- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.261
Canım kusuruma bakmaAy güzelim ya doktoru aramışsın Allah razı olsun kuzum. Bugün daha iyiyim şükür.
Allah razı olsun canım.
Sorma internet hem nimet hem başa belaBakmıyorum artık, zaten baksam ne olacak daha beter stres olacağım.
Boks mu yapıyor içeride
Günaydın kızlar...
Akasyaaaaammmmmmmmmmm hastaneyi aradın mı?
İncim aramadım. 11'e kadar aramazlarsa arayacağım. Sence arayayım mı ? Ay çok korkuyorum yaaa :18:
Rica ederim cnm benim ne demek nasıl gidiyor tedaviiteşekkür ederim hazade. inşallah bu listenin aşama bölümü hamile yazılarıyla dolar. bu arada levaque de başladı tedaviye.
Ya ben nie o tekmeleri hissetmiorummmHerksciklere günaydınnnn,Bugün kızım çok hareketli yumruklarıyla uyandırdı beniiii
Ya sen öle diyince elim ayağıma dolaştı korkudan öldüm yaaCanım kusuruma bakmaAy güzelim ya doktoru aramışsın Allah razı olsun kuzum. Bugün daha iyiyim şükür.
İncim aramadım. 11'e kadar aramazlarsa arayacağım. Sence arayayım mı ? Ay çok korkuyorum yaaa :18:
Kızlar gunaydın ,
nasılsınız?
Bugun guzel haber gelecek, az sonra.
Bence var akasyanın saglıklı embryosu kesınlıkle.
Ay o telefon beklemek cok fenadır.
Sımdı akasya hastaneye mı gıdecek, telefon mu bekleyecek?
Kızlar gunaydın ,
nasılsınız?
Bugun guzel haber gelecek, az sonra.
Bence var akasyanın saglıklı embryosu kesınlıkle.
Ay o telefon beklemek cok fenadır.
Sımdı akasya hastaneye mı gıdecek, telefon mu bekleyecek?
Ya sen öle diyince elim ayağıma dolaştı korkudan öldüm yaa
Ama hiç korkucak bişey yok şükürler olsun
içimdekileri ne de güzel yazmışsın. Sağol canım. Büyük ihtimalle yaptıracağım ama bir konuşayım da içim rahatlasın az da olsa.
Hastaneden var mı bir haber?
günaydın canım.
Akasya haber alacak embriyoların gelişimi ve kaçının pgt'ye gönderileceğiyle ilgili. Asıl bekleme kısmı yarın :18:
Hakkını helal et hazadem, korkuttum seni :26:
hımm pgtye gıdecek sayı bellı olacak yani...
Ben işin bu kısmını anlayamıyorum hiç. şimdi 3 g.un bugun dı mı ...
Pekı sonuc 1 gun sonra mı cıkıyor?
Akasya fısh ıle baktırıyor dı mı?
Ya kızlar embryolog ile görüştüm. Allah'ıma bin şükür 6 embryomda birleşmiş. hücreler oluşmaya başlamış. Durumları çok iyiymiş. Ama bana dedi ki 2 gün daha bekleteceğim. Cumartesi teste göndereceğim.:26: Şu an gelişimleri çok iyi riske atmak istemiyorum. Bütün dünyada trend bu falan dedi. Cumhur Bey ile görüşmüş. Nur Hanım ile görüşmüş. Cumhur Bey tereddüt etmiş ama olur demiş. Şimdi hücreden parça alırsam kartopunu bozarım diyor. Ben risk alıyorum diyor. Offfff !! Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Ya kızlar embryolog ile görüştüm. Allah'ıma bin şükür 6 embryomda birleşmiş. hücreler oluşmaya başlamış. Durumları çok iyiymiş. Ama bana dedi ki 2 gün daha bekleteceğim. Cumartesi teste göndereceğim.:26: Şu an gelişimleri çok iyi riske atmak istemiyorum. Bütün dünyada trend bu falan dedi. Cumhur Bey ile görüşmüş. Nur Hanım ile görüşmüş. Cumhur Bey tereddüt etmiş ama olur demiş. Şimdi hücreden parça alırsam kartopunu bozarım diyor. Ben risk alıyorum diyor. Offfff !! Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Nasıl yani? İlk kez duyuyorumCumhur Bey neden tereddüt etmiş? Sen hemen Nur Hanım'ı ara bence, Cumhur Bey'le de görüş.
Benim ilk tedavideki embriyolar da süperdi ama 3.gün gitti ve hiç de bir şey olmadı.
Nasıl yani? İlk kez duyuyorumCumhur Bey neden tereddüt etmiş? Sen hemen Nur Hanım'ı ara bence, Cumhur Bey'le de görüş.
Benim ilk tedavideki embriyolar da süperdi ama 3.gün gitti ve hiç de bir şey olmadı.
Incicim benim bildigim 5. gun hucre almayı tercıh edıyorlar.
cunku embryo artık gelısımını daha cok tamamladıgı ıcın .
ama 5. gune gıdemeyecek embryolarda mecburen 3. gun alıyorlar.
İncim bana dedi ki , şu an embryolar maşallah kartopu gibi birleşti. hücreler oluşmuş. 4. gün büyüklüğündeymiş. Şimdi hücre alrsam sonra toparlanmaları zor olabilir dedi. Şimdi alırsa 8 hücre alacakmış. 5. güne kalırsa 3 hücre alacakmış. Transfer olsa da tutunma şansı azalıyormuş. 5. günde hamilelik oluşma şansı çok daha yüksek dedi. Ama tabii 6'sı da 5. güne gider mi bilemiyor. Benim tıbbi deneyimime göre gider diyor. Off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?