- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #1.061
Sİmgecİm bİrde sen enver beyle umuttayken mİ gÖrÜŞtÜn kadıkÖy Şİfada İkenmİ?
arkadaşlar mrb, tedavisi başlayacak arkadaşlar için hayırlı uğurlu olur inşallah, hamile arkadaşlarında Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,
PGT06 cnm nasılsın? seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel habrleini alırız buradan
bnmde 2 ocakta transferim yapıldı Genart ta mikro + pgt, daha önce iki erken gebelik kaybım vardı, bri mol gebelik bundan dolayı pgt deneyelim dedik, genetik araştırmlar temiz çıkmıştı, ama morfoloji problemi var bizde,
şimdi çok şükür hamileyim 5 haftalık, yanlız şikayetlerim var, pgt yaptırıp hamile kalan arkadaşlara sormak istiyorum düşükle sonuçlanan oldumu hiç?
arada kramp şeklinde ağrı oluyor 2 defa oldu ve 2 dk sürüp geçiyor, mide bulantım hiç yok gibi ,lk başlarda biraz daha hassastım sanki ve bugün göğüslerimde ki hassasiyetin azaldığını hissediyorum, dr düşük önleyici her şeyi kullandığımı bekleyip göreceğimizi söledi,
böyle olan varmıydı?
cnm ben şifada pgt yapıldığını sanmıyorum açıkcası kafana ne takılıyorsa görüş enver beyle gayet hastasının sorunlarını duyarlı bir doktor ben kendisinden çok memnunum inşallah önce rabbim sponra onun aracılığı ile meleğime kavuşamacağıma inanaıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?