Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aaaa evet geçmişe bi bakınmıştım görmüştüm ama aklımdan çıkmış eşine geççmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim :34:eşinle ilgilenmekten kendini çok dinlememiş olursun :23: bak bu iyi bişi bence :29: bugün beynin çok yorulmamıştır :31::54:

Sağol canım. Beynim kodlanmış sanki dinlememek imkansız :) 4 güncük kaldı.

delikızım bak heyecandan iğneler hakkında yorumumu yazmamışım :52: ben eşime yaptırdım iğneleri :23::15: acımıyoo canım çok minik hem bebişlerimiz için azcık katlanalımm daha bunun doğumu var :15: önemli olan iğnelere her gün aynı saatte yapmış olman eğer kendi kendine iğne yapma cesaretin yoksa ( benim gibi :9: ) eşine yaptır saati de ona göre belirlersin :34: hepsi şifa olsun tatlım :49::46::52::54:

incim yaaa süper 4 gün kalmış :52::52::52::52::52::nazar:

ha bu arada özel mesaj kutunu boşaltırmısın :23: tıka basa doldurmuşsun :15:

delikızım bak heyecandan iğneler hakkında yorumumu yazmamışım :52: ben eşime yaptırdım iğneleri :23::15: acımıyoo canım çok minik hem bebişlerimiz için azcık katlanalımm daha bunun doğumu var :15: önemli olan iğnelere her gün aynı saatte yapmış olman eğer kendi kendine iğne yapma cesaretin yoksa ( benim gibi :9: ) eşine yaptır saati de ona göre belirlersin :34: hepsi şifa olsun tatlım :49::46::52::54:
ben vururum yaa bişey olmaz :1:
vuramazsam herifim vurur ..
doğum filan gözümde değil ,eterki sağlıklı bir şekilde evladımızı kucağımıza alalım ,koca memişlerden ezmirelim de :1:
tamam aynı saatte telefonumu kurarım :1:

Sağol canım. Grip olmuş.
geçmiş olsun :16:
nanae limon ,ıhlamur depola eşine ..çabucak geçer inş.
hava değişiminden oluyor sanırm ..

doğum filan gözümde değil ,eterki sağlıklı bir şekilde evladımızı kucağımıza alalım ,koca memişlerden ezmirelim de :1:

Sağol tatlım. Dondurma yemiş boğazlar şişti hemen. Bugün göndermedim işe yarın da dinlensin pazartesiye bir şey kalmaz inşaallah.

arkadaşlar müjde oğlum oldu ve çok sağlıklı....40 günlük oldu bugün...uzun zamandır giremedim yazamadım evde inmternet bağlantısı yok...sezeryan doğum yaptım mutluluğum tarifsiz,40 gün oldu hala inanamıyorum...doğduğun gün saatlerce ağladım şok gibiydi...Allahım beni mucizeme kavuşturdu şükürler olsun,sizlerde dilerim kavuşursunuz,ama gerçekten sabrın sonu selametmiş...beni tanımıyanlar için söylüyorum bende 7 yılllık evliyim ve bazı talihsizlikler yaşadım ama sonunda minik paşamın ellerini tuttum......

ay ay ayy!
işte harika bi yeni habeeer!:))
anngel gözün aydın! nurtopunu sağlıkla büyüt:)) adını yaz bi de gelinceee

evet tatlım gayet basit yani iğneyi aynı saatte uygula yeter inşallah canım yaa hayaller gerçek olacak hanelerimiz ayrı bi şenlenecek inşallah :emir_bebek::nazar::16:

Yazmadım çünkü link açılmadı.
hımm acele işe şeytan karıştı demek :27: bekleriz 10 dk napalım sağlık olsun :16:

Sağol tatlım. Dondurma yemiş boğazlar şişti hemen. Bugün göndermedim işe yarın da dinlensin pazartesiye bir şey kalmaz inşaallah.
ay ben de eşime sipariş ettim gelirken getirecek ,ben de çok severim dondurmayı :1:
arkasına hemen ılık su içeyim bari:1:

evet tatlım gayet basit yani iğneyi aynı saatte uygula yeter inşallah canım yaa hayaller gerçek olacak hanelerimiz ayrı bi şenlenecek inşallah :emir_bebek::nazar::16:

hımm acele işe şeytan karıştı demek :27: bekleriz 10 dk napalım sağlık olsun :16:

inş. şifam inş. bu işlere ilk defa giriyorumya bi tuhafım :1:
bu arada angelın mesajını yeni gördüm ..
ay çok sevindim okuyunca kendim doğurdum gibi sevindim.RABBİM bize de nasip eder inş.
angel da ne vardı neler yaşadı sen biliyormusun ..
beni ona benzeten vardı merak ettim doğrusu :44:

ay ben de eşime sipariş ettim gelirken getirecek ,ben de çok severim dondurmayı :1:

ay çok sevindim okuyunca kendim doğurdum gibi sevindim.RABBİM bize de nasip eder inş.

Aman su içmeyi ihmal etme :)
anggel'da da translokasyon vardı yanlış hatırlamıyorsam. Doğal yolla hamile kaldı o.

sifacım profilde eşimle fotoğrafımız var.
tamam canım buldum ekliyorum :16:

iyi bilirim bende mart ayıydı ilk tedavim nasıl acemilik nasıl heyecan offff yaaa yaşanıyor panikle telaşla ama herşey bebiş için :46: yok canım angelle tanışmadım bende geç katıldım buraya :31:

Back
X