- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.681
bende aynıyım tatlımm yaaa tamamen ev hapsindeyim artık kimseyle görüşmek hiçç istemiyorumm , binamda komşularımla da diyaloğu koparttım içimdeki sesi dinleyerek evde zaman harcıyorum
evet ama dediğin gibi anlayışın a sı bile yokki karşımızdakilerdeMillete laf anlatmaktansa... Aslında bizlerin insanlarla bir arada olmaya ihtiyacı var ama sağolsunlar buna engel oluyorlar...
facede resmi yayınlayan arkadaş da bilmiyo sanırım yarın öğreneceklersifacım fotoğrafı gördümAllahım sabırlar versin çok zor ya... Hasta mıymış acaba yavrucak?
çok çok çok geçmiş olsun( sen=ben şuanda biliyorum ve çok iyi anlıyorum.2 gün önce bende aynı şeyleri düşündüm eve kapandım işe de gitmiyorum kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum.ama bugun daha farklı inanki.allah sabrımızı veriyor.tedaviyi bilenlere aynen şöyle dedim bak: biyolojik olarak daha çok vaktim var yine denerim hele bi yazın tadını çıkarayım :))) bu hem beni çok rahatlattı hem de ne kadar güçlü olduğumu gördüler.sen bunu bilen bilmeyen herkese soyleyebilirisn mesela,onları gıcık edersin :)) az öncede hastane aradı diğer topiğimize yazdım canım
benim eltim hamile kızlar
tedavimin 15 gün sonrası alışveriş için geldiler
ve bir sürü bebek eşyasıyla evimi doldurdular
kayınvalidemde onlarla
çıldırdım var ya
gizli gizli ağlamaktan telef oldum
eşim tabi bana kızıyor
niye abartıyorsun diye
hala farkına varamadı benim canım kocam
nasıl bir sınavda olduğumuzu
canım benim yaaaaa çok üzüldüm bu ne saygısızlık , anlayışsızlıkbenim eltim hamile kızlar
kayınvalidemde onlarla
çıldırdım var ya
eşim tabi bana kızıyor
niye abartıyorsun diye
canım benim yaaaaa çok üzüldüm bu ne saygısızlık , anlayışsızlık
8 yıllık evliyim canım
tedaviyi biliyorlar
art niyetli olduklarını da sanmıyorum
ama yaptıklarını hiç affedemiyorum
hala o kadar kırgınım ki
Vallahi canım düşünmüorum de daha yeni sayılır evliliğim dee yaşımda genç düşünmüorum dee ay bende bıktım artık ben tersliorum çocuk yokmu dio sanane senmi bakıcan canım diorummCanım biz seninle aynı yıl evlenmişiz :) Ben de şimdi yazın memlekete gideceğim, kurbandan beri gitmiyoruz. En az 50 kişi soracak adım gibi eminim. Birinin kalbini kırmazsam iyidir
benim eltim hamile kızlar
kayınvalidemde onlarla
çıldırdım var ya
eşim tabi bana kızıyor
niye abartıyorsun diye
Vallahi canım düşünmüorum de daha yeni sayılır evliliğim dee yaşımda genç düşünmüorum dee ay bende bıktım artık ben tersliorum çocuk yokmu dio sanane senmi bakıcan canım diorumm
Vallahi canım kocana çok kızdım kusura bakma yaaa hadi onlar bilmiooo bilmese dahiii 8 yıl bir rvlilikde çocuk yoksa ya büyük borç vardır yapmıodur yada olmuodur bunlar nasıl düşünmezler yaaa
eşime bende kızıyorum
ama o da fazla takıntı yapmama kızıyor
nasıl takıntı yapmıycaksam
sizin yaşınız genç anladığım kadarıyla
ben ablanızım
o yüzden şükredin
beni bile bahçeciye gittiğimde kendi halime şükretmiştim
ben genç kalmıştım orda inanın
Canım inanki bu artık yaşa bakmıoo benim tedavi gördüğüm yerdee kadım 41 yaşındaydı onun tutmuş benim tutmadı nasip kısmet işi canım yaşa çok takılmaa..
İnşallah seninde olucak birgünn
Biz millet olarak böyleyiz. Başkasının hayatına çooook meraklıyız. Kendi hayatımızla ilgilenmeyiz, habire çevremizdekilerle uğraşırız. Boş insanların işi.. Takmayın kızlar.. Ooooo ben hayatımda öyle densiz insanlar gördüm ki.. Benim engelim var.boyum kısa.. Ne laflar ne laflar.. Eşim normal benim. Sokakta bakmalar, birbirini dürtmelerÖyle kötü şeyler yaşadım yaşıorum ki.. Bir noktadan sonra artık seni etkilemiyor. Ama tabii benim de üzüldüğüm zamanlar çok oldu..
Canım inanki bu artık yaşa bakmıoo benim tedavi gördüğüm yerdee kadım 41 yaşındaydı onun tutmuş benim tutmadı nasip kısmet işi canım yaşa çok takılmaa..
İnşallah seninde olucak birgünn
haklısın
ne kadar üzülsem de ümidim devam ediyor
evlendiğimizde de ben ikiz istiyorum
hadi tüp yapalım diyordum eşime
tüp kısmı içime doğmuşta ikiz kısmını bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?