- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.141
bişey sormak istiyorum, benim bu denememde embriyo kalıtem cok ıyıymıs..hatta Dr um Cem Bey bizde cok umutluyduk dedi üzülmüşler aradılar,sağolsun drlarım hemsirelerimden ilgilerinden alakalarından cok cok memnunum kaldım ben ama kısmet değilmiş..neyse sorumu unuttum,benim gibi embriyosu kalıteli olup da tutunamayanınız var mı kızlar,neden tutunmuyor ki?c.tesi dr la gorusmemiz var onada soracağım ama merakta ediyorumm..
İyiyim cnm,sizi dinledim gittim odama eşimde aradı o sırada, agladım agladım agladım rahatladım,,yani sıkmıstım tutmustum kendimi ama guclu durayım diye değil aslında anneciğim cok üzülüyor ona kıyamıyorum beni öyle görürse daha cok uzulur diyeydi..Biraz daha iyi misin?
canım bana hiç denmemişti kalite düzeyi...
ben de bunu merak ediyorum tabi Allahtan ama tıbbi olarak da açıklaması vardır elbet...
dr ne diyecek acaba? benim görümcemin de tüp bebek hiç tutmadı... bir dr içeri kirli kan akışı filan var demiş. ama başka yerde diyen olmamıştı...
Tulip rosa canım sende tek gen hastalığı olduğu için biraz farklı olmuş fiyatlar
benimkide 10 bini bulmuştu canım
Ama sneinki dahada bi pahalı geldi bana
İnşallah emeğinin karşılığını alırsın canım
akasyam biz de çıldırıyoruz ya
bir de şu masrafları geri alma muhabbeti çıkardılar ya
terelelli vaziyetteyiz
biz çıldırınca tabiki siz de çıldıracaksınız çok normal canım
senin 3.gün yarın dimi
inşallah altısı da gider pgt ye canım
artık iyi haberler duymak istiyorum
bu biraz psikolojik sanırım, ilk gün korktum süt olmıcak mı acaba diye.
sonra sağlıklı bi bebeğim olmuş süt mü olmıcak diye rahatlattım kendimi, bence işe yaradı.
annem de yanımda stresten uzağım.
beslenmeden daha önemli stres vs.
İnciciğim,beni ancak siz anlarsınız duygularımı içime atıyorum acım tarifsiz ama gececek guclenip mücadele edeceğim Allahın izniyle..tedevide olan arkadaslarımı basta, kimseyi demoralize etmek istemiyorum kımseyi üzmekte istemiyorum.bende sizi hepinizi cok seviyorum
bişey sormak istiyorum, benim bu denememde embriyo kalıtem cok ıyıymıs..hatta Dr um Cem Bey bizde cok umutluyduk dedi üzülmüşler aradılar,sağolsun drlarım hemsirelerimden ilgilerinden alakalarından cok cok memnunum kaldım ben ama kısmet değilmiş..neyse sorumu unuttum,benim gibi embriyosu kalıteli olup da tutunamayanınız var mı kızlar,neden tutunmuyor ki?c.tesi dr la gorusmemiz var onada soracağım ama merakta ediyorumm..
canım benim de çok kaliteliydi
hatta embriyolog 9 tane pgt ye girmişti
5.gün gösterdi hla süperler kimse bunların sağlıksız olduğunu anlamaz
mükemmeller demişti
ama tutmadı benim de
yapılmayan tahlillerimi yaptırıp ben de bir sorun varmı diye araştırmak istiyorum
bizde translokasyon eşimde çünkü
Daha iyiyim merveciğim,kafam uyusuk gibi sabahın altısıydı uyandım..iyi olacağım insallah toparlanıp bebişim için ugrasacağım..Akide canım nasılsın iyi misin bitanem biraz kendine gelebildin mi?
Kızlar doktorum aradı şimdi. Geçen hafta smear yaptırmıştım. Ascus diye bir şey çıkmış. Biyopsi alınması gerekiyormuş. Allah korusun kanser belirtisi olabilirmiş. Çok canım sıkıldı. Birden çöktüm
Kızlar doktorum aradı şimdi. Geçen hafta smear yaptırmıştım. Ascus diye bir şey çıkmış. Biyopsi alınması gerekiyormuş. Allah korusun kanser belirtisi olabilirmiş. Çok canım sıkıldı. Birden çöktüm
1 saat önce tedavi hayalleri kurarken bu çok fena olduNe düşüneceğimi şaşırdım
1 saat önce tedavi hayalleri kurarken bu çok fena olduNe düşüneceğimi şaşırdım
Canım benim sakın üzme kendini ALLAH korusun cok önemsiz birsey de olabılır,ortada fol yok yumurta yok bu drlarda boyle yapıyor,bu bence önlem amacıyla yapılıyordur..en son ne zaman smear yaptır mıstın ve sonuc nasıldı?Kızlar doktorum aradı şimdi. Geçen hafta smear yaptırmıştım. Ascus diye bir şey çıkmış. Biyopsi alınması gerekiyormuş. Allah korusun kanser belirtisi olabilirmiş. Çok canım sıkıldı. Birden çöktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?