hazade çok merak ediyorum seni :26:
Hazade akşamları hep gelirdi. Alla Alla... nerde acaba ??? :44:
Kizlar merhaba,
Ben de hazadeye bakayim dedim. Kan testi yaptiracakti bugun .
Haber yok gordugum kadari ile, degil mi?
hazadeeeeee gel artık
Korka korka açtım mesajını..Ne yazacağımı bilmiyorum şu an..

yine de acaba yükselir mi diye düşünmeden edemedim.. Hep söylüyoruz ya bizim sınavımız çok zor. gerçekten de öyle. bir ilacı yok ki içelim geçsin.. bir ameliyatı yok ki olalım bitsin.. Tedaviye başlıyoruz. süreç ilerliyor. her aşaması ayrı stres.. Sonuçta da tamamen kısmet. Offfffffffffffff.. Allah hepimize sabır versin..
Hazadecim, ben simdiye kadar hep 0 soucunu aldim. Sordun mu labaratuvardakilere bu sonuc tam anlamiyla ne demekmis?
Yani gebelik sayilmasi icin kacin ustunde olmasi gerekiyormus?
belki değişir sonucun hazade,2 gün sonra tekrar yaptır,dr ne dedi?
Bak şimdi

Ne biçim laf o öyle. Aynı durumda eşin olsaydı ve sana böyle bir şey deseydi ne hissederdin? İyi günde birlikte olmak çok kolaydır canım. Biraz klasik olacak ama sadece iyi gün için değil kötü gün için de evet dediniz birbirinize. Yapma böyle sana hiç yakışmıyor...
Canım ya sen şimdi moral bozukluğu , üzüntü ile bunları söylüyorsun. Ben facete senin eşinle olan fotolarına imrendim.. Eşinle çok yakışıyorsunuz.. birbirinize olan sevginiz fotolardan bile hissediliyor. Sen bir sakinleş.. Moralini yükseltmeye çalış.. Allah dermansız hastalık vermesin. Eşine de sana da sağlık versin. çocuk da bir yere kadar. Biz yoksak çocuk zaten yok. Biz güçlü olmalıyız..

Hazade umut olsun diye söylemiyorum ama değer yükselir mi diye düşünüyorum. Belki de gün günden yükselecek. Tamamen 0 çıkmamış :26: Kızlardan bilgisi olan vardır belki..
delikız doğru bir noktaya değindi. Eşinin nasibinde çocuk yoksa senden ayrılsa da olmayacak. Yapma bunu kendine. Şu an çok üzgünsün, hepimiz çok üzgünüz. Sen elinden gelen her şeyi yaptın bunun yaşanması gerekiyormuş ve yaşanıyor. Her şey çocuk demek değil hazadem. Vakti zamanı gelince o da olacak ama öncelik senin ve eşinin sağlığı ve huzuru bunu sakın unutma...
evet çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum ,eşim baştan beri çocuk istedi hep biliyormusun ama ben 2 sene istemedim ,onu bundan mahrum ettim ,4 yıldır babalı duygusunu yaşamak istiyor ama benim yüzümden 2 yıl bekledi ,bazen daha erken başlardık benim yüzümden gecikti diyorum ama belki de böyle olması gerekiyordu erken başlasak belki de bu pgt yi keşfedemeyecektik ne bileyim belki farklı şeyler olacaktı diyorum ,yani herşeyde bir hayır var ,ve her şeyin bir de sebebi var bence ,her yaşadığmız sınavın bir sorusu gibi ,ne kadar çok doğru cevap verirsek o oranda sınavı geçeceğiz diye düşünüyorum ,benim de gözümden yaşlar aktı şimdi ,çünkü benim eşim zamanında ağlamıştı ve gel yapalım çocuk inat etme diye ,o anları düşündüm ,hatta bazen onu çok üzdüm de ondan mı böyle oldu bile diyorum ,ama dünyada en güzel şey sağlıklı olmak ve seni gerçekten seven bir insanın yanında olması ,nice insanlar var çocukları ellerinde ama eşlerinden yana mutlu değiller ,sanıyormusunki her çocuğu olan mutlu mesut ,asla değil ,kimisi de o çocuğunun analık duygusunu bile yaşayamadan ya kocasından ya kaynanasından çekiyor ,yani herkesin sınavı farklı şekilde ,hiçkimse dört dörtlük değil ve hiçbişey dışardan göründüğü gibi değil ,şimdi biz çocuklulara imreniyoruz ama sorsak bizden on kat derteri çıkar ,böyle üdşününce şükretmeli ,sevdiğimiz insanla mutlu mesut yaşamamızın ,sağlıklı sıhhatli olmamızın ,yiyecek ekmeğimizin olmasının kıymetini bilmeliyiz bence ,varsın olmayacaksa çocuk da olmasın ne yapalım ,belki evlat alıp daha büyük sevaplara gireceğiz ona sebeptir bu da ,belk o sevaba girdiğimiz için ALLAH bii mükafatlandıracak seneler sonra anne olacağız ,böyle olan da çok var ,yani herşey bişeye sebep ve sebepsiz hiçbir şey yo ,herşey ALLAHIN TAKDİRİ ve ALLAHIN yanlış işi olmaz ,sen gönlünü ferah tut..
hazadecim üzüntünü yaşa, ağla içine atma, konuş, paylaş. Eşine sımsıkı sarıl. Bu günleri birlikte atlatacaksınız ve bir gün inan kızlar hamileyim diye de yazacaksın buraya. İnancımızı hiçbir zaman yitirmeyeceğiz. Bu topikteki herkes Allah'ın izniyle bir gün sağlıkla yavrusuna kavuşacak...
Seninle birlikte ben de ağlıyorum şu an...
hazadecim biliyorum şu anki durumunu anlıyorum o duyguları.rabbim sabır versin.şimdi biz ne desk faydası olmaz acını hafifletmez,ancak zamn hafifletir.dilerim rabbimden bize bebek yazmış olsun.evet haklısın bu durumda insan kendini suçlu görüyor eşine karşı ama bu anki duygulardandır.eminim eşin asla ayrılmayı düşünmeyecktir.
Haklısın Akasyacım.
Son günlerde ara ara kalbime kramplar giriyor, nefesim daralıyor
hazade için bu gece çok zor geçecek ama yarın doğan güneşle umutları yeniden yeşerecek inşaallah...
dayanamadim geldim
herkee selam birazda ben yazayim benim bi kizim var bilen bilir sikayet olmasin ama almanyada büyüttügüm arti bide tek büyüttügüm icin cok cok zorlandim cok zorlaniyom kesin dönüs yapacaz diye almanlarada göndermiyom arkadaslik icin bikac türk aile var yani bitane var onunla oynuyo ama kizimda akla gelmeyece k laflar sözler var bizede söylüyo esimle birbirimizden utaniyoruz acikliyoz ama devam ediyo nolur hayirlisini isteyin
asil mesele hazazedem ben seni anliyom en az10 düsük yapmisam kimini wc den aldim elimle -düstükten sonra- dra götürdüm kimini wcde kaybettim kimikimisi elli ayakliydi canliydi sabah bi kalkarim camasir kan apartopar dr sonra hastane heli biri vardiki ben en yakin arkadasim eltim kardesimin esi hemen hemen ayni anda hamis haldik yine benimki düstü onlar patir patir dogurdu o arkadas tr izinden gelince salak gibi acili halimle yemege davet ettim bi kac aile de vardi o arkadas tatilini anlatiyo havali havali yada ben yanlis anladim bende o aciyla abuk sabuk konustum eski yasadimiz sikintilardan dolayi esim nana o kadar kalabalikin icinde bana kapa ceneni dedi rahatladim gel eve agla agla gözlerim balon o arkadasla ilisi kersik peki ya eltimle kardesimle demi kesiym dogsaydi bunun kadar olurdu diye düsünmekten dolayi.öbür düsüklerin da ayni yasitlari var burda o lsaydi bu kadar su olsaydi bu kadar olcakdi diye bazen bende diyom esime benimle evlenmeseydin bi sürü cocugun olurdu diye kanam bizim icin demis bi kel kizilemi kalacaklar diye eltim diyo burdaki bi kac arkadasin disinda annemde dahil kimse bilmiyo düsüklerimi istemiyom diyom soranlara halbuki ölüyom saglikli hayirli yine olsun diye
simdimi belki o düsükler yüzündenmi talasemidenmi kanim düsük trombositler düsük kanm pihtilasmiyo asiri ay hali oluyom calsiyum yüksek sayilir en üst sinira yakin bi yerde okudum bi kadin cok düsük yapmis kan kanseri olmus yildizlar sayisinca allaha siginirim babam kan kanserinde öldü korkumdan drda gidemiyom kendimce kendimi tedavi ediyom caydelisiydim iki haftadir bi ker ictim kahve arada sirada pihtilasmayi saglayici seyler yiyom yinede normal deniyom hatta tüpede gitmeyi düsünüyom
ALLAH ASKINA NE BOSANMASI ISIN VAR GÜSÜN VAR KADERINI SENMI YAZDIN BEN ALLAH SIGINIP ISTIYOM HEMDE IKIZ ISTIYOM ALLAHIN SERVETI VERMEKLE BITERMI ALLAHIM HERKESE YAGDIRIYON BANADA YINE CISE VURDUR DIYE DUA EDIYOM ALLAH BU ACIYLA KIMSEYI IMTIHAN ETMESIN BU TOPIGIN EN YASLISI BENIM EN COK DÜSÜK YAPANI BENIM DÜSÜK DE COK ZOR ELLERINDEN KAYIP GIDIYO KAFADANDA GIDIYO VUCUTTANDA GIDIYO
OTURDUM MASAL YAZIYOM KUSURA BAKMAYIN
ben de bi msjını okudum geçmişte sadece. iyiyiz diye yazmış.
sağol canım iyiydi, değişiklik oldu bize.
ne desek teselli etmez bilirim. allah sana sabır versin, isyan ettirmesin. eşinle bağınızı kuvvetlendirsin.
inş bi dahakine yüzün güler.
bir de bugün test günün müydü? kaçıncı günde kan verdin?
bana müsade namazikilip yatayim sabah ise gidecem
allah yar yardimcimiz olsun hazazedenin esiyle muhabbbetini artirsin
ferahligin versin ayrica belki test gününe kadar ins artardegerleri
amin
allah rahatlik versi sizlere
Herkese günaydın...
hametcim yaşadıkların çok zor. Rabbim yardımcın olsun. Bundan sonra yüzün gülsün inşaallah...
hazadem umarım biraz daha iyisindir. Bu günler de geçecek hepimiz biliyoruz zor geçecek ama geçecek Allah'ın izniyle...
Kızlarrrr;
Kader arkadaşlarım hepinizi çok ama çok sewiyorumm, ben tek çocugum ne ablam ne abim var sizler benim ablam kardeşlerim oldunuz ama ben sizlerin yüzünü güldüremedim, Sizlere umut olamadım hepinizden binlerce kez özür dilerim... Yaşadıklarımız kolay deil elbette zor ama napalım kadermi diyelim , yazımı diyelim ne dersek diyelim yaşamak gerekiomuş eşimle konuşma güvüm olmadı fakat bizde sorun ikimizde eşimdede sperm sorunu var yani ben deil ayşe işe evlense tüp bebek yapmak zorunda kalıcak.Ama ne bilim gene insan kendini suçlu hissedio inanın intaharı bile düşündüm ama anneme babama kıymadım bende zor olmuşum pamuklara sarıp büyütmüşler beni babam beni hala kucagına alır sewer bunu onlara yapamam dedim odaya kapandım ağladım ağladım rahatladım uyudum allahım sen beni sewindirmedin inciyi sewindir bari dedim ...
Psikolojik olarak çöktüm eski gülümsemelerim yok herzaman hepinizeee inciye laveque mattikaya chnb akasyaya hamete MaiUmuta merveye delikiz1982 trkuaz dua ediyorum iyiki varsınız yücerabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın ewlatlarınıza kavusun İNŞALLAHHHHH ...
Cem beyin asistanı nalise hemşire ile konuştum 3,71 dedim degerim yükselirmi oda pek umutlu deildi ama Allahın işi bu yükseledebilir dedi 10. günü 0 olup 12 günde 400 ü gördük dedi ama ben umutlu deilim nedense... Artık gücümü topluycam eskisi gibi olmaya çalışıcamm...
Tek tek yazmadım sizlere ;
İncim ; Sakın ağlama canım arkadaşımm sakın üzülme bebeğinide üzme kaderim buymuş ama seninki böle olmıycak ben inanıyorum güçlü ol sakın bırakma kendini
Akasyam ; Seninde Allah yüzüne gülücek testler istediğimiz gibi çıkıcak bak görürsün... Pgt olucak ben çok eminim dualarımdasın
hamet6774 ; Yaşadıkların kolay deil Allahım yardımcın olsun dilerim Allahım hayırlı bir ewlat verirr.
laveque ; Canım benim sende uzun ve zorlu yollardan geçmişsin ewet işimiz zor rabbim bizi sınıo ama inşallah bir gün bizimde yüzümüzü güldürücek
MaiUmut ; Canım eşim hiç bir zaman istemedi ayrılmak ben 2,tüpde ayrılmak istiyorum dedim ağladık sızladık ben seni bırakmam dedi. Ama onun için çok üzülüyorum içim acıo
chnb ; Canım seni çok merak ettim ne olur haber ver inşallah bir sorun yoktur
trkuaz ; Canım doktorumla görüşmem perşembe günü 5 de 3. defa neden böle oldu sorun ne die görüşücez bişey demedi .

((
delikiz1982 ; Haklısın cnm ewladı olanında derdi çok olmayanında ewet eşlerimizle mutluyuz şükürler olsunki herşeyimiz var ama işde ewladımız olmaması bizim bir yanımızı eksik bırakıo ...
Ama üzülmekle ağlamakla olmuo ewet zor hamile görmek bebek görmek insanı üzüo ama buna sanırım artık alışmam gerek...
Tekrar tekrar Allahım hepinizden razı olsun beni yanlız bırakmadınız Dilerim Yücerabbim emeklerinizin karşılıüında sizlere hayırlı ewlatlar nasip etsin