlık olsun da olur gider bunlar. eylül anneleri beşiklerini bile aldı, millet de biraz abartıyo bence.
ikili üçlü teslerin amacı amniyo gerekli mi diye karar vermek. gerekliliğin farkındayız zaten. biz yaptırmadık.
prof da öyle dedi bize, sonlandırma düşüncesinde değilseniz gerek yok iyi yapmışsınız dedi.
Haklısın sadece genetik hastalıklar sorun olmayabiliyor. Abartmayı çok severizÖzellikle ilk çocuklarda yok onu alalım yok bunu alalım diye diye her şey alınıyor. İyi değil bir yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?