- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.161
sakın cnm sakın olmamıs bir sey ıcın hayatta uzulmemelıyız yok yere sters yasama bence hiçbirsey olmayacak icini ferah tut,ihmal etmeden doktoruna gıt ve bır baktır içinde rahatlasın..1 saat önce tedavi hayalleri kurarken bu çok fena olduNe düşüneceğimi şaşırdım
yaaaa
daha neler
onların her çüş dediği keçi olsa
allah korusun böyle şeyler düşünme
tedbir amaçlı çağırmıştır
İncim bak Merve'de de çıkmış aynısı. merve şu an hamile. birşey olsaydı olurdu. Doktorlar çok fenalar ya... Hep en kötüsünü söylüyorlar. telaş yapma. Gider yaptırırsın ama bişey çıkmayacak bence. kanser dediğin mutlaka belirti verir. Kanama vs olurdu.
Canım benim sakın üzme kendini ALLAH korusun cok önemsiz birsey de olabılır,ortada fol yok yumurta yok bu drlarda boyle yapıyor,bu bence önlem amacıyla yapılıyordur..en son ne zaman smear yaptır mıstın ve sonuc nasıldı?
Merve canım yumurtlama dönemleri dışında akıntım yok. Hatta doktor ısrarla bunu sordu. Öyle değişik renkte, rahatsız edici kokuda bir akıntım yok şükür. Ama son zamanlarda artan bir ağrım var. Bunu söyledim. Haftaya gideceğim hastaneye. Görüşürüm doktorumla. Hastaneyi arayıp fiyat aldım kızlar. 1900 lira dedilerBaşka nerede güvenip yaptırabilirim. Sonunda önemli bir şey var. Eşimle konuştum. Kaç para olursa olsun gideceğiz dedi. Bu yoklukta tuz biber oldu
esinin işinden özel saglık sigortanız falan var mı cnm?Merve canım yumurtlama dönemleri dışında akıntım yok. Hatta doktor ısrarla bunu sordu. Öyle değişik renkte, rahatsız edici kokuda bir akıntım yok şükür. Ama son zamanlarda artan bir ağrım var. Bunu söyledim. Haftaya gideceğim hastaneye. Görüşürüm doktorumla. Hastaneyi arayıp fiyat aldım kızlar. 1900 lira dedilerBaşka nerede güvenip yaptırabilirim. Sonunda önemli bir şey var. Eşimle konuştum. Kaç para olursa olsun gideceğiz dedi. Bu yoklukta tuz biber oldu
İnciciğim,bence git baska bir yerde birtane daha smear testi yaptır ve guvenilir bir doktora sonucu göster..ve sakın yok yere üzme kendini yazık canına insallah hiçbirsey olmayacak
mervecim, benim sorunum translokasyon 13 14 cnm..yedi sülalemde yoktu ama bende cıktı..Allaha cok şükür bir saglık sorunum yok,bu sadece hamılelıkte sorun cıkartıyormus cnm
mrb kızlar. geldim doktordan. sağ overde 3 antral 2-3 küçük, sol overde 4 antral 1-2 küçük yumurta var dedi. purogen 200 mg, menagon 2 toz 1 su yapacağım. pazartesi çağırdı tekrar kontrole. biraz geç geldi bana siz daha sık gidiyordunuz sanki.
bide menagon kas içi yapılacak. yani dışarda yaptıracağım. levaque swnde mi öyle yaptırıyorsun?
yumurta geliştiricilerin saati önemli olmuyo canım benim rahat ol.ama mümkün olduğunca aynı vakitlerde yapmaya çalış ilaçlarını.sabah öğlen yada akşam gibi.
Bir konuş bakalım. Aklındaki her şeyi sor. Hsg'yi yinelemek isteyebilirler.
Kızlar doktorum aradı şimdi. Geçen hafta smear yaptırmıştım. Ascus diye bir şey çıkmış. Biyopsi alınması gerekiyormuş. Allah korusun kanser belirtisi olabilirmiş. Çok canım sıkıldı. Birden çöktüm
Bak Merve ne kadar rahat :)Aaa o bendede çıkmıştı canım geçen yaz doktor gel bir daha yapalım dedi bende gitmemiştim
İnşalah bir şey yoktur incim yaa
Kızlar sağolun. Doktorum sağolsun öyle bir şey demedi hatta korkma sakın kanser gibi bir şey değil onu söyleyeyim dedi. Biliyor benim pimpirikliğimi. Ben tabi durur muyum netten baktım :26:
Akidem ilk kez yaptırdım smear.
Kızlar önümde 2 seçenek var. ya 3 ay bekleyip smear tekrarlanacak ya da kolposkopi diye bir şey varmış o yapılıp biyopsi alınacak. 3 ayki sonraki testte aynı şey çıkarsa kolposkopi yapılacak yine. Ama 3 ay bekleyemem. İçim içimi yer.
İnciciğim,bence git baska bir yerde birtane daha smear testi yaptır ve guvenilir bir doktora sonucu göster..ve sakın yok yere üzme kendini yazık canına insallah hiçbirsey olmayacak
mervecim, benim sorunum translokasyon 13 14 cnm..yedi sülalemde yoktu ama bende cıktı..Allaha cok şükür bir saglık sorunum yok,bu sadece hamılelıkte sorun cıkartıyormus cnm
Öyle cnm Allaha bin şükür tabiki..belkki senin amca kızında da olabilir ama olmayadabilir bosver zaten cok sukur bebişlerine kavustun,insallah sağlıkla sıhhatle de kucağına alacaksın cnm benimm,sorma valla gerçi bende amcamın kızından şüpheleniyorum oda 2 düşük yaptı ama sebebini söylemiyo
çok şükür elimiz kolumuz sağlam vücudumuzda bir şey yok sadece taşıyıcıyız
Canım Memorial'da yaptırdım. Başka nerede yaptırabilirim ki?
Canım Memorial'da yaptırdım. Başka nerede yaptırabilirim ki?
O zaman hiçç korkma canım benden bide yeşil akıntı gelirdi allahım afedersin vajinamın orası bi yanardıki
Bide yazdım az önce ilişkiden sonra kan gelirdi sende öyle bir şey var mı canım
Bence boşuna panik yapma o ağrı hepimizde oluyo üşütüyoruz kadınız yani
Sen canını sıkma hiö her özel hastane yapıyor canım bunu
İncim peki bu smear testinin sonucu patalojiye mi gitti en önemliside bu?
esinin işinden özel saglık sigortanız falan var mı cnm?
İnci bak benden sana uyarıı sakın ha skaın internetten araştırma yapma
Şimdi üzülürsün olur olmaz şeyler okursun
Canim kanser belirtisi olacagini doktorun soylememis ki... Sen dayanamadim bakmissin netten. Hep diyoruz ya internet coplugu diye. Ama dayanamayip bakiyoruz diye. Hatta doktorun demis ki kanser falan degil. Sen neden doktorunun soyledigi bu cumleyi dikkate almiyorsun da gidip internette okudugun seyi kale aliyorsun? Bak Mervede de cikmis , bir sey olmamis sukur. Lutfen en kotusunu dusunme. Bu bizim huyumuz ama kendi kendimizi tuketip uzuyoruz Incim . Netten de arastirma. Cok onemli bir sey olsa doktorun sana hemen yarin biposi almaliyiz derdi.
Bak Merve ne kadar rahat :)
Zor bir seymiymis bu kolposkopi Incicim? Maddiyati bosver , bir sekilde ayarlanacak cunku once saglik.
Doktoruna bir sorsan 3 ay sonra yapilinca bunun yokolma ihtimali var midir? Varsa nedir diye?
incim, lütfen nette gezme merve ve leav haklı yok yere kafanı karıstırma sakın..kendinide lütfen üzme hiçbirsey cıkmayacak insallah..
benim cıkmam gerek,herekese şimdilik hoscakalın diyorum..
incim, lütfen nette gezme merve ve leav haklı yok yere kafanı karıstırma sakın..kendinide lütfen üzme hiçbirsey cıkmayacak insallah..
benim cıkmam gerek,herekese şimdilik hoscakalın diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?