- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.721
Akasyacım senin engelin yokkkk onların o kuş beyinlilerin engeli varrr...Ya o insanlara beddua edesim var ama yine gönlüm razı gelmio Allaha havale ediyorum.Ya ztn anlamıorummm bu insanlar neden bu kadar meraklı neden bu kadarrr başkaların hayatıyla ilgilenioo.canım sen onları görmezden gel duyma , diyicem ama malesefki olmuoBiz millet olarak böyleyiz. Başkasının hayatına çooook meraklıyız. Kendi hayatımızla ilgilenmeyiz, habire çevremizdekilerle uğraşırız. Boş insanların işi.. Takmayın kızlar.. Ooooo ben hayatımda öyle densiz insanlar gördüm ki.. Benim engelim var.boyum kısa.. Ne laflar ne laflar.. Eşim normal benim. Sokakta bakmalar, birbirini dürtmelerÖyle kötü şeyler yaşadım yaşıorum ki.. Bir noktadan sonra artık seni etkilemiyor. Ama tabii benim de üzüldüğüm zamanlar çok oldu..
Canım benim yemin ederim elim ayagım titredi yaaaa allaho eltini kaynını bildiği gibi yapsınn bu nasıl bir zalimliktir ama ben hep bunu bilir bunu sölerim eden bulurr.... er yada geç bulurr Allah buuu kime ne olacagı belli olmuoo .....canım benim burda yazılanları okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma bak ben 14 yıllık evliyim 16 yaşında evlendim çocuk denilen yaşta ama isteyerek evlendim esimi seviyorum 14 yıl boyunca beni hiç üzmedi hele çocuk konusunda bensenle anlaşmamı yaptım evlenirken dedi olmasa olmaz herşeyin hayırlısıı dedi ben sana yaşadıklarımı yazsam inanamassın bak biz aynı apartmanda oturuyoruz eşimin ailesi ve eltimle neyse eltim hamile kaldı hemde 3. çocuğuna hastanede hep yanındaydım ama eve gelince herşey deyişti balonlar şişirip eve astılar merdivenlere güller saçtılar benim üzüleceğimi hiç düşünmeden bizdenhep kıskandılar eşim kucağına alsa bırak diyorlardı bunlar enkısa yazdıklarım okadar ağladımki anlatamam eşime abisi sen erkek deyilmii sende doğurt demiş eşim çok üzülmüş yani tatlım anlatsam okadar çokki eşimin babası ben kaçtanekadınla beraber olsam gebe kalır benim oğlanda iş yok gedi offffff bak sinirimden nekadar uzun yazmışım canlarım üzülmeyin alah büyük rabbim bizede nasip edecek inşallah kusura bakmayın biraz uzunda benim hikayem 1 yaşında babasız kaldım hiç görmrdim babamı kücücükken vurmuş felek sillesini hala geçmiyor o sillenin acısı allah var hak var inşallah bizde birgün güleriz::
Canım bizim iyidide ne oldu Allah aşkına ... Yarın hepimiz için yeni bir gün dediğin gibi umutlarla başlayacak...incii nasılsın?biraz daha iyi misin?
herşey bizim için,üzülme lutfen,senin sonucunu bekledim,öğrendiğimde öyle çok üzüldüm ki,sonra şu AMH değerim çıkmış, 0.4
zaten moralim bozulmuştu,iyice çöktüm resmen...ama yarın inşallah yeni bir gün,yeni umutlarla başlayacak...değerim çook düşük,birbirimize destek olalım,dua edelim,inşallah bizim için de güzel günler gelecek
Canım herkesin aynı olmuyor ama bir çok kadında gögüs agrısı belirti olarak sölenioo ...Kızlar peki bir şey soracağım. Göğüs acısı dinince kötü oluyor dediniz ya o acı embriyonun tutunmaya çalıştığının işareti mi?
Mesela benim şuan gögüslerim deli gibi şiş bir ara indi ama gene acıyo o yüzden çok takılma bu belirtiye
Hayır canım analmazlar bendede istemediler ama ben 2 kere histereskopi oldummBenden de istemediler.:26: Ultrasona baktıklarında anlamıyorlar mı ki :26:
kızlar bencede rahim filmi çekilsin ben iki tüp denedim hiç rahim filmi sormadılar doktorlar ama şimdiki dr rahim filmi istedi ve çekildi sorun tüplerde çıktı tüplerde kanal genişleesi var sucukgibi şişmiş bide rahme doğru akan bi iltahap var tüpbebek tutmaz tutunmayı önler bu sıvı dedi normalde hamile kalamassın sipermlerin geri akmasına neden olur yumurtayl birleşemez dedi yani iki tüpbebekte boşa yapılmış şimdi laparoskopi oldum sıvının akması önlendi dr ben elimdeneleni yaptım sorunu giderdim allaha kaldı dedi ve iki ay sonra tüpdeneyelim dedi bencede çektirin kızlar emin olun::
Canım çok geçmiş olsun tekrar ama şok oldum böle bişey nasıl olur yaaa acaba bizim kızlardada mı bu sorun var hamile kalamayanlarda acaba şimdi korktum bakkk:18::18::18::18::18:
hazadem incim
çok üzüldüm ya bütün gün heyecandan ölüyordum işte sonuçlarınızı merak etmekten offff ne yazacağımı bilemedim ikinize de
hazadem ben senin de bugün yapacağını zannediyordum testi o yüzden kusura bakma yanında olamadım öğrendiğin gün
ağlayın bol bol ağlayın dökün içinizde ne varsa rahatlayın çok zordur eminim yaşadıklarınız ama emin olun gelecek bir gün bebeklerimiz kucaklarımıza sadece daha zamanı değilmiş kalbim ikinizle beraber
canım encanım bu yüksek sabrının karşılığını Rabbim 3. tedavinde nasip edecek eşinin ailesinin tavırlarlarını hepsini unutturacakcanım benim burda yazılanları okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma bak ben 14 yıllık evliyim 16 yaşında evlendim çocuk denilen yaşta ama isteyerek evlendim esimi seviyorum 14 yıl boyunca beni hiç üzmedi hele çocuk konusunda bensenle anlaşmamı yaptım evlenirken dedi olmasa olmaz herşeyin hayırlısıı dedi ben sana yaşadıklarımı yazsam inanamassın bak biz aynı apartmanda oturuyoruz eşimin ailesi ve eltimle neyse eltim hamile kaldı hemde 3. çocuğuna hastanede hep yanındaydım ama eve gelince herşey deyişti balonlar şişirip eve astılar merdivenlere güller saçtılar benim üzüleceğimi hiç düşünmeden bizdenhep kıskandılar eşim kucağına alsa bırak diyorlardı bunlar enkısa yazdıklarım okadar ağladımki anlatamam eşime abisi sen erkek deyilmii sende doğurt demiş eşim çok üzülmüş yani tatlım anlatsam okadar çokki eşimin babası ben kaçtanekadınla beraber olsam gebe kalır benim oğlanda iş yok gedi offffff bak sinirimden nekadar uzun yazmışım canlarım üzülmeyin alah büyük rabbim bizede nasip edecek inşallah kusura bakmayın biraz uzunda benim hikayem 1 yaşında babasız kaldım hiç görmrdim babamı kücücükken vurmuş felek sillesini hala geçmiyor o sillenin acısı allah var hak var inşallah bizde birgün güleriz::
valla hiç bilgim yok engin tecrübeleri dinlemek lazımKızlar peki bir şey soracağım. Göğüs acısı dinince kötü oluyor dediniz ya o acı embriyonun tutunmaya çalıştığının işareti mi?
hayret bişi yaa rahim filmi gerçekten çok faydalı oluyor bende çektirmiştim tüpler tıkalıydı ve laparoskopiyle açıldı fakat asıl sorun ortaya belirmiş tüpler tenbelmiş fonksiyonel değillermişBenden de istemediler.:26: Ultrasona baktıklarında anlamıyorlar mı ki :26:
geç olsun güç olmasın demek isterdim ama 2 tedavin boşuna yaşanmışkızlar bencede rahim filmi çekilsin ben iki tüp denedim hiç rahim filmi sormadılar doktorlar ama şimdiki dr rahim filmi istedi ve çekildi sorun tüplerde çıktı tüplerde kanal genişleesi var sucukgibi şişmiş bide rahme doğru akan bi iltahap var tüpbebek tutmaz tutunmayı önler bu sıvı dedi normalde hamile kalamassın sipermlerin geri akmasına neden olur yumurtayl birleşemez dedi yani iki tüpbebekte boşa yapılmış şimdi laparoskopi oldum sıvının akması önlendi dr ben elimdeneleni yaptım sorunu giderdim allaha kaldı dedi ve iki ay sonra tüpdeneyelim dedi bencede çektirin kızlar emin olun::
Akasyacım senin engelin yokkkk onların o kuş beyinlilerin engeli varrr...Ya o insanlara beddua edesim var ama yine gönlüm razı gelmio Allaha havale ediyorum.Ya ztn anlamıorummm bu insanlar neden bu kadar meraklı neden bu kadarrr başkaların hayatıyla ilgilenioo.canım sen onları görmezden gel duyma , diyicem ama malesefki olmuo((
Canım benim yemin ederim elim ayagım titredi yaaaa allaho eltini kaynını bildiği gibi yapsınn bu nasıl bir zalimliktir ama ben hep bunu bilir bunu sölerim eden bulurr.... er yada geç bulurr Allah buuu kime ne olacagı belli olmuoo .....
Baban için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin canımm Allahın iyi kuluymuşki Yüce rabbim yanına almış.Ame ben 7 kez umutlanarak 4.tedavime başlıycam ve inanıorumkiii Birgün hepimiz anne olucaz
Canım bizim iyidide ne oldu Allah aşkına ... Yarın hepimiz için yeni bir gün dediğin gibi umutlarla başlayacak...
Canım herkesin aynı olmuyor ama bir çok kadında gögüs agrısı belirti olarak sölenioo ...
Mesela benim şuan gögüslerim deli gibi şiş bir ara indi ama gene acıyo o yüzden çok takılma bu belirtiye
Hayır canım analmazlar bendede istemediler ama ben 2 kere histereskopi oldumm
Canım çok geçmiş olsun tekrar ama şok oldum böle bişey nasıl olur yaaa acaba bizim kızlardada mı bu sorun var hamile kalamayanlarda acaba şimdi korktum bakkk:18::18::18::18::18:
canım benim yazma amacımda bu zaten 14 yıl dile kolay kaçtane dr gittim inan amaliyatımı cd almışlar izletti dr tüplerim özellikle sağ tüpüm mosmor olmuş inanamadım görünce bariz bi şekilde görünüyor bence rahim flmi hekez çektirsin
Hazade
benimde test günüm 27 marttıCanım burdayımmm bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama ikimizde suratı asık hiç iyi deiliz dışarıya çıkalım rezerve yaptım dedi gitmedim(( çünkü ben eşime hediye olarak testimi vericektim ama olmadı (
Canım burdayımmm bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama ikimizde suratı asık hiç iyi deiliz dışarıya çıkalım rezerve yaptım dedi gitmedim(( çünkü ben eşime hediye olarak testimi vericektim ama olmadı (
Canım burdayımmm bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama ikimizde suratı asık hiç iyi deiliz dışarıya çıkalım rezerve yaptım dedi gitmedim(( çünkü ben eşime hediye olarak testimi vericektim ama olmadı (
Yaa üzülme canım Şifam geçmiş gitmiş artık yapacak bir şey yokkbenimde test günüm 27 marttıve eşimin doğum günü 1 nisan dı vee benimde hayallim eşime doğu günü hediyem bebişimiz olsun diye çok hevesliydim malesef test gününe bile gerek kalmadan 25 martta adet oldum
Ya ben bu rahim filminden çok tırsıyorum:18::18:
benimde test günüm 27 marttıve eşimin doğum günü 1 nisan dı vee benimde hayallim eşime doğu günü hediyem bebişimiz olsun diye çok hevesliydim malesef test gününe bile gerek kalmadan 25 martta adet oldum
keşke gitseydin tatlım ya. önemli olan eşlerimizin ve bizim sağlıkla bi arada olmamız.. bu yetmez mi kutlamaya şükretmeye..
hem sana da iyi gelirdi
öyle tabi geldi yaktı da geçti gittiYaa üzülme canım Şifam geçmiş gitmiş artık yapacak bir şey yokk
canım hiç korkma vajinal ultrasondan hiç bi farkı yokYa ben bu rahim filminden çok tırsıyorum:18::18:
çok sancım oldu çok feciydi diye yazanlara hayretle okuyorumm yaa abartıymış gibi geliyocanım zaten isteğe göre anastezi yapılıyor ben yaptırmadım pişman oldum sonunda acı çekmektense başında sadece 10dk acı çekmek daha mantıklı::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?