- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.021
Eline sağlık canım...
Öyle canım. Ben büyük oğlumun çoğu şeyini yıllarca sakladım. Birazını görümceme verdim ama çoğunu sakladım yıllarca. 6 yıl sakladım her şeyi çıkardım yıkarız diye bahar gelince ve sonra da oğlum erken doğdu ona hiçbir şeyi kısmet olmadı. Geçen sene kardeşimin oğlu oldu ona verdim her şeyini. Şimdi umurumda değil ne olursa giyer. Ama ilk bebek gibi hevesim de var....
Akşama bebek mevlüdüne gideceğiz oradan da düğüne. Kafam dağılır biraz diyorum
yaaaa süper bi haber bu maşallah gözleriniz aydın olsun tatlımmmm ama translokaasyon ne demek :26: şu pgt işini daha tam tamına bilmiyorum :26: neyse sonu güzel olsun inşallah dediğin gibi ikiz olsun inşşş sağlıklıca hayırlıcaKızlarrrr hepinizden Allah razı olsunnn iyikki varsınızz ama bir mucize oldu veee 2 tane transfer ettilerrr ama 1 tanesinde translokasyon olabilir dediyani sizler gibi olabilir normal yolla ewlat sahibi olamaz dedi bende dedim koy cem bey koyyy suyundandakoy
yani iki tane transfer edildii inşalllah ikiz bebeişllerim olur
şimdi en yakın incimin var allahım yardımcısı olsun inşallahhh altın yumurtayı bulucaz
ohh maşallah yaa incim dualarımız kabul oluyooooAradım :) Çok şükür 5'i de iyiymişBugün pgt'ye gidecek. Sonuç yarın veya salı çıkacak. Çok heyecanlı
ohh ne güzel yaaa mevlütte dualarda bulunmak sana çok iyi gelir duaların kabul olsun inşş düğünde iyi gelirAkşama bebek mevlüdüne gideceğiz oradan da düğüne. Kafam dağılır biraz diyorum
hiç isim yok aklımızda kız olsa benim bikaç beğendiğim isim vardı ama düşünür buluruz elbet.Hiçönceden bu sorunları bilmeden kafanızda isim yok muydu? Aralık annelerinden bile kayınvalidesiyle beşik bakan vardı:))
İNSAN KIYAMIYOR Dİ Mİ O KALBİ GÜM GÜM ATIYOR 8 HAFTALIK BEBENİN. bENİM BURADAKİ DR M MESELA isteğe bağlı kürtaj yapmıyormuş.Özel Hastanede. Başta şart koşmuş. Ben yaşam almak için yemin etmedim diyorum sorduklarında diyordu. Kıyamam ben de.
İsim konusuna gelince. Benim vefat eden oğlumun adı Berat Tunca idi. Oğlan olursa belki Ahmet Arda koyarız belki. İstanbuldaki dr min adı. Ama kız olursa buradaki drm Zeynep demişti kızkardeşim de Zeynep. Ben Şevval derdim bir ara. Kızken de Vuslat...
hepimizin hevesi var elbette ama yarına çıkacağımızın garantisi yokken ne bileyim bunca risk altında şimdiden bebeğe çeyiz düzmek garip geliyo bana. dediğim gibi risk olmasa da öyle yapardım. okulda hamile arkadaş var, 25. haftada başladım almaya diyo, abimin eşi doğurcak 1 ayı kaldı, yeni aldılar daha beşik vs. normal olanı bu gibi.Öyle canım. Ben büyük oğlumun çoğu şeyini yıllarca sakladım. Birazını görümceme verdim ama çoğunu sakladım yıllarca. 6 yıl sakladım her şeyi çıkardım yıkarız diye bahar gelince ve sonra da oğlum erken doğdu ona hiçbir şeyi kısmet olmadı. Geçen sene kardeşimin oğlu oldu ona verdim her şeyini. Şimdi umurumda değil ne olursa giyer. Ama ilk bebek gibi hevesim de var....
ikidakikaniz varsa dertlesmek istiyorum sanki izin derdiniz yokmus gibi
bi ihtimal bizde tüpe gidelim diyoz bi kac yere daha sorup ama
ondan önce benim bi sorun var 10 gün önce b12 vit icin dr gittim en alt sinirin biraz üzerindeydi belki alcaksa caresine bakim diye dr o narmal acillik degilse sigorta ödemiyomuöyle dedi oanda bende adetlerimin cok uzun kan rengimin acik ve cok ince sulu oldugunu söyledim ellerimin sariligini aciksai rengimi begenmiyordum yani trombositler bakalimdedik troit hapi aldigim icin kalsiyumuda ferritin hemoglobinide istedim daha cik seyler istedim ama yapmamis
cikan sonuc trombosit cokdüsük sayilirenalt siniri 140 benimki67yada 69 üc gün sora 73 oldu sükür
, kalsiyumen üst sinira yakin <asiri yüksekligikanser belirtiler arasindaki babam multipmiyelomdan vefat etti;ferritin biraz yükselmiski cok düsüktü simdi cayi biraktim haftada bi kahveyide azaltimsüt ürünlerini bi haftadir yemiyom kaldiyum icin kan ve trombositleri yükselticiler yemeye calisiyom bte hayit tabletine basladim adeti düzeltir az kanama olurdiye yumurtalar ici güya agustosta tüpe gidelim diye dua edun de trombi lar yükselmis olsun kalsiyum da normallessin
HAKKINIZI HELAL EDIN ZAMANINIZI ALDIM KIME ANLATAYIM DERDIMI SALYA SÜMÜKÜM BU SIRALAR
Kizlarrr aradılar 1 tane çıkmış sağlıklı sadece ama uzulmuorum şükürler olsunki çıktı yarın transferim var şimdi sıra incimde inşallah onunda cikicak
Akşama bebek mevlüdüne gideceğiz oradan da düğüne. Kafam dağılır biraz diyorum
Amin canımmm inşallah seninde mutlulugunu hep birlikde yaşıycaz.kızlar rabbim bu bekleyişleri bebekle taçlandırsın.en az sizin kadar ben heyecanlıyım.bu aşamalrı ben de yaşayacam.
hazadecim bak bebeişin biri sana süpriz yaptı devamı da gelir inşaAllah.
Yok canım cinsiyet sölemiolar aman ztn sölemesinler benim için önemli deilTeşekkür ederim cnm inşallah beni bırakmaz ..
çok saol cnm inşallahhh darısı sizlere
Amin Canımmm
Canımmmmmmmmmm,çok sevindim harika bir haber. Gelsin ikizler. Cinsiyet demiyorlar di mi?
Benimdeeee ikiz olucak incinin inmşallahhhhİnşallah canım benim...
Ne güzel maşallah canım.İncininkilerde kaçışma sırası:))
Ewet inşallahhhhh incininkilerde kaçışcakkk
İnciiiiii, maşallah 5 tane de iyiymiş. İçime 3 sağlıklı doğuyor canım. 2 oğlan bir kız:))
Canım şükür. Şimdi elma yiyeceğim ekşi elma. Biraz rahatlatıyor. Sonra serumu taktırmaya inerim alt kmşum hemşire ona. Şu haftalar bir geçse hızla...
Ohhh afiyet olsun dikkat et cnm kendinee geçicek az kaldı bebeişin seninle şükürler olsunkii sakın kötüyü düşünüp kötüyü çağırma cnm
Senin yarın mı arayacaklar?
AminnnnnnnnHadi hayırlısıyla gelsin güzel haberler. Hazadeden sonra çifte bayram yapalım...Allah kaçışmaları sana da yaşatsın bu sefer:))
hazade gözünaydın canım çok sevindim, taşıyıcı olduğunu nerden anlamışlar ki, ikisi de sağlıklıdır inş. maşallah..
Vallahi cnm bir tanesinden sinyal alınmamışş yani sizler gibide olabilir kromozom sorunuda olabilir dedii cem bey onuda transfer edelim dedi ve ettiler bakalım ne olucak
chnb 8+1 olmuşsunuz maşallah, serum fln zor oluyodur allah kolaylık versin.
inci 5 i de iyiyimiş, inş en az 2-3 tanesi sağlıklı çıkıcak, çok heyecanlı ya..
hazadenin de incinin de test gününde de böyle mutlu oluruz inş topik olarak..İnşallahhhhh hepimizinkini sırayla kuytluycazzz
bebeğimin hareketleri dışardan da belli oluyo iki gündür:78:
allah sağlık versin inş bebeğime..
Ohhh git döktür cnm transferden sonra yatıcaksın bol bol :)Akşama bebek mevlüdüne gideceğiz oradan da düğüne. Kafam dağılır biraz diyorum
yaaaa süper bi haber bu maşallah gözleriniz aydın olsun tatlımmmm ama translokaasyon ne demek :26: şu pgt işini daha tam tamına bilmiyorum :26: neyse sonu güzel olsun inşallah dediğin gibi ikiz olsun inşşş sağlıklıca hayırlıca
ohh maşallah yaa incim dualarımız kabul oluyooooinşallah pgt de sağlıklı embrioların olur hadi hayırlı ve güzel haberlere devam
Canım translokasyon yani kromozom sorunu olan embriyo kopukluk var demek denebilir ama tutunadabilir bakalım şans canımm inşllah bana tutunucaklarrr
ohh ne güzel yaaa mevlütte dualarda bulunmak sana çok iyi gelir duaların kabul olsun inşş düğünde iyi gelir
Amin canımmm inşallah hepiniz bu aşamaları geçiçeksiniz hepimiz pozitifleri görücez veeeee anne olucaz en kısa zamandaaaMaşallah bu çok güzel bir haber yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah
Darısı bizlerin başına bizlerde bugünleri görürüz inşallah
Rüyamda 3 aylık hamileydim çok güzel bi duyguydu yaa
Hazadenin güzel haberini aldım ona çıktı rüyam hadi bakalım
Ay ne güzel rüya canım allahın izniyleee 3 aylık da olucaksın ve birlikde kutluycaz
İnşaallah canım inşaallah. Hastaneden aradılar tekniği tekrar sormak için. 24 sure istediğimizi söyledik. Umarım hayırlı olur.
inciciğim 24 sure tekniği ne demek canım anlatabilirmisin?
döllenmiş yumurtaya zarar vermeden alınan tek bir hücrede insandaki tüm 46 kromozom 12 saat içinde inceleniyor ve kromozom hatası olmayan embriyonun ana rahmine transferi sağlanıyor.bu yöntemle yapılan tanı sayesinde genetik kusuru bulunan, düşük olma ve sakat doğma ihtimali olan bebekler ana rahmine yerleştirilmeden tespit edilebiliyorlar.
Rüyamda 3 aylık hamileydim çok güzel bi duyguydu yaa
Hazadenin güzel haberini aldım ona çıktı rüyam hadi bakalım
ikidakikaniz varsa dertlesmek istiyorum sanki izin derdiniz yokmus gibi
bi ihtimal bizde tüpe gidelim diyoz bi kac yere daha sorup ama
ondan önce benim bi sorun var 10 gün önce b12 vit icin dr gittim en alt sinirin biraz üzerindeydi belki alcaksa caresine bakim diye dr o narmal acillik degilse sigorta ödemiyomuöyle dedi oanda bende adetlerimin cok uzun kan rengimin acik ve cok ince sulu oldugunu söyledim ellerimin sariligini aciksai rengimi begenmiyordum yani trombositler bakalimdedik troit hapi aldigim icin kalsiyumuda ferritin hemoglobinide istedim daha cik seyler istedim ama yapmamis
cikan sonuc trombosit cokdüsük sayilirenalt siniri 140 benimki67yada 69 üc gün sora 73 oldu sükür
, kalsiyumen üst sinira yakin <asiri yüksekligikanser belirtiler arasindaki babam multipmiyelomdan vefat etti;ferritin biraz yükselmiski cok düsüktü simdi cayi biraktim haftada bi kahveyide azaltimsüt ürünlerini bi haftadir yemiyom kaldiyum icin kan ve trombositleri yükselticiler yemeye calisiyom bte hayit tabletine basladim adeti düzeltir az kanama olurdiye yumurtalar ici güya agustosta tüpe gidelim diye dua edun de trombi lar yükselmis olsun kalsiyum da normallessin
HAKKINIZI HELAL EDIN ZAMANINIZI ALDIM KIME ANLATAYIM DERDIMI SALYA SÜMÜKÜM BU SIRALAR
Para olunca ya da taksitle alınır be canım ama 7. ayda bir iki takım hazırda tutmak lazım benim 2 oğlumda aceleciydi... Hazırda bulunsun yine de ...hiç isim yok aklımızda kız olsa benim bikaç beğendiğim isim vardı ama düşünür buluruz elbet.
sağlıksız olunca benim yaşamına karar verme yetkim mi oluyo sanki, can candır.
hepimizin hevesi var elbette ama yarına çıkacağımızın garantisi yokken ne bileyim bunca risk altında şimdiden bebeğe çeyiz düzmek garip geliyo bana. dediğim gibi risk olmasa da öyle yapardım. okulda hamile arkadaş var, 25. haftada başladım almaya diyo, abimin eşi doğurcak 1 ayı kaldı, yeni aldılar daha beşik vs. normal olanı bu gibi.
hele sağlıkla gelsin de ben 3 günde en güzellerini alırım
evlenirken mobilya beyaz eşya mutfak eşyası vs. hepsini bir haftada aldım ben hızlıyımdır
hazade canım transferin hayırlı olsun,bebeklerin sımsıkı sarılsınlar sana inşallah...misafirim var,giremedim ama çok merak ettim,gözün aydın canım,darısı önce inciye,sonra bize inşallah...bol bol yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?