Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazadem incim
çok üzüldüm ya bütün gün heyecandan ölüyordum işte sonuçlarınızı merak etmekten offff ne yazacağımı bilemedim ikinize de
hazadem ben senin de bugün yapacağını zannediyordum testi o yüzden kusura bakma yanında olamadım öğrendiğin gün
ağlayın bol bol ağlayın dökün içinizde ne varsa rahatlayın çok zordur eminim yaşadıklarınız ama emin olun gelecek bir gün bebeklerimiz kucaklarımıza sadece daha zamanı değilmiş kalbim ikinizle beraber

Akasyacım senin engelin yokkkk onların o kuş beyinlilerin engeli varrr...Ya o insanlara beddua edesim var ama yine gönlüm razı gelmio Allaha havale ediyorum.Ya ztn anlamıorummm bu insanlar neden bu kadar meraklı neden bu kadarrr başkaların hayatıyla ilgilenioo.canım sen onları görmezden gel duyma , diyicem ama malesefki olmuo ((
Canım benim yemin ederim elim ayagım titredi yaaaa allaho eltini kaynını bildiği gibi yapsınn bu nasıl bir zalimliktir ama ben hep bunu bilir bunu sölerim eden bulurr.... er yada geç bulurr Allah buuu kime ne olacagı belli olmuoo .....
Baban için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin canımm Allahın iyi kuluymuşki Yüce rabbim yanına almış.Ame ben 7 kez umutlanarak 4.tedavime başlıycam ve inanıorumkiii Birgün hepimiz anne olucaz

Önemli değil canım benim, burda olmasanda kalbin bizimleydi biliorumm...Ewet çok ağladım,ağladık ama yaralarımız sarılıcak biliorum hepimiz umutluyuz Yücerabbim hepimize hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallahhh

canım encanım bu yüksek sabrının karşılığını Rabbim 3. tedavinde nasip edecek eşinin ailesinin tavırlarlarını hepsini unutturacak

Kızlar peki bir şey soracağım. Göğüs acısı dinince kötü oluyor dediniz ya o acı embriyonun tutunmaya çalıştığının işareti mi?
valla hiç bilgim yok engin tecrübeleri dinlemek lazım

Benden de istemediler.:26: Ultrasona baktıklarında anlamıyorlar mı ki :26:
hayret bişi yaa rahim filmi gerçekten çok faydalı oluyor bende çektirmiştim tüpler tıkalıydı ve laparoskopiyle açıldı fakat asıl sorun ortaya belirmiş tüpler tenbelmiş fonksiyonel değillermiş

geç olsun güç olmasın demek isterdim ama 2 tedavin boşuna yaşanmış inşallah 3. de sıkıntısızca bebişini kucağına alıcaksın

çok şart değil diyo dr.lar ama bence de tüp denemeden rahim filmi, pıhtılaşma, bağışıklık testleri vs hepsi yapılmalı.
tüp bebekte onca para onca stres, bunlar hep küçük şeyler.
rahim filmi 5 dk.lık bişey. özelde 250 ye çekilmişti benim, parası da hiçbişey değil.
tüplerin kapalı olması önemsenmediğinden bakmıyolar ama tüplerde sıvı birikmesi gibi bi sürü tutunmaya engel şey var.
bazen kendi kendinin dr.u olmak lazım, ben kendi isteğimle çektirmiştim.

benimde test günüm 27 marttı ve eşimin doğum günü 1 nisan dı vee benimde hayallim eşime doğu günü hediyem bebişimiz olsun diye çok hevesliydim malesef test gününe bile gerek kalmadan 25 martta adet oldum

keşke gitseydin tatlım ya. önemli olan eşlerimizin ve bizim sağlıkla bi arada olmamız.. bu yetmez mi kutlamaya şükretmeye..
hem sana da iyi gelirdi

Canım benimm kıyamam sana keşke çıksaydın en azından değişiklik olurdu Dört duvar arası insanı o kadar sıkıyorki
Bende sonuçlarımı evlilik yıldönümümde almıştım dünyam başıma yıkılmıştı anlarım seni canım

canım inşallah verceğiz güzel haberler eşlerimize ama eşine destek ol onlar daha çok içine atıyor biz ağlayıp zırlayıp rahatlıyoruz ya onlar ne yapsın

Yaa üzülme canım Şifam geçmiş gitmiş artık yapacak bir şey yokk

Vallahi canım çok zor yaaa,Çok büyük hayal kırılığıı anlatılması mümkün deilll
keşke gitseydin tatlım ya. önemli olan eşlerimizin ve bizim sağlıkla bi arada olmamız.. bu yetmez mi kutlamaya şükretmeye..
hem sana da iyi gelirdi

Öle tabikki ama canım ikimizinde yüzü asık gidip kös kös oturucaz eşim ztn 4 gündür boş boş bakıo çok üzülüorum onu öle görünce ( Ewet şükrediorum ama bazende isyan ediyorum napim Allah affetsinnn

canım zaten isteğe göre anastezi yapılıyor ben yaptırmadım pişman oldum sonunda acı çekmektense başında sadece 10dk acı çekmek daha mantıklı::
çok sancım oldu çok feciydi diye yazanlara hayretle okuyorumm yaa abartıymış gibi geliyo hiç korkulmasın hatta anestesiye bile gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…