Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok şükür canım. Çok yorma kendini. Yavaş yavaş yap ama yorulma.

Vallahi annemle bizde akşam konuştuk feci dökülüo saçlarımız sanırım mewsimsel cnm
hazade işlerin bitmiş şükür canım...

Ay sorma cnm ama bende bittim vallahiii

Kızlar Lave ile konuştum. Allah'a şükür 8 yumurta toplanmış. Keyfi yerinde. Otelde dinleniyor. Hepinize çookk selam söyledi. Akşamüstü uçağı ile İzmir'e dönecekmiş..
Yupiii cok sevindim cok mutlu oldumm canım leav,inallah transferinde güzelce olacak ve gelsinn ikizler senin için duammm ikizler:))
Akasyacığım en zor sürece hos geldinn..ben de göğüslerime takmıstım:))ama coğu insan hiçbir belirti yasamıyormus insallah bebişinin haberlerini alacağız böyle hissediyorum,evrene böyle gönderiyorum...
İncicik benimde saclar epey dökülüyor cnm ama bence mevsimsellldir..
chnbciğim ya ne görümce varmış Allah kolaylık versin..
Hazadem beni sormuşsun bende iyiyim cnmmm:))
Mattikacım,bebişinin testleri güzel gelsin insallah cnmm..
kızlar cok giremiyorum eşim cok taktı bana,saplantı yapacakmısım bu sitede falan filan halbukı dertlesiyoruz anlamıyorrr( o yuzden cok az girebiliyorum umarım herkesler iyidir..gorusuruzz:))

Ahhh cnm ahh benim eşimde öğle girme dio kafanı karıştırıodun dio bilmem ne dioo deli edio beniii ...
Aman aman iyi ol cnm sewindim iyi olmana
Yok kızlar ya mevsimsel değil. Yazdan beri böyle

Peki sence neden cnm stresden olabilirmi

selam kızlar,
benim tedavi sürecimde pgt ye doğru gittiği için birde size danışayım istedim
eşime kromozom analizi yapılacak ve ben mavi tıp laboratuarı ile düzen arasında kaldım hangisine gitsem acaba bilen varmı ?

Hem smear tekrarla hemde sonucu karklı kişiye göster cnm bence

Canım sonuçla ilgili bir şüphem yok açıkçası. Sen de yazmıştın ya o gün, doktorun her 10 kadından 9'unda çıkar bu demiş. Bekleyip beklememe konusunda kararsızım. Bundan sonra rutin olarak smearı yaptırmaya devam edeceğim.

Hoşgeldin canım. Dur daha sonuç belli değil :) İnş bir sorun çıkmaz. Ben devlette yaptırdım ücretsiz.

devleti düşünmek istemiyorum artık ben canım bekleyemem onların keyfini zaten 1 senem gitti onların yüzünden ,özelde yaptırıp bir an önce sonucu almak istiyorum

O zaman ikisinden de fiyat al.
Benim 2 haftada çıkmıştı sonuçlarım. Özelde de 1 haftayı buluyor.

canım benim pek bilgim yok ama düzeni iyi duydum diğerini bilmiyorum...

canım başta benim eşimde karşıydı şimdi kkdan arkadaşlarımla görüşüyoruz o da görüşüyor eşleriyle...

inci şampuanı arada değişmek iyiymiş...

hazade çok yorma kendini ama...

Canım ankaradasın sanırım..
Bende düzen labaratuvarında yaptım 8 günde çıkmıştı sonucu.
Ben düzende yapmanı tavsiye ederim..

merhaba kızlar kontrolden geldim. bir tarafta 2 antral diğer tarafta da 4 antral yumoş varmış. küçükler de var. 8-9-11 ve 12 mm çaplarında. menegonu 3 toz 1 su olarak artırdı. yarın cetrotide ye başlayacağım.
geçmişe bakacağım şimdi laveyi merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…