- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.781
Herkese günaydınnn bugün çok güzel bir günnn:109:
​Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bi aksilik çıkmaz hakkında hayırlsı..günaydın kızlar. randevumu aldım yarın saat 11:00 da doktordayım. inşallah bu sefer bir aksilik olmazda başlarız tedaviye.
Evet canım yarın dualarımız ve kalbimiz onunla inşallah pozitifi görecek odaaaGünaydın Mervecim vallahi güzelmi deilmi bilmem ama umutlu bir gün yarın akidenin test günü tüm dualarımız onunlaa
Kızlar selam ;
Aradım hastaneyi. 9 yumurtamdan 7 'si olgun çıkmış. Allah'a binlerce kere şükürler olsun ki ; 6'sı döllenmiş.Yarın aramayın dedi. Perşembe 11'de görüşeceğiz. İnşallah hepsi yaşar ve hep PGT'ye girebilir.. Allah yardımcım olsun inşallah
Tuliprosa tedavin hayırlı olsun tatlım.. İyi haberlerle gel inşallah
Hazademmm prenses Mina'ya selam söyle bizden. Teyzeleriii onuuu çok seviyor..Mucize prensesimiz bizim o..
Mervem mecbur iğne yaptıracağım :18: Düşündüm de transfer olup tutmazsa kendimi suçlayabilirim. O potansiyel var bendeİkizler iyi mi tatlım Maşallah onlara.. Koç gibiler annesi . Hiç merak etme... Sağlıklı onlar
Akideeeeeee kalbim ,dualarım seninle.... İkizler yolda
Günaydın Mervecim vallahi güzelmi deilmi bilmem ama umutlu bir gün yarın akidenin test günü tüm dualarımız onunlaa
günaydın kızlar. randevumu aldım yarın saat 11:00 da doktordayım. inşallah bu sefer bir aksilik olmazda başlarız tedaviye.
Ben senin nazini da niyazini da severim hitucim :)
Gormedim tatlim kusura bakma... Gittim bugun doktora. 4 yumurta var. mmlerini soylediler ben de bildirdim. Ayni doza devam diye aradilar. Insallah olcumler dogrudur .
Chnbcim, gorusmenin guzel gecmesine sevindim. Hersey yolunda gitsin insallah. Bu arada gorumcene de uzuldum. Hakkindanhayirlisimolsun insallah.
Akasyacim nasilsin? Dunyaya geri donmussundur artikben gittim geldim. 4 yumurta iyi dedi doktorum. Digerleri kucuk. 2 tanesi baya kucuk onlardan cacik olmaz diye karar verdik. Diger 2 tane de cok umit vaat etmiyor .yarin yine kan ve ultrason. Hala istanbulamcagirmadilar. Yarin ben arayip sorayim diyorum ne zaman geleyim diye. Bu baskilama kacinci gun veriliyordu?[/QUOTEh...
sağ ol canım ... 4 ten fazla çıkar inşallah canım süprizler de olur inşallah..
hoş geldin naz. merak etmişik seni. iyi olduğuna sevindim.
akideciğim çok az kaldı güzel haberi ereceksin bize inşallah.
akasya bak talih dönmeye başlıyor. her şey güzel olacak. yarın kaç tane döllendiğini bildir bize. bu arada bende bu akşam adet oldum. yarın arayacağım çarşambaya çağırırlar heralde.
chnb ciğim iyi olduğunuza sevindim.
inci, hazade, levaque, delikız herkese iyi geceler.
sağ ol canım. Allah sizlere de güzel haberler almayı nasip etsin...
Paylaşmakla iyi yaptın canım. Fazla bilgi bazen insanın aklını bulandırsa da bilgisizlikten iyidir. En azından aklının köşesinde bu bilgi kalır da bebişlerin muayenesinde daha dikkatli incelemelerini istersin. Allah korusun bir sorun varsa da erkenden önlemi alınır.
Döndüm tatlım döndümCanım benim biz altın yumurta peşindeyiz. Hep aynı şeyi söylüyoruz. Sayıya takılmamak elde değil ama istediğimiz tek atış tek vuruş Baskılama iğnesini bana opudan 4-5 gün önce vermişlerdi galiba.
Canımcım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Dua ediyorum senin için.. İnşallah oğluşuna sağlıklı bir kardeş gelecek..
ben de öyle düşündüm canım. yoksa zaten sorun yok. varsa da ona göre önlem alınır diye....
ha bir de benim 4 lü testimde kan değerim riskli çıkmıştı ya bu değer yüksekse gebelikte tansiyon olma ihtimalini artırıyormuş. Tansiyon 13-9 olursa haberim olsun dedi. preeklemsi olabiliyormuş... bunu da yeni öğrendim. tansiyon için tuzlu yemeyeceğim artık...
günaydınnnn
inşallah mervem güzel bir gün olsun herkes için
akide yarın büyük gün
inşallah bu ayın ilk hamiş haberini alırız
akasya nasılsın toparladınmı kendini inşallah hepsi döllenmiştir canım
lavegue yumurta sayısının önemli olmadığını anladık artık bu sefer son olucak buna inanıyorum
tuliprosa tedavin hayırlı olsun
bu ay akide ile açılışı yapar akasya lavegue tuliprosa ile devam ederiz inşallah
incim bayağı yoğunmuşsun iki kitabı ne ara bitirdin hiç anlamadım valla
chnb sen bizi bilgilendirmeye devam et tatlım
AkasyaaaaaaaaaaaaaacANIM MAŞALLAH BAK BİZ SANA DEDİKKK İNŞALLAH HEPSİ PGTYE GİDER Bİ 4 TANSEİ SAĞLIKLI ÇIKSA SÜPER OLURRR
Biz iyiyiz çok şükür bulantım var malum öyle işte
inşallah güzel haberlerle gelir arkadaşımız da...
hayırlı olsun canım... uzun mu kısa mı olacak tedavin?
Ben senin nazini da niyazini da severim hitucim :)
Gormedim tatlim kusura bakma... Gittim bugun doktora. 4 yumurta var. mmlerini soylediler ben de bildirdim. Ayni doza devam diye aradilar. Insallah olcumler dogrudur .
Chnbcim, gorusmenin guzel gecmesine sevindim. Hersey yolunda gitsin insallah. Bu arada gorumcene de uzuldum. Hakkindanhayirlisimolsun insallah.
Akasyacim nasilsin? Dunyaya geri donmussundur artikben gittim geldim. 4 yumurta iyi dedi doktorum. Digerleri kucuk. 2 tanesi baya kucuk onlardan cacik olmaz diye karar verdik. Diger 2 tane de cok umit vaat etmiyor .yarin yine kan ve ultrason. Hala istanbulamcagirmadilar. Yarin ben arayip sorayim diyorum ne zaman geleyim diye. Bu baskilama kacinci gun veriliyordu?[/QUOTEh...
sağ ol canım ... 4 ten fazla çıkar inşallah canım süprizler de olur inşallah..
sağ ol canım. Allah sizlere de güzel haberler almayı nasip etsin...
ben de öyle düşündüm canım. yoksa zaten sorun yok. varsa da ona göre önlem alınır diye....
ha bir de benim 4 lü testimde kan değerim riskli çıkmıştı ya bu değer yüksekse gebelikte tansiyon olma ihtimalini artırıyormuş. Tansiyon 13-9 olursa haberim olsun dedi. preeklemsi olabiliyormuş... bunu da yeni öğrendim. tansiyon için tuzlu yemeyeceğim artık...
Yeme canım. Dikkat et kendine. Tansiyon hamilelikte sorun yaratabiliyor.
günaydınnnn
inşallah mervem güzel bir gün olsun herkes için
akide yarın büyük gün
inşallah bu ayın ilk hamiş haberini alırız
akasya nasılsın toparladınmı kendini inşallah hepsi döllenmiştir canım
lavegue yumurta sayısının önemli olmadığını anladık artık bu sefer son olucak buna inanıyorum
tuliprosa tedavin hayırlı olsun
bu ay akide ile açılışı yapar akasya lavegue tuliprosa ile devam ederiz inşallah
incim bayağı yoğunmuşsun iki kitabı ne ara bitirdin hiç anlamadım valla
chnb sen bizi bilgilendirmeye devam et tatlım
Canım 7 tane yumurtam olgun çıkıp ; 6 tanesi döllenmiş. İnşallah kaybımız olmaz da hepsi PGT'ye girer..ama var ya bu tedavi amma stresli birşey ya.. Her aşamasında ayrı ayrı stres var. Öldüm öldüm dirildim yani
İnşallah cnm inşallahhhEvet canım yarın dualarımız ve kalbimiz onunla inşallah pozitifi görecek odaaa
Çok şükür cnm bir sorun yoktu 300 gr olmuş teyzesi el salladı babasına​Hazade canım senin dün köntrolün vardı nasıl iyi mi prensesimiz?
Kızlar selam ;
Aradım hastaneyi. 9 yumurtamdan 7 'si olgun çıkmış. Allah'a binlerce kere şükürler olsun ki ; 6'sı döllenmiş.Yarın aramayın dedi. Perşembe 11'de görüşeceğiz. İnşallah hepsi yaşar ve hep PGT'ye girebilir.. Allah yardımcım olsun inşallah
Hazademmm prenses Mina'ya selam söyle bizden. Teyzeleriii onuuu çok seviyor..Mucize prensesimiz bizim o..
İnşallah cnm inşallahhh
Çok şükür cnm bir sorun yoktu 300 gr olmuş teyzesi el salladı babasına
Maşallahhh Allahım nazarlardan korusun yumurtalarımızı
Bak gör senin oğlun olucak kuzum hissediyorummm
Mina hanım el kol işareti yaptı bize eşim elini koydu resmen el salladı
Çok şükür bir sorun yoktu cnm
her aşaması ayrı sınav
bazen diyorum ki allahım yetmedi bu kadarı
sonra kendime geliyorum
silkeleniyorum
bak sayalım şimdi sınavlarımızı
yumurta sayısı 1, döllenme 2 , üçüncü güne gelen sayısı 3 , pgt ye giren sayısı 4 , pgt den çıkan 5 , transfer olursun hamilemisin değilmisin 6
hamile olsan sayı kaç olur henüz kalmadığım için bilmiyorum
bankaya bir kadın gelmişti akasyam
biraz sohbet ettik ben prof um çapada dedi
çok yaşlı biri ama hangi bölüm dedim kadın doğum dedi
hocam dedim böyle böyle bir sorunumuz var
başınıza gelmiştir bana ne önerirsiniz
kızım dedi allaha inanırmısın
tabiki hocam dedim o zaman bu dünyadaki sınavını veriyorsun
allaha sığın sadece ol derse olucak dedi
Akasyam daha dur sen en stresli aşaması hangisi biliyor musun
Transfer günü embriyoların sağlıklı çıkıp çıkmadığının haberini beklemekk
Sanki saniyeler duruyor o an valla
İnşallah cnm inşallahhh
Çok şükür cnm bir sorun yoktu 300 gr olmuş teyzesi el salladı babasına
Maşallahhh Allahım nazarlardan korusun yumurtalarımızı
Bak gör senin oğlun olucak kuzum hissediyorummm
Mina hanım el kol işareti yaptı bize eşim elini koydu resmen el salladı
Çok şükür bir sorun yoktu cnm
Canım Memorial Genetikçisi Cumhur bey'de bana aynı şeyi söyledi. Örnek verdi : 10 yumurta toplandı 9 'u sağlıksız 1'i sağlıklıydı o da tutmadı dedi. Birinin 3 yumurta varmış galiba. 1'i sağlıklıymış ve tutmuş. Biz aracıyız dedi. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah'a kalmış...
Mervee ben de onu düşünüyorum. dün opuda o odada bekledim. Tv var. Küçük bir oda. Allah'ım dedim haberi beklerken ne yaparım ben.:18::18: Bayılmazsam iyiAllah'tan eşim çok sakin bir adam. Dün opudan önce beni giydirdiler. Ameliyat elbisesi. Bone falan. Annem de var. Odadayız. Eşim sulu şakalar yapıyor. Beni güldürsün diye annem kızdı ona. Heheheh. Sonra eşim geldi bana sarıldı. Ben ağlamaya başladım. Ama hem ağlıyorum hem de gülüyorum. Sıyırdım yani
Ayyy ısırırım ben onun minicik elleriniHazadem doğsun da gelip sevicem ben onu.
Bende inanamıorum cnm hala Oluş hanıma diorum bu bizim kızımız dimiAaaa yerim ben onun elleriniiii ayy çok tatlı hazadem bizde o günleri görecekmiyiz acaba yaa
Çok heyecanlu bir durum herhalde ben ilk kalp atışlarını duysam bile ağlamaktan bi hal olurum
Cumhur bey çok doğru sölemiş canım nasip kısmet bu işler gerçekden düşünsene benim 21 tane çıkmıştı ilk tedavimde ama n oldu boş döndüm eve 42 yaşındaki abla 3 yumurtadan 1 sağlıklıydı ama tutundu ...Canım Memorial Genetikçisi Cumhur bey'de bana aynı şeyi söyledi. Örnek verdi : 10 yumurta toplandı 9 'u sağlıksız 1'i sağlıklıydı o da tutmadı dedi. Birinin 3 yumurta varmış galiba. 1'i sağlıklıymış ve tutmuş. Biz aracıyız dedi. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah'a kalmış...
Mervee ben de onu düşünüyorum. dün opuda o odada bekledim. Tv var. Küçük bir oda. Allah'ım dedim haberi beklerken ne yaparım ben.:18::18: Bayılmazsam iyiAllah'tan eşim çok sakin bir adam. Dün opudan önce beni giydirdiler. Ameliyat elbisesi. Bone falan. Annem de var. Odadayız. Eşim sulu şakalar yapıyor. Beni güldürsün diye annem kızdı ona. Heheheh. Sonra eşim geldi bana sarıldı. Ben ağlamaya başladım. Ama hem ağlıyorum hem de gülüyorum. Sıyırdım yani
Ayyy ısırırım ben onun minicik elleriniHazadem doğsun da gelip sevicem ben onu.
Bende inanamıorum cnm hala Oluş hanıma diorum bu bizim kızımız dimi
Elbetteki sizin dio prenses Rabbim sizlerede göstericek o günleri cnm benim inşallahhh
Cumhur bey çok doğru sölemiş canım nasip kısmet bu işler gerçekden düşünsene benim 21 tane çıkmıştı ilk tedavimde ama n oldu boş döndüm eve 42 yaşındaki abla 3 yumurtadan 1 sağlıklıydı ama tutundu ...
Hayat süprizlerle dolu inşallah bizim bebişimizde sana sımsıkı tutunucak...
Vallahi akasyam gelmezsen darılırım zatennn
Hepinizi beklerim hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?