- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.081
Kızlar biliyorsunuz görümcemin 9.gün sonucu 11 çıkmıştı.
11.gün 16 çıkmıştı.
ve kanaması vardı,bizde düşük yapıyor dedik ve ümitlenmedik..
Bugün 13.gün beta hcgsinin 0 çıkmasını beklerken 85.5 çıktı şok oldukkkkk
Sizce bu ne anlama geliyor şimdi hamilemi??????????????????????????????
Acil cevap bilgilerinizden..
bence de hamile canım
hayırlı olsun
kanaması hala var mı
Kızlar bır sey soracagım,
dun hemsıre cetrotıde ıle gonal f arasında ne kadar sure olması gerek dıye sordugumda, onelmı degıl, 45 dakıka 1 saat olabılır. O kadar muhım degıl dedı.
Bır de ben muayene gunlerı sabah menagon yapmıyorum. Sonuclar cıkınca onu aksamustu verıyor, ustune 1 saat sonra gıbı gonal f sımdı de cetrotıde eklendı. Benım bu gonal f saatı bıraz degısıyor tabı halıyle.
Hemsıre saat konusunda baya genıs davrandı. Aralardakı zaman cok onemlı degıl onemlı olan ılacları dogru dozunda yapmak dedı.
Fıkrınızı alabılır mıyım?
dun hemsıre cetrotıde ıle gonal f arasında ne kadar sure olması gerek dıye sordugumda, onelmı degıl, 45 dakıka 1 saat olabılır. O kadar muhım degıl dedı.
Bır de ben muayene gunlerı sabah menagon yapmıyorum. Sonuclar cıkınca onu aksamustu verıyor, ustune 1 saat sonra gıbı gonal f sımdı de cetrotıde eklendı. Benım bu gonal f saatı bıraz degısıyor tabı halıyle.
Hemsıre saat konusunda baya genıs davrandı. Aralardakı zaman cok onemlı degıl onemlı olan ılacları dogru dozunda yapmak dedı.
Elimden geldiğince açıklayayım Hymarry. Pgt preimplantasyon genetik tanı demek. Genetik bir hastalığı olanlara ya da genetik hastalık taşıyıcısı olanlara, kromozom anomalisi olanlara uygulanır. Pgt hastaları doğal yoldan hamile kalabilen ya da kalamayan hastalar olabilir. Bildiğimiz tüp bebek tedavisine ek olarak uygulanır. Tedavi sonunda embriyo oluştuktan sonra 3. veya 4.gün embriyolardan birer hücre alınır ve alınan hücreler genetik incelemeye girer. Bir çiftte hangi sorun varsa embriyo o açıdan incelenir ve ek olarak embriyonun belli başlı 9 kromozomuna bakılır. Eşler isterse tüm kromozomlarına da bakılabilir. Sağlıklı çıkan embriyolar transfere uygundur. Birden fazla sağlıklı embriyo çıkarsa ailenin isteği doğrultusunda dondurulur. Embriyo transfer sayısına gelince, bunda embriyonun kalitesi ve doktorun kararı geçerli oluyor genelde. Sormak istediğin başka bir şey olursa seve seve cevaplarız...
11.gün 16 çıkmıştı.
lave senin protokol mü değişti.femara protokole benziyor senin tedavi.
bence cetrotide ile gonalf arası 1 saat yeterli.ilaçların öğleden sonra yapılmasını tavsiye ediyor drlar genelde.dozlar öğleden sonra belli oluyor ya.
sana aksi bişey söylemedilerse hepsini öğleden sonraki zamana yay bence.
Çok teşekkür ederim arkadaşım,zahmet etmiş uzun uzun yazmışsın,
tüp bebek ile hamile kaldım,ikiz kızlarım var,sağlıkla darısı başınıza hepinizin inş..
Bir kızımda başından beri bir geriden takip söz konusuydu,şimdi ise kromozomal araştırması yapılıyor,kuvvetle muhtemel bu bağlamda bir teşhis koyulacak,
demek ki en başından tedavi esnasında bunlar yaptırılabiliyor..
Peki size cinsiyetle ilgili bir bildirim yapıyorlar mı bu araştırma esnasında?
MaşallahEvet hamile :)
Eltim de aynıydı. 4 ay yattı, yeni yeni ayaklandı. İnşaallah sağlıkla devam eder...
mrb kızlar. geldim doktordan. sağ overde 3 antral 2-3 küçük, sol overde 4 antral 1-2 küçük yumurta var dedi. purogen 200 mg, menagon 2 toz 1 su yapacağım. pazartesi çağırdı tekrar kontrole. biraz geç geldi bana siz daha sık gidiyordunuz sanki.
bide menagon kas içi yapılacak. yani dışarda yaptıracağım. levaque swnde mi öyle yaptırıyorsun?
Tuliprosacım bizde de tüp bebek 2000 euro (sayı arttıkça indirim uygulanıyor), set up ücreti 6500 lira, kromozom incelemesi ( bu da isteğe bağlı bizde) embriyo başı 150 euro (9 kromozoma bakılıyor)
Senin embriyolarından hücre alınacağı için mi oradaki merkez 5 embriyo için 1000 lira alıyor? İstanbul'daki merkezin pgt ücreti bana çok fazla geldi. Hangi merkez o?
11.gün 16 çıkmıştı.
Canım hafif varmış doktor igne,fitil vermiş ve yatışşşş..Ayyy rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınnnnnn!!!!
Ayyyy canım vallahiii çok mutlu olduk bizde tam ümitler kesilmişken böyle güzel bir sonuç çok mutlu etti bizi..
İnşallahhhh kanamasıda progestron ignesini kullnınca durur..
Bu Zeynep Kamil beni deli edecek
Bir testin sonucu 3 haftada çıkmaz mı ya
11.gün 16 çıkmıştı.
mrb kızlar. geldim doktordan. sağ overde 3 antral 2-3 küçük, sol overde 4 antral 1-2 küçük yumurta var dedi. purogen 200 mg, menagon 2 toz 1 su yapacağım. pazartesi çağırdı tekrar kontrole. biraz geç geldi bana siz daha sık gidiyordunuz sanki.
bide menagon kas içi yapılacak. yani dışarda yaptıracağım. levaque swnde mi öyle yaptırıyorsun?
Bu Zeynep Kamil beni deli edecek
Bir testin sonucu 3 haftada çıkmaz mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?