- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.201
mervemm
keseleri ne zaman görücezinşallahhhhhhhhhhh
Biraz stresli oldu canim ne yalan soyleyeyim. Ama sonlarina yaklastikca tevekkel olma halim yogunlasti. Dua ediyorum hayirlisiyla saglikla bir adet sadece bir adet saglikli embryom olsun ve tutunsun insallah diye . Ama rabbim biliyor bakalim vaktiiz geldi mi.
Senin gecmisini ben bilmiyorum pek. Mozaiklik var galiba degil mi? Kac kez tedavi oldun?
Söyledim bir daha yaptırayımmı diye hayır gerek yok dediler kan değerin gayet iyi dediler
15 gün sonra hem keseyi görmeye hemde kalp atışını duymak için gideceğiz Arzu hanım öyle yapalım dedi
Bulantılarım var dediğin gibi memelerimde taş gibi oldu valla dokunamıyorum
Snece haftaya bi kan testi yaptırayım demi içim rahatlar en azından
canım inşallah bizde seninle inciyle aynı anda anne oluruz
ben yine genart ta yaptırırm diye düşünüyorum,ağustosta negatifi aldım,
en az 3 ay ara dedi dr,kasım aralık gibi olur herhalde,en geç ocak,belki sömestr tatilinde
ah canım inşallah benimle de ilgilenirler,ben tüp bebek bölümünden aldım randevuyu,genetikten de alsam verirler mi?
uzaktan geliyorum ya,ilgilenmezse riske atmasam
İki hafta sonra inşallah canımm
günler saatler geçmiyo valla:)
bide bebek karnımda ölmüş olsa en azından azda olsa kanamam olur demi
hoş progestn kullanıyorum belki o engel olur ama yinede bi aksilik olsa kanamam olurdu demi
Kızlar rahatlatın beniiiii
Ya bende pıhtılaşma yok ama doktorum yinede kan sulandırıcı iğne ile coraspin verdi
ve yer kalmadı artık morardı karnım kol ve bacağa geçeceğim artık:18:
15 gun sonra gideceksin o zaman keseye bugunden itibaren oyle mi?
Icin rahat edecekse yaptir tabi daha dogrusu su anda icin icini yiyorsa yaptir. Ne olacak bir kan nihayetinde. Ama vucut zaten belli eder kendini.
allah korusun merve
nasıl şeyler düşünüyorsun öyle
böyle düşüneceksen gidip tahlil yaptırmanda fayda var canım
stres yapıp onlarada yansıtıyorsun çünkü
allah korusun merve
nasıl şeyler düşünüyorsun öyle
böyle düşüneceksen gidip tahlil yaptırmanda fayda var canım
stres yapıp onlarada yansıtıyorsun çünkü
Coraspin klasik verirler zaten.
Ama pihtilasma yok ise niye verdi ki igne? Doktorlar da sasirdi artik bilimsel veri sonuclarindan. Kendilerini ve hastayi garantiye almak icin bosluk birakmamaya calisiyorlar. Vardir bir faydasi belki kan sulandirici ignenin pihtilasma sorunun yoksa da.
Sen sordun u bunu? Cunku bildigim bu igneler baya uzun devam ediyor. Sorunun yoksa bosuna da yapma igneleri. Bir sor istersen.
Evet en iyisi cuma günü bir yaptırayım
aman kafamda neler kuruyorum beynimi açıp bi baksanız
bende moziklik var,delikızla aynı durumdayız,o çok şükür gebe şimdi..
benim 3 denemem var,2 si pgt siz,sonuncu pgt li, olmadı tabii
bende hsg,histerskopi falan yapıldı,bir şey yok rahimde,
mozaikliğin yanında pıhtılaşma da çıktı,dr denemeden önce bir kez daha histereskopi yapalım dedi,
gerek var mı bilmiyorum,ama bu protein c,s vb testlerin hiçbirisi istenmedi benden
Bildigim bir bilgiyi soyleyeyim cok emin olmamakla birlikte.
Pihtilasma var ise kanda hamile kalmamaya degil de bildigim kadariyla dusuge neden oluyor.
Ben de yaptirdim o pihtilasmalari. Su anda testler nerede bilmiyorum ama heterezigot bir sey cikmisti. Bana o zaman doktor onemli degil homozigot onemli deisti. Ama ne demek hic bilmiyorum. Sen tabi yaptir yine testlerini, kan sonucta. Bir zarari olmaz ama demek istedigim pihtilasman varsa hamile kalamazsin degil de kalirsan bebek duser diye biliyorum.
Karnim aciyor artik. Gunde 3 igne , az degil. Bugun bos gunumdu, bos gunum derken kan ultrason yoktu. 3 igneyi yaptim tabi.
istanbul konusunda hala ses seda yok doktorlardan. Yarin kan ultrason var. 14:30 randevum. Yumurtalara gore herhalde biraz belli olur. Normalde ctesi olmaliydi catlatma ama tabi hersey tedavinin gidisatina baglu.
bir de tahlile gerek yokki
kese oluşmuştur zaten
kalp atışı için seni 15 gün sonra çağırmıştır
ayrı ayrdı gelme diye
sen gidip keseye baktırabilirsin
ne bileyim canım ya bir yerde bir sorun var sanki ama bulunamıyor
içim rahat etmiyor benim sürekli kurcalıyorum birşey bulacakmış gibi
inşallah hayırlısıyla önümüzdeki hafta iyi haberleri vericeksin bize
karından sonra klaçaya geçersin inşallah
benim heryer mosmordu valla
eşim iğneyi yapıyordu kalçadan yapacak yer bulamıyordu zavallım
suskunada çokta kurcalattırma vücudunu benden sana tavsiye helede Rahmini felan
bazılarıda sebepsiz oluyo ya hani
Kızlar biliyorsunuz görümcemin 9.gün sonucu 11 çıkmıştı.
11.gün 16 çıkmıştı.
ve kanaması vardı,bizde düşük yapıyor dedik ve ümitlenmedik..
Bugün 13.gün beta hcgsinin 0 çıkmasını beklerken 85.5 çıktı şok oldukkkkk
Sizce bu ne anlama geliyor şimdi hamilemi??????????????????????????????
Acil cevap bilgilerinizden..
protokol degıstı mı bılmıyorum hıtucım ama sabahları menagon dıye bır ıgne ıle basladım tedavıye.
ilk defa yapıyorum onu. normalde sabah menagon aksamustu gonalf yapıyordum. dun de cetrotıde eklendı gonal fden sonra.
ama kan ve ultrason gunlerı sabahları menagonu yapma dıyorlar kı degerlerden sonra dozu belırtıyorlar. o zaman da 3 ılac da 1 er saat arayla senın dedıgın gıbı oluyor.
ama mesela bugun kan ultrason yoktu. sabah menagon yap dedıler. sımdı aksamustu gonal f ve cetrotıde. ama dun gonal f ı mesela saat 6 da yaptım ama normal saatım 17:30.
bugun yıne eskı sıstemem mı donmelıyım yoksa dunku gıbı mı devam etmelıyım onu bılemedım. yoksa farketmez mı?
ay cok uzun yazdım hıtucım ,
Canım ben cetrotideyi gonal f ten 1 saat sonra vurmuştum. Bana o şekilde tembih ettiler..
Bence hamile canım. PGT mi yapılmıştı ?
Tedavin hayırlı olsun canım. Sayı artar
Delikız dün ilgili maddeyi mevzuattan kopyaladım gördün mü çalışıyor olsan da olmasan da eklenir yazıyor ama ara vermeyeceksin kullanmak için. mesela 8 hafta doğum sonrasını kullandın 35 te doğum yaptıysan 5 haftayı akabinde hemen kullanmalıymışsın işe hiç başlamadan...
nazefsa çok sevindim. inşallah akidenin de yükselir.
kızlar ne olur ne olmaz birimizin başına gelir. Aklınızda olsun bir arkadaşın başına geleni anlatayım.
ilk aşılamada 18 haftalık düşük....
2. de tüp bebek yaptırdı çift embriyo transferi. test günü gelmeden şakır şakır adet olmuş. Tüp bebek dr si tutmadı diye adet kanaması sandığı kanama durunca kıza rahim filmi çektiriyor ardından zaman geçiyor adet olmuyor kız ve gidiyor ki 12 haftaya yakın hamile. kaç dr ile görüşmüş ağır radyasyon almış diye ağlayarak aldırmış bebeği.
erken adet de olunsa netleşmeden tam bir işlem yaptırmamak lazım...
inci hangisi çıkmadı kuzum...
tuliğrosa hayırlı olsun...
lave bilmiyorum canım...
Anladım canım. Hücre transferi için ücret alındığını ilk kez duydum.
insallah cnm ben seni anlıyorum..
sizin güzel haberleriniz bana moral olacak..seninde canı gonulden yavruna kavusmanı diliyorum cnm,yasadığın zorluklardan sonra insallah yuzun bu sfer gulecek cnm..
Kızlar doktorum aradı şimdi. Geçen hafta smear yaptırmıştım. Ascus diye bir şey çıkmış. Biyopsi alınması gerekiyormuş. Allah korusun kanser belirtisi olabilirmiş. Çok canım sıkıldı. Birden çöktüm
Tuliprosacim merhaba ,
Oncelikle hayirli ugurlu olsun tedavin.
Nerede basladin?
Ben sabahlari 1 toz 1 su menagon yapiyorum , 150 doz da gonal f aksamustu. Senin dozun benden fazla ki benden cok yumurtan var. sanirim bana daha fazla doz vermeliydiler ama az verdiler.
Ben menagonu da gobekten yapiyorum.hemsire demisti eskiden kapadan yapiliyordu bu diye sanki, ama zor oluyor diye gobekten yaptiriyoruz artik dedi yanlis hatirlamiyorsan. Kabadan zor , gobekten en azindan kendimiz yapiyoruz.
Cagirma konusuna gelince ben Persembe basladim tedaviye beni Pazar cagirdilar yani 3 gun igne 4. Gun kontrol. Ama ben Pazar gunu dr bulamadigim icin Ptesi gittim bu da 4 gun igne 5. Gun kontrole denk geldi.senin de 5 gun igne 6.gun kontrol oluyor. Biraz uzun gibi sanki. Bir bildikleri vardir herhalde ama.
QUOTE]
ilaçları yazarken en yüksek dozu yazıyorum ne kadar yumurta elde edersek kardır demişti. menegonun reçetesini okurken göbekten yapılabildiğini okumuştum. sorayım bi daha gittiğimde. puregoniçin kalem verdiler, menegonuda mı onun gibi bişeyle yapıyorsun.
kalçadan hem zor hemde sağlık merkezine gitmem gerekiyor. bu gün abim yaptı ama işte olduğu zamanlar sağlık ocağına gitmem lazım. oğlumu bırakamıyorum göbekten olsa iyi olacaktı.
benden kan tahlilide istemedi. ben normal hamile kaldımya doktor ekstra şeyleri çok önemsemiyor gibi geliyor bana. öyle olduysa böyle de olur diye düşünüyor heralde. ha bide bebe aspirini iç dedi günde bitane. bu pıhtılaşma problemi varsa tedbir olsun diye mi?
olsun canım bak chnb'de 35 yaşında ve hamiledoğru diyorsun ama
en genç sensin galiba aramızda
benimyaşım34
daha ne kadar yumurtam olur ilaçlara ne kadar tepki verir vücut bilinmez
adetim bile 3güne inmeye başladı artık
zamanım kalmadı tatlım
Merveye kesinlikle katiliyorum. Sen kurcalatmak istersen doktorlar dunden hazir zaten.suskunada çokta kurcalattırma vücudunu benden sana tavsiye helede Rahmini felan
bazılarıda sebepsiz oluyo ya hani
ne bileyim canım ya bir yerde bir sorun var sanki ama bulunamıyor
içim rahat etmiyor benim sürekli kurcalıyorum birşey bulacakmış gibi
inşallah hayırlısıyla önümüzdeki hafta iyi haberleri vericeksin bize
karından sonra klaçaya geçersin inşallah
benim heryer mosmordu valla
eşim iğneyi yapıyordu kalçadan yapacak yer bulamıyordu zavallım
olsun canım bak chnb'de 35 yaşında ve hamile
üSTElik onun değerleri tam sınırdaydı doğal yoldan hamile kalman zor demişti doktorlar ki ertesi ay hamile kalmıştı
Kısmette ne varsa o artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?