Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bence de hamile canım
hayırlı olsun
kanaması hala var mı

lave senin protokol mü değişti.femara protokole benziyor senin tedavi.
bence cetrotide ile gonalf arası 1 saat yeterli.ilaçların öğleden sonra yapılmasını tavsiye ediyor drlar genelde.dozlar öğleden sonra belli oluyor ya.
sana aksi bişey söylemedilerse hepsini öğleden sonraki zamana yay bence.

benim bu tedavimde gonal f e ilave bir iğnem vardı ama
inan ismini hatırlamıyorum
iki toz bir su şeklinde kullandım suyun yarılarını boşaltıp tek ampulde topladım iğneye çektim falan
evde bakıcaktım aslında ama unuttum
ama ben saatlerini hiç şaşmadım hepsini öğlen tatilinde aynı saatte yaptım
özellikle gonal f ve cetrotide ın saatini hep aynı saatte yaptım
doktorum da öyle tembihledi
ama bir bildikleri vardır seninkilerinde
içini ferah tut

Çok teşekkür ederim arkadaşım,zahmet etmiş uzun uzun yazmışsın,
tüp bebek ile hamile kaldım,ikiz kızlarım var,sağlıkla darısı başınıza hepinizin inş..
Bir kızımda başından beri bir geriden takip söz konusuydu,şimdi ise kromozomal araştırması yapılıyor,kuvvetle muhtemel bu bağlamda bir teşhis koyulacak,
demek ki en başından tedavi esnasında bunlar yaptırılabiliyor..
Peki size cinsiyetle ilgili bir bildirim yapıyorlar mı bu araştırma esnasında?

Maşallah Evet hamile :)
Eltim de aynıydı. 4 ay yattı, yeni yeni ayaklandı. İnşaallah sağlıkla devam eder...

protokol degıstı mı bılmıyorum hıtucım ama sabahları menagon dıye bır ıgne ıle basladım tedavıye.
ilk defa yapıyorum onu. normalde sabah menagon aksamustu gonalf yapıyordum. dun de cetrotıde eklendı gonal fden sonra.
ama kan ve ultrason gunlerı sabahları menagonu yapma dıyorlar kı degerlerden sonra dozu belırtıyorlar. o zaman da 3 ılac da 1 er saat arayla senın dedıgın gıbı oluyor.
ama mesela bugun kan ultrason yoktu. sabah menagon yap dedıler. sımdı aksamustu gonal f ve cetrotıde. ama dun gonal f ı mesela saat 6 da yaptım ama normal saatım 17:30.
bugun yıne eskı sıstemem mı donmelıyım yoksa dunku gıbı mı devam etmelıyım onu bılemedım. yoksa farketmez mı?

ay cok uzun yazdım hıtucım ,

Ben hiç unutmam bu gonal-f yi vurma akşamında bir toplantım vardı,iş uzadıkça uzadı,sonra trafikte eve dönmek bir facia olmuştu ve ben öyle böyle değil,bayağı gecikmiştim,
ama doktor canın sağolsun,en önemlisi sıfır endişe,maksimum sakinlik demişti

mrb kızlar. geldim doktordan. sağ overde 3 antral 2-3 küçük, sol overde 4 antral 1-2 küçük yumurta var dedi. purogen 200 mg, menagon 2 toz 1 su yapacağım. pazartesi çağırdı tekrar kontrole. biraz geç geldi bana siz daha sık gidiyordunuz sanki.
bide menagon kas içi yapılacak. yani dışarda yaptıracağım. levaque swnde mi öyle yaptırıyorsun?

Rica ederim.
Allah bağışlasın kızlarınızı. Kızınızdaki anomali durum yeni mi çıktı ortaya, herhangi bir gelişim geriliği var mı? Evet pgt gibi bir nimet var çok şükür. Kızınızda bir sorun tespit edilirse size ve eşinize de bakılır. Teşhis konulduktan sonra bir daha çocuk sahibi olmak istediğinizde pgt yöntemine başvurulur. Her pgt hastasına cinsiyetle ilgili bilgi vermiyorlar. Hastalık cinsiyete bağlı bir rahatsızlıksa ancak o zaman cinsiyet meselesine giriliyor.

Maşallah Evet hamile :)
Eltim de aynıydı. 4 ay yattı, yeni yeni ayaklandı. İnşaallah sağlıkla devam eder...

Ayyyy canım vallahiii çok mutlu olduk bizde tam ümitler kesilmişken böyle güzel bir sonuç çok mutlu etti bizi..
İnşallahhhh kanamasıda progestron ignesini kullnınca durur..

Hoş geldin canım. Sayı artar daha.
Biz de ilk muayeneden sonra 3.gün gidiyorduk ardından her gün. Pazartesiden sonra her gün çağırabilir. Bu arada sana fiyatla ilgili bir soru sormuştum ama çok geride kaldı Dur bulayım hemen.

İşte burada

yumurta geliştiricilerin saati önemli olmuyo canım benim rahat ol.ama mümkün olduğunca aynı vakitlerde yapmaya çalış ilaçlarını.sabah öğlen yada akşam gibi.

Canım hafif varmış doktor igne,fitil vermiş ve yatışşşş..Ayyy rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınnnnnn!!!!

Canımm sorunluda olabilir ama inşallah deildirrr çünkü katlanılan deger sağlıklı değil gibi ...
Ama inşallah sağlıkla dewam ederr

Canım ben cetrotideyi gonal f ten 1 saat sonra vurmuştum. Bana o şekilde tembih ettiler..

Bence hamile canım. PGT mi yapılmıştı ?

Tedavin hayırlı olsun canım. Sayı artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…