- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #9.781
Ohh yarın nişan var bende oraya gidecem inş eşilmle ama taa Gebzede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ben çıkıyorum hadi Allah'a emanet olun
öpüyorum sizi gülze rüyalar görün inşallah![]()
Gel canım beraber olsun :) Şu son haberlerden sonra tavuğu çok sevmeme rağmen dışarıdan almamaya çalışıyorum. Aman sen de alırken dikkat et mattikacım.
İyi yapmışsınız. Değişiklik olmuştur. Olacağını sanmıyorum canım. Normal tren hızlıdan daha fazla sarsıyor :) Ne kadar sürecek yolculuk?
bulabilsem ben de köy tavuğu yicem, tadı bile farklı. çok sık yemiyoruz bu yüzden tavuk fln.
2 saat sürüyo, toplantının üstüne yorulcam ama alışsın bebek de napalım
sen nasılsın bu arada, belirti fln konuşmuşsunuz.. daha erken belirtilere heralde ama, güzel haberler alıcaz inş senden ve hazadeden
inci senden başka kimse kalmamış..
iyi geceler diyeyim sana da ve inş bebişine de
haftasonu yokum, herkes kendine iyi baksın, özleyin beni![]()
Ayyyyy hatırlatma yavrum yaaa nasıl vericez o kanııı :18::18::18::18:Bugünü saymazsak kaldı 5. Arttırma günleri :) Allah nasip ederse perşembe sabahı 8'de hastanedeyim :18: Zaten 2-3 saatte çıkıyormuş. Pgt'den sonra bir de bunu bekleyeceğiz :18:
Vallahi delirdik iyici zaman daralıyor ... Allah yardımcın olsun canımm vallahi işin zorrKızlar iyice dellenmişsinizBen de işyerindeyim. Cuma günü son 10 dakikam. Saat sayıyorum
Yarın öbür gün de eğitim vereceğim. Offfffff
Haftaya da iki gün üst üste eğitim... Bu iş yoğunluğu beni mahfediyor...
![]()
İnşallah canımm herşey pozitif olurr herşey diledigimiz gibi olur ...incim gerginsin tatlım :18: o belirtilere hiç takılma diren lütfen pozitif düşünelim ki pozitif olsunhazademm sen de takma lütfen sakin olalım kızlar test gününe gücümüz kuvvetimiz olsun kutlamalara
![]()
Vallahi bizde seni çok özledik canımmmmm aman aman sakın karışma birdahaaOhh be cezam bitti hepinizi çok özledim
Ama devamlı takipteydim ziyaretçiniz bendim
Bir daha tövbe kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacağım
Geçerken banada uğraaaOhh yarın nişan var bende oraya gidecem inş eşilmle ama taa Gebzede
bulabilsem ben de köy tavuğu yicem, tadı bile farklı. çok sık yemiyoruz bu yüzden tavuk fln.
2 saat sürüyo, toplantının üstüne yorulcam ama alışsın bebek de napalım
sen nasılsın bu arada, belirti fln konuşmuşsunuz.. daha erken belirtilere heralde ama, güzel haberler alıcaz inş senden ve hazadeden
Günaydın kızlar![]()
Günaydın canım nasılsın bugünn
Çok şükür canım. Eşim hastalandı yatıyorÇorba içirdim şimdi, birazdan ilaçlarını vereceğim. Sen nasılsın ne yapıyorsun? Evde misin bugün?
Aaa çok geçmiş olsun canım hayır ben bugün 1e kdr çalışıyorum cnm ama çok halsizim clexsan iğne heryerimi morartı psikolojim çöktü vallahii
Canım çok sıkkın böle ağlayasım var ay bunaldım yaaa
Sağol tatlım.
Aynen progestan da benim totomu çürüttü resmen. Gece uyuyamıyorum acısından. Psikoloji desen yerlerde. Bilmiyorum ne olacak böyle.
Ay benim kalçalarım ztn mos mor olduuu ama göbegimde ölee bir gör için acır vallahii
Akşamda eşim müdürüyle yemege gitti 10 da geldi konuşmuorum onunla ya n bilim zorum agidio ben iğnelerle boğuşuorum o saçını yapıo pargümünü dıkıo gidio ya ewet onun yapıcagı bişey yok ama ben böle acı çekerken onun hiç bişey yaşamaması beni delirtio yaşıodur ewet oda içine atıo ama napim... Hiç iyi deilim vallahi annem olmaza ebe gidip deli gibi ağlıycam ama onu üzmek istemiorum
Erkekler içlerinde yaşıyor güzelim. Dışarı vurmuyorlar. Anne olmak hepsine değecek inşaallah. Benim eşim de diyor çok sinirli oldun bu aralar. Gerçekten öyleyim her şey batmaya başladı. Hemen parlayıveriyorum ama elimde değil. Sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum. Deli gibi bağırmak ağlamak istiyorum ama tutuyorum kendimi.
İnşallah değecek canım bakalım bekleyip görücez ama nedendir bilmiorum ama bugün ümidimi yitirdim başlıca bir nedeni yok ama n bilim psikoloji olarakda iyi sayılmam durduk yere ağlıorum gülüorum herkese gıcık oluorum kim ne yapsa batıo banaa yani artık sanırım gücüm kalmadı 4 senede 2 troid ameliyatı 3 iyot odası yani radyasyon verdiler eşime 3 kürtaj 3 tüp bebek artık sanırım gücüm kalmadı ... Tükeniyorum vallahii