Ewet ilk duyum insanı mahfediyor beni görmeliydin nasıl yaneee dedimm

((
Ewet 1 gün geçti ama insan kendini topluo yada toplamak zorundaa.Canım zaten bunun için randevu aldım perşembe günü saat 5 de ama bunun nbir açıklaması yok çünkü geçendede pgt olmasına ragmen olmadı bir gerekçe sunulmadı yani olmadı üzülmeyin 3,de olur denilip gönderildik perşembede nitekim aynısı yaşanıcak ama 4, tedavimi kesinlikle cemde yapmıycam.
Bilmezmiyim canım benimmm herzaman yanımdaydınızz allah razı olsun herzaman sölüorum sizler olmasanız ben delirirdim herhaldee.Ewet bende isyan ettim Allah affetsin ama artık Allahım yeter diorum ne yaptımda diorum 6 kez benim umutlarımı yıktın beni ağlattın diorumm

(( Ewet hayat çok kısa eşim troid kanseri ve ameliyata girerken Allahım dedimm o sağğlıklı olsun yeter eşim iyi olsun başka bişey istemem benim için herzaman öncelik eşim o dünya iyisi o birtanedir dün nasıl ağladı canım benimmm

((
Sana gelince cnm normal yolla hamile kalamayışın iyimi kötümü bilemiorum ama ne bilim benim eşimdede marfoloji sorunu var hareketsiz baş bıyun kuyrukda sorun var ama ben 3 kere kaldım ..Amann hakkımızda hayırlısını versin yücerabbim.
valla Hituci beni kandırmıs o zaman

valla ben neden dogal hamıle kalamadım hic kızlar 9 senedır? ne dersınız??bak sımdı :26:
Ewet cnm 4 tedavimde artık 24 sure yöntemiyle baktırıcam daha geniş çaplı araştırıcam ama Volkan bey hiç gerek olmadıgınız söledi ne kadar doğru bilemiorum ama öle dedi bana