Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım bana hiç denmemişti kalite düzeyi...

ben de bunu merak ediyorum tabi Allahtan ama tıbbi olarak da açıklaması vardır elbet...

dr ne diyecek acaba? benim görümcemin de tüp bebek hiç tutmadı... bir dr içeri kirli kan akışı filan var demiş. ama başka yerde diyen olmamıştı...

bilemiyorum ki işte ama dr la konusacağım bır acıklaması var mı bakalım,birde benim bu 3.75 demek kımyasal gebelik mı acaba,soracağım.. hanı yapmam gereken birsey var mı,tup bebek tutma sansı zaten yuzde 30 diyorlar ama ben sayıları ıstatıkleri de asıyorum artık nasip işi buna inanıyorum..

inşallah canım. keşke olumlu sonuç alsakda verdiğimiz paralar hiç önemli değil.

adacığım peki veriliyormu masraflar geri. bizim ödenmiş o kadar çok kredimiz var ki.

ah mattikacığım benim hiç sütüm yoktu. ne yapsam gelmedi. 30 cc lik biberonlar varya onu bile dolduramıyordu. ağlıyordum niye sütüm yok diye. eşimde böyle sağlıklı bir çocuk doğurmuşsun da sütüm yok diye ağlıyorsun demişti. tabi aradan bir ay geçince oğlumun hastalığını öğrenince sütü mütü unuttuk. allahım sağlık versin. oğluşunla bir ömür boyu mutlu olun inşallah.

ah akideciğim olur mu hiç öyle biz her zaman birbirimize destek olmalıyız. belkide bir ay sonra en toparlanmış beni teselli ediyor olacaksın.

canım benim de çok kaliteliydi
hatta embriyolog 9 tane pgt ye girmişti
5.gün gösterdi hla süperler kimse bunların sağlıksız olduğunu anlamaz
mükemmeller demişti
ama tutmadı benim de
yapılmayan tahlillerimi yaptırıp ben de bir sorun varmı diye araştırmak istiyorum
bizde translokasyon eşimde çünkü

Mattikacığım,kuzunun resmini henüz gördüm pamuk sekeri gibi pek tatlı maşallah,Allah uzun saglıklı sıhhatlı omurler versin cnm..

canım ya seninde boyleydı demek,tabi bunları duyunca daha cok umıtleniyor insan..eksik bir testimiz varsa bence de yaptırmalıyız gec olmasın..bizde translokasyon bende kadında olunca biraz daha sıkıntılıymış umarım bu sefer senınde ıyı olucak canm inslahh

Akidem iyi gördüm seni canım. sevindim. İnan bana yarın daha iyi olacak. Gün günden umutlar yine yeşerecek.. 2-3 ay sonra bakmışsın yeni bir tedavi planlayacaksın. Bence de tüm testlerini yaptır. Bağışıklık, pıhtılaşma , rahim filmi vs.. En azından içinde kalmaz ,emin olursun. Ama sana şöyle bir örnek vereyim. Hazadeye tüp bebekte 2 embriyo transfer ettiler. Olmadı. 1 ay sonra kendi kendine hamile kaldı. Daha önce de normal yoldan hamile kalmış. Yani bu işler belli olmuyor. Belki de kabul etmesi zor ama tüp bebek yapay bir yöntem olduğundan tutunması daha zor oluyor olabilir.

AKide bizdede sorun bende canım translokasyon bende
Sende hangi kromozomda benimkiler 2 ve 7'de

Kızlar doktorum aradı şimdi. Geçen hafta smear yaptırmıştım. Ascus diye bir şey çıkmış. Biyopsi alınması gerekiyormuş. Allah korusun kanser belirtisi olabilirmiş. Çok canım sıkıldı. Birden çöktüm

Aaa o bendede çıkmıştı canım geçen yaz doktor gel bir daha yapalım dedi bende gitmemiştim
İnşalah bir şey yoktur incim yaa

Hay Allah İncim yaaa:26: Dur hemen telaş yapma. Birşey yoktur. Kanser o kadar kolay mı yaaaa Bir sürü kadın smear testi yaptırıyor. Kanser durumunda çok faarklı belirtiler oluyor. Bu arada bana da smear testi yapsak iyi olur demişti Nur Hanım. Ben onu da ihmal ettim Allah yardımcımız olsun..

yaaaa
daha neler
onların her çüş dediği keçi olsa
allah korusun böyle şeyler düşünme
tedbir amaçlı çağırmıştır

1 saat önce tedavi hayalleri kurarken bu çok fena oldu Ne düşüneceğimi şaşırdım

İncim bak Merve'de de çıkmış aynısı. merve şu an hamile. birşey olsaydı olurdu. Doktorlar çok fenalar ya... Hep en kötüsünü söylüyorlar. telaş yapma. Gider yaptırırsın ama bişey çıkmayacak bence. kanser dediğin mutlaka belirti verir. Kanama vs olurdu.

Canım benim sakın üzme kendini ALLAH korusun cok önemsiz birsey de olabılır,ortada fol yok yumurta yok bu drlarda boyle yapıyor,bu bence önlem amacıyla yapılıyordur..en son ne zaman smear yaptır mıstın ve sonuc nasıldı?

İncim bide benden ilişkiden sonra felan kan gelirdi çok şükür bir şeyim yok şimdilik bendede çıkmıştı o kanser olsaydım şimdiye belirti verirdi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…