- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.761
sifaa kayboldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
profil resmindeki gibi güzebi bebeyin olsun canım inşallah yesin onu teyzesi ::
Rabbim hepimizin gönlündeki hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı kılsın inşaallah.
N eolmuş benim mesajım aşağı inmiş inciniki yukarı site kafayı yedi![]()
profil resmindeki gibi güzebi bebeyin olsun canım inşallah yesin onu teyzesi ::
Rabbim hepimizin gönlündeki hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı kılsın inşaallah.
canım ben akşam yapıyodum, bi akşam unutunca sabah yaptım. ve o günden beri sabah devam ediyorum.Canım ben düşüklerdışında 2 hamileliğimi de böyle geçirdim ama diğerlerindecahillikten serum da taktırmamıştım. İnşallah sağlıklıdır benim diğerleri 16 ya dek sürmüştü umarım devam etmez o kadar. Ya ibadetlerimi bile yapamıyorum... İğneye yine akşam aynı saatte devam di mi?
ay ne güzel gerçek tavuk yiceksiniz.. keşke olsa da saatlerce pişmesini beklesem.Hala pişmediDelireceğim şimdi. Köy tavuğu ya da horozu canım ya. Geçende bir piliç pişirmiştim, yarım saatte pişmişti. Bu da onun gibi çabuk pişecek sandım ama tık yok.
ay ne güzel gerçek tavuk yiceksiniz.. keşke olsa da saatlerce pişmesini beklesem.
diğerleri tavuk değil yaa
iyi geceler kızlar.. herkes gitmiş tabi.
eve yeni geldim çok yoruldum, dersim de çoktu, akşam da tiyatroya gittik. yarın veli toplantımız var. sonra da düğüne gitcez..
ay yazarken yoruldum
hızlı trene binmenin bi sakıncası yoktur di mi?
Ohh yarın nişan var bende oraya gidecem inş eşilmle ama taa Gebzede