Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İncim aramadım. 11'e kadar aramazlarsa arayacağım. Sence arayayım mı ? Ay çok korkuyorum yaaa :18:

Kızlar gunaydın ,

nasılsınız?

Bugun guzel haber gelecek, az sonra.
Bence var akasyanın saglıklı embryosu kesınlıkle.

Ay o telefon beklemek cok fenadır.
Sımdı akasya hastaneye mı gıdecek, telefon mu bekleyecek?

teşekkür ederim hazade. inşallah bu listenin aşama bölümü hamile yazılarıyla dolar. bu arada levaque de başladı tedaviye.
Rica ederim cnm benim ne demek nasıl gidiyor tedavii
Herksciklere günaydınnnn,Bugün kızım çok hareketli yumruklarıyla uyandırdı beniiii
Ya ben nie o tekmeleri hissetmiorummm
Canım kusuruma bakma Ay güzelim ya doktoru aramışsın Allah razı olsun kuzum. Bugün daha iyiyim şükür.
Ya sen öle diyince elim ayağıma dolaştı korkudan öldüm yaa
Ama hiç korkucak bişey yok şükürler olsun
İncim aramadım. 11'e kadar aramazlarsa arayacağım. Sence arayayım mı ? Ay çok korkuyorum yaaa :18:

Ara Akasyam araaa öldüm meraktann müjdeli haberi ver bize hemen yalvarırımmmm:18:

Günaydın cnmm inşallahh sağlıklı 2 tane çıkıcakk ben inanıorumm ...
Sen ne yaptın cnm aramadılarmı hiç

Günaydın canım.
Akasya haber alacak embriyoların gelişimi ve kaçının pgt'ye gönderileceğiyle ilgili. Asıl bekleme kısmı yarın :18:

Ya sen öle diyince elim ayağıma dolaştı korkudan öldüm yaa
Ama hiç korkucak bişey yok şükürler olsun

Hakkını helal et hazadem, korkuttum seni :26:

içimdekileri ne de güzel yazmışsın. Sağol canım. Büyük ihtimalle yaptıracağım ama bir konuşayım da içim rahatlasın az da olsa.
Hastaneden var mı bir haber?

yok canım haber daha.
Bugun 14:30 ultrason var. Sabah kan verdım. Bugun artık bellı olur herhalde.

Bak hazade de sormus sagolsun, demek bosuna dun aksamını zehır ettın.

Hazadem ben bu arada hala beklemede gorunuyorum tedavıde, artık onu degıstırsen, sınırım bozuluyor gorunce

günaydın canım.
Akasya haber alacak embriyoların gelişimi ve kaçının pgt'ye gönderileceğiyle ilgili. Asıl bekleme kısmı yarın :18:

Hakkını helal et hazadem, korkuttum seni :26:

hımm pgtye gıdecek sayı bellı olacak yani...
Ben işin bu kısmını anlayamıyorum hiç. şimdi 3 g.un bugun dı mı ...
Pekı sonuc 1 gun sonra mı cıkıyor?
Akasya fısh ıle baktırıyor dı mı?

Evet canım 3.gün. Genelde 1 gün sonra çıkıyor. Bugün giderse en geç yarın akşam üzeri çıkar sonuç. Hı hı fish ile bakılacak tabi bir de kendi hastalığına bakılacak.

Ya kızlar embryolog ile görüştüm. Allah'ıma bin şükür 6 embryomda birleşmiş. hücreler oluşmaya başlamış. Durumları çok iyiymiş. Ama bana dedi ki 2 gün daha bekleteceğim. Cumartesi teste göndereceğim.:26: Şu an gelişimleri çok iyi riske atmak istemiyorum. Bütün dünyada trend bu falan dedi. Cumhur Bey ile görüşmüş. Nur Hanım ile görüşmüş. Cumhur Bey tereddüt etmiş ama olur demiş. Şimdi hücreden parça alırsam kartopunu bozarım diyor. Ben risk alıyorum diyor. Offfff !! Ne düşüneceğimi şaşırdım.

Nasıl yani? İlk kez duyuyorum Cumhur Bey neden tereddüt etmiş? Sen hemen Nur Hanım'ı ara bence, Cumhur Bey'le de görüş.
Benim ilk tedavideki embriyolar da süperdi ama 3.gün gitti ve hiç de bir şey olmadı.

5. gune gidiyor yani , blastosist...

bu karari almak icin biraz cesaret gerekir canim .
hatta bu karari bazen hastaya da sorarlar , ne yapalim diye ..
Cumhur Bey kaybetmek istemediği icin embryoları tereddut etmıstır.
embryolog da embryolara guvendıgı ıcın 5. gune gıdelım demıstır.
o zaman 5. gun bıposısı yapılacak .

Nur Hanim ne demıs ?

Nasıl yani? İlk kez duyuyorum Cumhur Bey neden tereddüt etmiş? Sen hemen Nur Hanım'ı ara bence, Cumhur Bey'le de görüş.
Benim ilk tedavideki embriyolar da süperdi ama 3.gün gitti ve hiç de bir şey olmadı.

Incicim benim bildigim 5. gun hucre almayı tercıh edıyorlar.
cunku embryo artık gelısımını daha cok tamamladıgı ıcın .
ama 5. gune gıdemeyecek embryolarda mecburen 3. gun alıyorlar.

İncim bana dedi ki , şu an embryolar maşallah kartopu gibi birleşti. hücreler oluşmuş. 4. gün büyüklüğündeymiş. Şimdi hücre alrsam sonra toparlanmaları zor olabilir dedi. Şimdi alırsa 8 hücre alacakmış. 5. güne kalırsa 3 hücre alacakmış. Transfer olsa da tutunma şansı azalıyormuş. 5. günde hamilelik oluşma şansı çok daha yüksek dedi. Ama tabii 6'sı da 5. güne gider mi bilemiyor. Benim tıbbi deneyimime göre gider diyor. Off offf

Son düzenleme:
Incicim benim bildigim 5. gun hucre almayı tercıh edıyorlar.
cunku embryo artık gelısımını daha cok tamamladıgı ıcın .
ama 5. gune gıdemeyecek embryolarda mecburen 3. gun alıyorlar.

Canım biyopsi alındıktan sonra embriyolar zaten iyiyse gelişimlerini devam ettiriyorlar.

Büyük risk alıyor. Arayacak mısın doktoru? Bir de bugün neden 8 hücre alınırmış onu anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…