Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım bana kromozomlarında mozaik var dendi.ama mozaik ile transloksyon aynımı bilmiyorum.sadece mozaik dediler.tüp yaptırdığım dr önemsemeyince bende baktırmadan tüp denedim.ama baktım 3 kez deneyince olmuyor.başka dr a gittim onlar pgt yapmalıyız dediler.şimdide aklıma sık takılan sorular var,onları gidermek için tekrar bir görüşme yapmak istiyorum.
bende bura yeniyim tüp bebek konusunda epey bilgim tecrübem varda pgt hakkında pek yok.inşaAllah burdaki arkadaşlar sayesinde pgt bu konudada birikim yapacaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

yo yaş konusunda öncelik benim canım 41 im.ama inana ben hiç umudumu kaybetmiyorum çok şükür.inşaAllah nasip olur.hep deriz ya beterin beteri var inanın siz şu an benden bir adım öndesiniz.daha öncede demiştim banim büyük bir sorunum daha var.ama hala umutluyum.siz umulu olun lütefn.

selam kızlar.. haftasonu yoktum, sayfalar almış başını gitmiş.
hepsini okumam mümkün olmadı.
angel uğramış, oğlu 40 günlük olmuş, sağlıklı di mi oğlu, yoksa tek msj yazıp çıkmış mı?

hazade test günün geldi mi, erken mi test yaptın, kan testi dışında hiçbişeye güvenme. ben kanda negatifi görüp hamile olduğumu bile biliyorum. hele idrar testi faso fiso.
inci senin 10 mayıstı test günün di mi? nasılsın?

delikız tedaviye başlıyomuş, hayırlı olsun inş.

bunlar okuyabildiklerim, diğer gelişmeleri siz yazın bana.

Mattikacim merhaba ,

Nasilsin? Sen de yoksun bu aralar...
Ben Anngelin mesajini atlamisimNe guzel dogurmus. Her sey yolundadir Anngelcim insallah .bize bilgi ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…