Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Regl belirtilerim baş gösteriyor. Korkuyorum :18:

İncim zaten regl belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı hemen hemen korkmanı gerektirecek bir durum yok bence ortada
Psikolojikte olabilir at o düşünceyi kafandan canım
Ya kaçıncı gün bu arada 6 günün mü kaldı teste
transfer olalı kaç gün oldu canım

merhaba canım bizim topik çok sessiz valla bende buraya daldım sohbeti görünce::

Gel canım hoşgeldin. Topikte bir arkadaşım üzücü haberini okudum ondan pek yazmak istemedim oraya Nasılsın iyi misin?

4 bitti bu akşam. Bilmiyorum canım ya. Göğüslerime bastırınca acıyor ki bu benim en belirgin regl belirtimdir. Umarım bu kez hamilelik belirtisidir.

Regl belirtilerim baş gösteriyor. Korkuyorum :18:

incim buarada ağrıları hiç takma ben ilk denememde çok ağrı çekmiştim hatta test günü bile eşimle göndermiştim sonuçları adet olucam sanmıştım ama eşim aradı bana tutmuş deyince çok şaşımıştım allah emeklerini boşa çıkarmasın tatlım

Allah razı olsun encanım. Perşembe günü akla kara belli olacak.

göğüslerdede hassasiyet şişkinlik oluyor canım benim hamilelik belirtileri arasında buda var
merak etme sabret ve beklee

Hayırlısı Allah'tan. Normal tüp bebek denesem bu kadar stres yapmazdım sanırım. İşin içine pgt girince insan ister istemez korkuyor.

Amin canım hee sorma bizim durumumuz çok çok farklı zaten zar zor bulunuyo sağlıklı embriyo
O da tutmayıncaaneyse tövbee Allah korusun.

hayırlısı bitanem merakla bekliyorum

Dualarını eksik etme encanım. Çok ihtiyacım var...
Sen nasılsın?

Amin canım hee sorma bizim durumumuz çok çok farklı zaten zar zor bulunuyo sağlıklı embriyo

Herşeye rağmen çok şükür bir yol var. Kimilerine bakıyorum sebepsiz diye diye insanlar çöküyor. Çok zor... Rabbim evlat isteyen kimseyi bu yolla sınamasın...

Ya acıktım yaa uff bu ne havalar ısındı ondan mıdır nedir dakka başı acıkıyorum
Yada bu yasmin benim iştahımımı açtı nedir anlamadım yaa:26:

canlarım güzel düşünün güzel olsun bende çok acılar çektim bu uğurda ama elden bişi gelmiyor duadan başka allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın::

Çok şükür ki evet bi yol var ya olmasaydı ne yapardık
Allah' sonsuz şükürler yinede
Amin evlat hasreti çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…