Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ben düşüklerdışında 2 hamileliğimi de böyle geçirdim ama diğerlerindecahillikten serum da taktırmamıştım. İnşallah sağlıklıdır benim diğerleri 16 ya dek sürmüştü umarım devam etmez o kadar. Ya ibadetlerimi bile yapamıyorum... İğneye yine akşam aynı saatte devam di mi?
canım ben akşam yapıyodum, bi akşam unutunca sabah yaptım. ve o günden beri sabah devam ediyorum.
dr.a anlattım böyle, 24 saat gecikmedikten sonra sorun yok.
sen de bu sabah yaptıysan artık sabaha dön. bu akşam da yaparsan gün içinde fazla doz olur, fazla dozda etkisi kaybolur dedi dr.
hele bir de eşin yaptık diyo ya, doğru hatırlıyosa 24 saatte 3 defa olur, çok fazla olur.
ama çok önemsemedi 24 saat gecikmedikten sonra önemi yok dedi durdu, çok takılma sen de.

Hala pişmedi :1: Delireceğim şimdi. Köy tavuğu ya da horozu canım ya. Geçende bir piliç pişirmiştim, yarım saatte pişmişti. Bu da onun gibi çabuk pişecek sandım ama tık yok.
ay ne güzel gerçek tavuk yiceksiniz.. keşke olsa da saatlerce pişmesini beklesem.
diğerleri tavuk değil yaa

iyi geceler kızlar.. herkes gitmiş tabi.
eve yeni geldim çok yoruldum, dersim de çoktu, akşam da tiyatroya gittik. yarın veli toplantımız var. sonra da düğüne gitcez..
ay yazarken yoruldum:37::37:

hızlı trene binmenin bi sakıncası yoktur di mi?

ay ne güzel gerçek tavuk yiceksiniz.. keşke olsa da saatlerce pişmesini beklesem.
diğerleri tavuk değil yaa

Gel canım beraber olsun :) Şu son haberlerden sonra tavuğu çok sevmeme rağmen dışarıdan almamaya çalışıyorum. Aman sen de alırken dikkat et mattikacım.

iyi geceler kızlar.. herkes gitmiş tabi.
eve yeni geldim çok yoruldum, dersim de çoktu, akşam da tiyatroya gittik. yarın veli toplantımız var. sonra da düğüne gitcez..
ay yazarken yoruldum:37::37:

hızlı trene binmenin bi sakıncası yoktur di mi?

İyi yapmışsınız. Değişiklik olmuştur. Olacağını sanmıyorum canım. Normal tren hızlıdan daha fazla sarsıyor :) Ne kadar sürecek yolculuk?

Son düzenleme:
İnciyle encan gitmiş galiba:50:
Neys ebende çıkayım geç oldu hadi öptüm ikinizide Allah'a emanet olun
Güzel rüyalar görün inşallah:49:

Neyse ben çıkıyorum hadi Allah'a emanet olun
öpüyorum sizi gülze rüyalar görün inşallah:49:

Back
X