- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.861
Hanımlar öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar dilerim,
direk dalışımı bağışlayın lütfen bilgilenmek istiyorum,
Pgt nedir,basit olarak izah edilirse hangi durumlarda uygulanır,
nasıl bir yol çizilir,tek yada çift embrio transferi geçerli mi,
benim için zamanı olan biri açıklarsa çok sevinirim..
ben öğrendim aralık annelerine sordum cevaplar:
toplamda 16 hafta izin kullanılır. 32. haftada izne ayrıldın 35 te doğum yaptın mesela ordan 5 hafta, 8 haftada doğum sonrası izni ile birlikte toplam 13 hafta doğumdan sonra izin kullanabilirsin
istanbull34 kullanıcısından alıntı
ya aslında doğum iznine çıktığın tarih önemli, ister o tarihin başında ister sonunda doğur, sen ilk izne çıktığın tarihten itibaren 16 hafta izindesin...
mesele 32.haftada bugün çıktın izne, 26 kasımda 40.haftada doğurdun
+8 kaldı geldiği tarih 21 ocakta 16.haftan doluyor...
başka bir örnek 32.haftada izne çıktın, 35.haftada 5 kasımda doğurdun
8+5 eşittir 13 haftan kaldı, oda yine 21.ocağa denk gelir...
incimmmmm gel tabi canım uzak olacak ama olsun di mi? hazadem sağ olsun serklajda da gelmişti hatta bizi hastaneden eve bırakmışlardı...
HEPSİNİ AKTArmak için de bir yöntem var ama o nasıl bilmiyorum
bi de ikizlerde daha farklı erken doğuma giriyormuş sanırım hepsini aktarabiliyormuşsun da nasıl orasını araştırmadım daha
bizde 18 hafta doğum izni
sütüm iyi çok şükür, ama gece gündüz düzeni yok henüz doğal olarak.iyiyim canım iş güç gelen giden bitmiyor ki
aynen canım mucize resmen onlar
yaşamayan bilmez
eltimin de bebeği oldu 2 aylık o pek uykusuz
dalamıyor bir türlü çocuk
sütün yetiyordur inşallah bir sorun yok dimi
gaz arada oluyo illa ki. ama elhamdülillah bi sorunumuz olmadı, yarın gidicez dr.a bakalım kaç gram aldık.Maşallah canım vallahi bizlerde o günleri görücez inşallah ..
Bir sorun yok dimi gaz sorunu varmı canım
Hoşgeldin cnm özledik vallahi seni detayları hiç anlatmadın bize ama canım hastanede ilk kucagına alırken neler hissettin neler olduu
İnşallah cnm dondurmak içinde kalır ama benim hedefim tek bir altın yumurta ve olucak inanıyorummmKızlar selam ;
İğnemi yaptırdım geldim. :18: çok tırsarak gittim ama Allah'a şükür çok büyük bir sorun olmadı.Mattika canım uykusuz geceler geldi demek Olsun Allah'a şükür mucizen seninle.. Çok da tatlı maşallah.. Topiğimizin tatlı erkeki
Nesrin tatlım ben iş hukuku hiç yapmadığım için sana net cevap veremedim. Sen öğrenmişsin sanırım Ama erken doğum da yapsan geri kalan süreyi aktarabileceğini kanunda açıkça belirtmişler.
Laveyi merak ettim :26: Nerelerde acaba ??
İncim valla 2 tane sağlıklı çıksa havalara uçacağım..Birini dondurup birini transfer ettirsem yeter bana. Allah korusun hamile kalamazsam en azından dondurulmuşum var diye avunurum..
sütüm iyi çok şükür, ama gece gündüz düzeni yok henüz doğal olarak.
deliksiz uyuyamayınca illa sersem oluyosun, aslında annem de olduğundan uyuyorum toplamda.
gaz arada oluyo illa ki. ama elhamdülillah bi sorunumuz olmadı, yarın gidicez dr.a bakalım kaç gram aldık.
rüya gibi bişeydi canım hala da öyle. ben esmer olmasam da koyu tenliyim, eşim beyaz tenlidir, aynı ona benzemiş pamuk gibi oğlum. baktıkça şaşırıyorum benim oğlum mu diye.
İnşallah cnm dondurmak içinde kalır ama benim hedefim tek bir altın yumurta ve olucak inanıyorummmKızlar selam ;
İğnemi yaptırdım geldim. :18: çok tırsarak gittim ama Allah'a şükür çok büyük bir sorun olmadı.Mattika canım uykusuz geceler geldi demek Olsun Allah'a şükür mucizen seninle.. Çok da tatlı maşallah.. Topiğimizin tatlı erkeki
Nesrin tatlım ben iş hukuku hiç yapmadığım için sana net cevap veremedim. Sen öğrenmişsin sanırım Ama erken doğum da yapsan geri kalan süreyi aktarabileceğini kanunda açıkça belirtmişler.
İncim valla 2 tane sağlıklı çıksa havalara uçacağım..Birini dondurup birini transfer ettirsem yeter bana. Allah korusun hamile kalamazsam en azından dondurulmuşum var diye avunurum..
sütüm iyi çok şükür, ama gece gündüz düzeni yok henüz doğal olarak.
deliksiz uyuyamayınca illa sersem oluyosun, aslında annem de olduğundan uyuyorum toplamda.
gaz arada oluyo illa ki. ama elhamdülillah bi sorunumuz olmadı, yarın gidicez dr.a bakalım kaç gram aldık.
rüya gibi bişeydi canım hala da öyle. ben esmer olmasam da koyu tenliyim, eşim beyaz tenlidir, aynı ona benzemiş pamuk gibi oğlum. baktıkça şaşırıyorum benim oğlum mu diye.
Kızlar selam ;
doğum izni konusunda aktarabilmek için aktardığın o haftaları çalışmak gerekiyo.
mesela delikız chnb heyet raporu durumundasınız, çalışmanız mümkün değil.
raporlu olduğunuz an 32. haftadan sonra doğum iznine ayrılmış sayılırsınız.
meb böyle uyguluyo, kural da böyle, başka kurumları bilemem tabi
Bulantıların devam ediyo çok şükür allahımaa devamda etsin zaten:)akasya maşallah bebişlerine, 6 taneden şöyle 4 ü sağlıklı çıksın en azından inş.
merve bulantılar nasıl?
akide yarın topiği bayram yerine çeviriceksin inş.
laveque canım opu dan önceki sayı tahminleri pek çıkmıyo, inş büyürler opuya kadar
herkesler nasıl?
hazade maşallah prensesine
chnb baya az kaldı senin de ozaman, 38 i beklemese de dr kontrolünde 36 yı fln görün inş. bi sıkıntı olcak olursa müdahele edilir ama 35 olsa en azından, sağlıkla hayırlısıyla
Canım hastanede neden yatıcaksın ?
Sezeryan sonrasımı şimdimi anlayamadım :18:
Ayyyy Nesrin abla hayırlısıyla gelsin inşallahh ...
Çok heyecanladım bak bize haber ver hee hemen gelirimmm
Canım papatyalar pembe ana zemin beyaz pembenin tonları var olsun resmini çekerim sana ..
Vallahi cnm görüşmeyi isterim herzaman beklerim ..
Once sen sonra ben ben daha öndeyim :)
İnşallah senin kızında sağlıkla el sallıycak sana canım ben ümitliyim olucak ...
Dualarımız seninle canımmm
Canım ne olur bize haber vermekde geçikme çatlarız vallahi meraktann
Saol cnm benim Alminada çok güzell senin kızında çok güzel maşallah resimleri gördüm maşallahhh
canım inşallah çıkacak ben inanıyorum...
canım şimdi daha ayrıntılı sorayım tekrar şu an ben heyet raporluyum ve heyet raporum bittiği gün ben 32 haftalık oluyorum ve doğum iznine ayrılıyorum. farzedelim 35 te doğum oldu kullanabiliyor muyum? illa çalışıyor mu olmalıydım yoksa kullanmak için?:44:
benim de rapor bitince 30 haftalık oluyorum
doktor ikizlerde doğum izni 30 haftalıkken başlıyor rapor bitince doğum iznin başlar demişti
sanırım 30.haftadan başlıyor artık hangi haftada doğurursan o zamana kadarkini kullanmış oluyorsun gerisi doğumdan sonra ekleniyor
benim anladığım o
Ahh ahh günler geçmiyorr saatler geçmiyo hatta dakikalarrr
raporlu olmıcaksın yani ozaman 32.haftada doğum iznine ayrılırsın. diyelim ki 35. haftada doğum yaptın kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarırsın.canım inşallah çıkacak ben inanıyorum...
canım şimdi daha ayrıntılı sorayım tekrar şu an ben heyet raporluyum ve heyet raporum bittiği gün ben 32 haftalık oluyorum ve doğum iznine ayrılıyorum. farzedelim 35 te doğum oldu kullanabiliyor muyum? illa çalışıyor mu olmalıydım yoksa kullanmak için?:44:
iyiyiz allaha şükür, kaynanamgil geçen hafta çarşamba gitti, haftasonu abimler geldi gitti. şimdi sadece annem var. çok şükür yaniBulantıların devam ediyo çok şükür allahımaa devamda etsin zaten:)
bebek nasıl iyi mi?Misafirlerin gitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?