Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet canım eşim askerde revirdeydi iğne yapmayı orda öğrenmiş
allahtan yapıyor yoksa hastanelerde iğne yaptır çok zor olur
inan bu sefer kalçalarında moraracak
şansının ne olduğunu hiç bilmiyorsun az deme nolur
benim yumurta sayım 12 -12-18
kimine göre süperdir
şükürler olsun ama
olmayınca olmuyor
hazade öyleydi bak 21 yumurta
hituciyi örnek alıyorum ben kendime 4 yumurta 2 sağlıklı
rabbim ol demiş

Kızlar ben çok halsiz , yorgun, uykulu hissediyorum kendimi. Keyfim de yok. depresif gibiyim. Bu progestan iğne mi yapıyor acaba ? :26: Sizde yan etki olmuş muydu ?

Mesaj cok uzun oldugu icin alinti yapmadim karisiklik olmasin diye.

Bebe aspirinini kan sulandirsin diye veriyorlar. Benim tedavilerimde onu hep transfer sonrasi verirlerdi, belki de yumurta toplama sonrasi. Yok yok yumurta toplama sonrasi... Sana erken vermisler ama olsun zarari yok. Normal insanin bule gunde bir bebe aspirini almasi iyi diyorlar.

Menagonu bana sabah verdiler. Kan ve ultrason gunu mecburen aksamustune sarkiyor test sonucu bekledigim icin.
Heryerde farkli iste.
Baslarien e2 progesteron yapmadilar diyorsun. Evet belki de dedigin sebeptendir.
Nerede tedavi oldugunu yazmis miydin canim goremedim.

yok canım ya menopoz değil ama vücudun ilaçlara verdiği tepki her tedavide değişiyor
yan etkileridir diye düşünüyorum
kimbilir daha neler yapıyor biz farkında değiliz
yapacak birşey varmı tabiki yok
benim eşim ikna olsa ben 3 ayda bir denemeye razıyım
olur olur deyip beklediğim yıllara acıyorum

Kızlar ben çok halsiz , yorgun, uykulu hissediyorum kendimi. Keyfim de yok. depresif gibiyim. Bu progestan iğne mi yapıyor acaba ? :26: Sizde yan etki olmuş muydu ?

Gunlerin yorgunlugu ve bastirilmis duygulari aciga cikmis ve seni halsiz birakmis olabilir miAkasyam?
Ben ignenin oyle bir yan etskisini hatirlamiyorum, ama sinir sistemini bozar , depresif yapar. Onu biliyorum. Ama yorgun , halsiz olman bence yarin sonuc alacagin icin heyecanin verdigi bir bitkinliktir diye dusunuyorum.

O progestanlar insanı öyle bir sersemleştiriyorki valla haklısın canım böyle olmakta

O yillara ben de aciyorum guzelim inan bana .
Hele benim translokasyon cok gec belli oldu. Asilamalar, yillara yayilmis tupler.
Hep sorun yok dediler ben de yaydim.
Yok kafaya takiyorsun ondan olmuyordur dediler.
Ben de yaniyorum ama o da faydasiz.
Insallah gec kalmamisizdir.

Facebook var mi senin?

Adetin azlığı neye işaretki
benimde 4 gün sürmüyo bile 3 gün tam oluyorum 4. gün gelsemmi gelmesemmi tarzında adetim
5. gün temizleniyorum

kızlar haklı akasyam
bu tedavi böyle yapıyor insanı
ilaçlar stres sıkıntı
az kaldı biraz daha sabret
dualarım sizlerle
ben kaçtım eşim gelir birazdan
yine mi demesin

Morarsin guzelim. Ama sonuna kadar gitsin insallah...
Sanslar hep istatistiklere gore ve gecmiste yasadiklarima gore. Umarim butun gecmis yasadikarim yuzumu kara cikarttirir.

yok canım face
ben bilgisayar özürlüyüm
buraya bile yazmayı yeni öğrendim
bir alıntıya cevap verebiliyorum ikinciyi aynı cevaba yazmayı beceremedim bir türlü
allaha emanet olun
kaçtım

Bide bazı şeyler öyle tuhaf ki
Mesela ben tedaviden önce 6 ay korunmadım doğal yoldan denedim olmadı hamile kalamadım
Kesin kürtajdan sonra tüplerim tıkandı dedim neyse başladık tüp bebeğe çok şükür hamile kaldım

canım dr n demiş korkma lütfen. bence nur hanıma sor güvenilir daha uygun bir yerde yaptır...

kızlar amma çok yazmışsınız zor okudum benim de eşim mozaik...

bursa koza tüp bebek merkezi canım sanırım unuttum mesajda yazmayı.

canım dr n demiş korkma lütfen. bence nur hanıma sor güvenilir daha uygun bir yerde yaptır...

bende çok zor okuyorum. hep geriden gelip cevapları yazıyorum. ama mutlaka bütün sayfaları okuyorum ama anlık muhabbete katılamıyorum işte.

Evet canım sakinleştim :) Benim tepkilerim böyle ani oluyor sonra oturup sakin kafayla düşünüyorum. İlk yapmam gerekeni en son yapıyorum. Yok canım herhangi bir ilaç tedavi yok. Zamanla kaybolabilirmiş. Ama var olmaya devam da edebilirmiş. Doktorum, beklerim diyorsan 3 ay bekleyelim ama tedaviye başlamak istiyorsan kolposkopiyi yapalım dedi. İki arada kaldım. Eşim de diyor tedaviyi düşünme, için rahat etmeyecekse yaptıralım yok beklerim diyorsan bekleyelim diyor. Kendini yeme diyor Gidip konuşayım öyle karar vereceğim sanırım.

chnb bütün testleri not ettim,senin eşin mozaik ama bütün testleri sen yaptırdın sanırım neden?

bir de bu yazılan testlerde ne çıkıyor sonuçta?tedaviyi nasıl etkiliyor?ilaçlar mı değişiyor?

selam inci,sen zeynep kamil de hangi bölüme gittin?testleri hangisi istedi?hangi dr a randevu almıştın?
bende yarın gideceğim ama inşallah yaptırabilirim

selam inci,sen zeynep kamil de hangi bölüme gittin?testleri hangisi istedi?hangi dr a randevu almıştın?
bende yarın gideceğim ama inşallah yaptırabilirim

Selam trkuazcım. Pıhtılaşma testleri için genetikten diğerleri için kadın doğumdan randevu almıştım. Testleri tüp bebek doktorum istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…