Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mervemm
keseleri ne zaman görücez inşallahhhhhhhhhhh

İki hafta sonra inşallah canımm
günler saatler geçmiyo valla:)
bide bebek karnımda ölmüş olsa en azından azda olsa kanamam olur demi
hoş progestn kullanıyorum belki o engel olur ama yinede bi aksilik olsa kanamam olurdu demi
Kızlar rahatlatın beniiiii

bende moziklik var,delikızla aynı durumdayız,o çok şükür gebe şimdi..
benim 3 denemem var,2 si pgt siz,sonuncu pgt li, olmadı tabii
bende hsg,histerskopi falan yapıldı,bir şey yok rahimde,
mozaikliğin yanında pıhtılaşma da çıktı,dr denemeden önce bir kez daha histereskopi yapalım dedi,
gerek var mı bilmiyorum,ama bu protein c,s vb testlerin hiçbirisi istenmedi benden

Ya bende pıhtılaşma yok ama doktorum yinede kan sulandırıcı iğne ile coraspin verdi
ve yer kalmadı artık morardı karnım kol ve bacağa geçeceğim artık
:18:

15 gun sonra gideceksin o zaman keseye bugunden itibaren oyle mi?
Icin rahat edecekse yaptir tabi daha dogrusu su anda icin icini yiyorsa yaptir. Ne olacak bir kan nihayetinde. Ama vucut zaten belli eder kendini.

benden önce siz canım
benim tedavi şubat mart gibi herhalde
eşim öyle istiyor
genetik bölümü genetik tahlileri isteyebiliyormuş sadece bende onun için kartala gidicem cuma günü
doktor iki hastanedede çalışıyormuş
oraya gelirsen hepsini yaptırabilirim dedi
zeynep kamilde kadın doğum veya infertibilite bölümü yazar demişti ben de uğraşmak istemedim
bayanı da sevdim hem iletişimimiz olsun ordan biriyle diye düşündüm kartala gidicem yani
o ilgilenmese bir sürü doktor var orda elbet ilgilenen birini bulursun
durumunu anlat öğretmen olduğunu vaktinin olmadığını ilgilenirler canım ya neticede insanlar

allah korusun merve
nasıl şeyler düşünüyorsun öyle
böyle düşüneceksen gidip tahlil yaptırmanda fayda var canım
stres yapıp onlarada yansıtıyorsun çünkü

Ya bende pıhtılaşma yok ama doktorum yinede kan sulandırıcı iğne ile coraspin verdi
ve yer kalmadı artık morardı karnım kol ve bacağa geçeceğim artık
:18:

Coraspin klasik verirler zaten.

Ama pihtilasma yok ise niye verdi ki igne? Doktorlar da sasirdi artik bilimsel veri sonuclarindan. Kendilerini ve hastayi garantiye almak icin bosluk birakmamaya calisiyorlar. Vardir bir faydasi belki kan sulandirici ignenin pihtilasma sorunun yoksa da.
Sen sordun u bunu? Cunku bildigim bu igneler baya uzun devam ediyor. Sorunun yoksa bosuna da yapma igneleri. Bir sor istersen.

15 gun sonra gideceksin o zaman keseye bugunden itibaren oyle mi?
Icin rahat edecekse yaptir tabi daha dogrusu su anda icin icini yiyorsa yaptir. Ne olacak bir kan nihayetinde. Ama vucut zaten belli eder kendini.

allah korusun merve

Evet en iyisi cuma günü bir yaptırayım
aman kafamda neler kuruyorum beynimi açıp bi baksanız

allah korusun merve

Ben senin yerinde olsam hemen gider yaptiririm yarin eger bu soylediklerinde ciddiysen.
Adaya katiliyorum, onlara zarar vermenin yanisira kendine de zehir edersin gunleri.

Aynen valla doktorlarda şaşırdı artık
inşallah faydası vardır ya Yinede yapalım Dedi Arzu hanım belki faydası olur diye
Ne bileyim valla şimdilik yapıyoruz 1 hafta oldu faydası olsun yeterki razıyım morartıya kızartıya

Mozaillik bize gore daha umut vaat edici ve sansiniz yuksek. En yakin zamanda basaracagina inaniyorum.
Protein .. Vs testlerini sanirim ben de yaptirmadim, istemediler.

Histeroskopiye bir daha gerek var mi inan ben de bilmiyorum ama bence gerek yok. Yaptirmissin , ne degisecek ki durumda?

ne bileyim canım ya bir yerde bir sorun var sanki ama bulunamıyor
içim rahat etmiyor benim sürekli kurcalıyorum birşey bulacakmış gibi
inşallah hayırlısıyla önümüzdeki hafta iyi haberleri vericeksin bize
karından sonra klaçaya geçersin inşallah
benim heryer mosmordu valla
eşim iğneyi yapıyordu kalçadan yapacak yer bulamıyordu zavallım

bir de tahlile gerek yokki
kese oluşmuştur zaten
kalp atışı için seni 15 gün sonra çağırmıştır
ayrı ayrdı gelme diye
sen gidip keseye baktırabilirsin

kese oluşmuştur inşallah evet ben dedim keseyi görmeye ayrı gelelim diye
Doktor gerek yok fazla strese heyecana dedi ikisini bir yapalım yani bir taşla iki kuş misali
Ben en iyisi bi kan testi yaptırayım yada bi jinekoloğa gidip keseye baktırayım

suskunada çokta kurcalattırma vücudunu benden sana tavsiye helede Rahmini felan
bazılarıda sebepsiz oluyo ya hani

doğru diyorsun ama
en genç sensin galiba aramızda
benimyaşım34
daha ne kadar yumurtam olur ilaçlara ne kadar tepki verir vücut bilinmez
adetim bile 3güne inmeye başladı artık
zamanım kalmadı tatlım

11 den 16 ya çıkması kimyasal gibi duruyordu ama 85 çıkması ilginç. bu seferde çok yükselmiş. inşallah hamiledir.

ben menogonu 15:30 da puregonu 16:00 da yaptım. sadece öğleden sonra yapmamı söylediler. aralarındaki zaman farkı önemli değil dediler.

Canım ben cetrotideyi gonal f ten 1 saat sonra vurmuştum. Bana o şekilde tembih ettiler..

Bence hamile canım. PGT mi yapılmıştı ?

Tedavin hayırlı olsun canım. Sayı artar

teşekkürler canım. bakalım hayırlısı artık.

sağol canım. evet haklısın hamile olmadığından mutlaka emin olup öyle işlem yaptırmak lazım.

Anladım canım. Hücre transferi için ücret alındığını ilk kez duydum.

pgt için istanbuldan embriyolog gelecek. burdaki embriyoloğun rutin yaptığı birşey değil sonuçta. işte bütün bunların maliyeti bize yükleniyor.

insallah cnm ben seni anlıyorum..
sizin güzel haberleriniz bana moral olacak..seninde canı gonulden yavruna kavusmanı diliyorum cnm,yasadığın zorluklardan sonra insallah yuzun bu sfer gulecek cnm..

ah canım benim en iyi ilaç zaman. zamanla toparlanacaksın. ben oğlumun hastalığını ilk öğrendiğimde herkes zaman herşeyin ilacı zamanla toparlayacaksın diyorlardı. mantık olarak hak veriyordum ama şu zaman göz açayıp kapayana kadar geçse de bende alışsam diyordum.
allah maddi olarak güç kuvvet versin de bebeğine kavuşana kadar tekrar dene.

incim telaş etme canım. tabi tedbiri elden bırakmamak lazım ama birşey çıkmaz. bence de 3 ay bekleme gereken tahlilleri yaptır. belirsizlik kadar kötü bir şey yok.

doğru diyorsun ama
en genç sensin galiba aramızda
benimyaşım34
daha ne kadar yumurtam olur ilaçlara ne kadar tepki verir vücut bilinmez
adetim bile 3güne inmeye başladı artık
zamanım kalmadı tatlım
olsun canım bak chnb'de 35 yaşında ve hamile
üSTElik onun değerleri tam sınırdaydı doğal yoldan hamile kalman zor demişti doktorlar ki ertesi ay hamile kalmıştı
Kısmette ne varsa o artık

Merveye kesinlikle katiliyorum. Sen kurcalatmak istersen doktorlar dunden hazir zaten.

Esin mi yapiyordu igneyi?
Bravo valla...
O kalcadan igneler berbat.ben transfer olmadigim icin ne zamandir o igneleri olmadim . Ama donmuslarda cokca oldum ve acisi hala cigerimdedir. Somut bir seyler icin olunca yine insan daha tahammullu oluyor .

Guzel haberler vermek ben de cok istiyorum canim. Sansimin az oldugunu biliyorum ama rabbimin mucizesinden medet umuyorum.

olsun canım bak chnb'de 35 yaşında ve hamile
üSTElik onun değerleri tam sınırdaydı doğal yoldan hamile kalman zor demişti doktorlar ki ertesi ay hamile kalmıştı
Kısmette ne varsa o artık

Ben de 37 yasindayim.
Yasimi savunmuyorum ama kendini sansli gor. 34 cok daha olumlu geliyor bana.
Benim de adetim 3 gunde bitiyor. Ilk gun geliyor fazla, 2 gun azaliyor, 3. Gun bitiyor.
Ama yumurtamiz var mi . Var.
Adetin azalmasiyla neyi bagdastiriyorsun?
Menapozu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…