Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Eline sağlık canım...

Güle güle kullan canım

İyi yapmışsın güzelim.

ikidakikaniz varsa dertlesmek istiyorum sanki izin derdiniz yokmus gibi

bi ihtimal bizde tüpe gidelim diyoz bi kac yere daha sorup ama

ondan önce benim bi sorun var 10 gün önce b12 vit icin dr gittim en alt sinirin biraz üzerindeydi belki alcaksa caresine bakim diye dr o narmal acillik degilse sigorta ödemiyomuöyle dedi oanda bende adetlerimin cok uzun kan rengimin acik ve cok ince sulu oldugunu söyledim ellerimin sariligini aciksai rengimi begenmiyordum yani trombositler bakalimdedik troit hapi aldigim icin kalsiyumuda ferritin hemoglobinide istedim daha cik seyler istedim ama yapmamis

cikan sonuc trombosit cokdüsük sayilirenalt siniri 140 benimki67yada 69 üc gün sora 73 oldu sükür
, kalsiyumen üst sinira yakin <asiri yüksekligikanser belirtiler arasindaki babam multipmiyelomdan vefat etti;ferritin biraz yükselmiski cok düsüktü simdi cayi biraktim haftada bi kahveyide azaltimsüt ürünlerini bi haftadir yemiyom kaldiyum icin kan ve trombositleri yükselticiler yemeye calisiyom bte hayit tabletine basladim adeti düzeltir az kanama olurdiye yumurtalar ici güya agustosta tüpe gidelim diye dua edun de trombi lar yükselmis olsun kalsiyum da normallessin

HAKKINIZI HELAL EDIN ZAMANINIZI ALDIM KIME ANLATAYIM DERDIMI SALYA SÜMÜKÜM BU SIRALAR

yaaaa süper bi haber bu maşallah gözleriniz aydın olsun tatlımmmm ama translokaasyon ne demek :26: şu pgt işini daha tam tamına bilmiyorum :26: neyse sonu güzel olsun inşallah dediğin gibi ikiz olsun inşşş sağlıklıca hayırlıca
Aradım :) Çok şükür 5'i de iyiymiş Bugün pgt'ye gidecek. Sonuç yarın veya salı çıkacak. Çok heyecanlı
ohh maşallah yaa incim dualarımız kabul oluyoooo inşallah pgt de sağlıklı embrioların olur hadi hayırlı ve güzel haberlere devam

Akşama bebek mevlüdüne gideceğiz oradan da düğüne. Kafam dağılır biraz diyorum
ohh ne güzel yaaa mevlütte dualarda bulunmak sana çok iyi gelir duaların kabul olsun inşş düğünde iyi gelir

hiç isim yok aklımızda kız olsa benim bikaç beğendiğim isim vardı ama düşünür buluruz elbet.
sağlıksız olunca benim yaşamına karar verme yetkim mi oluyo sanki, can candır.

hepimizin hevesi var elbette ama yarına çıkacağımızın garantisi yokken ne bileyim bunca risk altında şimdiden bebeğe çeyiz düzmek garip geliyo bana. dediğim gibi risk olmasa da öyle yapardım. okulda hamile arkadaş var, 25. haftada başladım almaya diyo, abimin eşi doğurcak 1 ayı kaldı, yeni aldılar daha beşik vs. normal olanı bu gibi.

hele sağlıkla gelsin de ben 3 günde en güzellerini alırım
evlenirken mobilya beyaz eşya mutfak eşyası vs. hepsini bir haftada aldım ben hızlıyımdır

Son düzenleme:

canım inan bi bilgim yok söylediklerinle ilgili. B12 bende de düşüktü pıhtılaşmadan dolayı, baya iğne ilaç kullandım.
bence iyi bi dr araştır, universitede prof fln.

Kizlarrr aradılar 1 tane çıkmış sağlıklı sadece ama uzulmuorum şükürler olsunki çıktı yarın transferim var şimdi sıra incimde inşallah onunda cikicak

Maşallah bu çok güzel bir haber yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah
Darısı bizlerin başına bizlerde bugünleri görürüz inşallah

Rüyamda 3 aylık hamileydim çok güzel bi duyguydu yaa
Hazadenin güzel haberini aldım ona çıktı rüyam hadi bakalım

kızlar rabbim bu bekleyişleri bebekle taçlandırsın.en az sizin kadar ben heyecanlıyım.bu aşamalrı ben de yaşayacam.

hazadecim bak bebeişin biri sana süpriz yaptı devamı da gelir inşaAllah.
Amin canımmm inşallah seninde mutlulugunu hep birlikde yaşıycaz.

inciciğim 24 sure tekniği ne demek canım anlatabilirmisin?

döllenmiş yumurtaya zarar vermeden alınan tek bir hücrede insandaki tüm 46 kromozom 12 saat içinde inceleniyor ve kromozom hatası olmayan embriyonun ana rahmine transferi sağlanıyor.bu yöntemle yapılan tanı sayesinde genetik kusuru bulunan, düşük olma ve sakat doğma ihtimali olan bebekler ana rahmine yerleştirilmeden tespit edilebiliyorlar.

teşekkür ederim merve cevabın için.

Rüyamda 3 aylık hamileydim çok güzel bi duyguydu yaa
Hazadenin güzel haberini aldım ona çıktı rüyam hadi bakalım

Hadi bakalım önümüzdeki aya inşallah...

Canım benim pek bilgim yok Mattikanın dediği gibiiyi bir dr ye danış normal dr ye değil bence... Tabi hepimiz derdimizi yazıyoruz canım...

Para olunca ya da taksitle alınır be canım ama 7. ayda bir iki takım hazırda tutmak lazım benim 2 oğlumda aceleciydi... Hazırda bulunsun yine de ...

İnsan cahil işte. Ben 25 haftalı doğumumda daha doğmadan arkadaşlar gelmiş diyorum ki hiç kıyafet de hazırlamadım doğunca ne giydireceğim diyorum. Sanki doğunca eve gönderecekler gibi safmışım ya...

Turkuaz ben de amh yaptırmıştım...

HAZADECIM hayirli ugurlu olsun insallah transferin.Umuyorum 2 embryon da saglikla devam eder. Forumumuzda bu noktalara gelmek bile harika bir duygu. Guzel seyler de yazmaya basladik , cok seviniyorum.

Ben sormadan Mattika sormus ama ben de cok merak ettim. 2. Embryonun translokasyonlu olma ihtimalini nasil gorduler ? Anladigim kadariyla bu demek oluyor ki ilk gelisen embryon translokasyonsuz. Bunun ayirimi yapilamiyor diye b iliyoruz burada hepimiz. Yeni teknik cikti acaba haberimiz mi yok? Eger bunu da ayirt edebiliyorlarsa guzel bir gelisme bu. Bilgin var mi bu konuda.

Transfer sonrasi kendini cok kasma . Aklin cok bebeklerinde olmasin. Buna gayret et. Normal hayatini yasamaya calis ama kosmadan, agir kaldirmadan tabi. Hadi hayirlara vesile olsun insallah

INCICIM Senden gelen guzel habere de cok sevindim. Sen bu sefer voleyi vuracaksin gor bak.Yarini iple cekiyorsundur simdi, tahmin edebiliyorum. 2 tane saglikli cikacak insallah Heyecanla bekliyorum ben de yarini.

CHNBCIMNe zaman bitecek bu serum meselen ? Cok zor olmali... Sen de amniyo dusunmuyorsun Mattika gibi sanirim ha ? Allah kolaylik versin canim .Saglikla al kucagina insallah.

MATTIKACIM ne guzel artik hareketlerinin disaridan da goruluyor olmasi. Cok heyecan verici. Kimbilir icinde neler hissediyorsundur? Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah guzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…