- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.121
evet bence de herşeye para harcıyoruz da buna mı vermeyelim dimi ama ..tesşekkür ederim delikız.
ben de aynı fikirdeym seninle .
ama geçmişte kaldı işte. yapmadılar, sormadılar bile.
ben şimdi çocuk isteyip de elde edemeyenlere gidin yaptırın kromozom testinizi diyorum.
para değil.
ne paralar harcıyoruz , lafı bile olmaz.
bu arada hemen ilk iğneyle kasıkları ağrıyan oldumu aranızda...
Benimde eşimde farfoloji sorunu var canım malesef 3 defa radyasyon aldıgı için spermler zarar gördüNapalım artık umudumuzu yitirmiycez cnm olana kadar yola dewam
Canım dün piknige gittim eglendim ama bugün Negatifi görünce ne yalan söleyim çok şaşırdımm beklemiodum bu defa çok umutluydum çünkü
Canım kan testini ne zaman yaptıracaksın ? Bir an önce yaptır. İnşallahh iyi sonuçlar alacağız. Diğer topikte olduğu gibi sana da boşuna üzülmüşsün diyebileceğiz..Ben umutluyum..
evet bence de herşeye para harcıyoruz da buna mı vermeyelim dimi ama ..
benim ağrımamıştı canım ilk iğne ile.
belki psikolojiktir.
agrıyorsa da bir sıkıntı oldugunu tahmın etmıyorum
Canım kan testini ne zaman yaptıracaksın ? Bir an önce yaptır. İnşallahh iyi sonuçlar alacağız. Diğer topikte olduğu gibi sana da boşuna üzülmüşsün diyebileceğiz..Ben umutluyum..
Akşam iş çıkısında yaptırıcam canım yakında malesefki yok yapabilicegim bir yer ama gögüslerim indi cnm sanmıorum
Kızlar merhaba ,
hatasonu gıremedım nete ama sızlerı cok merak ettım.
Oncelıkle ıncı ve hazade , nasılsınız???
Cok az kaldı tahlıle , nasıl , neler hıssedıyorsunuz?
Chnmbcım senın bulantıların ne durumda?
Arkadaslr sayalar pek bır hızlı ılerlemıs ve ben hıc bır seyı takıp edemez duruma geldım ,kusura bakmayın.
Dıger arkadaslarla ılgılı de yazmak , sormak ıstıyorum ama ne olup bıttıgını anlamadıgım ıcın sacma sorular da sormak ıstemıyorum.
Mesela merka edıyorum maıumut senın durumun ne? Sanırım kromozom translokasyonu var sende de.
Petuntyacım dogal denıyor onu bılıyorum.
Mattıkacım zaten hamıle.
Akasyacımı da bılıyorum , beklemede.
Taybur var mesela, hıc bılmıyorum sorununu.
Merve sanırım cok genc daha ama onun da tam olarak ne sorunu var bılmıyorum.
belki psikolojiktir.
inş. iyiye işarettir yumurtalarım büyüyordur 3er 5 er
aşılamada da böyle oluyordu iyi yumurtam çıkıyordu ama bakalım hayırlısı ..
biz de yeni sayılırz ,tecrübelerimizi anlatarak birbirmize yol göstereceğiz zaten inş.canım bana kromozomlarında mozaik var dendi.ama mozaik ile transloksyon aynımı bilmiyorum.sadece mozaik dediler.tüp yaptırdığım dr önemsemeyince bende baktırmadan tüp denedim.ama baktım 3 kez deneyince olmuyor.başka dr a gittim onlar pgt yapmalıyız dediler.şimdide aklıma sık takılan sorular var,onları gidermek için tekrar bir görüşme yapmak istiyorum.
bende bura yeniyim tüp bebek konusunda epey bilgim tecrübem varda pgt hakkında pek yok.inşaAllah burdaki arkadaşlar sayesinde pgt bu konudada birikim yapacaz.
ben de mozaikim..translokasyon daha farklı bir olay ..
senin hücrelerinde yüzde kaç oranında ne çıktı
evet bence de herşeye para harcıyoruz da buna mı vermeyelim dimi ama ..
belki psikolojiktir.
Akşam iş çıkısında yaptırıcam canım yakında malesefki yok yapabilicegim bir yer ama gögüslerim indi cnm sanmıorum
Canım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Daha hiçbirşey belli değil. Nasibinde bu tedavide anne olmak varsa buna kimse engel olamaz. Olmadıysa da en azından tesellin var. Senin sağlıklı bebek bulunabiliyor. Kolaylıkla sağlıklı buldun. Yumurta sayın çok oluyor. Döllenmede sorun yok. Bence bunlar çok artı yönler. Bu sefer olmasa bile diğerinde olacaktır.
evet Hazadeim, 4 asılama yaptım 4 tane de tüp. aslında 5 tup dıyelım. 1 tane de donmus transferım var. onda da baya ıgne yedım.
onu da es gecmeyelım :)
asılamalar aslında cok mazıde kaldı. cok eskı ... 2006 yılıydı ama bır ay arayala 1 sene ıcınde hepsı bıttı. hepsı de negatıftı.
hala daha anne olamadım . bakalım kısmet ne zamana bılmıyorum. kısmet mı onu da bılmıyorum.
benım yası m da dolu dolu 37. 38den gun alıyorum. aranızda en ılerı yasta olan , kromozom sorunu olan benım. sansım bu bağlamda sızlere gore baya dusuk ama bılınmez tabı Rabbım kıme nasıp ettı .
Istıyorum hepımız anne olalım bır gun. hatta hayırlısı ıle tez zamanda .
ben 12 yıllık evlıyım. Agustosta 12 bitecek . zor zamanlar gecırdım cok. Zaman zaman cok yoruldum, tükendim ama yine ayağa kaldırdı umut beni.
ben sizler için cok umutluyum. kendimi oyunun dısında bırakmıyorum elbette ancak kendım ıcın besledıgım umut sızler ıcın besledıgım kadar kuvvetlı degıl.
belkı cok uzun yıllar uğraş verdiğim için olabilir .
inş. iyiye işarettir yumurtalarım büyüyordur 3er 5 er
aşılamada da böyle oluyordu iyi yumurtam çıkıyordu ama bakalım hayırlısı ..
biz de yeni sayılırz ,tecrübelerimizi anlatarak birbirmize yol göstereceğiz zaten inş.
ben de mozaikim..translokasyon daha farklı bir olay ..
senin hücrelerinde yüzde kaç oranında ne çıktı
canım benimkini 40 taneye bakmışlar bunlardan 35.kromozomdan 1 tane,47 den 3 tane ve 36 sı da normal çıkmış.emin olmak için tekrar bakmışlar aynı.yani onda bir.lab.dan bana dedilerki on emriyodan birinde çıkar bu farklılık.artık bilemiyorum.
mervenin söylediği de kafamı karıştırdı onada pgt hikaye demişler.yada ona benzer bişey.
canım benimkini 40 taneye bakmışlar bunlardan 35.kromozomdan 1 tane,47 den 3 tane ve 36 sı da normal çıkmış.emin olmak için tekrar bakmışlar aynı.yani onda bir.lab.dan bana dedilerki on emriyodan birinde çıkar bu farklılık.artık bilemiyorum.
mervenin söylediği de kafamı karıştırdı onada pgt hikaye demişler.yada ona benzer bişey.
PGTNİN HİKAYE OLduğunu düşünmüyorum ben ..gayet mantıklı bir yöntem ...
ve bizim durumumuzu da açıklıyor neden hikaye olsun ki ..
ben pgt ye güveniyorum ..
araştırdım da hiç hikaye diyeni de duymadım doğrusu ..
doktorların içerisinde boşuna bir işlem diye de duymadım ...
sen bana benziyorsun bende de 50 hücrede 2 tane 47 xxx çıktı ..
peki hikayende ne var düşük tedavi vs.
ve doktorun sana ne dedi ..
Ewet cnm bu benim içim avantajmı dezavantajmı bilemiorum ama artık nasip kısmet diorum belki bu bende mattika va chnb gibi sağlıklı gebelik geçirim bellimi olurCanım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Daha hiçbirşey belli değil. Nasibinde bu tedavide anne olmak varsa buna kimse engel olamaz. Olmadıysa da en azından tesellin var. Senin sağlıklı bebek bulunabiliyor. Kolaylıkla sağlıklı buldun. Yumurta sayın çok oluyor. Döllenmede sorun yok. Bence bunlar çok artı yönler. Bu sefer olmasa bile diğerinde olacaktır.
PGTNİN HİKAYE OLduğunu düşünmüyorum ben ..gayet mantıklı bir yöntem ...
ve bizim durumumuzu da açıklıyor neden hikaye olsun ki ..
ben pgt ye güveniyorum ..
araştırdım da hiç hikaye diyeni de duymadım doğrusu ..
doktorların içerisinde boşuna bir işlem diye de duymadım ...
sen bana benziyorsun bende de 50 hücrede 2 tane 47 xxx çıktı ..
peki hikayende ne var düşük tedavi vs.
ve doktorun sana ne dedi ..
Bende kesinlikle PGT nin hikaye oldugunu kesinlikle düşünmüorum pgt bizim için bulunmaz bir tedavi şekli şükürler olsunki bu yolumuz var olmazsa napardık
Ewet cnm bu benim içim avantajmı dezavantajmı bilemiorum ama artık nasip kısmet diorum belki bu bende mattika va chnb gibi sağlıklı gebelik geçirim bellimi olur
Bende kesinlikle PGT nin hikaye oldugunu kesinlikle düşünmüorum pgt bizim için bulunmaz bir tedavi şekli şükürler olsunki bu yolumuz var olmazsa napardık
Hazade canım çok merak ettim seni.. İnşallah güzel haberlerle geleceksin.. Dualarım seninle...
hazade çok merak ediyorum seni :26:
selam kızlar.. haftasonu yoktum, sayfalar almış başını gitmiş.
hepsini okumam mümkün olmadı.
angel uğramış, oğlu 40 günlük olmuş, sağlıklı di mi oğlu, yoksa tek msj yazıp çıkmış mı?
hazade test günün geldi mi, erken mi test yaptın, kan testi dışında hiçbişeye güvenme. ben kanda negatifi görüp hamile olduğumu bile biliyorum. hele idrar testi faso fiso.
inci senin 10 mayıstı test günün di mi? nasılsın?
delikız tedaviye başlıyomuş, hayırlı olsun inş.
bunlar okuyabildiklerim, diğer gelişmeleri siz yazın bana.
amin inş.............selam kızlar.. haftasonu yoktum, sayfalar almış başını gitmiş.
hepsini okumam mümkün olmadı.
delikız tedaviye başlıyomuş, hayırlı olsun inş.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?