Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sağ ol canım sen de güzel haberlerle gel inşallah benim 34 hafta ölçülerinde canım dr de tombiş diyor...

sen de güzel haberlerini yaz...

Canım kilosu çook iyi maşallahhhAz kaldı vallaaa bekliiyoruz arda beyi..

Vallahi cnm bende bir anormallik var ama bakalım be:18:
Bugün kontrolüm var kızımı görücem bakalım iyimi

Bizde seni öptük oğlunuda öp yerimize cnm

Canımmm yarın koyucam fotoyu sözzz

Kızlar bende yarın hastaneye gidicem başka bi doktora güven hastanesinde..
1.5 haftadır görmeddim kuzumu,kasılmamda var,idrarada çok sık çıkıyorum bi gidiyimde görüneyim..
Hem gitmişken rahim uzunlugumuda ölçtüreyim kafama takıp duruyorum..

Kız yine hangi programa daldın yoksun ortalıktaaaa
ay uyumuşum sızmışım naz sorma
gofret yiyip yanında süt içmiştim uyumuşum
seninle konuşurken tel şarjı bitti 2. defada
bi de baktım bir saat konuşmuşuz nasıl bitmesin

bu doktorların da bu saçmalıklarına çok kızıyorum yaa
iyi ozaman insanlar tüp bebek yapmasın
sapasağlam doğan çocuklar sanki sonradan hasta olmuyor
bu mantığa tamamen tersim yani
bu tamamen ALLAHın işi
doğal yoldan özürlü doğanlar nasıl doğuyor
insanların moralini bozmak için mi konuşuyorlar anlamış değilim doğrusu

Çok şükür her şey yolundamaşallah Ahmet Arda'ya tombis
Acaba bu kan sulandirici iğneden dolayı mı kilosu iyi diğer oğlunda mı boyleydi:26:
Bence az kaldı senin dogumuna

Allah Allah niyekim tabi bunlar tedavi sonucu olduğu için kıymetli oluyorlar
O yüzden normal dogum yapılmamasını anlarım riske atmamak için
Ama sorunlu oluyormuş yok kalplerinde yok şuralarında hastalık oluuormus bana saçma geliyo
O zaman basta kendi tüp bebek merkezlerini kapatsınlar
Bu nasıl is ya

Akasyam kuzum nasılsın kendine gelebildin mı biraz
Ağrın sancın var mi

Akasyam kuzum nasılsın kendine gelebildin mı biraz
Ağrın sancın var mi

İyiyim Mervem şükür. Aklım yerine gelmeye başladı Hatta o kadar yerine geldi ki progestan iğne almış eşim. Onu farkettim de tüylerim ürperdi Yarın doktoru arayıp jel ya da fitil isteyeceğim. Sorun olmaz herhalde :26: Sonuçta sen hamilesin.

Bu arada Lave gelmedi mi ? Merak ettim acaba yumurtalar büyümüş mü ? Durum nedir ? :26:

Canım kilosu çook iyi maşallahhhAz kaldı vallaaa bekliiyoruz arda beyi..

Sağ ol canım. Erken gelecek sanırım... Sağlıkla gelsin de...

Güzel haberlerle gel inşallah...

canım niye saçmalık diyorsun ki? bilim her gün yeni çalışmalar yapıyor. o da erken doğum ve diğer riskler istatistik olarak fazlaysa hastalara söylemeliler ki insanlar önlem alsın. Erken doğum riski varsa ona göre tedbirini alsın ilacını kullansın ya da ne ise çözüm... kalp sorunu ihtimali varsa da önceden tespit edilip anne karnında varsa çözümü yapılır ya da doğduktan sonra. ben katılmıyorum bu görüşüne.

canım kesin demiyorlar ki risk daha fazla ona göre dikkat etmek gerekir erken doğuma karşı da...

Çok şükür her şey yolundamaşallah Ahmet Arda'ya tombis
Acaba bu kan sulandirici iğneden dolayı mı kilosu iyi diğer oğlunda mı boyleydi:26:
Bence az kaldı senin dogumuna

canım diğer oğullarım böyle değildiler. Arda bey bu benim durumuma açıklık getiremiyor şeker yok, ailede varsa ondan olabilir diyor. kan sulandırıcıyı demiştim Amerikada bu konu araştırılıyormuş sonuçlanmamış. ben kendimi bu iğneye, sürekli yatmama ve çok ymeme bağlıyorum...

bu bilgiyi de niye paylaştım? bunu söyleyen riskli gebelik dr si ve sürekli kendini yenileyen bir dr.

böyle bir şey varsa da bu topikteki arkadaşlarım önlemlerini alabilsinler diyeydi...

kızmadım canım affedilecek bişey yok.naz yapıyorum sana.

inci eskiden insanlar korunmadığı için her sene doğururlarmış.ben inanırım yani.
doğuda birçok yerde hala öyle 10-12 kardeş çoğu.

Ben senin nazini da niyazini da severim hitucim :)
Canım yazdıklarımı görmedin sanırımmm nasılsın nasıl gidiooo
Gormedim tatlim kusura bakma... Gittim bugun doktora. 4 yumurta var. mmlerini soylediler ben de bildirdim. Ayni doza devam diye aradilar. Insallah olcumler dogrudur .
Chnbcim, gorusmenin guzel gecmesine sevindim. Hersey yolunda gitsin insallah. Bu arada gorumcene de uzuldum. Hakkindanhayirlisimolsun insallah.
Akasyacim nasilsin? Dunyaya geri donmussundur artikben gittim geldim. 4 yumurta iyi dedi doktorum. Digerleri kucuk. 2 tanesi baya kucuk onlardan cacik olmaz diye karar verdik. Diger 2 tane de cok umit vaat etmiyor .yarin yine kan ve ultrason. Hala istanbulamcagirmadilar. Yarin ben arayip sorayim diyorum ne zaman geleyim diye. Bu baskilama kacinci gun veriliyordu?

hoş geldin naz. merak etmişik seni. iyi olduğuna sevindim.

Öyle cnm,herseyin hayırlısı hakkımda, hakkımzda..gayet iyiydim aslında azaldıkca zaman sabırsızlanıyorum galibaha..

akideciğim çok az kaldı güzel haberi ereceksin bize inşallah.

akasya bak talih dönmeye başlıyor. her şey güzel olacak. yarın kaç tane döllendiğini bildir bize. bu arada bende bu akşam adet oldum. yarın arayacağım çarşambaya çağırırlar heralde.

chnb ciğim iyi olduğunuza sevindim.

inci, hazade, levaque, delikız herkese iyi geceler.

bu bilgiyi de niye paylaştım? bunu söyleyen riskli gebelik dr si ve sürekli kendini yenileyen bir dr.

böyle bir şey varsa da bu topikteki arkadaşlarım önlemlerini alabilsinler diyeydi...

Paylaşmakla iyi yaptın canım. Fazla bilgi bazen insanın aklını bulandırsa da bilgisizlikten iyidir. En azından aklının köşesinde bu bilgi kalır da bebişlerin muayenesinde daha dikkatli incelemelerini istersin. Allah korusun bir sorun varsa da erkenden önlemi alınır.

Döndüm tatlım döndüm Canım benim biz altın yumurta peşindeyiz. Hep aynı şeyi söylüyoruz. Sayıya takılmamak elde değil ama istediğimiz tek atış tek vuruş Baskılama iğnesini bana opudan 4-5 gün önce vermişlerdi galiba.

Canımcım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Dua ediyorum senin için.. İnşallah oğluşuna sağlıklı bir kardeş gelecek..

Son düzenleme:

şehir ve hastane belli değil arkadaşım volkan baltacıyla görüştük oda 46xx21ps+nın düşük sebebi olup olmadığının kanıtlanmadığını söyledi forumda bi arkadaş var sorunu aynı olan pgtsiz bebeği olmuş sağlıklıymışda Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz...

sağ ol canım sen de güzel haberlerle gel inşallah benim 34 hafta ölçülerinde canım dr de tombiş diyor...

sen de güzel haberlerini yaz...
Geldim bende çok şükür bizdede bir sıkıntı yoktu hanımefendi akrobatik hareketler yapıyordu yine doktoru şaşırttı
Ama çok kızdı 1 kilo almama protein ağırlıklı beslen dedi.
Beklioruzzz
Hadi sende hayırlı haberlerle gel cnm inşallahhh

4 yumurtaa içinden 1 tane altın yumurtaya ihtiyacımız var cnm az kaldı inşallahh herşey diledigimiz gibi olucakk pozitifi çağıralım herşey pozitif olsun

İğne mi??:111::111::111::99: Hayır olamaz
Ya canım korktuğun başına gelmiş valla:)En rahatı fitil dediğin gibi uff o iğneninde stresi çekilmez valla

Akasyacığım bugün ararlar hastaneden öğleye doğru inşallah hepsi döllenmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…