Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazade canım boya badana işleri bittimi sen koklamasaydın ha aman aman

Sulu gözüm ben yaaa... Hemen kontrolü kaybediyorum. Annemin gelmesi iyi oldu Mervem. Bana destek oldu epey. Ya emekli öğretmen kendisi. Biraz böyle ciddi

Senin miniş prensesi de Mervem'in tatlı ikizlerini de görmek isterim inşallah Allah bize o günleri göstersin Aminnn

Hazadem sen bana yakınsın ben gelirim bebek görmeye valla seveceğim Mina hanımı inşallah
Akasyamda geliyosa gelsin

Aynı gün gideriz . senin de göbiş kocaman olmuş olur. Göbişini severiz.

Haa o zaman isabet olmuş ay çok güldüm ama ya annenin yaptığına
Eşin bozuldu mu peki annen öyle yapınca benim annem yapsa eşim küser kesin
Ayy sanki benim göbüşüm çıkacakta seninki çıkmayacak mı akasyam aramızda 2 hafta mı olmuş olacak şimdi hesaplayamadım valla
Tabi ben doğum yapsam banada geleceksiniz hepinizi beklerimmm hele bi gelmeyinnnn

Mattikanın bebeğine bakıyorum Maşallah çok tatlı yaa nazarım değmez inşallah

canım senin zeynep kamildeki sonuçlar ne zaman çıkacaktı...

maşallah kızına canım... hep böyle güzel haberler alalım...

ne güzel demiş prof. gerçekten sınavımız...

canım maşallah sıkıntılı başladık sonu güzel olacak inşallah...

Sabah programları başladı
TV8'de Seda ablamız programa başlamış Seda Sultan diye onu izliyorum

canım ya gülben yok mu bu sene ben onu seviyorum

Gülben yok bu sene valla TRT Sepetledi galiba onu
Onun yerine iyi fikir diye bir program başlamış
Bende çok izleridm gecen sene çok faydalıydı ama

ben hastanede 3 gün yatacağım eve gelmediniz bari hastaneye gelin kızlar...

bu arada her an doğurabilirim... 34 olsa diyorum... 38 dedim kesinlikle durmaz dedi. büyük ve baskı çokmuş... dikiş rahime zarar verirmiş...

merhaba suskunada
biz seninle aynı durumdaydık sanırım hatırladığım kadarıyla
hep 1.kalite 2 embriyo transfer edildi,3 kez bana ama hiç tutmadı
bununla ilgili sana dr un birşey söylei mi?herhangi bir test falan istedi mi?
bana bu denemeden önce bir kez daha histereskopi yapalım dedi,sana benzer bir şey söyleyen oldu mu?merak ettim

Nesrinciğim Ataşehir Memorial'da mı yatacaksın ? Hangi gün ? Ben büyük ihtimalle iğne için oraya geleceğim.. Seni de ziyaret etmek isterim..

Ben gelirim inşallah bu sefer bilindik yerdesin zaten
ben seni rüyamda gördüm dün gece 32. haftada doğum yapıyodun

Ben gelirim inşallah bu sefer bilindik yerdesin zaten
ben seni rüyamda gördüm dün gece 32. haftada doğum yapıyodun

hadi ya 34 olsun bari...:))

Nesrinciğim Ataşehir Memorial'da mı yatacaksın ? Hangi gün ? Ben büyük ihtimalle iğne için oraya geleceğim.. Seni de ziyaret etmek isterim..

evet canım daha belli değil umarım 34 ü geçer... ben haber veririm size... çok sevinirim gelirsen...

hadi ya 34 olsun bari...:))

evet canım daha belli değil umarım 34 ü geçer... ben haber veririm size... çok sevinirim gelirsen...

Ya peki hani allah korusun allah göstermesin 32 de doğdu diyelim küvöze alırlar demi?

Uykucu seniiiiiiiiiiiiiiiiEvet valla tam 55 dk konuşmuşuzzz
Bugün hastaneye gidiyorum kuzum dayanamadım yine
Rahim uzunlugumuda ölçtürcemm

Herkese günaydınnn bugün çok güzel bir günnn:109:

Günaydınnnn canımmmm evet güzel bir günnn
İkizler nasıllar?
Keseyi ne zmaan görmeye gidiceksin?
Aslında şimdi bile gitsen görünür ,beta hcg 2000 çıktıysa..

657 sayılı Kanunun Mazeret iznini düzenleyen 13/02/2011 tarihli ve 6111 sayılı Kanunun 106 maddesi ile değişik 104'üncü maddesinde; "A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir." hükmü yer almaktadır.

6111 sayılı Kanunun 106 ıncı maddesi, Kanunun yayımı tarihinde yürürlüğe girmektedir.

Yukarıda yer verilen açıklamalar uyarınca;
1- Halen analık iznini kullanan devlet memurlarının, doğum öncesi 8 haftalık analık izninin kullanamadıkları bölümünün, doğum sonrası analık süresine ilave edilmesi gerekmektedir.
2- Ancak doğum sonrası analık iznini kullanılmış, ilave edilecek süre geçmiş olması durumunda, göreve başlanılmış veya aylıksız izin alınmış ise artık erken doğum sebebiyle kullanılmayan süre için yeniden analık izni verilmesinin mümkün olmadığı değerlendirilmektedir.

Akasya ben 32 de izine ayrılıp 34 te doğum yapsam bu izni kullanabilirmiyim? kaç hafta olur sence, 3 hafta mı 6 hafta mı eklenir?

bilmiyorumkii iyilerdir inşallah:18:
16 gün sonra gideceğiz canım hem kese hem kalp atışı
Doktor öyle dedi ikisini bir yapalım diye ama günler geçmiyo gerçektendeee

Hazadem sen bana yakınsın ben gelirim bebek görmeye valla seveceğim Mina hanımı inşallah
Akasyamda geliyosa gelsin
Canım herzaman beklerim senii bende sana gelirim vallahiii çok yakınızzz
Hazade canım boya badana işleri bittimi sen koklamasaydın ha aman aman
Bugün hala dewam edio cnm yaa ...
Perşembe ancak biter Mina hanıma duvar kagıdıda aldık çok güzelll görsennn

Bilmiyorum ama kürtaj yasasıyla ilgili felan epey muhalefet olmuştu
Siyasi kimliğini çok belli ediyo diye galiba öyle duyum almıştım

Anladım canım konukları çok kaliteliydi...

Ya peki hani allah korusun allah göstermesin 32 de doğdu diyelim küvöze alırlar demi?

canım 34 ten önce genelde akciğer gelişimi tamamlanmıyor. Ama belli de olmuyor... bazen gelişmiş olabilir...

Kızlar ranayı gören yada konuşan varmı?Hiç sesi çıkmadııı ne zmaandır..

ben başka topikte gördüm. birkaç ay sonra yine başlayacak sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…