Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Heheehe Valla canım ikiz imkansız görünüyor. İLk muayenede doktor bana iki tane taşıman zor o yüzden tek transfer edilecek demişti. Ben teki doğurayım da sağlıkla Ama tabii ki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Tek yumurtanın ikiye bölündüğü de oldu. Oldu da benim iki bebeği taşımam çok çok zor.Umarım olmaz.

Son düzenleme:

Sen ordan öle görüosun şekerimm Vallahi yeterki Yücerabbim ol desin hiç belli olmaz herzaman umutlu olalımm hiçbirşey imkansız deil hayat süprizlerle dolu

Harbiden kaçtı yaa gel faceden yakalayalımm
Ya ben sana diorumm test yapmayalımm diyee çok stresliii ay inciiiiii naapcaz yaaaaaa daha 6 gün varrr

Bugünü saymazsak kaldı 5. Arttırma günleri :) Allah nasip ederse perşembe sabahı 8'de hastanedeyim :18: Zaten 2-3 saatte çıkıyormuş. Pgt'den sonra bir de bunu bekleyeceğiz :18:

Kızlar iyice dellenmişsiniz Ben de işyerindeyim. Cuma günü son 10 dakikam. Saat sayıyorum Yarın öbür gün de eğitim vereceğim. Offfffff Haftaya da iki gün üst üste eğitim... Bu iş yoğunluğu beni mahfediyor...

incim gerginsin tatlım :18: o belirtilere hiç takılma diren lütfen pozitif düşünelim ki pozitif olsun hazademm sen de takma lütfen sakin olalım kızlar test gününe gücümüz kuvvetimiz olsun kutlamalara

Son düzenleme:

Hafta sonu eğitim hiç çekilmiyor değil mi. Allah kolaylık versin canım.

Sorma sifam :18: Belirti aramaktan gına geldi Şafak 5,5

Ohh be cezam bitti hepinizi çok özledim
Ama devamlı takipteydim ziyaretçiniz bendim
Bir daha tövbe kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacağım

Hafta sonu eğitim hiç çekilmiyor değil mi. Allah kolaylık versin canım.

Sorma sifam :18: Belirti aramaktan gına geldi Şafak 5,5
evet seni çok iyi anlıyorumm ama diren dayan tatlımm oyy şafak ne çabuk azalmış böyle maşallah

Ohh be cezam bitti hepinizi çok özledim
Ama devamlı takipteydim ziyaretçiniz bendim
Bir daha tövbe kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacağım
canım hoş geldin evet evet hep kk daydın biliyorum hadi geçmiş olsun burdan başka bi yere gitme

mervem hoşgeldin kuzum. Karışma tabi boşver

Akşam üzeri bir tavuk parçaladım daha doğrusu tavuk olduğunu düşünüyordum. 2 saattir pişmedi Eşim de horozdur o diyor Ne zaman pişecek bakalım.

mervem hoşgeldin kuzum. Karışma tabi boşver

Akşam üzeri bir tavuk parçaladım daha doğrusu tavuk olduğunu düşünüyordum. 2 saattir pişmedi Eşim de horozdur o diyor Ne zaman pişecek bakalım.
bence ikisinin ortası ne tavuk ne horoz ya gay yada lezbiyen şaka yaptım tabi yuhh 2 saat çok olmuş yaaa

bence ikisinin ortası ne tavuk ne horoz ya gay yada lezbiyen şaka yaptım tabi yuhh 2 saat çok olmuş yaaa

Hala pişmedi Delireceğim şimdi. Köy tavuğu ya da horozu canım ya. Geçende bir piliç pişirmiştim, yarım saatte pişmişti. Bu da onun gibi çabuk pişecek sandım ama tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…