- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.581
Çok şükür canım. Çok yorma kendini. Yavaş yavaş yap ama yorulma.
Vallahi annemle bizde akşam konuştuk feci dökülüo saçlarımız sanırım mewsimsel cnmKızlar size bir soru.
Saçlarım inanılmaz dökülüyor öyle böyle değil. Önceden de dökülürdü ama hafif kestirince dururdu. Şimdiyse başa çıkamıyorumTiroid aklıma geldi ama normal çıkmıştı. Tedavilerden kaynaklı olabilir mi? Sizde de oldu mu?
hazade işlerin bitmiş şükür canım...
Yupiii cok sevindim cok mutlu oldumm canım leav,inallah transferinde güzelce olacak ve gelsinn ikizler senin için duammm ikizler:))Kızlar Lave ile konuştum. Allah'a şükür 8 yumurta toplanmış.Keyfi yerinde. Otelde dinleniyor. Hepinize çookk selam söyledi. Akşamüstü uçağı ile İzmir'e dönecekmiş..
Ahhh cnm ahh benim eşimde öğle girme dio kafanı karıştırıodun dio bilmem ne dioo deli edio beniii ...Yupiii cok sevindim cok mutlu oldumm canım leav,inallah transferinde güzelce olacak ve gelsinn ikizler senin için duammm ikizler:))
Akasyacığım en zor sürece hos geldinn..ben de göğüslerime takmıstım:))ama coğu insan hiçbir belirti yasamıyormus insallah bebişinin haberlerini alacağız böyle hissediyorum,evrene böyle gönderiyorum...
İncicik benimde saclar epey dökülüyor cnm ama bence mevsimsellldir..
chnbciğim ya ne görümce varmış Allah kolaylık versin..
Hazadem beni sormuşsun bende iyiyim cnmmm:))
Mattikacım,bebişinin testleri güzel gelsin insallah cnmm..
kızlar cok giremiyorum eşim cok taktı bana,saplantı yapacakmısım bu sitede falan filan halbukı dertlesiyoruz anlamıyorrr( o yuzden cok az girebiliyorum umarım herkesler iyidir..gorusuruzz:))
Yok kızlar ya mevsimsel değil. Yazdan beri böyle
Peki sence neden cnm stresden olabilirmi
Bilmiyorum ki canım. Evet saçlarım dökülür özellikle sonbahar döneminde ama ilk kez bu kadar uzun süredir dökülüyor.
Eee bir git cnm dokora belki bir ilaç n bilim serum felan verir
Gitmeyi düşünüyorum. Önce şu kolposkopi işini bir halledeyim de hayırlısıyla :)
Canım zeynep kamile bir gitsen sonra yapsann olmazmıı
Smear tekrarı mı yaptır diyorsun?
Hem smear tekrarla hemde sonucu karklı kişiye göster cnm bence
selam kızlar,
benim tedavi sürecimde pgt ye doğru gittiği için birde size danışayım istedim
eşime kromozom analizi yapılacak ve ben mavi tıp laboratuarı ile düzen arasında kaldım hangisine gitsem acaba bilen varmı ?
Hoşgeldin canım. Dur daha sonuç belli değil :) İnş bir sorun çıkmaz. Ben devlette yaptırdım ücretsiz.
devleti düşünmek istemiyorum artık ben canım bekleyemem onların keyfini zaten 1 senem gitti onların yüzünden ,özelde yaptırıp bir an önce sonucu almak istiyorum
selam kızlar,
eşime kromozom analizi yapılacak ve ben mavi tıp laboratuarı ile düzen arasında kaldım hangisine gitsem acaba bilen varmı ?
Yupiii cok sevindim cok mutlu oldumm canım leav,inallah transferinde güzelce olacak ve gelsinn ikizler senin için duammm ikizler:))
Akasyacığım en zor sürece hos geldinn..ben de göğüslerime takmıstım:))ama coğu insan hiçbir belirti yasamıyormus insallah bebişinin haberlerini alacağız böyle hissediyorum,evrene böyle gönderiyorum...
İncicik benimde saclar epey dökülüyor cnm ama bence mevsimsellldir..
chnbciğim ya ne görümce varmış Allah kolaylık versin..
Hazadem beni sormuşsun bende iyiyim cnmmm:))
Mattikacım,bebişinin testleri güzel gelsin insallah cnmm..
kızlar cok giremiyorum eşim cok taktı bana,saplantı yapacakmısım bu sitede falan filan halbukı dertlesiyoruz anlamıyorrr( o yuzden cok az girebiliyorum umarım herkesler iyidir..gorusuruzz:))
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?