Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım senin bi kuzenin vaardı yanlış hatırlamıyorsam erken dogum yapmıştı ne oldu o? aklıma geldi merak ettim kuzum?

Mattikacım,

ne guzel , ne zevklı evreler bunlar. her anının doyasıya tadını cıkar.bizler için de cıkar arkadasım.

valla ınan sorunun cevabını bılmıyorum canım. teknık olarak cumartesı catlatma olması gereklı ama kımsenın bır sey dedıgı yok daha .

senin bebiş de gelicek canım az kaldı hayırlısıyla.
bu uzaktan tedavi çok yoruyo seni, ama bütün bunlar birer araç, sonuç önemli

Kızlar birşey soracağım size. Sizin döllenen yumurtaların tümü PGT'ye girmiş miydi ? Çok fazla kayıp olmuyor dimi Normal şartlarda hepsinin yaşaması lazım...

Merhaba kızlar,malesef güzel haberler veremiyorum,tarifi yok cok cook üzgünüm suan,fazla yazamıyorum..
benim yanımda oldugunuz için cok tesekkur ederim..kan değerim 3.75 cıktı malesef..

Kızlar birşey soracağım size. Sizin döllenen yumurtaların tümü PGT'ye girmiş miydi ? Çok fazla kayıp olmuyor dimi Normal şartlarda hepsinin yaşaması lazım...

Canım benim ilkinde ikisi de girmişti hatta hatırlarsan embriyolog bana döllenme bulgusu göstermiyorlar biraz daha izleyeceğiz demişti. Sonradan açılmışlardı İkincisinde 1 yumurtam döllenmedi kalan 5'i pgt'ye gitti. Bazı durumlarda gelişimlerinin durması söz konusu olabiliyor. Chnb de olmuştu İnşaallah seninkiler sapasağlam gidecek.

akasya benim fire vermişti
ama takılma ona sen
ağustosta tedavim bitti pgt ye girdi embriyolar
yerimde duramıyorum akasyam
öyle duygusalım ki oturğudum yerde yaşlar süzülüyor gözümden
içimden hep dua ediyorum allaha yalvarıyorum
dedim bu böyle olmaz izin aldım
pgt nin ertesi günü doktorum aradı saat 4 ama
napıyorsun dedi bakırköyde geziyorum dedim
atla gel dedi
nasıl yani dedim gel bir tane translokasyonsuz bulduk diğer kromozomlara baktırmıycam
herkesteki kadar risk var sağlıksız deriz sağlıklıdır belki
sonuçta bir hücreye bakıyoruz
ben bu riski göze alıcam sen de al dedi
napayım şimdi dedim atla gel dedi nasıl yani bu saattemi derken
atladım taksiye yarım saatte beşiktaşa gidicez nasıl trafik ama
nasıl ağlıyorum ben takside
eşim iş te ona haber de vermedim panik olmasın diye
kardeşimi aradım gel diye
taksici durdu durdu abla dedi organ mı bulundu sana neyin var senin dedi
başladım gülmeye çok şükür dedim öyle birşey değil ama
çocuk meselesi dedim adam transfer falan deyince organ nakli sanmış ne bilsin
ama nasıl basıyor gaza organ beni bekliyor diye
gidene kadar o da benimle dua etmişti sağolsun

Merhaba kızlar,malesef güzel haberler veremiyorum,tarifi yok cok cook üzgünüm suan,fazla yazamıyorum..
benim yanımda oldugunuz için cok tesekkur ederim..kan değerim 3.75 cıktı malesef..

Keşke böyle olmasaydı ama elbet var bir hayrı. Üzüntünü çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun, sabır versin inşaallah. Zaman ver kendine. İnşaallah bir gün anne olacaksın akidem... Seni seviyoruz.

akideeee çok üzüldüm canım
tesellisi yok bunun
ağlayabildiğin kadar ağla
yarın daha güzel bir gün olucak
buna inan

Akidem canım arkadaşım o kadar çok üzüldüm kiii gözlerim doldu şu an.. Allah yardımcımız olsun.. Gerçekten.. Çok büyük stresler yaşıyoruz. Çok büyük sınavlar atlatıyoruz... Oyy oyyyyyyy. İnşallah bu son üzüntün olur canım. Vakti zamanı gelince sen de anne olacaksın inşallah..

senin bebiş de gelicek canım az kaldı hayırlısıyla.
bu uzaktan tedavi çok yoruyo seni, ama bütün bunlar birer araç, sonuç önemli

amin canım inşallah.
evet yordu çok ama olsun sonumuz hayırlı olsun.
rabbim bizim de kısmetimize saglıklı bır bebek yazmıs olsun ınsallah.
Geçen gün arkadaşlarımızdaydık. 6 aylık bebekleri var. Anne, hala inanamıyorum diyor Her geçen gün artan bir sevgiyle kendine aşık ediyor diyor

hele bızım gıbı yıllarca bekleyen ınsanların akıl saglıgını yıtırmemesı ıcın bence psıkolojık destek alınmalı

bence yasar onlar. benım dollenen embryolarımın genelde hepsı devam edıyordu.ben kayıp verecegını zannetmıyorum. hadı ver 1 kayıp en fazla. bence fazlası olmaz.
Akıdecım ...
beklıyoruz senı sabahtan beri.
üzüldüm guzel haberler almak ıstıyorduk senden de . ama herseyın hayırlısı dıye dua edıyoruz ya hep demek rabbım su an ıcın bunu hayırlı kılmıs senın için. Allahım henuz yazmamıs demek ki.

onemlı olan yıkılıp yıkılıp yenıden ayaga kalkamak ve cok kısa bır sure ıcınde kalkacaksın bılıyorum.su anda psıkolojın ıyı degıldır ama lutfen kendını cok yıpratmamaya gayret et lutfen.

Son düzenleme:

İnciciğim,beni ancak siz anlarsınız duygularımı içime atıyorum acım tarifsiz ama gececek guclenip mücadele edeceğim Allahın izniyle..tedevide olan arkadaslarımı basta, kimseyi demoralize etmek istemiyorum kımseyi üzmekte istemiyorum.bende sizi hepinizi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…