- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #1.261
Kızlar herkese merhaba, hepinize ayrı ayrı iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Hituçi canım tavsiyen için çok saol uygulicam, seninde hamileliğinin en güzel zamanları bol bol keyfini çıkar, çık gez dolaş, istediğini ye artık bulantıda yok nasıl olsa.
Zümmincim az kaldı mucizeni kucağına almana, doktorları boşver artık bende kolay kolay hiçbirine inanmıyorum.Minik kızınıda öp benim için.
Bide doktor bana bir iğne verdi clexane diye kan sulandırıcıymış galiba. Bende bir pıhtılaşma sorunu yok ama doktor her hastaya veriyormuş, yine göbekten yapılıyor ve çok yakıyor, ben bir zararı olumu acaba diye endişelendim.
Pgt06 umarım transferin iyi geçmiştir. Ben 5 gün rapor aldım evde dinlenicem, sakın unutma artık hiç stres yok bütün yaşananları unut selamlar herkesten tekrar Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin inşallah hayırlı şekilde yolummuza devam ederiz bebeklerimizle .Selemler
slm nasılsınız
zümmincim boşver sen onları ben neler duydumda maşallah sağsalim kucuklarını kucağına aldıalr anneleri sende sağsalim sağlıkla ve hayırlısı ile meleğini kucağına alacaksın inşallah...dualarım sizlerle...
pgtcim olefincim inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza alacağınız evalt ahmeilliği nasip eder ,inşallah ...
simgecim meleğin büyüyor maşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağına alacağüın günleride nasip edecek rabbim inşallah darısı başımıza inşallah...
sizleri çok öpüyorum görüşrüüz...
huticicim senide hiç unuturmuyum maşallah büyüyor minik mucizelerin rabbim sağsalim hayırlısı ile kucağına alamyı ansip etsin inşallah...
daha adını sayamadıklarım sizlerede kucağk dolusu sevgiler...
pgt06 napıyosun nerdesin ses ver bak fazla yatıp stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?