- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.041
İnciciğim,beni ancak siz anlarsınız duygularımı içime atıyorum acım tarifsiz ama gececek guclenip mücadele edeceğim Allahın izniyle..tedevide olan arkadaslarımı basta, kimseyi demoralize etmek istemiyorum kımseyi üzmekte istemiyorum.bende sizi hepinizi cok seviyorum
İnciciğim,beni ancak siz anlarsınız duygularımı içime atıyorum acım tarifsiz ama gececek guclenip mücadele edeceğim Allahın izniyle..tedevide olan arkadaslarımı basta, kimseyi demoralize etmek istemiyorum kımseyi üzmekte istemiyorum.bende sizi hepinizi cok seviyorum
akideeee çok üzüldüm canım
tesellisi yok bunun
ağlayabildiğin kadar ağla
yarın daha güzel bir gün olucak
buna inan
lütfen sen üzme kendini iyyii düşün hep, insallah senin güzel haberlerin bana moral olacak canım benimm..Akidem canım arkadaşım o kadar çok üzüldüm kiiigözlerim doldu şu an.. Allah yardımcımız olsun.. Gerçekten.. Çok büyük stresler yaşıyoruz. Çok büyük sınavlar atlatıyoruz... Oyy oyyyyyyy. İnşallah bu son üzüntün olur canım. Vakti zamanı gelince sen de anne olacaksın inşallah..
amin canım inşallah.
evet yordu çok ama olsun sonumuz hayırlı olsun.
rabbim bizim de kısmetimize saglıklı bır bebek yazmıs olsun ınsallah.
hele bızım gıbı yıllarca bekleyen ınsanların akıl saglıgını yıtırmemesı ıcın bence psıkolojık destek alınmalı
bence yasar onlar. benım dollenen embryolarımın genelde hepsı devam edıyordu.ben kayıp verecegını zannetmıyorum. hadı ver 1 kayıp en fazla. bence fazlası olmaz.
Akıdecım ...
beklıyoruz senı sabahtan beri.
üzüldümguzel haberler almak ıstıyorduk senden de . ama herseyın hayırlısı dıye dua edıyoruz ya hep demek rabbım su an ıcın bunu hayırlı kılmıs senın için. Allahım henuz yazmamıs demek ki.
onemlı olan yıkılıp yıkılıp yenıden ayaga kalkamak ve cok kısa bır sure ıcınde kalkacaksın bılıyorum.su anda psıkolojın ıyı degıldır ama lutfen kendını cok yıpratmamaya gayret et lutfen.[/QUOT
evt zamanı gelmemiş demekki ..insallah bidahaki denememe de Allah nasip etsin,sizlerden gelecek guzel haberler enerji verecek leavciğim toparlanacağim ınsallah..
içine atma lütfen bağır çağır ağla
en yakınlarına kız söylen
içine atmakla en büyük hatayı yaparsın
zaten ilaçlarla yeterince vücudumuz altüst oluyor
bir de o şekilde yıpratma kendini lütfen
sokaklarda ağlaya ağlaya gezdiğimi bilirim ben
durduk yere herkese bağırdığımı
kimse kırılmasın gücenmesin yaşamayan bilemez çünkü
gerekirse psikolojik destek alıcaz ama bu işin üstesinden gelicez
güçlü olmaya çalışmak en büyük hatamız bence
serbest bırak kendini ne yapmak istiyorsan onu yap
o üzülmesin bu kırılmasın dye düşünme
kendini düşün
aglayamadım bile , annem var onu üzmeyeyim diye boğazımda düğümlendi yutkunamıyorum acıdan..insallah cnm
lütfen sen üzme kendini iyyii düşün hep, insallah senin güzel haberlerin bana moral olacak canım benimm..
amin canım inşallah.
evet yordu çok ama olsun sonumuz hayırlı olsun.
rabbim bizim de kısmetimize saglıklı bır bebek yazmıs olsun ınsallah.
hele bızım gıbı yıllarca bekleyen ınsanların akıl saglıgını yıtırmemesı ıcın bence psıkolojık destek alınmalı
bence yasar onlar. benım dollenen embryolarımın genelde hepsı devam edıyordu.ben kayıp verecegını zannetmıyorum. hadı ver 1 kayıp en fazla. bence fazlası olmaz.
Akıdecım ...
beklıyoruz senı sabahtan beri.
üzüldümguzel haberler almak ıstıyorduk senden de . ama herseyın hayırlısı dıye dua edıyoruz ya hep demek rabbım su an ıcın bunu hayırlı kılmıs senın için. Allahım henuz yazmamıs demek ki.
onemlı olan yıkılıp yıkılıp yenıden ayaga kalkamak ve cok kısa bır sure ıcınde kalkacaksın bılıyorum.su anda psıkolojın ıyı degıldır ama lutfen kendını cok yıpratmamaya gayret et lutfen.[/QUOT
evt zamanı gelmemiş demekki ..insallah bidahaki denememe de Allah nasip etsin,sizlerden gelecek guzel haberler enerji verecek leavciğim toparlanacağim ınsallah..
bence annen de ağlamak istiyordur
sarıl anneciğine ve ağla
İnşallah cnm benimmm inşallah umutlu olalım ne gelirse allahan iyiside kötüsüdeeeHazadem umutlarını boşa çıkarmamayı öyle çok istiyorum ki...
mucıze istiyorum, yıllar sonra bir mucize istiyorum.
hayırlısıyla tabi, saglıkla :)
en onemlisi
Maşallah çok sewindim büyüyo paşaaselam kızlar
herkes toplanmış maşallah
akideden haber yok, inş sessizliğin sonunda güzel haber gelir.
biz de dr.a gittik oğlan güzel kilo almış çok şükür.
akasya senin pgt sonucu ne zaman gelicek? ne zaman transfer?
laveque opu hangi gün olur gibi?
Canım şükürler olsun sapasağlam kocaman oldu ama annesi henüz dokunmuş deil 2 hafta sonra hastaneden çıkıo diren bebek ...Canım senin bi kuzenin vaardı yanlış hatırlamıyorsam erken dogum yapmıştı ne oldu o? aklıma geldi merak ettim kuzum?
Kızlar birşey soracağım size. Sizin döllenen yumurtaların tümü PGT'ye girmiş miydi ? Çok fazla kayıp olmuyor dimiNormal şartlarda hepsinin yaşaması lazım...
Merhaba kızlar,malesef güzel haberler veremiyorum,tarifi yok cok cook üzgünüm suan,fazla yazamıyorum..
benim yanımda oldugunuz için cok tesekkur ederim..kan değerim 3.75 cıktı malesef..
kızlar Allah hepinizden razı olsun,sizi dinleyeceğim..ama suan dermanım yok gucum tukendi.. ne dogru duzgun okuyabılıyorum ne yazabılıyorum,kimseyi de üzmek istemiyorum biraz gidip yatacağim..biraz toparlanıp bu 3.75 kan degerini arastıracağım bu deger gebelik içn yetersizmiş ama hastalanmazsanız gelin dediler,bir bunu anladım o kafayla..
Akıdecım,
annen uzulmesın dıye bogazında dugumlenen o berbat duyguyu bılıyorum.
Bu cok hassas oldugumuzdan kaynaklanıyor. Uzulmek aglamak sankı gucsuzlukmus gıbı gelıyor o an.
Sankı ınsanlar bıze acıyarak bakacak ( bu en yakının dahı olsa) ... Ve bızım de en ıstemedıgımız sey acınacak bakıslar.
ınsanların ıcınden '' ah yazık'' dıye gecırdıgını bılmek bıle bıze sıkıntı verıyor. Ve bu yuzden de belkı o dugumler olusuyor bogazımızda.
Bunu annen ıcın soylemıyorum,genel olarak dıyorum canım.
Ama aglamak zayıflık degıl. Zaten aglayacaksın. ıstedıgın kadar tut kendını. Yolda yururken bır muzık, bır goruntu, bır ses bır koku , damarlarındakı son enerjıyı de tuketıp attıracak ıcındekı zehırı.
ne güzel anlatmışsın canım ya
ama güçlü olmaya çalıştıkça insanların seni anlaması zorlaşıyor bence
benim pgt de sağlıklı bulunamayınca tedavim iptal olmuştu bir hafta sonra kayınvalidem eltim bebek alışverişine geldiler istanbula
beni bir hana soktular
allah sizi inandırsın 6 katlı bir yer her yerde bebek eşyaları
heryer hamile veya bebekli bayan
ben nasıl başladım ağlamaya susturamıyorlar beni
çok güçlüydüm ya ben o ana kadar ağlamamıştım ya ben
alışveriş beni sarsmaz hamile görmek bebek eşyası
ama öyle değil işte
içinde kopan fırtınaları kimse bilemiyor
kızlar Allah hepinizden razı olsun,sizi dinleyeceğim..ama suan dermanım yok gucum tukendi.. ne dogru duzgun okuyabılıyorum ne yazabılıyorum,kimseyi de üzmek istemiyorum biraz gidip yatacağim..biraz toparlanıp bu 3.75 kan degerini arastıracağım bu deger gebelik içn yetersizmiş ama hastalanmazsanız gelin dediler,bir bunu anladım o kafayla..
Aptal mı bu insanlar yaa ? Bu kadar hassas düşünemiyorlar mı ? Seni niye götürdüler ki oraya
geçen haftada bebeğin mevlüdü oldu
sensiz olmaz dediler
herkes orda bütün akrabalar eş dost
insanların bakışlarını görmelisin
vah vah yazık der gibi
bir de yakın akrabalara düşük yaptı demiş
tutunmadı ya embriyo onu kastediyor herhalde
haberim yok ama söylediğinden
zaten berbat haldeyim stres sıkıntı kapıyı açıyorum hoşgeldiniz diyorum vah vah canım benim
olsun üzülme olucak seninde diyorlar
ne dediklerini anlamadım baştan
niye böyle oluyor falan demeye başlayınca anladım
bir haftadır kendimde değilim söylemedim de ona neden yaptın böyle diye
herhalde bizi korumak için bak oluyor ama tutunamıyor muhabbeti yapıyor aklı sıra
ama nolursa olsun gerek varmı zaten ben gerginim
feci sinirliyim anlıycağın
Merhaba kızlar,malesef güzel haberler veremiyorum,tarifi yok cok cook üzgünüm suan,fazla yazamıyorum..
benim yanımda oldugunuz için cok tesekkur ederim..kan değerim 3.75 cıktı malesef..
Çok kızdım kayınvalideneMillete bir şey söylemek zorunda değil. İnsanlar bir tuhaf zaten. Çocuğun olmaması nedense herkese dert olur. Ben de bıktım vallahi. Kendi derdim yetmiyormuş gibi bir de milletin çenesiyle uğraşıyorum.
ben de çok kızgınım incim
ama birşey söylenmiyor
eşim üzülmesin diyorum hadi boşver
insanlar anlıyorlar bir sorun olduğunu ki daha ne diye sorarlar irdelerler anlamam
keyfimdenmi 34 yaşında çocuksuzum
Ah CANIM ya basını kaçırdım ama sanırım bu konuda seni en iyi ben anlarımgeçen haftada bebeğin mevlüdü oldu
sensiz olmaz dediler
herkes orda bütün akrabalar eş dost
insanların bakışlarını görmelisin
vah vah yazık der gibi
bir de yakın akrabalara düşük yaptı demiş
tutunmadı ya embriyo onu kastediyor herhalde
haberim yok ama söylediğinden
zaten berbat haldeyim stres sıkıntı kapıyı açıyorum hoşgeldiniz diyorum vah vah canım benim
olsun üzülme olucak seninde diyorlar
ne dediklerini anlamadım baştan
niye böyle oluyor falan demeye başlayınca anladım
bir haftadır kendimde değilim söylemedim de ona neden yaptın böyle diye
herhalde bizi korumak için bak oluyor ama tutunamıyor muhabbeti yapıyor aklı sıra
ama nolursa olsun gerek varmı zaten ben gerginim
feci sinirliyim anlıycağın
Ah CANIM ya basını kaçırdım ama sanırım bu konuda seni en iyi ben anlarım
Sen Allah'a havale et duysan benim kayınvalidem bana ne hakaretler ediyo
TAs kalplisin sen anne olamadığın için diyo bana bebek kıyafeti görünce aha bu doguramadigin seyine girsin diyo
Ve daha neler neler o yüzden üzülme şimdi yazsam sayfalar surer
Ah CANIM ya basını kaçırdım ama sanırım bu konuda seni en iyi ben anlarım
Sen Allah'a havale et duysan benim kayınvalidem bana ne hakaretler ediyo
TAs kalplisin sen anne olamadığın için diyo bana bebek kıyafeti görünce aha bu doguramadigin seyine girsin diyo
Ve daha neler neler o yüzden üzülme şimdi yazsam sayfalar surer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?