Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazadecim bana müsaade. Eşime ilaçlarını verip savaş alanına dönen eve biraz çeki düzen vereyim. Sonra da morarmaya giderim :) Öpüyorum seni. Güzel günler bizi bekliyor inşaallah...

Yaşadıkların hiç kolay değil. Mükafatını bu dünyada alamazsan ahirette alacaksın hazadem. Sağlıkla imtihan çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendimi kaybetme noktasına geldiğim durumlarda benden daha kötü durumda olanları düşünüyorum ve kendime geliyorum. Bu zor zamanları atlatmak için dua edeceğiz.
Bende hep öle yapıorum ama inan bazen gücüm tükeniyor... Artık Allahım yeter diorum isyan ediyorum sonra kendime kızıyorum neden isyan ediyorum die ama betern beteri var napalımm bunada şükür diyorum ...
var mı yeni haberler diye bir bakayım dedim. herkesin bekleyişi sürüyor.
tedirgin olmak bu işin bi parçası, korkma, endişelenme demek yersiz. biraz sabır, sonra inşallah güzel haberlere kavuşmayı dileyeceğiz sizin adınıza.
İnşallah canım Allah hepimizin herkesin emeklerini boşa götürmesin inşallahh
hazadecim bana müsaade. Eşime ilaçlarını verip savaş alanına dönen eve biraz çeki düzen vereyim. Sonra da morarmaya giderim :) Öpüyorum seni. Güzel günler bizi bekliyor inşaallah...

Tamam canım benim tekrar geçmiş olsun kednini yorma bırak ev dagınık kalsın.Bende seni çok öptüm umarım güzel günler bizi bekliyordur canım benimm

Mervecim neredesinnn ,
Bende çekmeköyde mado cafe varya onun karşısında çalışıyorum romanın oraya yakın sen nerde oturuosun görüşelim vallahi yaa

tabi canim isine bak sen

ne bilim üzüldügünü görünce dayanamadim allaha sigin

aslinda hepinizi okuyup taip ediyom ama yazmam icin böyle yalniz olmam lazim kizim birakmiyoki rahat beni tövbe sikayetolmasin

arkadaşlar müjde oğlum oldu ve çok sağlıklı....40 günlük oldu bugün...uzun zamandır giremedim yazamadım evde inmternet bağlantısı yok...sezeryan doğum yaptım mutluluğum tarifsiz,40 gün oldu hala inanamıyorum...doğduğun gün saatlerce ağladım şok gibiydi...Allahım beni mucizeme kavuşturdu şükürler olsun,sizlerde dilerim kavuşursunuz,ama gerçekten sabrın sonu selametmiş...beni tanımıyanlar için söylüyorum bende 7 yılllık evliyim ve bazı talihsizlikler yaşadım ama sonunda minik paşamın ellerini tuttum......

hosgeldin anngelallah hayirlieylesin allah bagislasin anali babali büyütmeyi nasip etsin

sanirim seninde kromozomla ilgili sorununmu vardi ben mi yaniliyom yinede özür dilerim

arkadaşlar müjde oğlum oldu ve çok sağlıklı....40 günlük oldu bugün...uzun zamandır giremedim yazamadım evde inmternet bağlantısı yok...sezeryan doğum yaptım mutluluğum tarifsiz,40 gün oldu hala inanamıyorum...doğduğun gün saatlerce ağladım şok gibiydi...Allahım beni mucizeme kavuşturdu şükürler olsun,sizlerde dilerim kavuşursunuz,ama gerçekten sabrın sonu selametmiş...beni tanımıyanlar için söylüyorum bende 7 yılllık evliyim ve bazı talihsizlikler yaşadım ama sonunda minik paşamın ellerini tuttum......

Ay Maşallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Ne kadar güzel yazmışsın ben bile duygulandım yaa:43:
Acaba bizde bugünleri görebilecek miyiz bana uzakmış gibi geliyor
Onun hayaliyle yaşıyorum ama.
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla:nazar:

Kimse yokmuuuuuu ben hiç iyi deilimm:43::43::43::43::43::43::43:

Yapma böyle kuzum :5:

anngel hayırlı olsun canım. Rabbim analı bablı büyütsün, hayırlı, sağlıklı, mutlu bir ömür ihsan eylesin inşaallah... Darısı başımıza...

Geçmiş olsun incim ALLAH şifa versin eşine
İçine atmış demekki hasta olmuş eşin.

Sağol tatlım. Allah razı olsun.

Ya çok yorgunum deli bir şekilde temzlik yaptım nişana gidecez ama nasıl gidecem bu halimle
Uykum geldi ve daha ütü yapacağım:37:

Şükür canım. Sen nasılsın? Oh mis gibi olmuştur ev, güle güle kirlet. Ben hiçbir şeye süremiyorum elimi. Nişan akşam mı? Ütüyü de yarın yaparsın canım dinlen biraz.

Şükür canım. Sen nasılsın? Oh mis gibi olmuştur ev, güle güle kirlet. Ben hiçbir şeye süremiyorum elimi. Nişan akşam mı? Ütüyü de yarın yaparsın canım dinlen biraz.

Aman sen sürme elini hiçbir şeye sakınnn
Sağol canım evet akşam
Ama nişanda giyeceklerimi ütüleyeceğim:1:
Hele o eşarp ütülemekten öyle bi gıcıkıyorumki dışarı çıkmaktan nefret editom valla:9:

Aman sen sürme elini hiçbir şeye sakınnn
Sağol canım evet akşam
Ama nişanda giyeceklerimi ütüleyeceğim:1:
Hele o eşarp ütülemekten öyle bi gıcıkıyorumki dışarı çıkmaktan nefret editom valla:9:

Yok canım sürmüyorum zaten. Sadece toparlıyorum. He sadece giyeceklerinse tamam :1: Yakın birinin nişanı mı? Evet eşarp ütülemesi çok zordur. Allah kolaylık versin :) Gidip kafanı dağıt bir güzel, iyi gelir.

Back
X