Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mattikacım sağol canım. Günleri geçirmeye çalışıyorum :) Sen nasılsın? Nasıl geçti düğün? Bebişe tepki nasıl oldu? :)

Kızlar size müjde vermek isterdim ama maalesef 3.7 çıktı çok kötüyüz esimle

Korka korka açtım mesajını..Ne yazacağımı bilmiyorum şu an.. yine de acaba yükselir mi diye düşünmeden edemedim.. Hep söylüyoruz ya bizim sınavımız çok zor. gerçekten de öyle. bir ilacı yok ki içelim geçsin.. bir ameliyatı yok ki olalım bitsin.. Tedaviye başlıyoruz. süreç ilerliyor. her aşaması ayrı stres.. Sonuçta da tamamen kısmet. Offfffffffffffff.. Allah hepimize sabır versin..

Kızlar cepten giriyorum alıntı yapamıyorum hepinizden Allah binlere razı olsun ama benim ümidim artık
Kalmadı esimle konuşup boşanmak istediğimi soliycem ona bunu yapmaya hakkım yok

hazadecim çarşamba günü lütfen testi tekrarla canım. Olmazsa da nasipte yokmuş diyeceğiz. Bu yola başlarken ne diyorduk nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. Perşembe günü belki ben de negatifi göreceğim ama hayat devam edecek bir şekilde. Başlarda eminim zor olacak senin için eşin için ama toparlanacaksınız ve yeni tedaviyi düşünmeye başlayacaksınız. İmtihanımız zor ve büyük. Yaşadığımız her şeyde bizim bilmediğimiz görmediğimiz bir hayır var mutlaka. Unutma canım her şey biz insanlar için... Allah'ım hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin...

Kızlar cepten giriyorum alıntı yapamıyorum hepinizden Allah binlere razı olsun ama benim ümidim artık

Bak şimdi Ne biçim laf o öyle. Aynı durumda eşin olsaydı ve sana böyle bir şey deseydi ne hissederdin? İyi günde birlikte olmak çok kolaydır canım. Biraz klasik olacak ama sadece iyi gün için değil kötü gün için de evet dediniz birbirinize. Yapma böyle sana hiç yakışmıyor...

Canım ya sen şimdi moral bozukluğu , üzüntü ile bunları söylüyorsun. Ben facete senin eşinle olan fotolarına imrendim.. Eşinle çok yakışıyorsunuz.. birbirinize olan sevginiz fotolardan bile hissediliyor. Sen bir sakinleş.. Moralini yükseltmeye çalış.. Allah dermansız hastalık vermesin. Eşine de sana da sağlık versin. çocuk da bir yere kadar. Biz yoksak çocuk zaten yok. Biz güçlü olmalıyız..

aaa olur mu öyle şey saçmalama ..Bu hayatın yükünü beraber yüklenmek içinevlenmezdinizmi ,hastalıkta sağlıkta diye imza atmadınız mı ,sorun eşindeo lsa sen ondan boşanırmıydın düşün,demekki eşinin kaderinde de bu vardıki karşısına sen çıktın ,senden boşansa bu kader değişecek çocuk sahibi olacak mı sanıyorsun ,bu iş kader işi ,kaderde yoksa iknizin de yok demekki ki biraray gelmişsiniz ,varsa da yine beraber bu kaderi paylaşacaksınız ,bir sevgiyi bitirmek böyle kolay mı ,işte sınav burda başlıyor ,dayanmak ise eminim sınavı geçmemize sebep olacaktır,sen şimdi hassassın ondan böyle düşünüyorsun ama lütfen böyle şeyler düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…