Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sabah mahmurluğu ile yanlış bi mesaj yazdım inşallah kimse okumamıştır :))))
inci sonucu bekliyoruz canım sabırsıkla...:))))hakkında hayırlısı olsun.

Kizlar kanimi verdim. 2,5-3 saate cikarmis. Ogleni bulacak sanirim. Dua edin. Opuyorum hepinizi. Hitucim ozelden atiyorum numarami.

Kizlar kanimi verdim. 2,5-3 saate cikarmis. Ogleni bulacak sanirim. Dua edin. Opuyorum hepinizi. Hitucim ozelden atiyorum numarami.

rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın canım benim.buralarda tek embriyo tutunurmu acaba diye düşünürken tutunduğunu hatta tek yumurta ikizi olduğunu bile gördük.rabbim senin için de ol dediyse olacak inşallah.

selam herkese ..
bugn işyerinde nette sorun oldu giremedim ..
şimdi soruma geçiyorum
puregon kaç ünite kullandınız ,kaç gün kullandınız ve kaç yumurtanız oldu ..
haydi bakayım pamuk eller klavyeye
275 kullandım cnm 7 gün 14 yumurtam oldu
Çok geçmiş olsun canım inşallah zamanı gelince evladını alırsın kucagına
Ewet cnm zaten kimyasal gebelik die çok korkuodum şükürler olsunki olmadı ....
İnşallah 13 yıl dönümünüzde hem anne olucaksın hemde mutluluğunuzu kutluycaksınız canım

İnşallah inci için hepimiz çok sewinecegiz Allahın izniyleeee

kızlar herkese günaydın....

inci merakla sonucunu bekliyorum...inşallah güzel haberler alırız...

hazade sen nasılsın?merkez değiştirmeyi düşünüyorsun sanırım artık,gerç bunları düşünmek için erken,ama inşallah hepimiz için hayırlısı...negatif sonucu alınca aradı mı drun?

Arabadan bilgisayarı aldık geldik. Vakit geçmeyecek yoksa :)
Ay geçmez canım bilirimmm

Canım bugün 5 de görüşmeye gidicem. Tabikki artık onda denemiycemm Memorial da deniycem kısmetse tatilden sonraa

Aklıma gelincik geldi. O da bu kadar süre beklemişti. İnşaallah ben de onun gibi müjdeli haberi yazabilirim...

Aklıma gelincik geldi. O da bu kadar süre beklemişti. İnşaallah ben de onun gibi müjdeli haberi yazabilirim...
İnşallah canım inşallahhhh
Canım sanırım tedavide olan herkesin kanı aynı anda gidip sonuçlar aynı anda çıkıyor.
Hadi hayırlısı canım benimm dualarım seninleee
özeller 1 saatte veriyor hazade
devlete mi gitti acaba inci

Yok canım memorialde yapıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…