Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sifam ben yarın embriyoların son gelişim durumlarını öğreneceğim. Gelişimleri devam ediyorsa (inşaallah ediyordur) biyopsi alınıp pgt'ye gönderilecek. Onun sonucu da pazartesi çıkar.

İnşallah gelişimleri devam ediyordur canım, bu sefer herşey yolunda gidecekmiş gibi geliyor bana pgt sonucu 1 tane sağlıklı embriyo yeter bize biliyorsun, ama 2 yi bulacaksın diye geçiyor gönlümden, dualarımdan.. :)))))))

Hazadecim habere cok sevindim.
1 taneye ihtiyacimiz var zaten daha ne olsun.
O bir tane icin hepimizin yillarca verdigi ugras.
Hayirlisiyla insallah Allah tamamina erdirsin canim.

Incicim senin de heyecan git gide yukseliyordur. Yatcaz kalkcaz insallah seninde pgt oncesi guzel sonucunu alacagiz.
Sonra pgt sonucu gelecek. Ptesi mi verirler sonucu?

inşallah canım devam ediyorlar bir güzel aşk yaşıyorlar onlar inşallah tatlım pgt sonucuda güzel çıkacak

İnşaallah canım. Sonucu öğrenmeye son 14 saat :18:

Kizlarrr aradılar 1 tane çıkmış sağlıklı sadece ama uzulmuorum şükürler olsunki çıktı yarın transferim var şimdi sıra incimde inşallah onunda cikicak

Bugün dışarıdaydım ama aklım hep buradaydı. Bir ara telefondan girme fırsatı buldum ve mesajını okuyunca derin bir oh çektim. Çok şükür hazadem, çok inandın, hepimiz inandık ve 1 tane altın embriyomuz oldu. Transferin çok güzel geçer ve yavrun sana sımsıkı tutunur inşaallah. Transfer yarın kaçta olacak, bilgi verdiler mi?

incicim tatlım 5 tanesi döllemiş çok güzel bir haber :) inş pgtden de güzel sonuçlar gelir

İnşaallah canım. Yarın 11'de son durumu öğreneceğim :18:

Merhaba izz, önce normal tedavi süreci geçiriyorsun, ilaçlar, yumurtaların gelişimi ve toplanması ardından embriyoların oluşması ve gelişimleri doğrultusunda pgt'ye gitmeleri. Her merkezin sistemi ayrı. Ben tedavi boyunca neredeyse her gün gittim kontrole. Hesapladım da yumurtalarımın toplandığı gün dahil olmak üzere 7 kez gitmişim. Allah yardımcın olsun.

İnşaallah aydancım.

Incicim senin de heyecan git gide yukseliyordur. Yatcaz kalkcaz insallah seninde pgt oncesi guzel sonucunu alacagiz.
Sonra pgt sonucu gelecek. Ptesi mi verirler sonucu?

Sorma lavequem :18: Embriyolog gelişimleri sürerse pazar biyopsi alınır pazartesi sonuç çıkar dedi.

Canımın arkadaslarimm hepinizin yazdıklarını okudum ama cepten giriyorum o yüzden alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun Allah muratlarımızın tum dileklerinizi gerçekleştirsin incimmmm cnmmmm ben çok inaniorumki seninde olucak hep Allah'a yalvarıyorum hepiniz için gece gündüz dua ediyorum simdi çıktım hastaneye gidioruz k.walidem k.babam ve canım kocama en yakın transfer sonuc incimin teansferdede dua edicem Cnm sana Yucerabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın isimlerinizi tek tek yazamadim n olur kusura bakmayin gelişmelerden sizi haberdar edicem dua edin bana sizi çok sewiyorummmmmmm

Ben de dün dr ye gittim. 2 gündür kasıklarım ağrıyordu. Korkmuştum. Kalp atışı durdu filan derse diye korktum şükür atıyor. İnşallah sağlıklıdır. 2 li taramaya gerek varmı ki zaten bizde sorun var. Oradaki ihtimaller amniyo yapılmadan bir şey ifade etmiyor dedik amniyo da düşünmüyoruz şimdilik. O da böyle düşünüyorsanız ne olursa olsun biz sonlandırmayacağız diyorsanız yok dedi. Serum takıldı 5-6 saatte bitiyor ancak yazamadım...

hazade canım haydi hayırlı olsun ve bebeşin sana sıkı sıkı tutunsun inşaAllah
Teşekkür ederim cnm inşallah beni bırakmaz ..
hayırlı olsun tatlım 1 olsun senin olsun inşallah bebişin sana tutunacak veee 9 ay sonra kucağıa alıcaksın
aminnnn csnımmm aminnn insallahhh 1 SENE sonra Anne oluruz
darısı incime inşallah

hazadecim hayırlı olsun canım inş rahat ve iyi bir transfer geçirirsin sağlıkla gelir bebeğin :)
çok saol cnm inşallahhh darısı sizleree
Ayy canımmmm. Çokkkk sevindim.. Hissediyordum zaten... İnşallah sıkı sıkı tutunacak annesine. Yarın annesi alacak onu

Hazadecim habere cok sevindim.
1 taneye ihtiyacimiz var zaten daha ne olsun.
O bir tane icin hepimizin yillarca verdigi ugras.
Hayirlisiyla insallah Allah tamamina erdirsin canim.

hadi inş canım yaa, o bi tane senin bebişin olcak inş sağlıkla..

hazade nerelerdesin

Günaydın kızlar,
hazadem geçmişe bakıyordum, yolda olduğunu yazmışsın dedim şu an transferdedir. Sona bir baktım olmuş bitmiş bile :) Hadi gözünaydın canım. İki tane olması da çok güzel. Nasıl geçti anlatsana :) Bir tanesi taşıyıcı mı olabilirmiş onu anlayamadım. Test günün ne zaman? :)

Miniğin her geçen gün büyüyor annesi Sağlıkla devam edecek inşaallah...

Günaydın canımmm vallahi deli gibi su içirdiler ama mahfoldummm eee malum pazar hemen beni göndermek istediler tabi :)) oya hanım cagırdı embriyolog işdebir tane daha var fakat tasıyıcı olabılır dedi cem bey oya onuda transfer edelim dedi bir anda gelişti ve hemen aldılar tranfer ettiler ya bir mucize yaaa iki tanee böyle asıl kaçıştılarr

Yarım saat içinde ben de son durumu öğreneceğim. Titremeye başladım bile :18:

Canım inşallahhh iyi haberler alıcaz bak gör sakın sıkma kendiniii veeeeeeeeeeeee ne olur hemen bize yazzz

Hadi hayırlısı olsun :) Büyük sürpriz :) Transfer anında sıkışık olma durumu çok zor ya. Herşeyi gördün mü ekrandan?

Şimdi aradım cevap yok. Az sonra yine arayacağım.

Aradım :) Çok şükür 5'i de iyiymiş Bugün pgt'ye gidecek. Sonuç yarın veya salı çıkacak. Çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…