- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.881
aaaa evet geçmişe bi bakınmıştım görmüştüm ama aklımdan çıkmış eşine geççmiş olsun tatlım acil şifalar dilerimeşinle ilgilenmekten kendini çok dinlememiş olursun bak bu iyi bişi bence bugün beynin çok yorulmamıştır
teşekkür ederimaminnnnnn
tamam acıtsa da umrumda değil ne yapalım herşeye razıyım
inş. hep beraber mutlu haberleri peşpeşe alırız
geçmiş olsun ne oldu eşine
inşallah canım aminnnnnteşekkür ederimaminnnnnn
tamam acıtsa da umrumda değil ne yapalım herşeye razıyım
inş. hep beraber mutlu haberleri peşpeşe alırız
geçmiş olsun ne oldu eşine
incim yaaa süper 4 gün kalmış
ha bu arada özel mesaj kutunu boşaltırmısıntıka basa doldurmuşsun
burdan da cevaplayabilirsin evet yada hayır yaz bakalımsifacım 10 dakikada bir mesaj :26:
ben vururum yaa bişey olmazdelikızım bak heyecandan iğneler hakkında yorumumu yazmamışımben eşime yaptırdım iğneleri acımıyoo canım çok minik hem bebişlerimiz için azcık katlanalımm daha bunun doğumu var önemli olan iğnelere her gün aynı saatte yapmış olman eğer kendi kendine iğne yapma cesaretin yoksa ( benim gibi ) eşine yaptır saati de ona göre belirlersin hepsi şifa olsun tatlım
geçmiş olsunSağol canım. Grip olmuş.
burdan da cevaplayabilirsin evet yada hayır yaz bakalım
ben vururum yaa bişey olmaz
vuramazsam herifim vurur ..
doğum filan gözümde değil ,eterki sağlıklı bir şekilde evladımızı kucağımıza alalım ,koca memişlerden ezmirelim de
tamam aynı saatte telefonumu kurarım
geçmiş olsun
nanae limon ,ıhlamur depola eşine ..çabucak geçer inş.
hava değişiminden oluyor sanırm ..
arkadaşlar müjde oğlum oldu ve çok sağlıklı....40 günlük oldu bugün...uzun zamandır giremedim yazamadım evde inmternet bağlantısı yok...sezeryan doğum yaptım mutluluğum tarifsiz,40 gün oldu hala inanamıyorum...doğduğun gün saatlerce ağladım şok gibiydi...Allahım beni mucizeme kavuşturdu şükürler olsun,sizlerde dilerim kavuşursunuz,ama gerçekten sabrın sonu selametmiş...beni tanımıyanlar için söylüyorum bende 7 yılllık evliyim ve bazı talihsizlikler yaşadım ama sonunda minik paşamın ellerini tuttum......
evet tatlım gayet basit yani iğneyi aynı saatte uygula yeter inşallah canım yaa hayaller gerçek olacak hanelerimiz ayrı bi şenlenecek inşallahben vururum yaa bişey olmaz
vuramazsam herifim vurur ..
doğum filan gözümde değil ,eterki sağlıklı bir şekilde evladımızı kucağımıza alalım ,koca memişlerden ezmirelim de
tamam aynı saatte telefonumu kurarım
geçmiş olsun
nanae limon ,ıhlamur depola eşine ..çabucak geçer inş.
hava değişiminden oluyor sanırm ..
hımm acele işe şeytan karıştı demekYazmadım çünkü link açılmadı.
ay ben de eşime sipariş ettim gelirken getirecek ,ben de çok severim dondurmayıSağol tatlım. Dondurma yemiş boğazlar şişti hemen. Bugün göndermedim işe yarın da dinlensin pazartesiye bir şey kalmaz inşaallah.
evet tatlım gayet basit yani iğneyi aynı saatte uygula yeter inşallah canım yaa hayaller gerçek olacak hanelerimiz ayrı bi şenlenecek inşallah
hımm acele işe şeytan karıştı demekbekleriz 10 dk napalım sağlık olsun
ay ben de eşime sipariş ettim gelirken getirecek ,ben de çok severim dondurmayı
arkasına hemen ılık su içeyim bari
inş. şifam inş. bu işlere ilk defa giriyorumya bi tuhafım
bu arada angelın mesajını yeni gördüm ..
ay çok sevindim okuyunca kendim doğurdum gibi sevindim.RABBİM bize de nasip eder inş.
angel da ne vardı neler yaşadı sen biliyormusun ..
beni ona benzeten vardı merak ettim doğrusu :44:
Aman su içmeyi ihmal etme :)
anggel'da da translokasyon vardı yanlış hatırlamıyorsam. Doğal yolla hamile kaldı o.
tamam canım buldum ekliyorumsifacım profilde eşimle fotoğrafımız var.
iyi bilirim bende mart ayıydı ilk tedavim nasıl acemilik nasıl heyecan offff yaaa yaşanıyor panikle telaşla ama herşey bebiş içinay ben de eşime sipariş ettim gelirken getirecek ,ben de çok severim dondurmayı
arkasına hemen ılık su içeyim bari
inş. şifam inş. bu işlere ilk defa giriyorumya bi tuhafım
bu arada angelın mesajını yeni gördüm ..
ay çok sevindim okuyunca kendim doğurdum gibi sevindim.RABBİM bize de nasip eder inş.
angel da ne vardı neler yaşadı sen biliyormusun ..
beni ona benzeten vardı merak ettim doğrusu :44:
bi tane yarım litrelik bardağım var onunla içerim ılık ılık
hımm ama bendeki translokasyon değilki :44: nasıl benzettiler acep
neyse sonuç harikaya önemli olan o ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?