- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.021
biraz obur hattahazımsızlık yaşıyomuş çok emmekten
cuma kavuşcaksın yani bebeğine, bol bol sağlıklı çıksın diğerlerini de dondur inş.
Ay kıyamam yaNe güzel bir bağ değil mi... Hala inanamıyorsundur geldiğine...
selam kızlar
herkes toplanmış maşallah
akideden haber yok, inş sessizliğin sonunda güzel haber gelir.
biz de dr.a gittik oğlan güzel kilo almış çok şükür.
akasya senin pgt sonucu ne zaman gelicek? ne zaman transfer?
laveque opu hangi gün olur gibi?
rüyada gibiyim
allah sırayla sizlere de yaşatsın bu duyguyu.
tedavi sırasına göre
rüyada gibiyim
tedavi sırasına göre
Mattikacım,
ne guzel , ne zevklı evreler bunlar. her anının doyasıya tadını cıkar.bizler için de cıkar arkadasım.
valla ınan sorunun cevabını bılmıyorum canım. teknık olarak cumartesı catlatma olması gereklı ama kımsenın bır sey dedıgı yok daha .
hem nasıl bır ruyadır o .
ben de ınanamam boyle bır sey olsa.
durtukleyın benı derım.
rüyada gibiyim
tedavi sırasına göre
Kızlar birşey soracağım size. Sizin döllenen yumurtaların tümü PGT'ye girmiş miydi ? Çok fazla kayıp olmuyor dimiNormal şartlarda hepsinin yaşaması lazım...
Merhaba kızlar,malesef güzel haberler veremiyorum,tarifi yok cok cook üzgünüm suan,fazla yazamıyorum..
benim yanımda oldugunuz için cok tesekkur ederim..kan değerim 3.75 cıktı malesef..
Merhaba kızlar,malesef güzel haberler veremiyorum,tarifi yok cok cook üzgünüm suan,fazla yazamıyorum..
benim yanımda oldugunuz için cok tesekkur ederim..kan değerim 3.75 cıktı malesef..
senin bebiş de gelicek canım az kaldı hayırlısıyla.
bu uzaktan tedavi çok yoruyo seni, ama bütün bunlar birer araç, sonuç önemli
Geçen gün arkadaşlarımızdaydık. 6 aylık bebekleri var. Anne, hala inanamıyorum diyorHer geçen gün artan bir sevgiyle kendine aşık ediyor diyor
Kızlar birşey soracağım size. Sizin döllenen yumurtaların tümü PGT'ye girmiş miydi ? Çok fazla kayıp olmuyor dimiNormal şartlarda hepsinin yaşaması lazım...
Akıdecım ...Merhaba kızlar,malesef güzel haberler veremiyorum,tarifi yok cok cook üzgünüm suan,fazla yazamıyorum..
Keşke böyle olmasaydı ama elbet var bir hayrı. Üzüntünü çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun, sabır versin inşaallah. Zaman ver kendine. İnşaallah bir gün anne olacaksın akidem... Seni seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?