- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.981
Aradım :) Çok şükür 5'i de iyiymişBugün pgt'ye gidecek. Sonuç yarın veya salı çıkacak. Çok heyecanlı
oleyyyyyyyy
Cok sewindimmmmm cnmmm yarında altın yumurtayı bulucazz allahın izniylee canımmmm
hazadecim bana az müsaade. Kahvaltı edeyim. öpüyorum seni ve iki fındığınıDinlen iyice.
Teşekkür ederim cnm inşallah beni bırakmaz ..
çok saol cnm inşallahhh darısı sizlere
Kızlarrrr hepinizden Allah razı olsunnn iyikki varsınızz ama bir mucize oldu veee 2 tane transfer ettilerrr ama 1 tanesinde translokasyon olabilir dediyani sizler gibi olabilir normal yolla ewlat sahibi olamaz dedi bende dedim koy cem bey koyyy suyundandakoy
yani iki tane transfer edildii inşalllah ikiz bebeişllerim olur
şimdi en yakın incimin var allahım yardımcısı olsun inşallahhh altın yumurtayı bulucaz
Canımmmmmmmmmm,çok sevindim harika bir haber. Gelsin ikizler. Cinsiyet demiyorlar di mi?
Miniğin her geçen gün büyüyor annesiSağlıkla devam edecek inşaallah...
ewet cnm ekrandan gördümmm iki tane karınca gibi kaçtı böyleara cnm araaa onlar hayattaaa aramazlarr
chnb nasılsın canım?
Canım şükür. Şimdi elma yiyeceğim ekşi elma. Biraz rahatlatıyor. Sonra serumu taktırmaya inerim alt kmşum hemşire ona. Şu haftalar bir geçse hızla...
Senin yarın mı arayacaklar?
Geçer canım Allah'ın izniyle. Az daha sabır...
Yarın veya salı günü. Aramazlarsa yarın 3 gibi ben arayacağım durumu öğrenmek için.
Çizelgemi düzeltmem lazım 8+1 yapmam lazım nasıl yaparım?
Hadi hayırlısıyla gelsin güzel haberler. Hazadeden sonra çifte bayram yapalım...Allah kaçışmaları sana da yaşatsın bu sefer:))
İnşaallah canım inşaallah. Hastaneden aradılar tekniği tekrar sormak için. 24 sure istediğimizi söyledik. Umarım hayırlı olur.
Hayırlısı olsun canım. satım 3 mart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?