Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Orada tüm şartları zorluyorsun. Hastaneyi sürekli bilgilendiriyorsun. Gerisi onların profesyonelliğine kalmış. Kaldı ki , olacağı varsa oluyor tatlım. Senin o 4 yumurta bakarsın benim gibi 6 'ya çıkar .Hepsi de döllenir. Ve teki altın yumurtadır. Olamaz mı ? Neden olmasın.. Bence imkansız değil.. hayat sürprizlerle dolu.. Pozitif düşünelim.. Hem belki benim de sağlıklı çıkıp tutunursa seninle bebişlerimiz de denk gelir.. Vallaha süper olur yaa..

Canım FISH yönteminde tüm kromozomlara değil sende olan sorun harici birkaç kromozoma daha bakıyorlar .Valla ücret konusunu ben hiç anlamadım. Opu günü ben baygın gibiydim. Eşim ödemeyi yapmış. Genetik diyerek bir fatura kesmişler. 1300 civarı birşey. Ama bizden ekstra ücret alacaklar mı hiç bilmiyorum. Eşime sordum eşim de anlamamış. Transfere çağırdıkları zaman soracağım. Bir sürpriz olabilir. Zira bildiğim kadarıyla embryo başına 150 euro test ücreti alıyorlardı. :26:

Aynennoyle canim. Elimden geleni yapiyorum. Bugun dusundugum zaten tedavinin sonu degil benim attigim adimlarin dogrulugunun icime sinmesiydi. Buradaki doktor neden daha yuksek doz vermediler acaba dedi. Kucuk folikuller de var onlar da buyurdu dedi. 5-6 tane saydi aslinda ama bilemiyorum.
Tup bebek merkezindeki yaplvarmalarimi gormeliydin ama...
Olacaginvarsa olacak tabi insallah ona ben de inaniyorum ama eksik bir sey yapmamak amacim . Ve sanirim bundan iyisini yapamazdim.

Senin sonuc ne zaman gelecek? Kacinci gun geliyordu?

Canım benim gözün aydın. Maşallah Eylül Hanım'a.. Ama fotoyu göremedim ki :26:

Sagol teyzesiii Azıcık çirkin çıkmışız ama oda ultrasondan dolayı diye düşünüyoruz

Sagolll canımmm allah razı olsunnnnn

Anaaaa Suna bak masallah
Nasılda belli burnu felan Rabbim bagislasin
Nazefsa kızın çok tatlı şimdiden
Kucağına aldığın gunleride görürsün inşallah

Sagoll canımmm benmmm artık sıra senn resimlerdeee :)
Hele sen bide bunun ultrasonda görsen nasıl net anlatamam sana

Çok şükür canım herşey yolunda..Allah yavrularımızı bize bagışlasın..

Allah razı olsun canımmmm ,bende hep saklıycamm fotolarını

Teşekkür ederimmm canım benmm allah razı olsunnn..Ben bugün görünce zaten hayretle baktım ulrosonda.Bide kocaman görünüyor 106 ekran lcd de gösterdiler.Gözlerim doldu vallahi
Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye? aklımdasın sürekli sormak nasip olamadı bu soruyu bi türlü

canım bence de fish yeterli... çok yumurtamız yok fasa fiso sorunlar için heba edilecek...

canım memorialin keşke anlaşmalı hastanesi olsa orada...

Canımmm bebege ne kilo aldırır?
Benm kuzu 550 grmmış..
Bana zayıf gibi geldi kafama taktım
Ben 7 kilo aldımmmm kızımı besleyecek şeylerde yedim ama

Ah Chnbcim keske. O kadar eksikligini hissettim ki bu tedavide. Onlarin da burada bizleri kimseye yonlendirmemesi kotu. Ne yapsqn ne etsen sasiriyorsun. Neyse yine de halletim sanirim.bugun kac kere gozyaslari pinarlarimda titredi, ama aglamayacagim dedim kendi kendime. Aglamadim. Sinirim bozuldu cunku.oraya kostur buraya kostur eve kostur, yetistin mi yetisemedin mi, muayeneye alacaklar mi o bu derken biraz gerildim bugun. Ama aralarda da hep aklimi kullanip sakin aglama dedim. Olacagina varacak hersey. Taktim kulagima muzigi ve muzik dinleyip rahatlamaya calistim.

Sen su an kac haftadasin canim?

Nazefsacim ben su an tedavideyim guzelim.
106 ekranda gormek super olsa gerek . allahim bizlere de de tattirsin o duyguyu hayirlisiyla insallah.

Son düzenleme:

Elinden gelenin kat be kat fazlasını yaptın. Atlanılan birşey yok bence. Opuda daha fazla toplanabilir.canım istersen dozajın artması konusunu üstü kapalı teklif et Yarın haber yok. Perşembe durumu öğreneceğim. Perşembe çağırırlar mı acaba ? Yoksa cuma mı çağırırlar :26:

canım bence de fish yeterli... çok yumurtamız yok fasa fiso sorunlar için heba edilecek...

canım memorialin keşke anlaşmalı hastanesi olsa orada...

Bence de yeterli. Hem benim 24 surede embryodan alınan parçanın embryoya zarar verme ihtimali konusunda şüphelerim var. Daha önce de tartışmıştık galiba bu konuyu.
Akasyam transferin ne zman kuzummmmmmmmmmm???

Naz canım bilmiyorum ki ? Kaçıncı gün çağırıyorlar acaba ? Yaa 6 tane döllenmiş ama çok korkuyorum. 3. güne inşallah hepsi kalır..

Akasyam aynı şeyleri ben de hissediyorum desem. Hatta 2.tedavimda bunu chnb'yle de konuşmuştuk. Biraz rahatlatmıştı beni :) Ama aklımın bir köşesinde durmaya devam ediyor.

Benimkilerin de

200 euro bana fazla geldi açıkçası. 2 embriyo da olsa 10 embriyo da olsa 2000 euro mu alacaklar? Set up için ayrı ücret bir de sma'ya bakılması için ayrı ücret mi ödeyeceksiniz canım?

Hoşgeldin güzelim. Merak ettik seni Terslikler olmuş ama çok şükür halletmişsin. Cetrotide verdiklerine göre opu yaklaştı Hadi hayırlısı...

trkuazcım merhaba. İnternetten Zeynep Kamil için randevu alabilirsin. Tüm tedbirlerimizi alalım...

Canım o 1300 dediğin nedir? Genetik ücretini alamazlar çünkü embriyo sayısı belli değil. Tedavi ücretinin geri kalan kısmı mı? Pgt ücretini transfere çağırdıklarında vereceksin.

Son düzenleme:

Islerine karismayayim simdi kil olmasinlar bir de bana ... Sevmezler bilirsin doktorlar oyle seyleri.

Persembe haber gelecekse herhalde persembe cagirirlar gulum ya. 3. Gun oluyor , transferde 3 gun olur bence.

6 embryonun hepsi de yasar insallah.yasamazsa da yasayanlar bize yeter Akasyacim.bir tane istiyoruz biz di mi? O yuzden dusunup dert etme bunu.

Akasyam aynı şeyleri ben de hissediyorum desem. Hatta 2.tedavimda bunu chnb'yle de konuşmuştuk. Biraz rahatlatmıştı beni :) Ama aklımın bir köşesinde durmaya devam ediyor.

Benimkilerin de

2000 euro bana fazla geldi açıkçası. 2 embriyo da olsa 10 embriyo da olsa 2000 euro mu alacaklar? Set up için ayrı ücret bir de sma'ya bakılması için ayrı ücret mi ödeyeceksiniz canım?

Hoşgeldin güzelim. Merak ettik seni Terslikler olmuş ama çok şükür halletmişsin. Cetrotide verdiklerine göre opu yaklaştı Hadi hayırlısı...

trkuazcım merhaba. İnternetten Zeynep Kamil için randevu alabilirsin. Tüm tedbirlerimizi alalım...

Canım o 1300 dediğin nedir? Genetik ücretini alamazlar çünkü embriyo sayısı belli değil. Tedavi ücretinin geri kalan kısmı mı? Pgt ücretini transfere çağırdıklarında vereceksin...

Son düzenleme:

İncim ilk gün biz 650 euro verdik. Opudan önce kalan ücreti vereceksiniz ve PGT için 500 euro ön ücret alacağız demişlerdi. 2000 eurodan kalanı tahsil etmişler. Bir de eşime fatura vermişler. Üzerinde genetik yazıyor. 1300 küsur TL . O bahsettikleri 500 euro ön ücret gibi algıladım ben ? Peki biz transferde ne kadar vereceğiz daha ? 150 çarpı 6 mı acaba ?? :26:

Canim, yaklasti gibi gorunuyor ama 11 mm 12 mm 10 mm gibi ... Daha kucuk sanki...

Bu arada hasta olan embryolar icin size baska bir pencere acayim simdi biz dogal hamile kalsak zaten her ay bir tane yumurtamiz buyuyup olgunlasmiyor mu? Digerleri aslinda zaten yok. Onlari biz teknoloji sayesinde buyutup cogaltiyoruz.

Sacma gelebilir bu fikir ama belki bir nebze :18:kendinizi iyi hissetmenizi saglar diye dusundum

Pgt için ön ücret almaları çok saçma. Embriyo sayısı belli değil en başta. Genetik ücreti 500 euro aldılarsa, 6 embriyon pgt'ye giderse 150*6=900-500=400 euro vereceksin :)

İncim genetik testi perşembe mi yapıyorlar cuma mı ? :26:

Perşembe gider güzelim. Sen o gün sabahtan bilgi alacaksın ve sana söyleyecekler embriyolarınızdan hücre alınıp genetiğe gönderilecektir diye.

Benm kuzu 550 grmmış..

canım benim özel yaptığım bir şey yok ama protein ağırlıklı diyorlar. ben yatmama ve pilav yemeye bağladım. meyve de çok yiyorum... kilo da iyi canım merak etme....

canım bunu dile getir belki gözönünde bulundururlar...

ben 30 artı 4 olmak üzereyim 15 dakika sonra:)

canım düşünürsen işin içinden çıkamıyorsun...

Benm kuzu 550 grmmış..

canım benim özel yaptığım bir şey yok ama protein ağırlıklı diyorlar. ben yatmama ve pilav yemeye bağladım. meyve de çok yiyorum... kilo da iyi canım merak etme....

canım bunu dile getir belki gözönünde bulundururlar...

ben 30 artı 4 olmak üzereyim 15 dakika sonra:)

canım düşünürsen işin içinden çıkamıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…